Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان رییس کل سازمان امور مالیاتی کشور گفت: ۳۵۰ هزار میلیارد تومان حداقل پولی است که با آن می توان مملکت را اداره کرد که از این میزان، ماهانه ۱۲ هزار میلیارد تومان مالیات اخذ می شود این در حالی است که تنها هزینه حقوق های پرسنلی، حقوق کارمندان و بازنشستگان و ... ۲۸ هزار میلیارد تومان می باشد.

"امیدعلی پارسا" امروز پنجشنبه ۱۹ تیرماه در جلسه نشست فعالان اقتصادی استان کرمان با رییس کل سازمان امور مالیاتی کشور با اشاره به موضوعات مطرح شده در این جلسه پیرامون بخشودگی و تقسیط مالیاتی در کشور اظهار کرد: تقسیط مالیات طبق قانون، نهایتا سه سال خواهد بود و بیش از سه سال هیچ شخصی در کشور اختیار نخواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه قانون تقسیط مالیات طبق مصوبه سران قوا در سال ۹۷، پنج ساله اعلام شد که این مصوبه برای سال ۹۸ اعلام نشده و برای سال جاری نیز پیشنهاد همان ۶۰ ماهه را به سران قوا داده ایم اظهار کرد: تقسیط مالیات از نوع قانون است. یک ریال وصول مالیاتی و یک ریال تقسیط مالیاتی بدون قانون صورت نخواهد گرفت.

رییس کل سازمان امور مالیاتی کشور با اشاره به موضوع بخشودگی مالیاتی اظهار کرد: بخشودگی مالیاتی یک کارشناسی است که باید درباره پرونده مخصوص، در محل کار و توسط یک سلسه مراتب اداری صورت گیرد که در این راستا و برای جلوگیری از اعمال نظر شخصی در این نوع پرونده‌ها سال گذشته، سال گذشته به اجلاس سران سه قوه موضوعات حذف سلسله مراتب اداری و  از بین رفتن زمینه فساد اداری را پیشنهاد دادیم.

وی با اشاره به اینکه طبق مصوبه سران قوا، در سال گذشته بحث بخشودگی ۹۰ درصدی برای بخش های تولیدی و ۸۰ درصدی برای بخش های غیرتولید مطرح شده است اظهار کرد: امسال نیز سران قوا تعیین کردن از خردادماه بحث بخشودگی ۸۰ و ۹۰ درصد ادامه پیدا کند که بعد از آن به صورت ۲ درصد ۲ درصد این میزان بخشودگی تا پایان سال به صورت ماهانه کاهش پیدا خواهد کرد.

پارسا با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۰ نیز این روند ادامه پیدا خواهد کرد افزود: میزان بخشودگی های مالیاتی روند منطقی رو به کاهشی خواهد داشت و به هیچ عنوان دیگر به عقب بر نخواهیم گشت زیرا یکی از مشکلات نظام مالیات کشور در گذشته این بخشودگی جرایم بی حساب و کتاب بوده است.

رییس کل سازمان امور مالیاتی کشور با تاکید بر اینکه باید به گونه ای قانون را تعریف کرده که تخلفات سنگین باشد تا هیچ کسی به سمت تخلف نرود افزود: روند بخشودگی ها در کشور به این شکل است و باید از ظرفیت این دستورالعمل ها استفاده کرد زیرا سیاست های بخشودگی مالیاتی قطعی و برگشت ناپذیر خواهد بود.

وی با طرح این سوال اصلی که مملکت را با چه میزان اعتبار و چگونه اداره می کنیم اظهار کرد: ۳۵۰ هزار میلیارد تومان حداقل پولی است که با آن می توان مملکت را اداره کرد که از این میزان، ماهانه ۱۲ هزار میلیارد تومان مالیات اخذ می شود این در حالی است که تنها هزینه حقوق های پرسنلی، حقوق کارمندان و بازنشستگان و ... ۲۸ هزار میلیارد تومان می باشد.

پارسا با اشاره به اینکه نفتی دیگر در کشور وجود ندارد اظهار کرد: چاپ پول در کشور هم اکنون به ظرفیت خودش رسیده و نفتی نیز در کشور دیگر وجود ندارد و تنها می ماند قرض‌های دولت و فروش اموال دولتی و ... که در خوشبینانه ترین حالت تقریبا مملکت به صورت سر به سر اداره می شود.

رییس کل سازمان امور مالیاتی کشور با اشاره به دریافت مالیات در کشور اظهار کرد: در کشور مالیات بر اشخاص حقوقی را اول می گیریم. مجموع درآمد افراد مشمول مالیالت می شود که تا عددی به معافیت به همه داده می شود و پس از این عدد، افراد به صورت تصاعدی فزاینده، مشمول مالیات خواهند شد.

وی با اشاره به اخذ مالیات از بخش کشاورزی اظهار کرد: حدود ۸۰ تا ۸۵ درصد افراد فعال در بخش کشاورزی، زندگی معیشتی بیشتری ندارد اما در همین بخش کشاورزی ۱۵ درصد افراد دارای درآمدهای میلیاردی هستند که باید مالیات تمرکز به سمت این ۱۵ درصد برود که در دهک بالای جامعه هستند و به دنبال آنکه بیشترین درآمد و ثروت را دارند پس باید مالیات درآمد خود را نیز بدهند.

ادامه دارد

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان مالیاتی اخبار اقتصادی کرمان استانی اقتصادی رییس کل سازمان امور مالیاتی کشور هزار میلیارد تومان تقسیط مالیات سران قوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۷۶۸۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به رشد تولید و سرمایه‌گذاری در مناطق محروم کمک خواهد کرد

محمد حسن آصفری در گفتگو با خبرنگار قدس با اشاره به ویژگی‌های ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم و ضرورت بررسی این لایه در مجلس شورای اسلامی گفت: ما باید تلاش کنیم تا سیاست های تشویقی برای سرمایه‌گذاری در کشور ایجاد کنیم؛ یکی از این سیاست‌ها ،معافیت‌های مالیاتی و یا کاهش ارقام اخذ مالیات و یا کم کردن نرخ سود تسهیلات بانکی است.

نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه همچنین در اختیار قرار دادن زمین رایگان برای تولید کنندگان می‌تواند به عنوان یکی دیگر از مشوق‌ها در زمینه سرمایه‌گذاری منظور شود، بیان کرد: موارد برشمرده شده به خوبی می‌تواند به رونق تولید و سرمایه‌گذاری در کشور کمک کرده و مانع رکود اقتصادی شود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه معافیت‌های مالیاتی می‌تواند در افزایش سرمایه‌گذاری موثر باشد ادامه داد: همچنین این امر می‌تواند به افزایش قدرت پول ملی کمک کرده و می تواند تاثیرات تحریم‌ها را خنثی کند.

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در مجلس تاکید کرد: بنابراین ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقی  اگر به زودی و بدون گرفتن ایرادهای غیرمنطقی در مجلس به تصویب رسیده و به مرحله اجرا برسد، با توجه به مشوق های هدفمند اعطا شده و کاهش مالیات تولید، به رشد تولید و سرمایه‌گذاری در مناطق محروم کمک خواهد کرد .

نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم می‌تواند کمک‌های خوبی در راستای سرمایه‌گذاری‌های داخلی و خارجی باشد، ادامه داد: همچنین ما چندین سال است که با معضل نقدینگی رها شده در جامعه مواجه هستیم بنابراین این لایحه به درستی می‌تواند نقدینگی را در امر تولید متمرکز کرده و اعتماد مردم را به سرمایه‌گذاری و همچنین تحقق جهش تولید با مشارکت مردم در اقتصاد را میسر کند.

این نماینده مجلس با بیان اینکه ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم می‌تواند در جذب و مشارکت مردم در اقتصاد کارساز باشد، ادامه داد: همچنین در این لایحه به موضوع اعطای مشوق مالیاتی جهت جلوگیری از خام فروشی و حفظ زنجیره ارزش تولید اشاره شده است و می تواند تاثیرات خوبی را در جلوگیری از خام فروشی ایجاد کند.

نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم می‌تواند در تحقق عدالت مالیاتی موثر باشد،  بیان کرد:  ما هر چقدر بتوانیم نرخ مالیاتی از تولید و سرمایه گذاری را کمتر کنیم ، این امر می تواند تورم موجود در کشور را کاهش داده و در کنترل نقدینگی موثر باشد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی بیان کرد: مسیر رسیدن به توسعه سرمایه‌گذاری مولد و رشد اقتصادی از محل افزایش جذابیت پروژه‌های تولیدی خواهد بود. در این میان مهم‌ترین مشوق در دسترس دولت برای توسعه اقتصادی، مبتنی بر اعطای مشوق‌های مالیاتی است که تاکنون اثرگذاری موفقیت‌آمیزی در تحریک سرمایه‌گذاری مولد نداشته است. از همین رو و با درک اهمیت اصلاح معافیت‌های مالیاتی، دولت سیزدهم به سمت اصلاح قوانین مالیاتی رفته است و اخیرا نیز لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم را مد نظر قرار داده که امیدواریم هرچه سریع‌تر در مجلس مورد بررسی قرار گرفته و پس از چکش کاری به تصویب برسد.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟
  • مالیات آری؛ اما نه ۳۰ و ۵۰ و ۷۰ درصد!
  • پیش‌شرط‌های مشارکت مردم در اقتصاد چیست؟
  • چگونه مالیات کمتری بدهیم؟
  • زمان ارسال اظهارنامه مالیات عملکرد اشخاص حقوقی و شرکت‌ها
  • وصول یک ماهه ۱۰۰۰ میلیارد مالیات از شرکتهای خام فروش صادراتی
  • نیمه پنهان مالیات‌ستانی
  • بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور در سال گذشته توسط شرکت‌های خصولتی پرداخت شده است
  • ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به رشد تولید و سرمایه‌گذاری در مناطق محروم کمک خواهد کرد
  • تمدید مهلت تکمیل اظهار نامه مالیاتی