Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد خیری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در خصوص حجم حوضچه‌های تخریبی ویژه مدیریت شیرابه در حلقه دره کرج، اظهار کرد: در حال حاضر سطح اشتغال شیرابه در این مرکز دفن زباله کرج ۱.۷ هکتار و حداکثر عمق آن نیز سه متر است، به عبارتی حدود ۵۰ تا ۶۰ هزار مترمکعب کل حجم شیرابه موجود در حلقه دره است.

وی با اشاره به اینکه در بحث جمع آوری شیرابه‌ها اکنون در حال طراحی یک ایستگاه پمپاژ و انتقال هستیم، افزود: با این روش دیگر هیچ شیرابه‌ای به حجم لاگون های تخریبی شیرابه در حلقه دره افزوده نمی‌شود، بلکه از طریق سیستم انتقال تعبیه شده، شیرابه‌های تولیدی با پمپاژ وارد مخزن‌هایی شده و از آنجا به صورت قطره چکانی در چاه‌هایی به عمق ۳۰ متر تخلیه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بودجه سازمان مدیریت پسماند امسال ۱۰۰ میلیارد تومان است

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج گفت: شیرابه‌های دفن شده به این طریق در ادامه از طریق چاه‌ها به حجم زباله‌های تجزیه شده‌ای تزریق می‌شود که قرار است برای تولید گاز متان از آن استفاده شود.

خیری در پاسخ به اینکه تکلیف شیرابه‌های موجود در لاگون ها یا حوضچه‌های ذخیره سازی و تبخیری ویژه مدیریت شیرابه چه می‌شود، گفت: با استفاده از گرمای تابستان و همچنین کمی منعقد کننده، شیرابه‌های موجود در لاگون ها تبخیر شده و از بین می‌رود.

وی در بخش دیگری در بحث اعتبارات این سازمان برای پیشبرد فعالیت‌هایی مانند اقدامات توسعه‌ای در مرکز دفن زباله حلقه دره کرج، گفت: در سال ۹۷ کل بودجه درآمدی سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج بالغ بر ۱۷ میلیارد تومان بوده است که در سال گذشته این رقم به ۴۱ میلیارد تومان رسید.

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج با اشاره به اینکه بودجه سازمان مدیریت پسماند امسال قرار است به رقم ۱۰۰ میلیارد تومان برسد، گفت: به یقین وقتی بودجه باشد، امکانات و ماشین آلات بیشتری به کار می‌گیریم.

۵۰ درصد زباله‌های حلقه دره از شهرهای اقماری انتقال داده می‌شود خیری با بیان اینکه روزانه حدود ۵۰ درصد زباله‌های پذیرش شده در حلقه دره از شهرهای اقماری اطراف کرج به این مرکز دفن زباله انتقال داده می‌شود، بیان کرد: به همین دلیل پیگیر این هستیم که شهرداری‌های شهرهای اقماری اطراف کرج نیز در پرداخت سهم خود از هزینه‌های کردهای انجام شده در این مرکز دفن زباله همکاری کنند.

وی بیان کرد: وقتی شهرداری‌های شهرهای اقماری نیز سهم خودشان از هزینه کردها در حلقه دره را پرداخت کنند، به یقین می‌توانیم اقدامات مثبتی را در این مرکز دفن زباله انجام دهیم.

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج در پایان گفت: با شیوع کرونا و افزایش حساسیت‌های شهروندان در بحث رعایت پروتکل‌های بهداشتی مقابله با این بیماری، به صورت روزانه حداقل ۲۵ درصد افزایش در حجم زباله‌های تولیدی حلقه دره هستیم.

کد خبر 4969700

منبع: مهر

کلیدواژه: مدیریت پسماند زباله ویروس کرونا ویروس کرونا بوشهر شیراز شیوع کرونا قزوین گرگان ایلام شهرکرد بیرجند ستاد مقابله با کرونا استانداری سمنان مجلس شورای اسلامی سیستان و بلوچستان دهه کرامت سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج مرکز دفن زباله شهرهای اقماری میلیارد تومان حلقه دره شیرابه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۷۲۷۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال مجموعه آرادکوه نیازمند عزم جدی متولیان امور است

رضا محمدی اظهار کرد: حدود ۷۰ سال است که زباله‌ها در مجموعه آرادکوه دفع می‌شود و انتقال این مجموعه به همین راحتی نیست.

وی ادامه داد: منابع طبیعی با همکاری محیط زیست باید زمین مورد نیاز را در اختیار شهرداری قرار دهند تا اقدامات برای انتقال این مجموعه صورت بگیرد.

مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری تهران تاکید کرد: شهرداری تهران نیز موافق جابجایی این مجموعه است، اما هنوز زمینی برای انتقال آرادکوه به شهرداری تحویل داده نشده است.

محمدی با اشاره به خرید دستگاه زباله سوز ۶ هزار تُنی افزود: در صورت راه اندازی این دستگاه زباله سوز مشکلات محیط زیستی آرادکوه تا حدودی برطرف می‌شود و شهرداری تهران تلاش دارد هر چه زودتر این دستگاه زباله سوز را راه‌اندازی کند.

تاکید سازمان محیط زیست بر جابجایی بازیافت آرادکوه

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست روز گذشته با تاکید بر اینکه نظر این سازمان در بحث مجتمع پردازش و بازیافت زباله آرادکوه جابجایی آن است، گفت: رودخانه پسماند جنوب تهران در حال تخلیه است چرا که منابع آب و خاک را با مشکل مواجه می‌کرد.

علی سلاجقه افزود: در منطقه آرادکوه پیش از این اقدامات خوبی انجام گرفته است، اما نظر سازمان حفاظت محیط زیست جابجایی آن است. شهرداری تهران نیز استفاده از ظرفیت دانش‌بنیان‌ها برای حل مساله آرادکوه را مطرح کرده است و این موضوع در قالب کارگروه ملی مدیریت پسماند و به منظور تولید سوخت کارخانه‌های صنعت سیمان در دست پیگیری است.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تاکید کرد: همچنین اقداماتی در جهت مکلف شدن صنایع منطقه جنوب تهران به انجام وظایف زیست‌محیطی در دست انجام است.

 مجتمع پردازش و بازیافت زباله «آرادکوه» حدود ۷۰ سال پیش در مساحتی یک هزار و ۴۰۰ هکتاری در ابتدای جاده قدیم تهران برای دفع زباله‌های پایتخت راه اندازی شد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • آنروا درباره وقوع اپیدمی در غزه با آغاز فصل گرما هشدار داد
  • انتقال مجموعه آرادکوه نیازمند عزم جدی متولیان امور است
  • اجرای هفت پروژه باغات مدرن در آذربایجان شرقی
  • ساخت آجر‌های هوشمند انرژی با استفاده از پسماند
  • منظور: رشد ۳۸۰ درصدی اعتبارات رفاه و تامین اجتماعی
  • معضل کشت‌های زیرپلاستیکی در همدان و آلودگی محیط زیست
  • تولید زباله مسافران، نمکی روی زخم بی‌درمان گیلان!/ اقداماتی که گردشگران باید برای بحران پسماند انجام دهند + عکس
  • افزایش ۴۳ درصدی تولید ماشین آلات سنگین راهسازی و معدنی
  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد
  • افزایش ۱۶ درصدی تولید فولاد ایران در فصل نخست ۲۰۲۴