Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-26@04:12:29 GMT

میزان جداسازی پسماند خشک از تر به ۱۸ درصد رسید

تاریخ انتشار: ۱۹ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۷۸۷۱۱

میزان جداسازی پسماند خشک از تر به ۱۸ درصد رسید

رسول کشت پور، شهردار منطقه ۲ درگفتگو با شهر با بیان اینکه هوشمندسازی سیستم مدیریت پسماند شهری به منظور تحقق اهداف شهر هوشمند از جمله اقداماتی است که شهرداری منطقه ۲ طی دو سال گذشته اجرا کرده است، گفت: توسعه پایدار شهر تهران مستلزم برنامه ریزی در جهت حفظ منابع طبیعی و عناصر زیست محیطی شهری است که هوشمندسازی می تواند یکی از ابزارهای مهم در تحقق این امر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: شهرداری منطقه ۲ با طراحی واجرای زنجیره ای از اقدامات و همکاری شهروندان درحوزه پسماند، توانست با جلب مشارکت پذیری بیش از ۴۰ درصد شهروندان میزان جداسازی پسماند خشک از تر را به ۱۸ درصد برساند.

کشت پور درباره دیگر اقدامات صورت گرفته در این حوزه ادامه داد: اجرای طرحهای هدفدار و اثرگذار از جمله راه اندازی مرکز تخصصی و هوشمند بازیابی پسماند خشک (MRF) با بهره گیری از توان زنان در مدیریت و راهبری این مرکز، به کارگیری نرم افزارهای کاربردی (اپلیکیشن) هوشمند و آنلاین در دریافت و جمع آوری پسماند خشک از مبادی تولید در همین راستا انجام شده است.

شهردار منطقه ۲ درباره نظارت هوشمند و آنلاین عملیات نگهداشت شهر اضافه کرد: جمع آوری و حمل زباله و برداشت و مصرف آب از چاه های آب منطقه با نصب چهار هزار تگ RFID روی مخازن زباله و نصب حداقل دو دستگاه ریدر روی ماشین آلات حمل زباله در هر ناحیه و نصب دستگاه های ریدر روی چاه های آب منطقه و GPS روی تانکرهای آب رسانی انجام می شود. بر همین اساس عملیات نگهداشت و مدیریت بهینه مصرف برای نخستین بار در شهر تهران در اتاق پایش مرکز MRF با رصد عملیات حمل زباله در کل سطح منطقه و به صورت آنلاین صورت می گیرد.

او در خاتمه با بیان اینکه رعایت نظامنامه ها و دستورالعملهای مصوب محیط زیستی توسط شهرداری این منطقه در اولویت قرار دارد، یادآور شد: با تمرکز بر امنای شهرک ها و مجتمع های مسکونی و افزایش میزان همکاری مردم با طرحهای پیشنهادی می توان موجب کاهش حضور عوامل غیر مجاز جمع کننده پسماند خشک در سطح منطقه شد که این رویکرد راهبردی موجب ایجاد اطمینان در میان شهروندان خواهد شد

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پسماند خشک منطقه ۲

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۷۸۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین نشست کارگروه مدیریت پسماند استان همدان در سال جدید

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، معاون عمرانی استاندار همدان در این نشست بر ضرورت برگزاری مستمر جلسات با دستگاه‌های متولی و مشخص کردن وظایف هر دستگاه تاکید کرد و گفت: از شرکت‌های دانش بنیان برای تحقیق بررسی و ارائه خدمات جایگزین برای تفکیک زباله دعوت شده است تا طرح‌ها و ایده‌های خود را ارائه دهند

یوسفیان افزود: تفکیک زباله از مبدأ از جمله طرح‌هایی مهم است که با وجود اقدامات و فرهنگ سازی‌های لازم و داشتن صرف اقتصادی، متأسفانه هنوز در کشور محقق نشده است.

او تصریح کرد: مشارکت پایین مردم در همراهی این مهم به تاکید کارشناسان، نیازمند بررسی علمی است.

معاون عمرانی استاندار همدان گفت: در خصوص زباله‌های الکترونیکی هماهنگی‌های برای واگذاری پیمانکاری برای بازیافت و جمع آوری آن در استان انجام شده است که اطلاعات تکمیلی در جلسات بعد ارائه خواهد شد

در پایان این نشست مشاور طرح مدیریت پسماند ناحیه شمال شرقی استان با ارائه گزارش در خصوص تحقیقات و اقدامات انجام شده پرداخت.

دیگر خبرها

  • ساماندهی لندفیل سراوان ۸۴ درصد پیشرفت دارد/ضرورت مدیریت زباله تر خانگی
  • نخستین نشست کارگروه مدیریت پسماند استان همدان در سال جدید
  • فقط ۳ درصد از پسماندهای خانگی یزد تفکیک می‌شوند
  • مشارکت مردم بندرانزلی در سامانه هوشمند تفکیک زباله از مبدا
  • تولید روزانه ۷۰۰ تن زباله در محدوده شهر همدان
  • پاکسازی مناطق شمالی کرج از زباله ها
  • ۸۰۰ روستای کردستان دارای جایگاه دفن پسماند مجوزدار است
  • سرانه ۶۰۰ گرمی تولید زباله شهروندان یزدی
  • کاهش چشم گیر حضور زباله گردها در تهران | مدیرعامل پسماند: ۸۰ درصد فعالیت زباله گردها کم شده است
  • شهرداری‌های کردستان مدیریت دفن بهداشتی زباله را ندارند