Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پایگاه خبری سی‌نت، لابراتوار مخفی شرکت گوگل در جریان پروژه موسوم Project Loon این بالن‌ها را به امید برقرار کردن ارتباط بین جوامع مختلف ساکن در بخش‌های وسیعی از جهان، که در حال حاضر به اینترنت دسترسی ندارند، طراحی و تولید کرده است.
این بالن‌ها که توان موردنیاز خود را از نور خورشید دریافت می‌کنند، مجهز به ابزارهای ارتباطی پیشرفته هستند و پس از قرار گرفتن در استراتوسفر زمین، با استفاده از الگوریتم‌های یادگیری ماشین، شبکه‌های منسجمی را برای ایجاد دسترسی به اینترنت تشکیل می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این بالن‌ها در نیوزلند و برزیل مورد آزمایش قرار گرفته‌اند و در عملیات امدادرسانی پس از وقوع یک زلزله در پرو و همچنین پس از وقوع طوفان در پورتوریکو مورد استفاده قرار گرفتند. اکنون شرکت آلفابت همکاری جدیدی را با شرکت مخابراتی کنیا موسوم به Telkom آغاز کرده است که هدف از آن ایجاد دسترسی عمومی به اینترنت در این کشور است.
این خدمات نه تنها اولین پروژه تجاری بالن‌های آلفابت محسوب می‌شود، بلکه اولین بار است که یک فناوری با چنین ویژگی‌هایی در آفریقا مورد استفاده قرار می‌گیرد.

منطقه مورد توافق برای خدمت‌رسانی با استفاده از این بالن‌ها حدود ۵۰ هزار کیلومتر مربع وسعت دارد که شامل مناطق مرکزی و غربی کنیا می‌شود و تاکنون بیش از ۳۵ هزار کاربر منحصر به فرد به این شبکه متصل شده‌اند.
آزمایش‌های اخیر نشان می‌دهد سرعت بارگذاری اطلاعات در این شبکه به ۴.۷۴ مگابیت در ثانیه و سرعت دریافت اطلاعات به ۱۸.۹ مگابیت در ثانیه می‌رسد. متخصصان انتظار دارند با افزایش تعداد بالن‌های مورد استفاده، قابلیت اطمینان به شبکه نیز افزایش یابد.
 

برچسب‌ها قاره آفریقا اینترنت رایگان گوگل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قاره آفریقا اینترنت رایگان گوگل قاره آفریقا اینترنت رایگان گوگل بالن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۷۱۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا اولین داروی آلزایمر فروش نرفت؟

ایتنا - اولین دارویی که روند آلزایمر را کند می‌کند، بیش از یک سال است که در ایالات متحده به بازار آمده، اما فروش آن کم بوده است. همچنین ماه‌ها طول کشید تا سیستم‌‌های بیمارستانی بزرگ استفاده از این دارو را آغاز کنند و برخی شرکت‌های بیمه هم آن را تحت پوشش قرار ندادند.
پزشکان می‌گویند برخی بیماران احتمالا به دلیل تاثیر محدود و عوارض جانبی احتمالی داروی لکمبی (Leqembi) در مصرف این دارو تردید دارند زیرا سال‌ها طول می‌کشد تا بهترین شکل مصرف این دارو و عوارض آن مشخص شود و برای بهبود روش‌های تشخیص آلزایمر نیز باید پیشرفت‌هایی صورت بگیرد و نیازمند تحقیقات بیشتر است.

بیش از شش میلیون نفر در آمریکا و میلیون‌ها نفر در سراسر جهان به بیماری آلزایمر مبتلا هستند که شایع‌ترین نوع زوال عقل است. برای این بیماری هیچ درمانی وجود ندارد اما لکمبی می‌تواند پروتئین چسبنده مغز به نام آمیلوئید را که عامل اصلی بیماری آلزایمر است، از بین می‌برد.

تحقیقات نشان می‌دهد افراد دارای علائم خفیف این بیماری با مصرف این دارو می‌توانند پیشرفت بیماری‌ را تا چند ماه به تاخیر بیندازند. هرچند برخی کارشناسان می‌گویند این تاخیر ممکن است آنقدر نامحسوس باشد که بیماران متوجه نشوند.

 
سازمان غذا و داروی ایالات متحده تابستان ۲۰۲۳ مصرف داروی لکمبی را برای بیماران در مراحل اولیه به طور کامل تایید کرد. شرکت ژاپنی ایزای (Eisai)، سازنده این دارو، هم ابتدا انتظار داشت که تا پایان ماه مارس، ۱۰ هزار بیمار از این دارو به شکل تزریق با سرم استفاده کنند اما مدیران این شرکت کمی بعد این پیش‌بینی را کاهش دادند؛ البته می‌گویند فروش رو به رشد است.

دکتر علی‌رضا عطری، متخصص مغز و اعصاب که مشاور حقوقی شرکت ایزای است، می‌گوید: «این رویکرد بسیار مرحله‌ای و گام به گام است. هرچه بیشتر درباره آن یاد بگیریم‌، آن را بیشتر گسترش و بسط خواهیم داد.»

به گفته پزشکان، برای شناسایی سریع بیماران و شروع درمان قبل از پیشرفت بیماری، باید اقدام‌های بیشتری انجام شود که روندی مبهم است. از طرفی ممکن است برخی بیماران واجد شرایط استفاده از داروی لکمبی نباشند، زیرا با داروهایی که برای جلوگیری از سکته مصرف می‌شود، تداخل دارویی دارد. وقت گرفتن از متخصص مغز و اعصابی هم که این دارو را تجویز می‌کند، احتمال دارد چند ماه‌ طول بکشد.

دیگر خبرها

  • افزایش دوبرابری قراردادهای تجاری ایران در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • اینترنت در روز‌های کنکور قطع نمی‌شود
  • اینترنت در روز‌های کنکور قطع می‌شود؟
  • اینترنت در روزهای کنکور قطع نمی‌شود
  • چرا اولین داروی آلزایمر فروش نرفت؟
  • اینترنت خانگی 5G چیست؟
  • استقبال کشورهای غرب آسیا از اکسپو ۲۰۲۴
  • با واتس‌اپ بدون اینترنت، فایل منتقل کنید
  • افزایش ۸درصدی تولید محصولات پتروشیمی در شستان/سهم ۱۱درصدی از کل صادرات صنعت پتروشیمی
  • صدور اولین سند اعیانی توسط سازمان ثبت