Web Analytics Made Easy - Statcounter

زهرا نژادبهرام عضو هیأت رئیسه شورای شهر تهران درباره وضعیت کرونا در پایتخت اظهار داشت: با توجه به شرایط بسیار نگران‌کننده شیوع ویروس کووید ـ ۱۹ در پایتخت ستاد ملی مقابله با کرونا باید محدودیت‌ها را به پایتخت برگرداند و حتی با شدت بیشتری محدودیت‌ها اعمال شود.

وی درباره اینکه آیا مترو به دلیل افزایش نگران‌کننده کرونا تعطیل می‌شود، گفت:‌ همانطور که سعید نمکی وزیر بهداشت نیز اعلام کرده حمل و نقل عمومی در حالی فعالیت خود را در زمان شیوع کرونا آغاز کرد که به ظرفیت این ناوگان اضافه نشد و مشخص است که امکان رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی در مترو وجود ندارد، همچنین تصمیم در مورد تعطیلی ناوگان حمل و نقل عمومی بر عهده ستاد ملی مقابله با کرونا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیأت رئیسه شورای شهر تهران ادامه داد: به نظرم باید اقدامات کوتاه‌مدت و بلندمدت با توجه به شیوع کرونا در پایتخت انجام گیرد که اقدامات کوتاه‌مدت جهت مقابله با کرونا ایجاد محدودیت‌ها و تشدید آن است.

نژادبهرام گفت: ‌اقدامات بلندمدت نیز شامل تقویت ناوگان حمل و نقل عمومی است چرا که اگر کرونا ماندگار باشد و فعالیت‌ها نیز به صورت اقتصادی و اجتماعی بخواهیم استمرار یابد باید ظرفیت حمل و نقل عمومی را تقویت کنیم که این اقدام بدون کمک دولت امکانپذیر نیست.

وی در مورد اینکه طرح ترافیک در پایتخت لغو می‌شود یا خیر،‌ گفت: طرح ترافیک بخش کوچکی از محدودیت‌هایی است که می‌توان جهت مقابله با کرونا در نظر گرفت که البته این تصمیم‌گیری نیز بر عهده ستاد ملی مقابله با کرونا است.

این عضو شورای شهر تهران با اشاره به اینکه در حال حاضر برگزاری مراسم‌های عزا و عروسی جهت پیشگیری از تجمع و شیوع کرونا ممنوع شده است، گفت: به نظرم مراکز خرید و پارک‌ها در ساعات خاص و محدودی فعال باشند.

نژادبهرام گفت:‌ دورکاری کارمندان نیز از جدی‌ترین اقداماتی است که باید توسط ستاد ملی مقابله با کرونا انجام گیرد.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا صحن شورای شهر به دلیل افزایش شیوع کرونا تعطیل می‌شود؟، گفت: خیر، شورای شهر محل تصمیم‌گیری است و تعطیلی آن مانند تعطیلی هیأت دولت است که این موضوع امکانپذیر نیست.

عضو هیأت رئیسه شورای شهر تهران بیان داشت: البته می‌توان جلسات هم‌اندیشی، کمیته‌ها و کمیسیون‌ها را مجازی برگزار کرد که در حال حاضر ۸۰ درصد جلسات کمیسیون معماری و شهرسازی در شورای شهر مجازی برگزار می‌شود.

نژادبهرام اعلام کرد:‌ در حال حاضر بر اساس آماری که من دارم تنها یک نفر از نیروهای خدماتی در شورای شهر مبتلا به کرونا است و به نظرم اصلی‌ترین اقدامی که می‌تواند توسط ستاد ملی مقابله با کرونا جهت کاهش آمار این بیماری انجام گیرد، دورکاری کارمندان است.

۴۷۲۳۷

کد خبر 1408583

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا ستاد ملی مقابله با کرونا شورای شهر تهران حمل و نقل عمومی محدودیت ها شیوع کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۸۱۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما

 سازمان دامپزشکی کشور هشدار داد: با شروع فصل گرما، بیماری تب کریمه کنگو شیوع پیدا کرده که لازم است شهروندان توصیه های بهداشتی را جدی بگیرند.

به گزارش ایرنا، در این اطلاعیه آمده است: بر اساس آمار وزارت بهداشت و درمان تاکنون چهار نفر به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شده اند که یک نفر از آنان فوت کرده است، بنابراین انتظار می رود هموطنان نکات بهداشتی را رعایت کنند.

این اطلاعیه می‌افزاید: با توجه به اینکه شرایط تشخیص و درمان بیماری تب کریمه کنگو (مشترک بین انسان و دام) در کشور مهیا شده، اما رعایت اصول بهداشتی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

این بیماری با رعایت اصول بهداشتی مذکور شامل حذف کنه ناقل بیماری از طریق سمپاشی و حمام دادن دام ها و سمپاشی و ضدعفونی اماکن دامی طبق نظر دامپزشکی، خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام، خودداری از تماس غشاهای مخاطی بدن (نظیر چشم و دهان) با ترشحات و خون دام آلوده، خودداری از کشتار دام در محل های غیرمجاز، تهیه گوشت مورد نیاز از محل های مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی، نگهداری گوشت تازه دام به صورت کامل به مدت ۲۴ ساعت در دمای ۲ تا چهار درجه سانتیگراد (دمای یخچال)، روش های حفاظت شخصی در تماس با ترشحات و خون حیوان (پوشیدن دستکش، لباس بلند، چکمه، ماسک و عینک)، اجتناب از خوردن جگر خام و نیم پخته قابل کنترل است.

در پی اقدامات پیشگیرانه سازمان دامپزشکی کشور و اطلاع رسانی به موقع، میزان ابتلا در سال جاری نسبت به سال گذشته ۵۰ درصد کاهش داشته است. همچنین این ویروس در برابر حرارت حساس است، بنابراین پختن گوشت موجب از بین رفتن آن می شود.

تولیدکنندگان و افرادی که در کشتارگاه‌ها و مراکز بسته‌بندی کار می‌کنند، در صورت ایجاد هرگونه زخم یا جراحت جلدی در حین کشتار و با بروز علائم بیماری، به‌سرعت به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه کنند.

به گزارش ایرنا، بیماری تب کریمه کنگو (CCHF)، نخستین بار در سال ۱۳۷۸ به‌طور رسمی و قطعی در کشور تایید و شناسایی شد. از جمله روش‌های انتقال ویروس CCHF را می‌توان به گزش انسان توسط کنه آلوده، تماس انسان با ترشحات و خون حیوان آلوده و تماس فردی با بیمار مبتلا به تب کریمه کنگو اشاره کرد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • پیکان درخانه باخت و نگران سقوط شد
  • رسانه آمریکایی: خریداران پهپادها و تجهیزات ایرانی به صف شدند
  • پایگاه آمریکایی: خریداران پهپادها و تجهیزات ایرانی به صف شدند
  • تهران در خطر است؛ ماجرا چیست؟
  • فراجا مظلومانه و بااقتدار در خط مقابله با بی‌حیایی‌ها ایستاده است
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • تقسیم تهران به دو استان غربی و شرقی به کجا رسید؟
  • راهکارهای مقابله با زلزله تهران در نهمین کنفرانس زلزله‌شناسی
  • چند نکته نگران کننده درباره وضعیت سردار آزمون