Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام ناصرشکریان امیری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به تشدید شیوع ویروس کووید ۱۹ در برخی شهرهای استان و با اهمیت رعایت دستورات ستاد ملی مبارزه با کرونا و رعایت پروتکل‌های وزارت بهداشت و درمان، اظهار داشت: امروز وضعیت بحرانی مازندران نتیجه سفرهای غیرضروری به این استان است و باید مردم از سفرهای غیر ضروری به استان‌های دارای علامت قرمز و هشدار جدا خودداری کنند و نسبت به خطرات آن بی تفاوت نباشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با اشاره به اهمیت پروتکل‌های وزارت بهداشت و درمان و فاصله گذاری اجتماعی و به ویژه استفاده از ماسک در تمامی کارهای روزمره، افزود: هجوم مسافرت‌های غیر ضروری و عدم رعایت فاصله گذاری اجتماعی و برخی بی تفاوتی‌ها نسبت به رعایت مسائل بهداشتی و درمانی در استان متأسفانه شهرهای مازندران را در وضعیت زرد و قرمز و هشدار قرار داده است و این گونه مسائل قطعاً برای جان هموطنان عزیزو مردم خونگرم و مهماندوست مازندران زیبنده نیست.

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران در ادامه سخنان خود به تأکیدات رهبر عظیم الشان انقلاب در خصوص توجه به دستورات و ابلاغیه‌های ستاد ملی مبارزه با کرونا و وزارت بهداشت و درمان اشاره و تصریح کرد: ما در ابتدا و شروع این بحران و در پی شیوع ویروس کرونا در کشور بسیار هوشمندانه عمل کردیم و در بسیار از مقاطع وحدت و همدلی‌های بی نظیری خلق شد اما در ادامه برداشتن برخی محدودیت‌ها و عدم رعایت پیشگیرانه، مجدداً کشور و جان بسیاری از هموطنان را به خطر انداخت که باید برای برگشتن به حالت عادی و رفع و کاهش آن دوباره تلاش و همت کنیم.

حجت الاسلام ناصرشکریان امیری در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت اقدامات جهادی و فعالیت‌های گروه‌های فرهنگی و تبلیغی در کمک به بخش‌های مختلف کادر درمانی و پزشکی و تهیه اقلام بهداشتی و درمانی در هیئات مذهبی، مساجد و....... در بحران‌ها به ویژه در این مقطع زمانی اشاره و تاکید کرد: امروز هم نیازمند اقدامات جهادی و فعالیت‌های فرهنگی و تبلیغی در کشور هستیم و قطعاً با این مجاهدت‌ها و رعایت پروتکل‌های بهداشتی و درمانی از سوی مردم بر مشکلات غلبه و از این بحران بزرگ عبور خواهیم کرد.

عضو شورای فرهنگ عمومی مازندران در بخش پایانی سخنان خود به تشدید ممنوعیت‌ها و محدودیت‌ها در استان‌های شمالی و گردشگری اشاره و خاطر نشان کرد: افزایش شمار مبتلایان و تعداد مرگ و میر در پی تشدید شیوع این ویروس کووید (۱۹) ماحصل عدم کنترل رفتارهای اجتماعی و فرهنگ سازی برای رعایت پروتکل‌های وزارت بهداشت و درمان و ستاد ملی مبارزه با کرونا است و این خطر بزرگ امروز مردم خونگرم استان‌های شمالی و مناطق گردشگری را تهدید می‌کند و باید با اعمال محدودیت‌ها و ممنوعیت‌ها در این استان‌های توریستی و گردشگری نسبت به کنترل این بیماری و ویروس منحوس اقدام کرد.

حجت الاسلام ناصرشکریان امیری در پایان ضمن تقدیر از خدمات مجاهدانه عوامل کادر پزشکی و خدمات درمانی و گروه‌های جهادی و تبلیغی در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی، بیان داشت: در پی شیوع این ویروس تعدادی از عوامل کادر پزشکی و درمانی کشور جان خود را در این راه از دست دادند و به شهادت رسیدند و این اتفاقات با توجه به کمبود نیرو در مراکز درمانی شرایط کشور را بحرانی‌تر می‌کند و امیدوارم هموطنان خوب کشورمان نسبت به رعایت موارد بهداشتی و مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا توجه کنند تا در آینده دچار مشکل نشویم

کد خبر 4969648

منبع: مهر

کلیدواژه: تبلیغات اسلامی مازندران ویروس کرونا ویروس کرونا بوشهر شیراز شیوع کرونا قزوین گرگان ایلام بیرجند شهرکرد ستاد مقابله با کرونا استانداری سمنان مجلس شورای اسلامی سیستان و بلوچستان دهه کرامت ستاد ملی مبارزه با کرونا وزارت بهداشت و درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۷۱۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کوچ پرستاران از بخش دولتی به خصوصی

همایون سامه یح، با بیان اینکه بی‌توجهی به مشکلات پرستاران سلامت کشور را به مخاطره می‌اندازد، گفت: طی چهار سال گذشته کمیسیون بهداشت و درمان مجلس چندین مرتبه جلسات مختلفی با مسئولان مربوطه در خصوص وضعیت معیشت پرستاران و مهاجرت آن ها برگزار کرد تا بتواند این مسئله را ریشه‌ای پیگیری کند.

نماینده مردم کلیمیان در مجلس یازدهم با انتقاد از تورم حاکم در جامعه، ادامه داد: امروز تنها پرستاران و کادر درمانی گلایه مند وضعیت نامناسب حقوقی خود نیستند، شرایط اقتصادی به گونه‌ای است که کارمندان، کارگران و سایر گروه‌های شغلی دیگر از کوچک شدن سفره‌های خود ناراضی هستند، امیدواریم تیم اقتصادی دولت اقدامی عاجلی برای حل مشکلات اقتصادی کشور داشته باشند تا حقوق دریافتی عموم جامعه کفاف مخارج زندگی آن ها را بدهد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اظهار داشت: زمانی که حقوق کارمند یا کارگری ۱۰ میلیون تومان است و از این مبلغ حدود ۹ میلیون آن برای اجاره بهای منزل استیجاری پرداخت می‌کند، چاره‌ای جز انتخاب شغل دوم و سوم و حتی تخلف را ندارد، همه این گزینه‌ها منجر به ایجاد مشکلات متعدد در طولانی مدت خواهد شد.

نجف آبادی با ابزار امیدواری برای برداشته شدن تحریم‌ها خارجی بر علیه ملت ایران که معیشت آنان را تحت تأثیر قرار داده، گفت: بهترین راهکار کاهش مشکلات معیشتی گروه‌های مختلف شغلی افزایش درآمد، رشد صادرات، ورود ارز و رشد نقدینگی است که می‌تواند بسیاری از مسائل و مشکلات عنوان شده را هم پوشانی کند.

نماینده مجلس یازدهم تاکید کرد: بر اساس نیاز کشورهای حوزه خلیج فارس و کشورهای اروپایی به خدمات بهداشتی و درمانی به خصوص پرستاری، منجر به مهاجرت و یا پذیرش پرستاران ما می‌شود که آنان با مهاجرت می‌توانند امکانات و درآمد بسیار بهتری برای خود رقم بزنند.

وی در خصوص تحلیل کمبود پرستار با توجه به روند فعلی در کشور، گفت: در واقع ما چندین مرتبه به سازمان نظام پرستاری مراجعه کرده و در مورد کمبود پرستار نسبت نیاز کشور و سوءاستفاده از پرستاران در بخش خصوصی به دلیل پایین بودن حقوق آن ها تذکر داده‌ایم؛ امروز کادر درمان در بخش دولتی و خصوصی تحت فشار هستند.

این نماینده مجلس با انتقاد از افزایش پرستاران بیکار در جامعه، یادآور شد: متأسفانه دولت با مشکل تأمین بودجه برای حقوق پرستاران مواجه است و طبیعتأ زمانی که در بخش دولتی پرستاران ما با این مشکلات مواجه هستند در بخش خصوصی نیز از آنان سوءاستفاده می‌شود.

وی با تاکید بر نبود بودجه برای افزایش حقوق پرستاران، اظهار داشت: دولت، مجلس و نظام پرستاری بر این عقیده هستند که باید حقوق پرستاران افزایش یابد اما زمانی که توان دولت در این حد است چه انتظاری می‌توان داشت.

نجف آبادی در پایان با بیان اینکه مشکلات پرستاران منجر به دلسردی آنان می‌شود و سیستم درمانی کشور را دچار مخاطره می‌کند، خاطرنشان کرد: برخی از پرستاران که شرایط مهاجرت دارند استعفا داده و اقدام به خروج از کشور می‌کنند، اما برخی دیگر که شرایط و توان مهاجرت ندارند و به دلایل مختلف از جمله وابستگی به خانواده، عشق به وطن و یا نداشتن مشکلات مالی در کشور ماندگار می‌شوند، اما چنین شرایطی دلسردی و بی‌انگیزگی را برای آنان رقم می‌زند، بی تردید بی توجهی به مشکلات کادر درمان به ویژه پرستاران منجر به ایجاد مخاطراتی برای سیستم درمانی کشور خواهد شد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • محور کندوان از سمت شمال به جنوب یک‌طرفه شد
  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • نظام درمانی را به کجا می‌برند؟
  • دیدنی های امروز؛ از روز جهانی آزادی مطبوعات تا سفرهای تبلیغاتی ترامپ
  • کوچ پرستاران از بخش دولتی به خصوصی
  • کندوان یک‌طرفه شد
  • دولت علاوه بر کنترل قیمت‌ها، اخلال گران اقتصادی را معرفی کند
  • گره اندر گره
  • وضعیت بحرانی رزیدنت‌ها و پزشکان طرحی/ شرایط را سخت‌تر کرده ایم