Web Analytics Made Easy - Statcounter

احسان خاصه تراش به تشریح وضعیت دو قلو ها و چند قلوها پرداخت.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ 17 سال قبل در چنین روزهایی لاله و لادن بیژنی معروف‌ترین دوقلوهای ایرانی تبدیل به سوژه خبری رسانه‌های دنیا شدند. روزی که لاله و لادن، دوقلوهای به هم‌ چسبیده 29 ساله زیر تیغ جراحی رفتند و 52 ساعت با مرگ دست و پنجه نرم کردند و به فاصله ی چند ساعت از یکدیگر، جان باختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به بهانه سالگرد فوت این دوقلوهای بهم چسبیده تصمیم گرفتیم به سراغ مشکلات زندگی دوقلوها و چندقلوها برویم و ببینیم این افراد از جامعه که تعدادشان کم نیست با چه شرایطی زندگی می‌کنند.

احسان خاصه تراش، مدیرعامل انجمن دوقلوها و چندقلوها با اشاره به عمده مشکلات خانواده‌هایی که چندقلو دارند، گفت: باتوجه به وضعیت معیشتی جامعه و افزایش شدید تورم، خانواده‌هایی که چندقلو دارند به شدت درگیر معیشت روزانه خود هستند و این وضعیت برای خانواده‌های پرجمعیت به مراتب سخت‌تر است.

او درخصوص حمایت سازمان بهزیستی از این خانواده‌ها گفت: چندی پیش سازمان بهزیستی فراخوانی برای ثبت نام منتشر کرد تا به خانواده‌هایی که چندقلو دارند خدمات مالی ارائه دهد اما متاسفانه یا به یک سری از استانها ابلاغ نشد یا وقتی افراد مراجعه کردند با تکمیل ظرفیت مواجه شدند.

خاصه تراش عنوان کرد: ما در سایت خودمان نظرسنجی کردیم تا از میزان ثبت نام خانواده‌ها مطلع شویم اما متوجه شدیم بسیاری از خانواده‌ها موفق به ثبت نام نشده بودند. 

مدیرعامل انجمن دوقلوها و چندقلوها ادامه داد: به نظر می‌رسد یا بودجه کمی درنظر گرفته شده بوده یا اینکه قرار بود بهزیستی ظرفیت کمی را تحت پوشش خود قرار دهند به هرحال فعلا در حال پیگیری هستیم تا این مشکلات برطرف شود و همه خانواده‌ها بتوانند از این کمک مالی بهره‌مند شوند.

او با اشاره به مبلغ کمک هزینه سازمان بهزیستی گفت: خانواده‌هایی که موفق به ثبت نام شدند ماهی 200 هزار تومان به مدت 2 ماه دریافت کردند اما هم اکنون همین مبلغ هم  قطع شده است.

خاصه تراش تصریح کرد: باوجود اینکه این مبلغ بسیار ناچیز است و کفاف هزینه‌های خانواده‌ها را نمی‌دهد اما باز هم غنیمت بود و ما تلاشمان را می‌کنیم همه این خانواده‌ها بتوانند از این کمک هزینه بهره‌مند شوند.

مدیرعامل انجمن دوقلوها و چندقلوها با اشاره به سایر مشکلات این خانواده‌ها گفت: در بررسی مشکلات خانواده‌هایی که چندقلو دارند، مشکلات معیشتی یعنی خوراک، پوشاک و مسکن در اولویت قراردارد و امنیت، تفریح و رفاه به ترتیب در مراحل بعدی قرار می‌گیرد اما چون در نیازهای اولیه خود دچار مشکل هستند به نیازهای بعدی توجه نمی‌شود.

او تاکید کرد: برای مثال بسیاری از این خانواده‌ها در پرداخت هزینه مدرسه فرزند خود دچار مشکل هستند، برای تهیه پوشاک مناسب درگیر هستند، در پرداخت اجاره‌بهای منزل خود ناتوان هستند و... به همین دلیل حل مشکلات معیشتی باید در دستور کار قرار گیرد.

خاصه تراش به تشریح وضعیت جسمانی این کودکان پرداخت و گفت: خداروشکر اکثر بچه‌های دوقلو و چندقول سالم هستند و درگیر هزینه های درمان نیستند.

او با اشاره به تعداد دوقلوها و چندقلوها افزود: از سال 92 به بعد آمارها نشان می‌دهد، میزان تولد دوقلوها و سه قلوها سالانه 3 درصد افزایش پیدا می کند که مصرف قرص ضدبارداری توسط خانم‌ها یکی از مهم ترین دلایل آن است.

مدیرعامل انجمن دوقلوها و چندقلوها عنوان کرد: در شهری مانند تهران که حدود 15 میلیون نفر جمعیت دارد، 150 هزار دوقلو و چندقلو زندگی می‌کنند بنابراین این آمار نشان می‌دهد که تعداد این کودکان کم نیست و باید توجه ببیشتری به خانواده‌هایشان صورت گیرد.

//انتهای پیام: 2.5

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سازمان بهزیستی مشکلات معیشتی چندقلوها دوقلوها خانواده ها ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۷۹۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ اتفاقی که شهرداری تهران پای درختان ایستاد | دیه قطع درختان شهر کجا هزینه شد؟

به گزارش همشهری آنلاین، با وجود تلاش‌های مدیریت شهری در دوره فعلی در راستای صیانت از درختان و فضای سبز تهران، هجمه‌هایی درخصوص قطع درختان به شهرداری تهران وارد شد. مرور کارنامه فضای سبز مدیریت شهری ششم نشان می‌دهد که نه‌تنها عزمی برای قطع درختان و نابودی فضای سبز تهران وجود ندارد، بلکه اقدامات خوبی هم در حوزه فضای سبز صورت گرفته است. همچنین شهرداری تهران برخوردهای جدی با متخلفان حقیقی و حتی حقوقی داشته است که در ادامه به اهم اقدامات این حوزه اشاره می‌کنیم.

مقابله با تخریب بوستان اقاقیا

بهمن سال گذشته بود که قطع درختان بوستان اقاقیا جنجال به پا کرد. ماجرا این بود که مدیران یکی از مجموعه‌های وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام، بخشی از بوستان اقاقیا را در محله داوودیه فنس‌کشی و ۶۰ درخت را قطع کردند. شهرداری بلافاصله وارد عمل شد و فنس‌ها را نصب کردند و درختان دوباره کاشته شدند.

جوان‌سازی‌ خیابان ولیعصر

درختان خیابان ولیعصر(عج) همواره در معرض تخریب برج‌سازها و متخلفان ساختمانی قرار داشته و دارند. قطع درختان این خیابان به بهانه‌های مختلف همواره از موضوعات رسانه‌ها بوده و هست. اواسط سال ۱۴۰۱قطع ۱۰ اصله درخت مقابل یک ملک خبرساز شد و باز هم شهرداری تهران را به اهمال‌کاری متهم کردند. درحالی‌که شهرداری پس از پیگیری موضوع از مالک به مراجع قضایی شکایت کرد و مقرر شد مالک ۱۱۷میلیارد تومان جریمه بپردازد و بیش از ۱۰۰اصله درخت هم در این خیابان غرس کند. همچنین در این دوره به جای درختان خشک‌شده و آفت‌زده خیابان ولیعصر(عج) چند هزار اصله درخت جوان کاشته شد.

حفظ درختان مؤسسه ژئوفیزیک‌دانشگاه تهران

موضوع قطع ۵۰درخت و جابه‌جایی ۲۰۰نهال مؤسسه ژئوفیزیک‌ دانشگاه تهران فروردین ۱۴۰۱مطرح شد که درنهایت با پیگیری‌ و پافشاری شهرداری تهران، مسئولان دانشگاه تهران از اقدامات خود عقب‌نشینی و ادعا کردند، اقدام این مؤسسه در جابه‌جایی درختان با مجوز قانونی و در راستای توسعه فعالیت‌های علمی و آموزشی دانشگاه بوده است اما با تلاش شهرداری این کار متوقف شد.

شکایت از کاخ سعدآباد به‌ خاطر قطع درخت

آخرین روزهای آبان ۱۴۰۲تصاویری از درختان قطع‌شده کاخ سعدآباد منتشر شد. گرچه روابط‌عمومی مجموعه سعدآباد در واکنش به این موضوع اعلام کرد تنها ۳اصله درخت خشکیده و آفت‌زده قطع شده‌اند اما شهرداری تهران بازهم پیگیر ماجرا شد و از مجموعه کاخ سعدآباد بابت این کار شکایت کرد.

تابلوی درخت در متروی بهارشیراز

حفاظت از درختان شهر تنها به نظارت و پیگیری قانونی محدود نمی‌شود؛ گاهی با یک ابتکار کوچک نیز می‌توان در مسیر حفظ محیط‌زیست شهر قدم برداشت؛ اقدامی که در زمان افتتاح متروی بهار شیراز از سوی شهرداری تهران مورد توجه قرار گرفت. در این ایستگاه ۲اصله درخت قدیمی وجود دارد که اطراف آنها با محفظه شیشه‌ای پوشانده‌ و به یک تابلوی زیبا و خیره‌کننده تبدیل شده است.

ممانعت از خشک‌شدن درختان مجموعه انقلاب

تعدادی از درختان مجموعه انقلاب در ادوار گذشته خشکانده و قطع شدند و گویا مدیریت شهری هم این موضوع را پیگیری نکرده است. در این دوره اعضای شورای شهر تهران از شهرداری تهران خواستند تا این موضوع را پیگیری کند و مانع از تکرار این اقدام در مجموعه انقلاب شود. شهرداری تهران هم موضوع را به‌صورت حقوقی و قانونی پیگیری کرد و شکایت از این مجموعه همچنان در چرخه پیگیری است.

کد خبر 847214 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها فضای سبز شهردارى تهران گیاهان و درختان

دیگر خبرها

  • معلمان سکانداران علمی جامعه هستند
  • پیشگیری از تحمیل هزینه‌های جانبی به جامعه با تجهیز خانه‌های بهداشت
  • ۵ اتفاقی که شهرداری تهران پای درختان ایستاد | دیه قطع درختان شهر کجا هزینه شد؟
  • غفلت از سرکشی به والدین شهدا پذیرفتنی نیست
  • پیگیری حل مشکلات جامعه ایثارگران استان در سطح ملی
  • ضرورت توجه به مطالبات جامعه ایثارگری
  • خانواده نخستین خاستگاه پرورش عزت نفس در افراد است
  • شیوه ناپسند برخی از آزمایشگاه‌ها برای فرار از ورشکستگی!
  • نیاز ۲۹۰ همتی برای حل مشکلات خانواده ایثارگران
  • حل مشکلات اصلی بانوان را نباید به حاشیه راند