Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار گیلان با اشاره به لزوم اهتمام سرمایه گذاران برای تولید کالاهای صادرات محور در استان؛ به بازرگانان، تاجران و فعالان اقتصادی تاکید کرد که ارز حاصل از صادرات را برای رونق چرخه اقتصادی ، به کشور برگردانند.

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان؛ دکتر ارسلان زارع شامگاه امروز (چهارشنبه) در جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی گیلان که با حضور دبیرکل کمیته ایرانی اتاق بازرگانی بین‌المللی (ICC) ، دادستان مرکز استان، معاون رئیس کل دادگستری گیلان، جمعی از مدیران ، تجار و سرمایه گذاران استان برگزار شد، اظهار داشت: در سالی که با درایت رهبر معظم انقلاب با عنوان جهش تولید نامگذاری شده ، تمام نگاه ها به سمت بخش‌خصوصی، تجار ، بازرگانان، کارآفرینان و  تولید کنندگان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی گیلان را دارای ظرفیت های خوبی در این بخش خواند و با تصریح اینکه دولت به تنهایی و بدون کمک بخش خصوصی قادر به ایجاد چرخه کامل در موضوع جهش تولید نیست، ادامه داد: با وجود دشواری ها در سال گذشته ، ۵۸۰ میلیون دلار صادرات از استان انجام شد و برای سالجاری نیز  ۶۰۰ میلیون دلار صادرات هدفگذاری شده است.

 دکتر زارع موقعیت جغرافیایی گیلان، برخورداری از دریا، مرزهای زمینی، ریلی و دریایی با کشورهای همسایه و بهره مندی از سه بندر کاسپین، منطقه آزاد انزلی و بندر آستارا را از ظرفیت های استان عنوان و بیان کرد: انتظار دارم بخش خصوصی از موقعیت ویژه‌ استان در توسعه صادرات دریامحور فعالانه عمل کند .

 نماینده عالی دولت در گیلان به اعتبار بازرگانان باسابقه گیلان نزد کشورهای همسایه اشاره کرد و آن را سرمایه ای ارزشمند خواند.

 استاندار گیلان افزایش تولید با حمایت و پشتوانه دولت، اجرای پروژه های اقتصاد مقاومتی و نیز استفاده حداکثری از تسهیلات بانکی را اموری مهم دانست و گفت: موضوعات یادشده ، باید با جدیت دنبال شود.

 وی با اشاره به حمایت های دولت تدبیر و امید از صنعت چای داخلی یادآور شد: به سبب حمایت های دولت از این محصول شاهد احیاء باغات متروکه چای و افزایش سود این محصول برای چایکاران بوده ایم و انتظار دارم با تقویت صندوق حمایت از توسعه صنعت چای، وابستگی این محصول به دولت کمتر شود.

 به گفته دکتر زارع؛ هر اندازه این صندوق قوی تر و دارایی آن بیشتر باشد ، در دراز مدت نتایج مطلوبی خواهد داشت.

 وی به محصول برنج و تولید آن در گیلان نیز اشاره و خاطرنشان کرد: در این بخش هم حمایت های خوبی صورت گرفته و نظارت هایی که دولت در خصوص این محصول داشته ، نتایج مثبتی را به همراه داشت.

 وی از فعالان اقتصادی و مسئولان دستگاه های اجرایی خواست ایده ها و پیشنهادات توسعه محور خود را به شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان ارائه دهند تا نتایج تصمیم گیری ها ، مبنایی برای عملکرد در سطح کلان باشد.

 نماینده عالی دولت در گیلان به اعضای اتاق بازرگانی استان نیز تاکید کرد که پیشنهادهای اجرایی در مورد موضوع تعهد ارزی بازرگانان را به دبیرخانه شورا ارائه کنند و گفت: فعالان اقتصادی حوزه صادرات ، باید ارزی که دولت به آنان سپرده را برای رونق چرخه اقتصادی ، برگردانند.

 وی بر لزوم استفاده از همه ظرفیت ها در جهت رفع موانع و کمک به توسعه کشور تاکید و خاطرنشان کرد: تقویت میز دبیرخانه اتحادیه اوراسیا که در استان گیلان است، باید بیشتر مورد توجه باشد.

 استاندار گیلان با اشاره به گفت وگوی اخیر خود با استاندار آستراخان افزود: هم در این ارتباط تصویری و هم در ارتباط های بعدی با دیگر مقامات کشورها، پیوسته به توان استان گیلان ، رونق صادرات و ارتباط دوجانبه تاکید کرده و می‌کنم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سرمایه گذاران فعالان اقتصادی استاندار گیلان ارسلان زارع بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۷۱۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طی دو سال گذشته، ۳۰۸ کارخانه در خراسان رضوی احیا شده است

وزیر کشور گفت: از ابتدای دولت سیزدهم در استان خراسان رضوی تعداد ۳۰۸ کارخانه راکد به چرخه تولید بازگشتند و این اقدام استاندار برای حمایت از تولید تا پایان دولت، توسط ایشان باید پیگیری و ادامه پیدا کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان رضوی، احمد وحیدی امروز_ پنجشنبه ششم اردیبهشت_ طی بازدید از یکی از کارخانه‌های احیا شده در مشهد اظهار کرد: خراسان رضوی در حوزه احیای بنگاه‌های اقتصادی راکد عملکرد خوبی داشته است.

وزیر کشور با اشاره به آمار این کارخانه‌ها افزود: از ابتدای دولت در استان خراسان رضوی تعداد ۳۰۸ کارخانه راکد به چرخه تولید بازگشتند و احیا شدند.

وی عنوان کرد: این بنگاه‌های اقتصادی در حوزه صنعت «صنوف تولیدی و واحدهای تولیدی»، معدن، کشاورزی، گردشگری و صنایع دستی بودند که به چرخه تولید برگشتند.

وحیدی خطاب به نماینده عالی دولت در خراسان رضوی تاکید کرد: جای دارد استاندار خراسان رضوی با همین رویه و روش که منجر به احیای واحدهای تولیدی شد، حمایت خود را از کارخانه‌ها تا پایان دولت ادامه دهد.

وزیر کشور در پایان تصریح کرد: در سال جهش تولید با مشارکت مردم، همه ما باید دست به دست هم دهیم تا کارنامه‌ای ماندگار از این عرصه به یادگار بگذاریم.

کد خبر 747939

دیگر خبرها

  • گیلان با ۹۰ همت فرصت سرمایه‌گذاری در نمایشگاه اکسپو حضور دارد
  • تاکید بر رونق تولید برای ایجاد اشتغال و سرمایه در کشور
  • احیای بیش از ۳۰۰ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • کاهش واردات و توسعه صادرات؛ راهبرد مهم فعالیت مناطق آزاد
  • طی دو سال گذشته، ۳۰۸ کارخانه در خراسان رضوی احیا شده است
  • چرخه اقتصادی کشور وابسته به قشر کارگر است
  • ضرورت تسهیل و رفع موانع تولید در تحقق شعار سال
  • تحلیل‌های غیر کارشناسی، امنیت سرمایه‌گذاری را از بین می‌برد
  • کارگران رکن اصلی جهش تولید و رونق اقتصادی هستند
  • کشور‌های همسایه خراسان رضوی فرصتی برای رونق صادرات هستند