Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان قطار شهری اهواز گفت:آقای هلاکویی دستگاهی را متهم به بی‌سوادی کرده که با احتساب بیش از هشت سال مدیریت عاملی ایشان در سازمان قطار شهری و پیش از آن چهار سال شهردار اهواز جمعا بیش از دوازده سال مدیر ارشد مجموعه بوده است.

شهرام شاهین زاده مدیرعامل سازمان قطار شهری اهواز در واکنش  به اظهارات  مدیرعامل سابق این سازمان در خصوص مشکلات قطارشهری در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اهواز اظهار داشت:در تمام مراحل زندگی حرفه‌ای و شغلی خود احترام به پیشکسوتان را سرلوحه کار خود قرار داده‌ام ضمن اینکه همواره در هر سمت و منصبی که مشغول به خدمت بوده‌ام به ویژه در کسوت مدیر عامل سازمان قطار شهری از نقد مدیران ماقبل خود پرهیز کرده‌ام.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اصحاب رسانه گواه هستند که هرگاه در عملکرد، هلاکویی نقدی بیان می‌شد بنده عنوان می‌کردم که هر تصمیمی که وی در زمان مدیریت خود اخذ کرده به اقتضای زمان حتما تصمیم درستی بوده است با این وجود او در مصاحبه اخیر خود مطالبی را بیان داشته‌ که اینجانب نه از بابت شخصیت حقیقی خود بلکه به سبب شخصیت حقوقی ناچار و لاجرم به پاسخگویی هستم.

مدیرعامل سازمان قطار شهری اهواز گفت: بخشی از گفته‌های هلاکویی در خصوص فاینانس پروژه صحیح است و پذیرش فاینانس از اساس اشتباه بوده اما این امر به دلیل ناآگاهی از روش فاینانس و به قول ایشان بیسوادی مدیران شهرداری نبوده است کما اینکه چنانچه مشارکت کیسون – نورینکو به تعهدات خود عمل می‌نمود و فاینانس طرح جاری می‌شد امروز شاهد این وضعیت نمی‌بودیم ضمن اینکه یکی بر سر شاخ بن میبرید.
 
وی ادامه داد: آقای هلاکویی دستگاهی را متهم به بی‌سوادی کرده که با احتساب بیش از هشت سال مدیریت عاملی ایشان در سازمان قطار شهری (به ویژه هشت سال طلایی که بیشترین اعتبارات تاریخ پروژه در آن دوران تامین شده بود) و پیش از آن چهار سال شهردار اهواز جمعا بیش از دوازده سال مدیر ارشد مجموعه بوده است.

 اختلافات فی مابین کیسون با شهرداری و کارفرما ناشی از شیوه مدیریت هلاکویی بوده است

شهرام شاهین‌زاده تصریح کرد: در پاسخ به متهم کردن مجموعه شهرداری به بیسوادی باید پرسید که ایشان طی هشت سال مدیریت سازمان قطار شهری، و در اختیار داشتن مشاور فنی مسلط به زبان انگلیسی چه حرکت مثبتی در راستای احقاق حقوق شهرداری و پیشگیری از زیان بیشتر کارفرما مرتکب شده‌اند؟

وی گفت: نکته اساسی این است که عمده اختلافات فی مابین کیسون با شهرداری و کارفرما ناشی از شیوه مدیریت خود او بوده است.

شیوه مدیریتی مدیر سابق امروز گریبان‌گیر پروژه شده است

شاهین‌زاده اذعان کرد: کیسون ۱۵ کیلومتر تونل اجرا کرده بود بدون اینکه تکلیف تفاوت هزینه روشن شود و تصمیم‌گیری برای این امر همواره به آینده موکول شده بود در حالی که درهمان صد متر ابتدای کار باید از ادامه عملیات تا زمان شفاف شدن مسئولیت‌ها و پذیرش بار مالی ناشی از آن از سوی هر یک از طرفین خودداری میشد، تا امروز گرفتار اینگونه مدعیات و مدرک سازی‌ها از سوی کیسون نباشیم.
 
وی بیان کرد: در زمان مدیریت هلاکویی با تغییر ساختار شکست پروژه، مبلغ ۳۰ میلیارد تومان معادل ۲۹ میلیون دلار زمان پرداخت در قبال اخذ ضمانتنامه بانکی به شرکت کیسون پرداخت شد و آن شرکت از همین محل اقدام به خرید دو دستگاه تی‌بی‌ام نمود که امروز یکی از مدعیات کیسون اعلام خسارت بابت توقف همین دو دستگاه تی‌بی‌ام است که با پول کارفرما به مبلغ ۳۰ میلیارد تومان خریداری شده و ارزش افزوده‌ای معادل ۴۰۰ میلیون تومان برای پیمانکار داشته است.

مدیرعامل سازمان قطار شهری اهواز افزود: پول برگشتی به کارفرما همان ۳۰ میلیارد تومان آن هم بصورت اقساط و کسر از صورت وضعیت‌های پیمانکار در طول زمان طولانی بوده است، حال آنکه سایر شهرداری‌ها راسا اقدام به خرید نموده و خود مالک دستگاه‌های تی‌بی‌ام هستند و این‌ها متاسفانه تنها بخشی از میراث مدیریتی ایشان برای آیندگان است که امروز گریبان بنده و آقای شاعری را گرفته است.

آیا مشکلات امروز قطار شهری اهواز ناشی از کمبود منابع مالی است؟
 
وی در خصوص میزان همکاری شهرداری اهواز با پروژه اظهار کرد: بنده از زمان تصدی خود در این سازمان با سه شهردار کار کرده‌ام که هر سه نفر نهایت تلاش خود را برای راه‌اندازی و اجرای پروژه نموده اند.

شهرام شاهین زاده عنوان کرد: در خصوص تخصیص بودجه از سوی شهرداری باید بگویم مدافع شهرداری نیستم اما واقعیت این است که در سال‌های اخیر، شهرداری‌ها به دلیل پاره‌ای مسائل در دریافت مطالبات خود با مشکلات عدیده مالی مواجه بوده‌اند و بعنوان مثال چنانچه بخش اندکی از مطالبات شهرداری اهواز بابت عوارض آلایندگی نفت پرداخت میشد، این قابلیت وجود داشت که علاوه بر اتمام خط یک، همزمان خط دو را نیز آغاز و بهره برداری کرد، اما پرسش اساسی و مهم و قابل تامل اینجاست که آیا مشکلات امروز قطار شهری اهواز ناشی از کمبود منابع مالی است؟
 
وی گفت: شرکت کیسون هرگز صورت وضعیتی به کارفرما ارائه نکرده که کارفرما توانایی مالی برای پرداخت آن را نداشته باشد و حتی با تامین اعتبار از سوی شهرداری نتیجه متفاوتی در عملکرد کیسون ایجاد نمیشد.بلکه در نهایت لاجرم این مبالغ نیز به هر عنوان و دلیل، از جمله اعتصابات مکرر کارگری و غیره به کیسون پرداخت و توسط آن شرکت بابت بدهی‌های کلان بانکی هزینه می‌شد.
 
شاهین زاده اظهار کرد: در نهایت برای آقای هلاکویی و همگان آرزوی سلامتی و توفیق دارم و به عنوان یک برادر کوچکتر توصیه می‌کنم پیش از بیان مطالب احساسی، در خصوص میزان صحت آنها و تبعات ناشی از این بیانات، کمی بیشتر تامل و خویشتن داری داشته باشند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کیسون مترو اهواز مدیرعامل سازمان قطار شهری اهواز شاهین زاده سال مدیر هشت سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۷۶۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشاگری میلیاردی مدیر سابق استقلال علیه سمیعی

عضو پیشین هیات مدیره استقلال که توسط خطیر و سمیعی از ابن باشگاه طرد شد، دست به افشاگری زده است.

به گزارش تابناک ورزشی؛ علیرضا خانی که درگیری‌هایش با خطیر در چندین پرونده مالی منجر به گرفتن اختیار مسایل مالی باشگاه از او شد، از ماجرای حواله‌های خودرو، افزایش عجیب ارقام قراردادها، مشاوران ۴۰۰ میلیونی و برکناری مدیر سرشناس آکادمی مسائلی را فاش کرد و به مالکان جدید در هلدینگ خلیج فارس هشدار داد.

بخشی از افشاگری‌های علیرضا خانی عضو پیشین هیات مدیره استقلال را می‌خوانید:

زمانی که در استقلال حضور داشتم مصوبه هیئت مدیره بود که امضا و بررسی تمامی قراردادها برعهده من و خطیر باشد اما قرارداد کاسکو اولین قرارداد دارای مشکل و ایراد بود و متاسفانه آنها این موضوع را به من ارجاع ندادند و آقایان سمیعی به عنوان معاون حقوقی و عضو هیئت مدیره به همراه خطیر قرارداد را امضا کردند. قرارداد کاسکو، اینگونه بود که روز اول قرار بود ۵۰ درصد مبلغ قرارداد را نقد پرداخت کنند. ۵۰ در صد الباقی بعد از بازی چهارم که بعد از تعطیلی یکماهه (فیفا دی) بود پرداخت شود. مبلغ اولیه قرارداد ۲۴ میلیارد تومان بود.

 

بعداً که در جریان قرار گرفتیم دیدیم بعد از گذشت ۲۰ روز خبری از پول نیست. بعد مشاهده کردیم که قرارداد با امضای آقای سرپرست موقت فعلی یعنی آقای سمیعی و آقای خطیر بوده است. دیدیم آنها پولی به صورت پیش قرارداد دریافت نکردند و تنها ۲ چک اخذ شد. چون من خودم در بانک مرکزی بودم، استعلام چک‌های مذکور را گرفتم. یک چک به نام شخص و چک دوم به نام شرکت تازه تاسیس و کاغذی بود. جالب اینجا است که آن شخص چهار چک برگشتی داشت. یعنی عملاً یک شرکتِ کاغذی و صوری بود این فرد یعنی «شهرام قویدل» مالک کاسکو را خود آقای سمیعی به باشگاه آورده بود. در واقع معرف او همین آقای سمیعی بود.

 

قرارداد یکی از بازیکنان استقلال ۲ ساله بود. رقم آن در سال اول ۲/۵ میلیارد و سال دوم ۳/۵ میلیارد تومان بود. وقتی قرارداد سال اولش تمام می‌شود، قرارداد سال دوم را از ۳/۵ میلیارد تومان به ۱۰ میلیارد تومان تغییر می‌دهند! در صورتی که با همان قرارداد می توانست بازی کند و باید بازی می کرد و نیاز به افزایش قرارداد نداشت.

 

در بحث خودروهای فیدیلیتی که اعضای باشگاه گرفته بودند دو نفر از حساب باشگاه پول خودروی خود را به حساب بهمن خودرو واریز کرده بودند. یکی آقای سمیعی و دیگری آقای مصطفی احمدی مدیر مالی وقت باشگاه بود. چطور ایشان به عنوان کسی که مسئول حقوقی باشگاه است نمی‌داند که اموال باشگاه را نباید در جهت منافع شخصی باشگاه هزینه کنیم؟ البته این آقایان ۲ ماه بعد پول را به حساب باشگاه بازگرداندند ولی خودشان بهتر می دانند که واریز پول از حساب باشگاه به حساب شرکت فروش خودرو ایراد قانونی دارد.

 

تمام مواردی که گفتم دارای مستندات است. ریز جزئیات حساب‌های باشگاه موجود است . در این پرونده سوال مطرح شده که چطور پول باشگاه را به حساب شرکت خودروساز واریز کردید؟ آقایان فتاحی،مومنی، مظلومی و... از جیب خودشان پول دریافت خودرو را واریز کردند اما وقتی از سمیعی سوال کردم گفت آقای احمدی(مسئول پیشین مالی باشگاه) بدون اجازه من این کار را کرده است.جالب است بدانید ما با ۲-۳ مشاور قرارداد داشتیم که با این مشاوران قرارداد ۴۰۰ میلیون تومانی بسته شده بود.پرسیدم چطور این قراردادها امضا شده که سمیعی گفت این موضوعات را به من نمی گفتند.آن مشاوران را صدا زدم و گفتم چطور این قراردادها را امضا کردید، آنقدر از او سوال کردم و گفتم باید به دادگاه بیایید و جواب بدهید، یکی از آنها فرار کرد و رفت، گفت اصلا پول نمی خواهم.

در زمان مددی و فرهاد مجیدی کل قرارداد اعضای تیم به ۲۰۰ میلیارد نمی رسید. سال بعد که ساپینتو با مدیریت جدید حضور داشت قرارداد اعضای تیم نزدیک به ۴۷۰ میلیارد تومان شده بود! یعنی استقلالِ فصل قبل ۴۷۰ میلیارد تومان هزینه کرده بود. ۳۰-۴۰ درصد بازیکنان آن سال قرارداد داشتند ولی قرارداد آنها به شکلی عجیب افزایش پیدا کرد.

 شما فکر می کنید چرا حجت کریمی مدیر سرشناس آکادمیِ باشگاه را از اخراج کرد؟بروید و ببینید چه کسی آن زمان مدیر آکادمی بود. از حاجیلو بپرسید قبل از حضورش چه مسائلی در آنجا اتفاق افتاد؟ اجازه ندادم یک ریال از مردم پول بگیرند. من زمانی که در باشگاه بودم یک فرد خیر آوردم که نزدیک به ۷۰۰ میلیون تومان هزینه کرد. آن زمان اجازه نمی دادیم یک ریال این طرف و آن طرف شود. الان من به مسئولان هلدینگ خلیج فارس هشدار می دهم که در انتخاب خود دقت کنند.                                                                         

دیگر خبرها

  • تی‌بی‌ام خط ۲ متروی اصفهان تا یک ماه آینده به ایستگاه ابن‌سینا است
  • ◄ متروی قم در پیچ ؛ واگن 6 میلیاردی به 51 میلیارد رسید!
  • اتهام مدیران «مأمن سیاسی» و «نگرش امروز» نشر اکاذیب بود
  • ارائه گزارش عملکرد مدیریت شهری شیراز در سال ۱۴۰۲
  • انجام ۴ کیلومتر حفاری تونل خط ۴ متروی مشهد
  • کرایه تاکسی در اهواز ۳۵ درصد گرانتر شد
  • افزایش ارتفاع تأسیسات شهری در پروژه قائم-رحمت-احمدی
  • افشاگری میلیاردی مدیر سابق استقلال علیه سمیعی
  • تلاش ۲۴ ساعته سازمان خدمات موتوری اصفهان در حوادث شهری
  • ناوگان متروی کرج به ۳۵۰ نیروی متخصص نیاز دارد