Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) از انجام بیش از ٥٠٠ تست تشخیص کرونا در هشت مرحله از کارکنان ستادی شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) و بیش از ١٠ هزار تست از مسافران ورودی کشور گرفته شده است.

محمدمهدی کربلایی، پیرامون نظارت‌های انجام شده به منظور کنترل بیماری کرونا گفت: گام اول مبارزه با کرونا در شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) با ضدعفونی مستمر، ضابطه‌مند شدن حضور پرسنل، تب سنجی و غربال‌گری مستمر، پخش مواد ضدعفونی‌کننده و ایجاد نرم‌افزار غربال‌گری آغاز شد و در گام دوم مبارزه با کرونا، فاصله‌گذاری اجتماعی و مدیریت صف‌ها را در دستور کار گذاشتیم و در حال تشدید نظارت‌ها و پیشگیری از عادی‌سازی بیماری کرونا هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته او نظارت بر فاصله‌گذاری اجتماعی، لزوم آسیب‌شناسی جدی و ریشه‌یابی علل شیوع بیماری به‌منظور یافتن راه‌های مقابله با آن‌ها، تشدید ضدعفونی اماکن براساس برنامه‌ریزی مشخص، تاکید بر اطلاع‌رسانی موارد مشکوک به کرونا به منظور قطع زنجیره انتقال، تاکید بر ضدعفونی و سخت‌گیری در پروتکل‌های بهداشتی سرویس‌های ایاب و ذهاب از مصوبات آخرین جلسه ستاد مبارزه با کرونا شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) است.

او ادامه داد: همچنین تشدید آموزش در تمامی سطوح به منظور آگاهی بخشی و افزایش خودکنترلی در بیماری کرونا، بررسی امکان دورکاری پرسنل اداری بدون لطمه به کار و تحت نظارت مسئولین ذیربط را می توان به موارد بالا افزود.

کربلایی گفت: دستورالعمل نظافت و ضدعفونی اماکن و تجهیزات فرودگاهی و دستورالعمل فاصله گذاری اجتماعی و اقدامات پیشگیرانه از شیوع بیماری کرونا در فضای های عمومی شهر فرودگاهی تهیه و ابلاغ شد.

رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) افزود: مسافران ورودی به جمهوری اسلامی ایران باید فرم های غربالگری بیماری کرونا را قبل از فرود هواپیما تکمیل و پس از فرود در اختیار نمایندگان وزارت بهداشت و پایگاه مراقبت بهداشت مرزی فرودگاه بین المللی امام خمینی(ره) قرار دهند.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شهر فرودگاهی امام خمینی ره بیماری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۷۴۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماری پارکینسون را سه سوته تشخیص دهید

آفتاب‌‌نیوز :

این آزمایش را می‌توان در کمتر از ۳ دقیقه پس از گرفتن سواب پوست انجام داد. این سواب تغییرات در ترکیب شیمیایی سبوم که توسط پوست تولید شده و با پارکینسون مرتبط است را تجزیه و تحلیل می‌کند.

به گفته پزشکان، در حال حاضر هیچ آزمایش قطعی برای بیماری پارکینسون وجود ندارد و متخصصان به علائم، سابقه پزشکی، نتایج یک معاینه فیزیکی طولانی و در برخی موارد، اسکن مغز برای تشخیص این بیماری رجوع می‌کنند.

مونتی سیلوردیل (Monty Silverdale) متخصص مغز و اعصاب از دانشگاه منچستر در بریتانیا و پژوهشگر این مطالعات می‌گوید: این آزمایش پتانسیل بهبود گسترده تشخیص و مدیریت افراد مبتلا به بیماری پارکینسون را دارد. آزمایش جدید بر اساس سیستم غدد درون ریز کار می‌کند که پوست را مرطوب نگه می‌دارند. محققان متوجه شدند که چگونه ترکیب شیمیایی سبوم در یک فرد پس از وجود بیماری پارکینسون تغییر می‌کند.

سیلوردیل اضافه می‌کند: اکنون ما آزمایشی بر اساس آن تغییر در نشانگر‌های زیستی داریم. سواب‌های گرفته شده در یک کلینیک به آزمایشگاه فرستاده شده و در آنجا تحت آنالیز طیف سنجی جرمی قرار می‌گیرند تا ترکیب مولکولی آن‌ها بررسی شوند. برای اهداف مطالعه حاضر، نمونه‌هایی از ۷۹ فرد مبتلا به پارکینسون با نمونه‌هایی از ۷۱ فرد بدون این بیماری مقایسه شد.

دپانجان سارکار (Depanjan Sarkar) شیمیدان دانشگاه منچستر و یکی دیگر از پژوهشگران این مطالعه می‌گوید: وقتی این آزمایش را انجام می‌دهیم، بیش از ۴ هزار ترکیب منحصر به فرد پیدا می‌کنیم که ۵۰۰ مورد از آن‌ها بین افراد مبتلا به بیماری پارکینسون در مقایسه با سایر شرکت کنندگان کنترل متفاوت است.

به گفته محققان، اینکه این آزمایش غیر تهاجمی و از نظر تولید نتایج سریع است، نشانه مثبتی تلقی می‌شود، اگرچه دانشمندان هنوز باید نشان دهند که می‌توانند این روش را مقیاس پذیر کرده و آن را خارج از شرایط آزمایشگاهی امتحان کنند.

علاوه بر این، محققان می‌گویند:بیماری‌ها و شرایط دیگر را می‌توان از طریق تجزیه و تحلیل سبوم تشخیص داد، اگرچه هنوز کاملاً مشخص نیست که چرا شروع پارکینسون باید این تغییرات را در مایع ترشح شده در بدن تولید و ایجاد کند.

پارکینسون در حال حاضر سریعترین بیماری عصبی در حال رشد است و این رشد همچنان ادامه خواهد داشت. در حالی که دانشمندان سخت در تلاش برای یافتن درمانی برای آن هستند، راه‌هایی برای کاهش سرعت و مدیریت آن وجود دارد و اینجاست که تشخیص زودهنگام می‌تواند بسیار مهم باشد.

منبع: سیناپرس

دیگر خبرها

  • اجرای طرح توسعه خدمات فرودگاهی در فرودگاه بین‌المللی امام خمینی
  • توصیه‌هایی برای مقابله با بیماری آسم
  • همکاری دانشگاه‌ها و پلیس آمریکا در شناسایی حامیان فلسطین
  • آب چاه بخوریم یا آب معدنی؟ / ضدعفونی آب لوله کشی با اشعه ماورای بنفش
  • آیا ساخت شهر فرودگاهی در ایران توجیه پذیر است؟
  • بیماری پارکینسون را سه سوته تشخیص دهید
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه امام خمینی (ره) در میان دانشگاه های کشور
  • این ویتامین را بخورید و این ورزش را انجام دهید؛ پوکی استخوان نمی‌گیرید
  • مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران مطرح کرد؛ جلوگیری جدی از بیماری «کوتاه قامتی» در کشور
  • هم‌اینک دنیا فلسطین را به عنوان یک کشور مستقل دارای حقوق‌ بین‌الملل به رسمیت می‌شناسد