Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی گفت: در اولین سفری که من در دولت یازدهم عازم سیستان و بلوچستان بودم مقام معظم رهبری فرمودند شما کاری کنید که بافت بلوچ فعال شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، 6 طرح بزرگ صنعتی و معدنی سه استان سیستان و بلوچستان، فارس و اصفهان در سفر سرپرست وزارت صمت به ایرانشهر و با حضور ویدئو کنفرانسی رئیس جمهور به بهره برداری رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی، رئیس جمهور در مراسم افتتاح این طرح ها که به صورت ویدئو کنفرانس دستور بهره‌برداری از طرح‌های تولید نخ پنبه ای صنایع گسترش بافت بلوچ، طرح توسعه تولید انواع قوطی فلزی کنسرو کنارک، فاز اول طرح بازسازی مجتمع انبارهای مکران چابهار، طرح توسعه تولید آهن اسفنجی پاسارگاد، طرح توسعه تولید گندله آهن پاسارگاد و واحد تولید گلوکز و نشاسته شهدینه آران هشت بهشت در سه استان سیستان و بلوچستان، فارس و اصفهان را صادر کرد.
 
روحانی در این مراسم گفت: در سیستان و بلوچستان شاهد یک تحول بسیار خوب هستیم، استانی که دارای گاز و راه آهن است و باید توسعه پیدا کند که در این دولت تلاش می کنیم راه آهن چابهار به زاهدان متصل شود و همچنین طرح آبادانی مکران که برای کشور اهمیت دارد.

اهمیت بافت بلوچ

وی ادامه داد:  مسئله بافت بلوچ برای ما اهمیت داشت و سال ها بود که به خاطر حوادثی که در سال ۸۷ ایجاد شده بود بخش بزرگی از این کارخانه تعطیل بود، در اولین سفری که من در دولت یازدهم عازم سیستان و بلوچستان بودم مقام معظم رهبری فرمودند شما کاری کنید که بافت بلوچ فعال شود.

رئیس جمهور اضافه کرد: حالا هم به خاطر علاقه ای که ایشان به سیستان و بلوچستان دارند و هم به خاطر دورانی که ایشان در زمان رژیم گذشته در این استان بودند و این مناطق را از نزدیک با چشم خودشان قبل از انقلاب دیده بودند، بسیار مایل بودند که مسئله بافت بلوچ فعال و افتتاح شود.
 
روحانی افزود: امروز خدمت ایشان عرض می‌کنم که این آرزو و دستور ایشان اجرایی و عملیاتی شد و نیمه بافندگی آن هم در این دولت تکمیل خواهد شد.
 
وی خاطرنشان کرد: بسیار مهم است که سیستان و بلوچستان به عنوان یک استان استراتژیک و مرزی به یک قطب بافندگی پارچه تبدیل شود.
 
افتتاح 4 هزار طرح بالای 80 درصد

حسین مدرس خیابانی، سرپرست وزارت صمت هم در سفر به سیستان و بلوچستان در جمع خبرنگاران گفت: برنامه پنجم پویش ملی تولید - تداوم امید به منظور بهره برداری از چهار هزار طرح بالای ۸۰ درصد در حال اجرا است به این ترتیب که هر پنجشنبه طرح‌های منتخب صنعتی و معدنی با حضور ویدئوکنفرانسی رئیس جمهور در کشور افتتاح می‌شود.
 
وی ادامه داد: در مجموع این پنج هفته ۲۵ طرح بزرگ صنعتی معدنی به مبلغ هزار و سیصد میلیارد تومان و ایجاد اشتغال زایی برای سه هزار نفر به بهره برداری رسید که امروز شش طرح بزرگ صنعتی معدنی در سه استان سیستان و بلوچستان، اصفهان و فارس افتتاح شد.
 
مقام مسئول، در توسعه سواحل مکران و بندر چابهار عزم جدی داریم و مجموعه این اقدامات سبب شد تا تخلیه و پهلوگیری کشتی ها از بندر چابهار در سه ماهه امسال، حدود ۱۰۰ هزارتن بیشتر از کل سال 98 شود، این عزم جدی و راسخ در توسعه سواحل مکران که مورد تاکید مقام معظم رهبری نیز بوده است، بر توسعه سواحل مکران استوار بود.

افزایش 2 برابری پهلوگیری کشتی ها در چابهار
 
مدرس خیابانی با بیان این که هدف این بود که بندر چابهار را به عنوان یک بندر استراتژیک و سومین قطب بندری جنوب مطرح کنیم، ادامه داد: پهلوگیری کشتی ها در بندر چابهار در سال ۱۳۹۸ حدود 2 برابر سال قبل از آن  بوده است.
 
وی تصریح کرد: سال گذشته در تلاش بودیم که اکثر کشتی های کالاهای اساسی در بندر چابهار پهلو بگیرند و به واسطه این توسعه در چابهار، انبارهای طریق القدس نیز نوسازی و بهسازی شد که در این سفر نیز این انبارها با ظرفیت ۲۵۰ هزار تن کالاهای اساسی مورد بهره برداری قرار می گیرد.
 
سرپرست وزارت صمت اضافه کرد: طرح ۱۰۰ هزار تومانی مخازن روغن نیز در دست ساخت است و با راه اندازی آن، کشتی های کالاهای اساسی روغن نیز قابلیت پهلوگیری در این بندر را خواهند داشت.
 
مدرس خیابانی گفت: تاکید رئیس جمهور نیز در تکمیل هر چه سریعتر راه آهن چابهار به سمت زاهدان و کریدور جنوب به شمال است و در تلاش هستیم تا زیرساخت های تجاری را در بندر چابهار توسعه بدهیم.
 
وی تصریح کرد: می‌خواهیم از ظرفیت‌های معدنی استان سیستان و بلوچستان نیز در حوزه اکتشاف و بهره برداری استفاده کنیم و در چارچوب طرح هایی که وزارت صمت در مناطق کمتر برخوردار دارد، در تلاش هستیم که این استان رونق بگیرد.

سرپرست وزارت صمت اضافه کرد: واحد ریسندگی کارخانه بافت بلوچ ایرانشهر  امروز افتتاح شد و در تلاش هستیم که از طریق ایدرو واحد بافندگی آن نیز به زودی به بهره برداری برسد.

 بر اساس این گزارش، طرح تولید نخ پنبه ای صنایع گسترش بافت بلوچ در  ایرانشهر با ظرفیت تولید چهار هزار و پانصد تن نخ در سال، طرح توسعه تولید انواع قوطی فلزی کنسرو با ظرفیت تولید سالانه هشت هزار تن قوطی و فاز اول طرح بازسازی مجتمع انبارهای مکران در چابهار با ظرفیت ۱۸۰ هزار تن ذخیره کالای اساسی سه طرح مهم سیستان و بلوچستان است که امروز افتتاح شد.

 

سرمایه گذاری 36 هزار میلیاردی در سیستان و بلوچستان

 

احمدعلی موهبتی، استاندار سیستان و بلوچستان نیز گفت: ۳۶ هزار میلیارد تومان در حوزه صنعتی و معدنی در این استان با ظرفیت اشتغالزایی ۲۰ هزار نفر سرمایه‌گذاری خواهد شد و با تلاش‌های دولت تدبیر و امید نرخ بیکاری در سیستان و بلوچستان سه درصد کاهش یافته است.

 

وی افزود: در سواحل دریای عمان که گنج پنهان بوده و واردات کالاهای اساسی کشور از این نقطه آغاز می‌شود بیش‌از یک میلیارد دلار توسط دولت برای توسعه بندر شهید بهشتی سرمایه گذاری شده است.

 

استاندار سیستان و بلوچستان اضافه کرد: ۳۰۰ میلیون یورو از صندوق توسعه ملی برای تکمیل این خط ریلی اعتبار در نظر گرفته شده که چند روز گذشته عملیات ریل گذاری خط زاهدان - چابهار با حضور وزیر راه و شهرسازی آغاز شد.

 

موهبتی تصریح کرد: گازرسانی در سیستان و بلوچستان شتاب فزاینده‌ای دارد و تا پایان امسال گاز به چابهار می‌رسد و در همین راستا سرمایه‌گذاری در حوزه آب، برق و صنایعی همچون فولاد و پتروشیمی که وابسته به رسیدن گاز هستند شتاب بیشتری می‌گیرند.



انتهای پیام/ 
 

منبع: دانا

کلیدواژه: استان سیستان و بلوچستان توسعه سواحل مکران سرپرست وزارت صمت طرح توسعه تولید کالاهای اساسی سرمایه گذاری بندر چابهار بهره برداری رئیس جمهور بافت بلوچ کشتی ها طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۷۶۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای ۲۳۹ واحد راکد کشاورزی در لرستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، سید عماد شاهرخی امروز پنج شنبه ۱۳ اردیبهشت در نشست با مدیرکل دفتر ترویج، روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان امور اراضی کشور با اشاره به اینکه از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون ۲۳۹ واحد غیر فعال بخش کشاورزی در استان به چرخه تولید بازگشته است، گفت: از این تعداد ۱۶ واحد پرورش مرغ گوشتی بود.

وی افزود: سالانه ۴۵ میلیون قطعه جوجه ریزی در لرستان انجام می‌شود که ۳۰ درصد بیشتر از نیاز استان است.

به گفته رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان از ابتدای سال تاکنون یک هزار و ۲۰۰ تن مرغ مازاد در استان ذخیره سازی شده است.

شاهرخی اضافه کرد: همچنین ۱۳ واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی با ظرفیت ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تن در دولت سیزدهم در استان به بهره‌برداری رسیده است.

وی به افزایش تولید در بخش کشاورزی اشاره کرد و افزود: سال گذشته ۲۶ هزار تن معادل پنج هزار میلیارد ریال در مصرف آرد استان صرفه‌جویی شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان یادآورشد: تولید گندم لرستان از ۱۲۳ هزار تن در دولت دوازدهم به ۵۳۰ هزار تن در دولت سیزدهم افزایش یافته و در حوزه گلخانه نیز سطح زیر کشت از ۷۸ به ۱۳۰ هکتار رسیده است.

سید عماد شاهرخی با بیان اینکه سطح زیر کشت دانه‌های روغنی در لرستان نیز از دو هزار و ۲۰۰ به شش هزار و ۵۰۰ هکتار افزایش یافته است، گفت: ضایعات یکی از چالش‌های بخش کشاورزی استان است که برای رفع این مشکل باید از ادوات به روز در حوزه برداشت استفاده کرد و پرداخت تسهیلات ارزان قیمت نیز در این خصوص راهگشا خواهد بود.

وی بیان کرد: ۱۸ تا ۲۰ درصد از تولید ناخالص استان هم در بخش کشاورزی است.

دیگر خبرها

  • عملکر درخشان دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر/ برنامه‌های مراقبتی بدون وقفه تداوم دارد
  • هند در قرارداد بندر چابهار کمتر از یک چهارم مبلغ به تعهد خود عمل نموده!
  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • احیای ۲۳۹ واحد راکد کشاورزی در لرستان
  • لزوم تقویت فرهنگ کار تیمی در سیستان و بلوچستان
  • ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در سیستان وبلوچستان
  • ادامه ارسال کمک‌های امدادی سپاه‌ به مناطق سیل زده جنوب سیستان وبلوچستان
  • دانشکده علوم پزشکی چابهار از نظر مالی مستقل شد
  • معرفی ظرفیت‌های مختلف تولیدی و صادراتی سیستان و بلوچستان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • ساخت بیش از ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی درسیستان و بلوچستان