Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار قزوین با اشاره به جایگاه نماز در دین مبین اسلام، گفت: ترویج فرهنگ نماز باعث کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، به نقل از روابط عمومی استانداری، هدایت‌الله جمالی‌پور در جلسه شورای اقامه نماز استان که شب گذشته با حضور جمعی از مسؤولان در سالن اجتماعات استانداری قزوین برگزار شد، افزود: برای احیا و نهادینه کردن نماز در جامعه اسلامی باید از تمام ظرفیت‌های مردمی و نهادهای عمومی و دولتی استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: جامعه‌ای که با فرهنگ نماز مانوس باشد اخلاق، فرهنگ، نظم، انضباط و حق‌الناس در آن معنا پیدا می‌کند و در این جامعه آسیب‌های اجتماعی به ‌شدت کاهش می‌یابد.

به گفته استاندار قزوین، هرچه تعداد نمازخوان در جامعه بیشتر باشد آسیب‌های اجتماعی بدون تردید در آن نیز کمتر خواهد بود و انجام این مهم رسالت سنگین به حساب آمده و بخشی از آن برعهده دستگاه آموزش و پرورش است.

این مسؤول، ارتقای معنویت را یکی از مهمترین راه‌های ارتقای سلامت فردی در جامعه دانست و تاکید کرد: باید تلاش کرد تا فرصت‌های ناشی از احیای نماز در فعالیت و اندیشه‌های آحاد جامعه، به خصوص جوانان به عنوان آینده سازان این مرز و بوم  تبلور یابد.

جمالی‌پور با بیان اینکه اگر نماز به عنوان ستون دین در فرهنگ فرزندان این جامعه نهادینه شود شاهد پیشرفت در آن خواهیم بود، تصریح کرد: باید برای جذب جوانان به مساجد و ترویج فرهنگ نماز جذابیت‌های آن را  ایجاد کنیم تا نسل جوان از سر میل و شوق به سمت نماز گرایش پیدا کند.

استاندار قزوین با اشاره به شیوع بیماری کرونا، اظهار داشت: برنامه‌ها و فعالیت‌های ستاد اقامه نماز استان قزوین در شرایط کنونی به ‌صورت مجازی و با ایجاد گروه‌ها و شبکه‌های اجتماعی در راستای صیانت از ارزش‌ها و مباحث دینی باید پیگیری شود.

وی با بیان اینکه در راستای فاصله‌گذاری اجتماعی بسیاری از مساجد استان تعطیل بودند، افزود: طی این مدت بسیاری از ائمه جماعات در مدارس و مساجد متضرر شدند و حق‌الزحمه‌ای دریافت نکردند و برای جبران این موضوع ۴۰۰ میلیون تومان از اعتبارات استانداری به عنوان هدیه در اختیار این افراد قرار می‌گیرد.

استاندار قزوین در این نشست دستور  تکمیل ساختمان اقامه نماز استان را تا پایان شهریور ماه سال جاری را صادر کرد و از شهرداری قزوین خواست هرچه سریع‌تر کارهای عمرانی نیمه تمام این مجموعه را در اسرع وقت به پایان برساند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: قزوین شورای نماز ترویج نماز استاندار قزوین آسیب های اجتماعی استاندار قزوین فرهنگ نماز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۸۰۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتقای سرانه مطالعه از مهم‌ترین راهکار‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی

حسن عسکری در نخستین جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان سنندج اظهار داشت: ارتقای شاخص دسترسی مردم به کتاب و کتابخانه در تمامی مناطق شهری و روستایی امری مهم و ضروری در راستای توسعه فرهنگی است.

وی عنوان کرد: کتابخانه‌های عمومی به عنوان یکی از متولیان حوزه کتاب به منظور توسعه سطح خدمات خود، نیازمند حمایت سایر دستگاه‌ها و نهاد‌ها به ویژه در مناطق روستایی و حاشیه شهر‌ها است.

عسکری بیان کرد: بر این اساس برخی دستگاه‌ها که دارای ساختمان‌های بلااستفاده در مناطق روستایی و حاشیه شهر‌ها هستند می‌توانند حق انتفاع این مکان‌ها را به منظور راه‌اندازی کتابخانه در اختیار نهاد کتابخانه‌های عمومی قرار دهند.

فرماندار سنندج با بیان اینکه ارتقای سرانه مطالعه یکی از مهم‌ترین راهکار‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی است، افزود: راه‌اندازی کتابخانه امری عام‌المنفعه است و باید از ظرفیت خیرین نیز در این زمینه استفاده شود.

وی اضافه کرد: سنندج یکی از شهر‌های فعال کشور در زمینه فعالیت خیرین است و باید از این ظرفیت به منظور توسعه کتابخانه‌های عمومی استفاده کرد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان نیز در این جلسه بیان کرد: ترویج فرهنگ مطالعه وظیفه‌ای همگانی است و همه دستگاه‌ها و نهاد‌ها باید در این زمینه مشارکت داشته باشند.

معصومه حسنی‌خونسار با تاکید بر اینکه کتابخانه‌های عمومی باید به صورت ویژه مورد توجه مسئولان قرار گیرد، افزود: مسئولان از جمله فرمانداران می‌توانند با تخصیص اعتبارات مناسب از این نهاد فرهنگی به صورت ویژه حمایت کنند.

وی گفت: در حال حاضر برخی از کتابخانه‌های عمومی به ویژه در روستا‌ها دارای مشکلات عمرانی و کمبود تجهیزات هستند که این امر می‌تواند آسیب جدی به حوزه فرهنگ و به ویژه نحوه خدمت رسانی در کتابخانه‌های عمومی وارد کند.

رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان سنندج نیز در این جلسه عنوان کرد: سنندج در حال حاضر دارای ۲۳ باب کتابخانه عمومی است که از این تعداد ۱۵ باب نهادی و بقیه مشارکتی است.

محمد بهرامی با اشاره به اینکه هم اکنون ۳۰۰ هزار جلد کتاب در کتابخانه‌های عمومی شهرستان سنندج در اختیار علاقه‌مندان قرار دارد، عنوان کرد: هم اکنون بالغ بر ۱۸ هزار نفر در کتابخانه‌های عمومی شهرستان عضویت دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • تأکید بر حفظ فرهنگ ایرانی اسلامی و ترویج  فرهنگ حجاب و عفاف در مهاباد
  • همایش کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی در هفشجان
  • کاهش آسیب های اجتماعی با حضور در یادواره شهدا
  • آسیب به جوانان و جامعه با ضعف دستگاه‌های فرهنگی
  • معرفی حافظان و قاریان در ترویج رفتارهای قرآنی اثرگذار است
  • تاکید بر رفع آسیب‌های جامعه از سوی مسئولان
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با راه‌اندازی مراکز آموزش شهروندی
  • رتقای سرانه مطالعه از مهم‌ترین راهکار‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی
  • لزوم توسعه تعاونی‌ها و ترویج فرهنگ کار در ایلام
  • کاهش مقابله با آسیب‌های اجتماعی مرتبط با زن و خانواده