Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

مسعود پزشکیان، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس پیشگیری منطقه‌ای و قرنطینه کامل بیماران مبتلا شده را تنها راه مقابله با کرونا دانست و اظهار داشت: اگر یک ماه با تمام قدرت در مقابل کرونا مقاوت کنیم، ویروس کووید-۱۹ کاملا کنترل می‌شود در غیر این صورت دائماً باید منتظر پیک‌های بعدی و شاهد فلج شدن اقتصاد کشور باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش فارس وی، با اشاره به افزایش آمار فوتی‌های ناشی از کرونا، گفت: سیاستی که از ابتدا برای مقابله با کرونا در پیش گرفتیم کنارآمدن با شرایط بود نه مقابله و پیشگیری؛ بنابر این اگر از روز اول همانند کشورهای چین و کره جنوبی با اعمال محدودیت در قم و شهرهای شناسایی شده جلوی انتشار ویروس را می‌گرفتیم، این بیماری به صورت گسترده در سطح کشور پخش نمی‌شد. حتی بعد از پخش شدن ویروس هم باید به صورت پیشگیری منطقه‌ای عمل می‌کردیم، البته این نظر بنده بوده و نظرهای متفاوتی وجود دارد، به عنوان مثال آمریکا و انگستان به دنبال همه‌گیری ویروس هستند.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در ادامه افزود: معتقدم اگر یک ماه با تمام قدرت در مقابل شیوع ویروس کرونا با قرنطینه کامل بیماران و تحت نظر قرار دادن افراد مشکوک و در معرض بیماری مقاومت می‌کردیم، می‌توانستیم جلوی شیوع گسترده این بیماری را گرفته و پس اتمام دوره بیماری و بهبود مبتلایان، به کنترل مرزها و ترددها می‌‌پرداختیم.

عضوکمیسیون بهداشت و درمان مجلس یازدهم، در پاسخ به این سوال که در شرایط فعلی برای جلوگیری از افزایش موارد ابتلا به کرونا و کنترل شرایط چه اقدامی باید صورت بگیرد؟ افزود: در حال حاضر هم باید برگردیم به همان سیاست جدی برای کنترل منطقه‌ای و قرنطینه افراد مبتلا و تحت نظر قرار دادن افرادی که با مبتلایان در ارتباط بودن، تا به شرایط مطلوبی برسیم.

پزشکیان عنوان کرد: اگر یک ماه با تمام قدرت در مقابل کرونا مقاوت کنیم، ویروس کوید-19 کاملا کنترل می‌شود در غیر این صورت دائماً باید منتظر پیک‌های بعدی و شاهد فلج شدن اقتصاد کشور باشیم.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: مسعود پزشکیان کمیسیون بهداشت ویروس کووید۱۹ صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۷۰۵۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم

آبله مرغان افراد را در هر سنی تحت تاثیر قرار می‌دهد؛ اما بیشتر کودکان را درگیر می‌کند. این ویروس به‌راحتی از افراد مبتلا به آبله مرغان به افرادی که تابه‌حال به این بیماری مبتلا نشده‌اند یا اینکه واکسینه نشده‌اند سرایت می‌کند.

به گزارش تجارت نیوز، اگر یک نفر به آن مبتلا شود، حدود ۹۰ درصد از افرادی که به او نزدیک‌اند و در برابر این ویروس مصون نیستند نیز به این بیماری مبتلا می‌شوند. این ویروس راه‌های انتقال زیادی دارد و قدرت مسری بودن آن تا حدی است که حتی با یک تماس کوچک هم منتقل می‌شود. ویروس واریسلا زوستر همچنین باعث بروز بیماری به اسم زونا می‌شود.

در صورت بروز علائم آبله مرغان به پزشک مراجعه کنید. اما رژیم غذایی مناسب برای آبله‌مرغان چیست؟

لبنیات

انبه

موز

عصاره قلم

سبزیجات تازه

سیر

زنجبیل (مقدار کم)

زردچوبه

ماست

بستنی

کلم‌بروکلی، کلم‌پیچ، اسفناج

تخم مرغ

لوبیا

دمنوش‌های گیاهی

سیب

در کل غذا‌هایی که سیستم ایمنی بدن را قوی‌تر می‌کنند و در عین حال برای فرد حساسیت هم ایجاد نمی‌کنند، بهترین منابع غذایی هستند. اما قبل از مصرف این نوع غذا‌ها با پزشک مشورت کنید.

دیگر خبرها

  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • واکسیناسیون ۱۰ هزار و ۷۴۴ قلاده سگ در قزوین
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت