Web Analytics Made Easy - Statcounter

چگونگی حضور اصلاح طلبان در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده و نتیجه ای که از این انتخابات برای آنها حاصل خواهد شد یکی از مهمترین مباحث و موضوعات روز محافل سیاسی جریان اصلاحات است که در گعده های مختلف حزبی و جریانی این طیف سیاسی مطرح می شود. اصلاح طلبان البته دغدغه های جدی در این زمینه دارند و همه همت خود برای پای کار آوردن بدنه اجتماعی حامی شان را بکار بسته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش «تابناک»، پس از ناکامی فاحش جریان اصلاحات در انتخابات مجلس یازدهم که نتیجه را با عدد و رقم قابل تاملی به رقیب شان یعنی اصولگرایان واگذار کردند، اتفاقات زیادی که همچون یک زلزله سیاسی بود در ارکان تصمیم گیری اصلاح طلبانه به وقوع پیوست که از جمله آن می توان به از هم پاشیدن ساز و کار انتخاباتی تصمیم گیر این جریان یعنی شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان اشاره کرد.

اصلاح طلبان چطور وارد انتخابات ۱۴۰۰ می شوند؟

این شورا که در سه انتخابات مجلس، ریاست جمهوری و شوراها در سال های 94 و 96 زمینه ساز پیروزی جریان اصلاحات را فراهم کرده بود و در انتخابات خبرگان رهبری هم موفقیت نسبی برای این جریان حاصل کرد؛ بعد از آنکه شکست قابل تاملی در انتخابات مجلس یازدهم نصیب اصلاح طلبان شد، به شدت مورد انتقاد قرار گرفت تاجایی که ابتدا موسوی لاری نایب رئیس و پس از آن عارف رئیس این شورا برای تصمیم گیری دوباره اصلاح طلبان درباره ساز و کار انتخاباتی از شورای عالی کناره گیری کردند.

حالا اینکه اصلاح طلبان می خواهند با چه سیستم تصمیم گیری وارد انتخابات ریاست جمهوری آینده بشوند و چه پیش بینی هایی از روند و نتیجه انتخابات دارند، چه می خواهند بکنند و در مورد رقیب و حرکت هایی که در سال 1400 شاهد خواهیم بود چه ارزیابی دارند؛ سئوال جدی است که باید برای یافتن جواب های آن کمی بیشتر از شرایط کنونی چشم انتظار بود و به دقت اقدامات این طیف سیاسی را از این حیث زیر نظر داشت.

قرار نیست معجزه ای اتفاق بیافتد!

در همین زمینه، دبیرکل حزب اسلامی کار در گفت و گو با خبرنگار سیاسی « تابناک » اظهار کرد: قرار نیست در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ معجزه خاصی رخ دهد.

«حسین کمالی» درباره آخرین وضعیت اصلاح‌طلبان با توجه به اختلافات پیش آمده در بدنه اصلی این جریان اظهار کرد: جریان اصلاحات به عنوان یک جریان فکری متاسفانه در چند وقت اخیر نتوانسته است افکار و اعتقادات خود را به مردم ارائه دهد.

مردم به برنامه کاندیداها رای بدهند

وی افزود: اصلاح‌طلبان باید برنامه‌ها و مواضع خود را به مردم و جامعه ارائه دهد تا اگر این افکار مورد پذیرش جامعه قرار گرفت در صحنه حضور پیدا کند و خودش را در معرض آرای عمومی قرار دهد.

دبیرکل حزب اسلامی کار تصریح کرد: اینکه اصلاح‌طلبان بدون ارائه برنامه و استراتژی خاصی درباره ورود به انتخابات ریاست‌جمهوری حرف بزنند و در این باره اظهارنظر کنند به واقع زود است و هیچ عایدی برای این جریان ندارد.

اصلاح طلبان هنوز نتوانسته آمد برنامه هایشان را پیاده کنند

کمالی درباره نحوه ورود اصلاح‌طلبان به انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰خاطرنشان کرد: در ابتدا باید بگویم اینکه اصلاح‌طلبان یک گزینه برای انتخابات ریاست‌جمهوری معرفی کنند یا نکنند به معنای این نیست که آنها حرفی برای گفتن در فضای سیاسی کشور دارند یا ندارند چرا که اصلاح‌طلبان تا به امروز نیز نتوانستند حرف‌های خود را مطرح کنند.

وی تاکید کرد: اگر از مردم و جامعه سوال کنیم به درستی متوجه می‌شویم که آنها با سیاست‌ها و برنامه‌های اصلاح‌طلبان آشنا نیستند و اگر از مردم بپرسیم اصلاح‌طلبان درباره سیاست خارجی، اقتصاد و سیاست داخلی چه نظری دارند مردم کوچه و بازار نمی‌توانند نظر مشخصی در این باره ارائه دهند و بگویند اصلاح‌طلبان این مواضع را دارند و ما می‌پذیریم یا نمی پذیریم.

دولت مشکلات جدی در حوزه اقتصادی و مدیریتی دارند

 دبیرکل حزب اسلامی کار گفت: اصلاح‌طلبان تا به امروز خود را در معرض افکار عمومی قرار ندادند هرچند در معرض آرای عمومی بودند و  مردم هم چندبار از آنها استقبال کردند ولی به دلیل اینکه مواضع و سیاست‌هایشان مشخص نشده موفقیت نهایی حاصل نشده است و این یک ایراد اساسی برای اصلاح‌طلبان است که البته در بدنه اصولگرایان نیز وجود دارد اما در اصلاح‌طلبان مشهودتر است.

کمالی با اشاره به اینکه پرداختن به انتخابات ریاست‌جمهوری بسیار زود است اظهار کرد: دولت فعلی مشکلات عدیده ای در حوزه اقتصاد و مدیریتی دارد اما ورود زودهنگام به مباحث انتخاباتی دولت را با چالش‌های بسیاری روبه رو می‌کند و با دید ملی و منافع ملی در تضاد است از این رو پرداختن به انتخابات ۱۴۰۰ بسیار زود است.

مردم به وعده های زبانی بسنده نکنند

وی با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۰ قرار نیست هیچ معجزه خاصی رخ دهد تصریح کرد: انتخابات ۱۴۰۰ نیز به مانتد سایر انتخابات است، اما ما سعی کنیم مردم در این انتخابات به برنامه رای دهند و به شعار و وعده های زبانی نامزدها بسنده نکنند.

غالب پیش بینی ها به ویژه در جریان اصلاحات بر این نکته تاکید دارد که اصولگرایان همچون انتخابات مجلس یازدهم برنده انتخابات 1400 خواهند بود و اگر به رویه تاریخی چرخش قدرت بین احزاب سیاسی در کشور هم نگاه کنیم؛ چیزی جز این مورد انتظار نیست؛ اما در چند دوره اخیر به ویژه در سال های 84 و 92 انتخابات ریاست جمهوری خیلی قابل پیش بینی از قبل نبوده و نمی توان این نکته را پذیرفت که الان یک چهره اصولگرا سکان دار امورات کشور بعد از روحانی خواهد بود؛ حتی اگر اصولگرایان از هم اکنون خود را برنده این عرصه بدانند و در باد آن بخوابند؛ ممکن است شکست جبران ناپذیری چشن انتظار آنها در انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم باشد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: پرونده اکبر طبری هشام الهاشمی طاعون خیارکی سند همکاری 25 ساله ایران و چین غلامرضا تاجگردون حسین کمالی استراتژی انتخاباتی اصلاح طلبان انتخابات 1400 پرونده اکبر طبری هشام الهاشمی طاعون خیارکی سند همکاری 25 ساله ایران و چین غلامرضا تاجگردون انتخابات ریاست جمهوری اصلاح طلبان انتخابات مجلس انتخابات ۱۴۰۰ جریان اصلاحات جریان اصلاح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۷۳۵۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس از پنجشنبه آغاز می‌شود

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز، به نقل از کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات کشور، متن این اطلاعیه به شرح زیر است:

بیشتر بخوانید: رئیسی خواستار فراهم کردن زمینه حضور گسترده‌تر مردم در انتخابات مجلس شد

به آگاهی مردم شریف ایران اسلامی و تمامی نامزدهای مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی می رساند، در اجرای ماده (۷۰) قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی ، فعالیت های تبلیغاتی کلیه نامزدهای واجد شرایط از ساعت ۰۰:۰۰ بامداد روز پنجشنبه مورخ ۱۳/۰۲/۱۴۰۳ آغاز و در ساعت ۰۸:۰۰ صبح روز پنجشنبه مورخ ۲۰/۰۲/۱۴۰۳ پایان می یابد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229173 برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی

دیگر خبرها

  • محمود احمدی‌نژاد استعفا می‌دهد؟ جنجال بزرگ آقای سیاست‌مدار
  • رابرت کندی به بایدن: کنار بکش تا ترامپ را شکست بدهم
  • درخواست عجیب نامزد مستقل انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا از جو بایدن
  • اعلام لیست شورای ائتلاف و جبهه پایداری در دور دوم انتخابات
  • مهدی نصیری; زیر تیغ اصلاح‌طلبان و اصولگرایان/ توهم یا شوخی یا پروژه هدفمند؟! +جدول
  • توهین جنجالی مجری تندرو صداوسیما به اصلاح طلبان و اصولگرایان /حسام الدین آشنا: بی ادب نباشید؛ چه برای سیدخندان و چه برای پاورقی
  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • مشورت با آیت الله برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری /به محسن رضایی گفتم پیروز نمی شود و دو سه میلیون رأی خواهد داشت
  • روایت سلیمی نمین از تندروهای مهدی نصیری / او تا نقطه سقوط کامل پیش خواهد رفت / اصلاح‌طلبان پرچم‌داری او را نخواهند پذیرفت
  • تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس از پنجشنبه آغاز می‌شود