Web Analytics Made Easy - Statcounter

عباس موسوی گفت: بیماری کرونا در آمل شدت شیوع بالایی داشته، خیلی بیشتر از آنچه که فکر می کردیم در امل اتفاق افتاد است، پیش‌بینی می شود اگر نتوانیم کاری به سرعت انجام دهیم شهرهای قرمز ما بیشتر خواهد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، سید عباس موسوی عصر امروز در جلسه ویژه ستاد مبارزه با کرونا که با حضور استاندار مازندران، رضا حاجی پور نماینده مردم آمل در مجلس و مسئولان استانی و شهرستانی در فرمانداری این شهرستان برگزار شد، گفت: این بیماری ها برخلاف بیماری های دیگر زود عملکرد ما بر روند بیماری را مشخص می کند، برخلاف بیماری های فردی مثل دیابت که سالهای بعد مشخص می شود، این بیماری دو هفته بعد تاثیر خود را خواهد گذاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با تاکید اینکه زمان در این بیماری خیلی موثر است، اظهار کرد: زمان خیلی برای این بیماری موثر است، در اتش سوزی 10 درخت اگر بخواهیم فردا اقدام کنیم باید هزار درخت را از اتش نجات دهیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران عنوان کرد: اگر برای آمل کاری بخواهیم انجام دهیم باید، محدود سازی باید به سرعت انجام شود، ناوگان ارائه خدمت در حوزه تخصص سلامت انجام می گیرد، اما باید ماهیت تولید این بیماری را از بین ببریم، حتی کشورهای پیشرفته نیز ریزش داشتند، کشورهای که سرانه سلامتشان بیشتر از کشورمان بود و این بخاطر این است که سرعت انتشار این بیماری بالاست، البته هر کاری انجام دهیم  دو هفته بعد تاثیر آن را خواهیم دید.

وی روند افزایشی شیوع بیماری کرونا در آمل  را بیش از پیش بینی ها دانست و یادآور شد: این بیماری در آمل شدت شیوع بالایی داشته، خیلی بیشتر از آنچه که فکر می کردیم در امل اتفاق افتاد است، پیش بینی می شود اگر نتوانیم کاری به سرعت انجام دهیم شهرهای قرمز ما بیشتر خواهد شد.

موسوی با بیان اینکه شهر را داوطلبانه تعطیل کنید، خاطرنشان کرد: بهتر است داوطلبانه شهر تعطیل شود و یا اینکه مجوز ملی گرفته شود تا تعطیلی الزامی تاکید شود.

وی در خصوص تعطیلی مراسم تصریح کرد: مراسمات تالارها که به منازل و ویلا منتقل می شود، باید دادستان ورود پیدا کند و برای ییلاقات دهیارها و بخشدار باید درگیر شوند.

این مسئول با بیان اینکه در آمل یک کانون تشکیل شده است، عنوان کرد: کانون ها در استان مشخص شده است که باید آن را به متوسط برسانیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران تصریح کرد: چیزی که رهبری به آن تاکید کردند، اعتقاد داشتین مسئولین است؛ مسئولین باید در ابتدا پرتکل ها را رعایت کنند، این مورد در آمل باید به صورت ویژه اتفاق بیفتاد، در تمام جلسات همه ماسک داشته باشند و جلسات غیرضروری را کنسل کنند.

وی ماسک زدن 80 درصد جامعه را در کاهش ویروس کرونا ضروری خواند و خاطر نشان کرد: اگر از زمان ورود تا خروج منزل تمام مدت ماسک بزنند و رعایت کنند، کاهش چشمگیری خواهیم داشت.

موسوی ادامه داد: در حالی که بیش از 90 درصد رانندگان تاکسی و وسایل نقلیه ماسک استفاده نمی کنند، پلیس می تواند این افراد را جریمه کند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: انجام دهیم پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۷۶۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، سخنگوی سازمان دامپزشکی گفت: با توجه به شیوع تب کریمه کنگو در فصل گرما، افراد از خرید دام کنار جاده که هیچ نظارتی بر آن نیست، خودداری کنند.

بیشتر بخوانید: ۵۷ مبتلا به تب کریمه کنگو در کشور

امین اسدی افزود: براساس آخرین آمار اعلامی وزارت بهداشت چهار نفر به تب کریمه کنگو مبتلا شدند که متاسفانه یک نفر از آنها جان خود را از دست داده اند.

او از کاهش ۵۰ درصدی تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو خبر داد و افزود: با توجه به شیوع تب کریمه کنگو در فصل گرما، کاهش تعداد مبتلایان نشان دهنده هشدارهای به موقع سازمان دامپزشکی به دامداران است.

اسدی ادامه داد: با توجه به افزایش تعداد کنه ها در فصل گرما به دامداران توصیه می شود که نسبت به سم پاشی اسطبل ها اقدام کنند و همواره از دست زدن و له کردن کنه ها با دست اجتناب کنند.

سخنگوی سازمان دامپزشکی با تاکید بر جدی گرفتن هشدارهای دامپزشکی در خصوص شیوع تب کریمه کنگو افزود: به افراد توصیه می شود که از خوردن جگر و گوشت خام و نیم پخته خودداری کنند چراکه این ویروس مقاوم به حرارت نیست و با پختن به طور کامل از بین می رود.

او با تاکید بر اجتناب افراد از خرید دام کنار جاده گفت: با توجه به آنکه نظارت بهداشتی بر روی این دام ها نیست، از این رو به افراد توصیه می شود که از خرید دام و گوشت کنار جاده بواسطه آنکه تب کریمه کنگو بیماری مشترک دام و انسان است، به جد اجتناب کنند.

اسدی گفت: افراد در کشتارگاه ها نسبت به رعایت پروتکل ها و نکات بهداشتی اقدام کنند به طوریکه هنگام کشتار حتما از کلاه، دستکش و ماسک و عینک استفاده کنند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

انتهای پیام/

کد خبر: 1228868 برچسب‌ها اخبار روز

دیگر خبرها

  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان/ ۴۲ مدرسه تعطیل شد
  • خمس و زکات در عین وجوب یک امر داوطلبانه است
  • مدارس چند شهر خوزستان فردا سه‌شنبه تعطیل شد
  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود
  • چرا مدارس خوزستان تعطیل شدند ؟
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • آشنایی با علائم آبریزش دائمی بینی در بهار
  • چند واقعیت علمی که زیر پوست ما جریان دارد
  • دلیل آبریزش دائمی بینی احتمالا «التهاب سینوسی مزمن» است
  • متولدین کدام ماه‌ها از همه آسیب‌پذیرترند!