Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین از ایرنا، دکتر «ساسان رفیعی» متخصص بیهوشی و از اعضای ارشد شرکت داروسازی آپ‌رایت هشدار داد، آن دسته از بیماران مبتلا به کرونا که در بیمارستان بستری و سپس بهبود پیدا می‌کنند ممکن است دچار عوارض ماندگار این بیماری شوند.

وی با بیان این مطلب که مایع جمع شده درون کیسه‌های هوایی کوچک و انعطاف‌پذیر ریه‌ها بر اثر ابتلا به کرونا باعث ایجاد فیبروز می‌شود، افزود: تشخیص این بیماری معمولا سه سال طول کشیده و هنوز برای آن درمان مشخصی پیدا نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این متخصص ایرانی توضیح داد: فیبروز ریه یک بیماری پیشرونده و به این معناست که فرد ممکن است سال‌ها مشکلی را حس نکند. اما بیماری به تدریج پیشرفت می‌کند و کمتر به حوزه توجه شده است. رفیعی عنوان کرد که برخی بیماران ممکن است تا پایان عمر به دستگاه تنفس مصنوعی وابسته و برخی دیگر نیز به پیوند ریه نیاز داشته باشند.

به نوشته دیلی میل، این متخصص ایرانی از سال ۲۰۰۵میلادی درباره فیبروز ریوی تحقیق کرده و به طور هم‌زمان دکترای خود را در زمینه فیزیولوژی مولکولی، سلولی و سیستمیک از داشنگاه کالیفورنیا اخذ کرده است.

او اینک در شرکت داروسازی آپ‌رایت در حال ساخت ترکیب جدیدی است که این بیماری را درمان کند.

رفیعی می‌گوید: مساله محدود به این نیست که امروز چند نفر بر اثر کرونا زندگی خود را از دست می‌دهند. بلکه پس از نابودی این ویروس، عوارض آن سال‌ها باقی خواهد ماند.

«اندرو یانگ» شریک رفیعی در این پروژه هم در اظهار نظر مشابهی عوارض طولانی مدت کرونا را مایه نگرانی خواند و افزود؛ ۴۰ درصد بیماران مبتلا به نوع شدید کرونا، واکنش‌های ایمنی حادی را تجربه کرده که به سندرم دیسترس حاد تنفسی معروف است و سپس به فیبروز ریه منجر می‌شود.

وی افزود: در این مقطع صدها هزار نفر بر اثر کووید ۱۹ زندگی خود را از دست داده‌اند؛ اما ما معتقدیم تعداد بیمارانی که به نوع شدید کرونا مبتلا شده و به تدریج عوارض آن عود خواهد کرد صدها هزار نفر خواهند بود.

یانگ سپس ادامه داد: به نظر من هرچه زمان بیشتر می‌گذرد افکار عمومی بیشتر متوجه می شوند که دقیقا چرا کووید ۱۹ یک بیماری مهلک و به طور بالقوه مرگبار است.

او در همین حال عنوان کرد، ترکیب جدیدی که در مراحل پایانی ساخت آن قرار دارد، می‌تواند آثار فیبروز ریوی را بر طرف کرده و باعث بهبودی کامل بیمار شود.

رفیعی نیز معتقد است این دارو که بصورت استنشاقی ارائه خواهد شد، حتی می‌تواند زخم‌های ناشی از فیبروز ریه را از بین ببرد.

با این حال به گزارش دیلی میل، مراحل ثبت و صدور مجوز از سوی سازمان غذا و دارو آمریکا دست‌کم ۲ تا ۳ سال طول می‌کشد. داروسازی آپ‌رایت درخواست تسریع در رسیدگی به این پرونده شده است.

از سویی دانشمندان سراسر جهان درصدد کشف واکسن کووید ۱۹ هستند تا از شیوع بیشتر این بیماری جلوگیری کنند. تاکنون بیش از ۵۴۶ هزار و ۷۸۵ نفر بر اثر ابتلا به کرونا در جهان زندگی خود را از دست داده‌اند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کرونا فیبروز ریه ریوی کووید ۱۹ بر اثر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۷۰۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت پزشکان در شیراز

آفتاب‌‌نیوز :

بهرام عین‌الهی درباره مسمومیت الکلی اخیر برای جمعی از پزشکان در شیراز گفت: کلا در علم پزشکی مصرف ۲ دو چیز را همه عالمان پزشکی انکار می‌کنند و من هم جدا از مسائل شرعی صحبت می‌کنم. امروزه می‌گویند بسیاری از بیماری‌ها ناشی از مصرف سیگار است و می‌گویند تقریبا تمام اعضای بدن می‌تواند از مصرف سیگار دچار عارضه شود و متاسفانه می‌بینیم بعضی‌ها سیگار می‌کشند و بعضی‌ها خودشان ممکن است جزو پزشکان باشند، الکل هم همین طور است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: الکل هم جدا از مسائل شرعی از نظر پزشکی یکی از عواملی است که بسیاری از بیماری‌ها را ایجاد می‌کند، به خصوص می‌تواند در کبد عوارض بسیار زیادی داشته باشد. در رشته خود ما که چشم پزشکی هستیم؛ الکل‌هایی که استاندارد نیستند و ناخالص هستند باعث کوری می‌شوند که به آن الکل متانول می‌گویند در واقع الکل چوب این کار را انجام می‌دهد.

وی با بیان این که ما انتظارمان این است وقتی دانشمندان و عالمانی داریم که خودشان عوارض را می‌بینند خودشان به آن عوامل استناد کنند، عنوان کرد: وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است؛ بنابراین نه تنها در مورد جامعه پزشکی بلکه درباره مردم هم استفاده از الکل می‌تواند عوارض بسیار زیادی ایجاد کند، عمر افراد را کوتاه می‌کند و می‌تواند بیماری‌هایی را در درازمدت داشته باشد، به خصوص بیماری کبدی را می‌تواند به وجود بیاورد که آینده بدی را رقم بزند.

عین‌الهی با اشاره به این که وزارت بهداشت وظیفه‌اش این است که اطلاع‌رسانی کند، گفت: وزارت بهداشت می‌تواند بگوید این عوارض وجود دارد، ولی حالا اگر کسی سیگار می‌کشد ما عوارضش را می‌گوییم، انتخاب خودش است، الکل هم همین است و ما حتما می‌گوییم مردم عزیزمان استفاده نکنند برای این‌که عوارض درازمدتی دارد.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • دریافت قند برای بدن امری حیاتی است
  • تلاش برای دسترسی به داروی مورد نیاز بیماران تالاسمی
  • ضرورت مقابله با بیماری زنگ زرد در مزارع گندم دیم کشور
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان
  • واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت الکلی پزشکان
  • واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت پزشکان در شیراز
  • بیماری ترانه علیدوستی چیست؟ / همه چیز درباره سندرم «درِس»
  • چگونه می‌توان با بیماری هلندی مقابله کرد؟