Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-06@15:24:49 GMT

چطور باورمان را عوض کنیم

تاریخ انتشار: ۱۸ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۶۹۸۴۹

چطور باورمان را عوض کنیم

ایران اکونومیست- چند سال پیش بود که وقتی می‌خواستیم ماشینمان را عوض کنیم با همسرم مشورت کردم و از آنجا که به کارخانه ماشین­سازی رنو علاقه­مند بودم، تصمیم گرفتیم که بهترین ماشین آن کارخانه را که در ایران عرضه می‌شد و آن زمان مِگان بود را بخریم.   راهکارهای تغییر باور

چرا دعاهایم مستجاب نمی شود؟

چرا با اینکه در همه چیز با دختر خاله ام مساوی بودم او از من بهتر نتیجه می گیرد؟

چرا به خواسته هایم نمی رسم؟

آیا قانون جذب حقیقت دارد؟

چگونه ثروت و موفقیت را به خود جذب کنم؟

اینها نمونه ای از سئوالاتی است که یا همه ما این سئوالات یا سئوالات شبیه به این را داشته ایم و یا با افرادی سروکار داشتیم که این سئوالات، سوالات آنها نیز هست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مقاله به این سئوالات و راه حلهای آن می پردازیم.

قانون جذب:

چند سال پیش بود که وقتی می‌خواستیم ماشینمان را عوض کنیم با همسرم مشورت کردم و از آنجا که به کارخانه ماشین­سازی رنو علاقه­مند بودم، تصمیم گرفتیم که بهترین ماشین آن کارخانه را که در ایران عرضه می‌شد و آن زمان مِگان بود را بخریم.

درست از شبی که تصمیم گرفتیم آن را بخریم هرجا که می‌رفتیم آنرا می‌دیدیم، به قدری مِگان می‌دیدیم که همسرم به شوخی می‌گفت: از پراید هم در دسترس­تر و فراوان‌تر است.

اما این‌طور نبود. این قانون راز یا تمرکز است.

وقتی هدف مهمی داشته باشیم باعث می شود برروی آن تمرکز کنیم و این تمرکز موجب اصلاح باورهای قبلی ما می شود و نهایتا آن هدف را تجربه خواهیم کرد.

نحوه صیح هدفگذاری را در این مقاله مطالعه بفرمایید.

 

قانون جذب همان دریافت باورهاست: قانون جذب می گوید:

-«افکار ما حاوی فرکانس‌هایی هستند که مشابه خود را جذب می‌کند. وقتی تمرکزم به خرید مگان بود ناخودآگاه ماشینهای مگان را بیشتر می دیدم.

از شما مى خواهم این فیلم زیر را ببینید و سعی کنید با دقت هر چه تمام تر پاسهای تیم سفید را بشمارید. در پایان بیان کنید که تعداد دقیق این پاسها چقدر بود.

باورها و تمرکزتان به چیست؟

در زندگی هم چنین است وقتی بر روی چیزهای نادرست وقت و تمرکز بگذاریم و از اهداف اصلیمان غافل باشیم اصلا آنها را نمی بینیم.
و وقتی چیزی را نبینیم و حس نکنیم که امکان ندارد به آن برسیم.

بر عکس آن هم ممکن است. یعنى وقتى بر آنچه مى خواهیم صادقانه تمرکز کنیم و به باورمان تبدیل کنیم یقینا بدست مى آوریم.

باید بدانیم که ما در دنیایی زندگی می کنیم که پر از فرکانس است، افکار غالب مان باور ما را تشکیل می دهند، و ما محصول باورمان هستیم.
ما از  طریق باورهایمان بر روی مداری قرار می گیریم که در آن مدار،  شرایط، اتفاقات و چیزهایی وجود دارد که با فرکانسِ ارسالی ما هماهنگ است.

در واقع ما چیزهایی را در این جهان دریافت می کنیم که انتظارش را داریم و قبلا فرکانس آن را به دنیای پیرامونمان ارسال کرده ایم. آن فرکانسها همان باورهاى قطعى و یقینى ماست.

ما دنبال شمردن پاسهای لباس سفیدها به هم بودیم و این باور ما بود. برای همین اصلا گوریل را ندیدیم.

تغییر باور با افکار غالب و نه لحظه ای:

-افکار غالب ما (باور)، اتفاقات زندگی‌تان را رقم می‌زند نه افکار لحظه‌ای.

به آنچه از صمیم قلب معتقدیم که می رسیم ، حتما خواهیم رسید و نه آنچیزی که شاید روزی صدبار هم آن را تکرار می کنیم ولی ته قلبمان معتقدیم که به آن نمی رسیم هم هرگز محقق نخواهد شد.

ته قلبم معتقدم که جز با دزدی نمی شود پولدار شد. و من هم که اهل دزدی نیستم پس پولدار نمی شوم.

از آن طرف شب قدر دعا می کنم که خانه ۲۰۰ متری در تهران بخرم. معلوم است که این دعا مستجاب نمی شود.

چون قبلا فرکانس نشدنش را به عالم مخابره کرده ام.

جمله جالبی می خواندم که در نمازی که برای طلب باران خوانده می شود تنها دعای کسانی مستجاب می شود که چتر با خود به همراه داشتند.

قران کریم و تغییر باور:

در آیه ۱۸۶ سوره مبارکه بقره به صراحت قران کریم به این مطلب اشاره می کند:

«وَ إِذَا سَأَلَکَ عِبَادِی عَنِّی فَإِنِّی قَرِیبٌ أُجِیبُ دَعْوَهَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْیَسْتَجِیبُواْ لِی وَ لْیُؤْمِنُواْبِی لَعَلَّهُمْ یَرْشُدُونَ»؛

و هنگامی که بندگان من، از تو درباره من سؤال کنند، (بگو)‌ من نزدیکم،‌ دعای دعا کننده را به هنگامی که مرا می‌خواند، پاسخ می‌گویم؛
پس باید دعوت مرا بپذیرند و به من ایمان بیاورند، تا راه یابند (و به مقصد برسند.)

تنها راه اجابت دعا و شرط اجابت دعا: یقین و باور قطعی به اجابت است.

وقتی ته قلبش می گوید: من می دونم که بیمارم می میرد در این بیماری سخت ولی دائم گریه و نماز و استغفار هم میکند یقینش به اجابت می رسد و نه الفاظی که در ظاهر  می گوید و یا اعتقادی که لحظه ای به آن رسیده ولی جز افکار غالبش نیست.

این شعر از مرصاد العباد باشد یا مولانا برای بحث ما تفاوتی ندارد و مهم مضمون درخشان آن است:

بیرون زتو نیست هر چه در عالم هست

در خود بطلب هر آنچه خواهی که توئی

چطور باورمان را عوض کنیم؟

وفتی به هدف می رسیم که باورهامون را تعییر دهیم. هدف کوچک و بزرگ هم ندارد. شعار رسیده به هدف این است:

باورت را تغییر بده و اقدام کن.. باید از روی باورهای قبلی مان رد بشویم باید از بین ۱ تا ۱۰ عدد ۱۲ را انتخاب کنیم.

در هدفگذاری با ترسهایمان و نقاط ضعفمان هدف می گذاریم باید بر اساس نقاط قوتمان هدف بگذاریم.

از شما می خواهم برای دقایقی خواندن این مقاله را کنار بگذارید و همین الان ۵ نقطه قدرت خود را بنویسید. بعد ادامه مقاله را بخوانید.

کار سختی بود؟ اگر سخت بود یعنی مثل اکثر مردم دنیا عادت کرده ایم که روی نقاط منفی تمرکز کنیم.

به همین سختی هم فکر می کنیم که نمی شود باورهایمان را اصلاح کنیم چون عادت کردیم به منفی نگری در همه امور از جمله تمرکز بر نقاط مثبت و تغییر باورها.

علت منفی نگری به تغییر باور:

وقتی اکثر مردم در کارنامه فرزندشان ۵ نمره ۲۰ ، ۲ نمره ۱۷ و یک نمره ۷ می بینند کدام نمره توجه شان را جلب می کند؟

اکثر مردم به نمره تک توجه می کنند چون فکر می کنند اشکالی بوجود آمده و باید سریع حل کنند. مغز ما عادت کرده برای بقاء به منفی بیشتر از مثبت توجه کند.

برای آشنایی بیشتر با مکانیزم عملکرد مغز، مقاله آشنایی با مغزهای سه گانه را از اینجا بخوانید.

اجداد غار نشین ما باید وقتی چیزی لای بوته ای تکان می خورد بنا را می گذاشتند روی اینکه حیوان خطرناکی است و فرار کنند تا شکار نشوند.
اما اگر می خواستند حمل بر این نکته کنند که ایشالله یک طعمه یا شکار است و آن را طعمه ای برای غذای خود فرض کنند شاید امروز کسی از نسل بشر باقی نبود.

اما ظاهرا امروز همه لوازم دنیای غارنشینی تغییر کرده بجز تمرکز روی نقاط منفی که هنوز هم با ماست.

راه تغییر باور:

باید ورودی‌های ذهن خود را کنترل نمایم. افکار محاسبه دارند و اینطور نیست که تاثیری بر روی زندگی ما نداشته باشند برای همین است که خدای متعال هم می فرماید شما را به خاطر افکارتان مواخذه می کنم و ثواب و عقاب می دهم تا یاد بگیریم که بیهوده فکر نکنیم و به افکار بیهوده نیز فکر نکینم.

قران کریم و محاسبه باورها و افکار :

وَإِنْ تُبْدُوا مَا فِی أَنْفُسِکُمْ أَوْ تُخْفُوهُ یُحَاسِبْکُمْ بِهِ اللَّهُ فَیَغْفِرُ لِمَنْ یَشَاءُ وَیُعَذِّبُ مَنْ یَشَاءُ

بقره ۲۸۴: برداشتی ترجمه گون از آیه : آنچه از افکارتان را چه ظاهر کنید و چه مخفی نمایید خدا شما را به آنها محاسبه می کند اگر نیک باشد می آمرزد و پاداش می دهد و اگر بد باشد عذاب می کند.

در مورد قانون جذب نمی‌توانیم بگوییم آن چیزی که می‌خواهیم به ما داده می‌شود

بلکه آن چیزی که در فرکانسش قرار داریم به ما داده می‌شود. به آنچه از صمیم قلب به آن معتقدیم و باور داریم می رسیم و نه تغییر موضع های مقطعی و افکار و تمرکزهای لحظه ای.

در ادامه به چند راهکار برای ساختن باورهای جدیدمان می پردازیم و هر یک را شرح خواهیم داد.

سه کار اصلی تغییر باور: تکرار و تلقین باورها رفتار براساس باورها مواخذه و محاسبه رفتارها و افکار

۱-تکرار باورها:

باید آنقدر باورهای جدیدت را تکرار کنی تا آمیخته با گوشت و پوست و استخوانت شود.

شاید یک دلیل که مى گویند براى فردى که از دنیا رفته، تلقین بخوانید این باشد که: اثر تلقین آنقدر بالاست که حتى روى مرده هم اثر دارد چه برسد به انسان زنده.

شعر و جایزه:

فرض کنید از شما می خواهند یک شعر ۱۰۰ بیتی را در دو روز حفظ کنید و یک جایزه ویژه چند میلیونی بگیرید. چه می کنید؟

ده ها بار و شاید صدها بار آن شعر را از رو می خوانی. چندین با ر آن را از حفظ می خوانی برای کسی بازگویی می کنی.
ممکن است حتی دو روز از دانشگاه و مدرسه یا محل کار مرخصی بگیری.
چرا؟ چون ارزشش را دارد ۲ روز مرخصی حداکثر چند صد هزار تومان به شما لطمه می زند ولی حفظ کردن این شعر چند میلیون به شما منفعت می رساند.

تغییر باور با تغییر زبان:

حالا اگر در ایران شغلی با حقوق ماهانه دو میلیون تومان دارید و درخواست ادامه تحصیل به دانشگاه کمبریج لندن را داده اید و اتفاقا رزومه شما مورد توجه آنها قرار می گیرد.

تنها نقطه ضعف شما زبان انگلیسی است و آنها با بورس شما موافقت کرده اند ولی بورس تحصیلی انگلستان شما بسته به یادگیری زبان انگلیسی در شش ماه دارد. چه می کنید؟ مثلا می گویند اگر فقط تسلط به صحبت کردن انگلیسی داشته باشید علاوه برهزینه دانشگاهتان در انگلستان ماهانه ۱۰ هزار پوند که معادل حقوق یک مدیر در آن کشور است ( در کشور ما معادل ماهانه ۷۰ میلیون تومان) هم به شما داده می شود.

چه می کنید؟ روزی یک ساعت کلاس زبان می روید و بقیه روز را مثل روزهای عادی دیگر سپری می کنید؟

یا شب و روزتان می شود زبان انگلیسی. روزی ۸ ساعت کلاس می روید و روزی ۸ ساعت هم تمرین انگلیسی می کنید و در خواب هم خوابهایتان را به زبان انگلیسی  می بینید.

کدام رفتار و باور سازی صحیح است؟

معلوم است باید رفتار دوم را بگزینی باید تمام تلاشت را بکنی حتی اگر اوایل بسیار سخت است کوتاه نمی آیی سعی میکنی با همان تعداد لغت محدود که بلدی شروع کنی و حرف بزنی ، هیج کاری بجز زبان را انجام ندهی. چرا؟

چون منفعت دراز مدت آن به این شش ماه سختی می ارزد و اتفاقا هر چه بیشتر پیش می روی به آن علاقه مند تر می شوی.

برای باور سازی هم باید اینگونه بود باید انقدر غرق در باور جدید شوی که اصلا فرصت فکر به باور قبلی را نداشته باشی باید همه شب و روزت را باور جدید بگیرد.

هر جا هستی باورت را بنویس و در مقابل چشمت قرار بده . روزانه خودت را مقید کن چندین بار باور جدیدت را با صدای بلند فریاد بزنی.

برخی از اقدامات در تکرار باور: نصب باور مقابل چشم: در سه محل که بیشترین تردد را به آنجا داری باورت را نصب کن. جلوی میز تحریر، میز توالت، آینه دستشویی، آینه اتومبیل و …. هر جایی که بیشترین حضور را داری.
لازم است گاهی جای آن را یا خطی که آن را نوشتی عوض کنی تا برایت تکرار مکررات نشود باور خوانی: روزانه حداقل سه مرتبه در ساعت از قبل مشخص مثلا ۷ صبح باور را به زبان می آوری و بلند آن را در حالیکه لبخند به لب داری تکرار می کنی. باور خوابی: قبل از خواب هر شب آخرین کار این است که باور را مرور می کنی که در آن روز برای انجامش چه کردی و فردا می خواهی در عمل برای رسیدن به آن چه کاری انجام دهی؟ صبح باوری: صبح ها بلافاصله قبل از هر کاری به مرور افکار دیشبت می پردازی و آنچه برایش تصمیم گرفتی در مسیر باورت انجام دهی را روی کاغذ یادداشت می کنی. ۲-رفتار بر اساس باورها:

وقتی نسخه ای از دکتر میگیری حتی اگر با تمام دستگاه های آوازی آشنا باشی و به زیبایی آن را با تحریرهای دلنشین هم بخوانی برای بهبودی کاری انجام نداده ای .
باید نسخه نوشته شده را عملا اجرا کنی.

رفع خجولی در باور فروش:

اگر به این باورم که من می توانم به هر میزان درآمدی که می خواهم برسم باید بتوانم برای این باور رفتارهای متناسب را تعریف و اجرا کنم.

اگر انقدر خجالتی هستم که نمی توانم با مشتری ارتباط بگیرم باید آن را با مهارتهای رفع خجولی رفع کنم.

اگر فروشنده حرفه ای هستم که روزی را بدون فروش ندارم باید حتی در روزهای تعطیل هم برای فروش حتی در خانه برنامه عملی داشته باشم و حتی در مهمانی هم بفروشم.

تغییر رفتار در باور علمی:

وقتی باورم این است که نفر اول علمی کشور می شوم در رشته خودم باید ببینم رفتارهای متناسب با این باور چیست و آن را اجرا کنم.

روزی ۱۰ ساعت مطالعه، نشست و برخاست با اساتید و تمرین و تمرین شاید بخشی از رفتارهای هر روز ما باشد.

اقدامات اساسی در تطبیق رفتار با تغییر باور: آموزش مستمر: حتی اگر باور ما ربطی به درس و بحث ندارد باید برای بهبود عملکردمان در هر حیطه ای روزانه مطالعه و آموزش داشته باشیم. بسیاری از بزرگان و حرفه ای ها بیش از ده در صد در آمدشان را صرف یادگیری می کنند. با اینحال پیشنها ما حداقل ۵ درصد ارز درامد ماهانه است.
بهترین زمان آموزش صبح هاست که تمرکز و قدرت یادگیری بالاتر است. تقویم اجرایی: متناسب با هر باور تقویمی داشته باشیم و عملکردمان را تیک بزنیم. کارهای آن تقویم نیز متناسب با باوری است که می خواهیم در زندگی داشته باشیم. هم نشین: جیم ران جمله معروفی دارد او می گوید: تقریبا در هیج چیز (ثروت ، علم، ادب و …) بالاتر از میانگین ۵ نفری که بیشترین وقتتان را با آنها می گذرانید نیستید. باید عده ای را حذف کنید و یا عده ای را وارد کنید البته متناسب با باوری که انتخاب کرده اید این حذف و جذب متفاوت است. ۳-محاسبه:

هفته ای یکبار باید عملکرد خود را محاسبه کنید. مکتوب روی کاغذ مشخص کنید که هم در تکرار باورها و هم در رفتار متناسب با باور به خود از ۱ تا ۱۰ چه نمره ای می دهی؟

مثلا اگر در باور به خود ۷ دادی حالا باید مشخص کنی که اگر چه اقداماتی می کردی می توانستی به خودت ۱۰ بدهی. و بعد هم برنامه ریزی کن برای رفع نقص در هفته آینده.

حتی اگر به خودت نمره کامل هم دادی باز هم باید برای هفته آتی با اضافه کردن موارد کامل تر نسبت به هفته ای که گذشت برای هفته آینده برنامه ریزی کنی.

راهکارهای محاسبه نحوه تغییر باور: نمره دهی به تکرار باورها از ۱ تا ۱۰ نمره دهی به رفتار متناسب از ۱ تا ۱۰ دلیل عدم نمره کامل به هرکدام برنامه ریزی جهت هفته آتی

حالا هر سه کلید تغییر باور را در اختیار داری، می دانیم چگونه دعا را مستجاب کنیم و یا دلیل موفقیت دختر خاله و پسرخاله نسبت به ما چیست.

حالا به این نیاز داریم که بخواهیم و شروع کنیم. ناپلئون هیل نویسنده کتاب بیندیشید  و ثروتمند شوید جمله زیبایی دارد:

“خواستن” نقطه‌ی آغازین تمام هدف‌ها است، نه “امیدوار بودن”، نه “آرزو داشتن”، بلکه یک “خواستن شدید از اعماق قلب” که به انسان قدرتی نا محدود می‌ دهد!

لازم میدونم به عنوان حسن ختام این مقاله براى کسانیکه دنبال شناخت بهتر از خودشون هستند تا بر اساس آن شناخت، باورهاشون رو بسازند، محصول ویژه اى را معرفى کنم.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: زبان انگلیسی داشته باشیم عوض کنیم تکرار باور تغییر باور عوض کنی قانون جذب لحظه ای ۱ تا ۱۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۹۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک بام و دو هوا: تغییر عجیب لباس بین نیمه!

به گزارش ''ورزش سه''، بین دو نیمه دیدار گل‌گهر سیرجان و شمس آذر قزوین، از هفته بیست و ششم رقابت‌های لیگ برتر، یک اتفاق عجیب رخ داد. گل‌گهری‌ها که این مسابقه را با کیت نخست خود که به رنگ سرمه‌ای هست آغاز کرده بودند، در آغاز نیمه دوم با لباس سفید رنگ وارد زمین شدند!

ماجرا از این قرار است که در جلسه شب گذشته، ناظر و نماینده فدراسیون تائید کرده بودند که شمس آذر از کیت اول خود به رنگ سبز استفاده کند و گل‌گهر هم به دلیل میزبانی لباس نخست خود را به تن کرده بود، اما با شروع مسابقه و نزدیکی رنگ لباس دو تیم، داور مسابقه (ایمان کهیش) تشخیص می‌دهد که رنگ لباس‌ها به هم نزدیک است.

تصویری از نیمه نخست این مسابقه که دو تیم با لباس سرمه‌ای و سبز در زمین حاضر بودند.

نکته جالب اما اینجاست که با وجود اینکه شمس‌آذر لباس دوم خود را نیز به همراه داشت، اما از تیم میزبان خواسته می‌شود که لباس خود را تغییر بدهد. در نتیجه بازیکنان گل‌گهر در نیمه دوم با لباس سفید رنگ اما با همان شورت ورزشی که مختص لباس قبلی بود وارد میدان شدند و این دیدار در ادامه با لباس های سفید و سبز ادامه پیدا کرد.

بازیکنان گل گهر در نیمه دوم با این پیرهن و همان شورت ورزشی که نیمه اول به تن داشتند وارد میدان شدند.

نکته قابل توجه دیگر این است که دو هفته قبل، شمس آذر در تهران مهمان استقلال بود و پیش از آن مسابقه، ناظر به آن‌ها اجازه استفاده از کیت سبز رنگ را نداده بود اما برای این مسابقه این اجازه به آن‌ها داده شد.

عکس‌ها: امیر گلریز

دیگر خبرها

  • ویدیو/ یمن چگونه معادلات منطقه را تغییر داد؟
  • اتفاق عجیب و باور نکردنی در لیگ برتر ایران
  • اتفاق عجب و باور نکردنی در لیگ برتر ایران
  • یک بام و دو هوا: تغییر عجیب لباس بین نیمه!
  • (تصاویر) تغییر چهره بازیگر «خانه‌به‌دوش» بعد از ۲۰ سال
  • حسینی: تمام کردن لیگ برای ما خیلی اهمیت دارد
  • رضاییان اتفاقات ورزشگاه آزادی را باور نمی‌کرد! 
  • ببینید | تغییر شیفت خیابانی
  • سرقت ۱۰ میلیارد تومانی از متروی تهران / دزدی غیرقابل باور سارقان از مترو
  • رضاییان اتفاقات ورزشگاه آزادی را باور نمی‌کرد!