Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین، غلامرضا تاجگردون نماینده سابق مردم گچساران در مجلس شورای اسلامی با انتشار چند کلیپ در صفحه شخصی خود در اینستاگرام، به ماجرای روز بررسی اعتبارنامه خود در جلسه غیرعلنی مجلس و همچنین محتوای نامه محرمانه وزارت اطلاعات پرداخت. او در این کلیپ ها به ادعاهای اخیر زاکانی درباره یک نامه پاسخ داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درباره غلامرضا تاجگردون بیشتر بخوانید؛

پایان نمایندگی غلامرضا تاجگردون /پرونده اعتبارنامه‌ها در مجلس بسته شد

تکلیف صندلی خالی تاجگردون چه می‌شود؟

اعتبارنامه گیت /پیشتازی مجلس اول در رد اعتبارنامه‌ها +جدول

تاجگردون در این فیلم، گفت: به بنده اطلاع دادند که باید در روز چهارشنبه در مجلس شورای اسلامی حضور پیدا کنم تا در خصوص اعتبارنامه ام تصمیم گیری شود. بنده در همان زمان گفتم به این دلیل که کمیسیون تحقیق موضوع اعتبارنامه بنده را تأیید کرده و طبق قانون نمی‌توانم در جلسه مذکور صحبت کنم، تمایلی به حضور در صحن ندارم.

بعد از تماس دوم قالیباف، تصمیم گرفتم در صحن مجلس حاضر شوم

وی ادامه داد: با تماسی که از سوی آقای قالیباف گرفته شد به بنده اطلاع دادند که قرار است جلسه غیرعلنی باشد. بنده پس از این موضوع با مراجعه به رئیس مجلس به ایشان گفتم؛ بنا به استناد کدام بند قانونی من باید در مجلس صحبت کنم، ضمن اینکه معترضین در جلسه علنی صحبت کرده‌اند و چرا بنده باید در جلسه غیرعلنی از خود دفاع کنم؟

تاجگردون با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته برای تشکیل جلسه مذکور، بیان داشت: حدود ۷۰ نفر از نمایندگان در این خصوص تصمیم گرفته بودند و از قبل خود را برای جلسه روز چهارشنبه نیز آماده کرده بودند.

نماینده سابق مردم گچساران گفت: بعد از جلسه بنده با آقای قالیباف بنده متوجه شدم که هیأت رئیسه مجلس موضوع جلسه فردا را اعلام کرده و بنده نیز استخاره کردم و بعد از تماس دوم آقای قالیباف به ایشان گفتم که بنده به احترام جمع نمایندگان در صحن حاضر می‌شوم، هرچند که نتیجه از قبل مشخص شده است. 

معاون قوانین جدید مجلس هم گفته بود این جلسه غیرقانونی است

وی تأکید کرد: برای این جلسه یک سازماندهی شکل گرفته بود. در این مدت حتی معاون قوانین مجلس تغییر کرد و رئیس جدید نیز تأیید کرد که این موضوع غیرقانونی است، اما تصمیم بر این شده که با حداقل هزینه این موضوع پیگیری شود.

تاجگردون گفت: اگر بنده در صحن حاضر نمی‌شدم، می‌گفتند که علیرغم تشکیل جلسه وی نیامد، اگر به این نیز می‌رفتم با یک سازماندهی مواجه می‌شدم.

نماینده سابق مردم گچساران با اشاره به جلسه صبح روز چهارشنبه گفت: همه نمایندگان آماده بودند که برگه‌های رأی را دریافت کنند که بنده گفتم بهتر است به صورت الکترونیکی رأی گیری شود. حتی بنده گفتم که قرار نیست اعتبارنامه من بررسی شود و ابتدا گزارش کمیسیون قرار است بررسی شود که آنها گفتند هنگامی که صحن علنی شد به مسأله گزارش کمیسیون تحقیق می‌پردازیم.

تاجگردون با اشاره به آغاز جلسه بررسی اعتبارنامه خود، گفت: بررسی اعتبارنامه بنده با اعلام رئیس مجلس صحن به صورت غیرعلنی برگزار شد و در ابتدا آقای زاکانی به عنوان نماینده معترضین شروع به صحبت کرد.


لحن زاکانی ملایم شده بود

وی ادامه داد: لحن آقای زاکانی نسبت به گذشته کاملا متفاوت شده بود و تأکید کرد که ما بنا نداریم درباره مسائل خانوادگی آقای تاجگردون صحبت کنیم و تنها قصد داریم در خصوص یک نامه که از وزارت اطلاعات دریافت کرده‌ایم صحبت کنیم. البته دو نامه هم در اختیار نمایندگان قرار گرفته بود که یکی گزارش آقای نیک بین از زمان حضور در گچساران (حوزه انتخابیه) من بود و دیگری نیز حاوی موضوعات مطرح شده از سوی کل معترضین بود.

به زاکانی گفتم از این نامه های وزارت اطلاعات درمورد شما هم وجود دارد

تاجگردون یادآور شد: بنده در آن زمان به آقای زاکانی گفتم که از نامه‌هایی که وزرات اطلاعات به شورای نگهبان ارسال می‌کند موارد زیادی حتی در مورد شما وجود دارد، چرا تنها به موضوع بنده می‌پردازید. ضمن اینکه بنده در خصوص موارد مطرح شده در این نامه به شواری نگهبان توضیح  داده بودم و این شورا نیز بر اساس همین نامه و پاسخ‌های من موضوع صلاحیت بنده را تأیید کرده بود.

وی با تأکید به این موضوع که «محتوای نامه محرمانه را معترضین به اعتبارنامه من پخش کرده‌اند و به همین دلیل نیز من در خصوص موارد مطرح شده در این نامه صحبت می‌کنم»، بیان داشت: اولین موضوعی که در این نامه مطرح شده این است که بنده در سال ۸۲ زمانی که در سمت معاون سازمان برنامه و بودجه بودم، برای حمایت از نمایندگان افراطی مجلس ششم استعفا دادم‌ام. علاوه بر این به موضوع حمایت من از سران فتنه، و همچنین تلاش برای رفع حصر در قالب عضویت در کمیته رفع حصر اشاره شده است.

گفتند که بنده با منافقین ارتباط دارم

تاجگردون ادامه داد: تذکر بنده به رئیس جمهور به جهت اعمال محدودیت‌ها برای سید محمدخاتمی و همچنین تلاش برای انتصابات وسیع در وزارتخانه‌های مختلف و حتی سطح استان از جمله مواردی است که در این نامه وجود دارد. البته در این بخش از نامه تأکید شده که مرتبطین با من از موقعیت بنده برای موضوعات مختلف سو استفاده کرده‌اند.

نماینده سابق مردم گچساران در بهارستان گفت: حتی در این نامه به ارتباط بنده با خانوداه‌های ضد انقلاب و مسئولین مخالف نظام، حتی منافقین ارتباط دارد.

شورای نگهبان و وزارت اطلاعات ادعاها درباره من را رد کرده بودند

وی در ادامه این کلیپ و پس از قرئت محتوای نامه وزارت اطلاعات، تأکید کرد: معاونین وزارت اطلاعات با حضور در کمیسیون تحقیق مجلس از اساس موضوعات مطرح شده در این نامه را رد کرده بودند، حتی در شورای نگهبان نیز از اولین دوره‌ای که بنده برای حضور در مجلس اقدام کردم به این موضوعات اشاره شده بود.

وی گفت: من برای ۳۰ دقیقه زمان داشتم که از خودم دفاع کنم و به همین دلیل زمانی که در پشت تریبون قرار گرفتم ابتدا خودم و سوابق اجرایی را که داشتم به استحضار نمایندگان رساندم، زیرا فکر می‌کردم برخی از این نمایندگان به طور کامل من را نمی‌شناسند.

در حمایت از ماجراهای مجلس ششم استعفا نداده بودم

نمایندگان سابق مردم گچساران بیان داشت: بنده در ابتدای سخنانم گفتم که در سال ۸۲ استعفا ندادم و در سال ۸۶ و در زمان بررسی صلاحیت بنده نیز شورای نگهبان این موضوع را تأیید کرد.

وی ادامه داد: بنده در حضور نمایندگان گفتم که در کمیته رفع حصر نبودم، اما در نگارش دو نامه مشارکت داشتم. یکی در «قضیه اعمال محدویت برای آقای خاتمی و دیگری نیز در ماجرای آزار و اذیت دختران نخست وزیر سابق». البته بنده به نمایندگان مجلس گفتم هم اکنون چند نماینده در مجلس یازدهم حضور دارند که هر دو نامه را امضا کرده‌اند.


به تمامی اتهامات در شورای نگهبان پاسخ داده بودم

تاجگردون تأکید کرد: بنده در خصوص همین دو نامه نیز در شورای نگهبان توضیح داده بودم و این موضوع بهانه درستی برای رد صلاحیت بنده نبود که معترضان دنبال می‌کردند.

معاون بودن خواهر من جرم است اما ریاست همسر زاکانی بر یک دانشگاه جرم نیست؟

نماینده سابق مردم گچساران با انتقاد از علیرضا زاکانی، بیان داشت: آقای زاکانی به موضوع نفوذ بنده در دو استان فارس و لرستان اشاره می‌کردند و می‌گفتند چرا بنده در جریان انتصاب یک فرماندار و استاندار دخالت داشته‌ام. آقای زاکانی مدعی بود که همشیره بنده معاون یک اداره کل در یک شهرستان است، اگر این مسأله جرم است چرا همسر آقای زاکانی ریاست یک دانشگاه و موسسه را بر عهده دارد.

تاجگردون یادآور شد: بنده در آن جلسه به آقای زاکانی گفتم که تمرکز شما در این موضوع بر قوم لر به نوعی اشاره به «قوم گرایی» است که ایشان این موضوع را رد کرد.

وی تأکید کرد: زمانی که در شورای نگهبان به موضوع ارتباط بنده با منافقین اشاره شد بنده شوکه شدم. 

تاجگردون در بخش دیگری از این کلیپ به جلسه بررسی صلاحیت خود در حضور عباسعلی کدخدایی در حقوقدانان شورای نگهبان اشاره کرد و گفت: آقای کدخدایی از بنده در خصوص خانمی به نام «گل افروز» سوال کردند و گفتند با مادر منافقین اعدامی چه ارتباطی دارید و چرا تلاش کرده‌اید تندیس این فرد را بسازند. 

ماجرای ننه گل افروز چه بود؟

بنده تعجب کردم که به ماجرای «ننه گل افروز» اشاره شده، زیرا ایشان مادر ناتنی یک اعدامی به نام «احمد زاده» بود و در زمان فوت به دلیل اینکه محبوبیت زیادی در منطقه داشت من تقاضا کردم که برای ایشان تندیس بسازند.

نماینده سابق مردم گچساران ادامه داد: بنده درآن زمان وقتی شهرداری و مسئولان ذیربط از این اقدام امتناع کردند متوجه شدم که ایشان مادر ناتنی یک منافق بوده، اما امروز آقای زاکانی همین مسأله را به عنوان ارتباط بنده با منافقین مطرح می‌کند. البته در مکتوبات معترضین نوشته شود که مادر مرحوم بنده با منافقین خارج از کشور ارتباط داشته است.

تاجگردون در پایان گفت: بنده به آقای زاکانی گفتم که از این دست نامه‌ها زیاد است و نباید این موضوع را دستمایه تضییع حقوق ۴۰ هزار نفر از مردم گچساران می‌کردید. ضمن اینکه همین نامه نیز در آذرماه سال گذشته تهیه شده و من حاضر بودم در هر مکانی به پرسش‌ها و ابهامات آن پاسخ بدهم.

۲۷۲۱۹

کد خبر 1408607

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: اعتبارنامه غلامرضا تاجگردون علیرضا زاکانی مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان شورای نگهبان وزارت اطلاعات آقای زاکانی داده بودم مطرح شده اشاره شد دو نامه نامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۸۲۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشاگری ها علیه قالیباف؛ از اهداف کوتاه مدت تا برنامه ریزی بلندمدت /کدام طیف او را زیر ضرب برده است؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، چند روز مانده به دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم حملات و افشاگری‌های جدیدی درباره محمدباقر قالیباف در حال انجام است؛ خودش، همسرش، فرزندانش و البته مشاورانش و دستگاه‌های منتسب به او؛ همگی هدف این افشاگری‌ها یا حملات هستند و در همه موارد پای قالیباف هم وسط است.

محمدباقر قالیباف در بازه زمانی نیمه دوم سال گذشته تا روزهای منتهی به دور اول انتخابات مجلس دوازدهم، تحت حملاتی از همین دست بود؛ اما آنچه سوال‌ برانگیز شده این موضوع است که مواد اولیه و خام افشاگری‌ها چه اندازه کثرت دارند که دو دور انتخابات را پوشش داده‌اند! البته اینها غیر از موضوعات افشا شده در دوران ریاست بر مجلس و قبل‌تر در جریان دو دور انتخابات ریاست‌جمهوری است که درباره او منتشر شده بودند.

افشاگری‌ها درباره قالیباف و اطرافیانش به دو صورت انجام می‌شود؛ نخست توسط چهره‌های سیاسی و دوم توسط حساب‌های توییتری در فضای مجازی. هدف هم قاعدتا در کوتاه مدت، جلوگیری از ریاست قالیباف بر مجلس دوازدهم است که احتمالا طیف جبهه پایداری و تندروها بیشترین سهم را خواهند داشت.

بخش اول چگونه کار می‌کند؟

یک شکل از افشاگری ها، توسط برخی نمایندگان مجلس یا چهره‌های سیاسی است که صورت می‌گیرد؛ آنها در قالب توییت و مصاحبه مواردی را بیان می‌کنند. آنهایی که در این بخش از سناریو نقش‌آفرینی می‌کنند، بیشتر عملکرد مدیریتی و سیاسی قالیباف را زیر سوال می‌برند و از بابت چهره‌های نزدیک به او مانند مشاورانش سخن به میان می‌آورند.

به عبارت دیگر آنکه این دسته از افراد سعی می‌کنند به روایت خودشان، بر اساس قاعده بازی‌های سیاسی رفتار کنند و وارد مسائل خانوادگی نشوند. از سوی دیگر، بستری که این افراد بر آن اقدام به بیان سخنانشان یا به عبارت بهتر افشاگری‌هایشان می‌کنند، معمولا سایت‌ها و خبرگزاری‌هایی هستند که موضع‌گیری‌هایی علیه قالیباف دارند.

مثلا روز گذشته، بیژن نوباوه‌وطن نماینده مجلس یازدهم و از منتقدان قالیباف، با خبرگزاری دولت یعنی ایرنا گفت‌وگو کرده است. این گفت‌وگو واجد هر دو شرط بود؛ یک چهره سیاسی منتقد رئیس مجلس با خبرگزاری دولت که زاویه‌ای جدی با مجلس و بخصوص قالیباف دارد، سخن گفته است. او در این گفت‌وگو تاکید کرده «در بسیاری از مواقع می‌بینیم دست‌هایی بیش از مطالبات نمایندگان در کار است یعنی افرادی که نمی‌خواهم اسم ببرم مشخصا در بودجه دخالت می‌کنند». او در بخش دیگری مستقیما مشاوران قالیباف را هدف قرار داده و در انتقاد از آنها گفته «مشاوران رئیس مجلس هر بودجه ای را بررسی می‌کنند نمی‌دانم این موضوع قانونی است یانه؟ می‌آیند و می‌روند و اینقدر طول می‌دهند که نماینده به چیزی رأی می‌دهد که نمی‌خواهد. اینجا قدرت و اختیار نماینده است که سلب می‌شود و این خطر است.»

نوباوه‌وطن که به تفکرات جبهه پایداری مشهور است، این بار به مشاوران قالیباف اتهام زده است: «گاهی افرادی که به عنوان مشاور در مجلس دائما رفت وآمد می‌کنند و در میان نمایندگان می‌نشینند و اینها تصمیم سازی و فکرسازی و رای‌سازی می‌کنند. یک نفر را می‌خواهی رای بدهی اینها هستند که می‌گویند به چه کسی رای بدهند و به چه کسی رای ندهند. قول می‌دهند که فلان کار را برای شما می‌کنیم فلان وام را می‌دهیم در حوزه انتخابیه‌تان فلان کار را می‌کنیم.»

نوباوه بخش دیگری از سخنانش را در راستای خط خبری چند روز اخیر خبرگزاری دولت بیان کرده است؛ یعنی فشار و حمله به مرکز پژوهش‌های مجلس بابت انتشار گزارش‌هایی بر خلاف میل دولتی‌ها. او گفته «بعضی از کارمندان مرکز پژوهش‌ها هنگام بررسی بعضی از طرح‌ها و یا لوایح، اعمال نفوذهای فردی و سیاسی می‌کردند و جریان خاصی را آنجا مشاهده کردیم به خصوص در مورد ساماندهی طرح فضای مجازی که صددرصد از طریق رسانه‌ها مستقیم از طریق فضای مجازی و اینترنت پخش می‌شد ما شاهد بودیم قبل از اینکه حتی مصوباتش بخواهد به تصویب برسد و یا رای‌گیری صورت بگیرد در فضای مجازی از طریق مرکز پژوهش‌ها منتشر می‌شد.»

خبرگزاری ایرنا در هفته‌های اخیر به صورت مسلسل‌وار اقدام به انتشار مصاحبه‌هایی کرده که مشخصا مرکز پژوهش‌های مجلس را زیر ضرب برده است. مصاحبه‌های ایرنا با نمایندگانی بود که منتقد عملکرد قالیباف از یک سو و از سوی دیگر حامی دولت هستند. آنها عملکرد مرکز پژوهش‌ها را مورد انتقاد قرار داده‌اند که از این طریق، سقلمه‌ای هم به قالیباف می‌خورد.

بخش دوم چگونه عمل می‌کند؟

بخش دوم سناریویی که این روزها در ارتباط با قالیباف در حال اجراست، افشاگری درباره خانواده‌اش است. برخی اکانت‌های توییتری که بعضا هم بدون نام و نشان واقعی هستند، اقدام به انتشار مدارکی درباره فرزندان قالیباف می‌کنند؛ مدارکی درباره تحصیل اسحاق قالیباف در استرالیا و مراودات مالی دو پسر قالیباف(اسحاق و الیاس) و همچنین همسر رئیس مجلس.

از قرار معلوم مدارک منتشره در دسترس این طیف منتقد این روزهای قالیباف بوده است؛ البته منظور نه منتشرکنندگان، که آنهایی منظورند که این مدارک را در اختیار منتشرکنندگان قرار داده‌اند. به عبارت دیگر، آنها این مدارک را در کشوهایشان نگه داشته بودند تا در موعد مقرر و زمانی که لازم است قالیباف زیر ضرب افکار عمومی برود، منتشر کنند.

یعنی آنها مشغول استفاده ابزاری از قالیباف بوده‌اند و حالا که پاجوش‌هایشان در حال رشد است، دیگر انگار نیازی به حضور قالیباف لااقل در صندلی ریاست ندارند. از همین رو افشاگری‌، پشت افشاگری درباره قالیباف در حال انجام است.

هرچند برخی معتقدند که مسائل خانوادگی نباید وارد دعواهای سیاسی شود، اما این نکته قابل چشم‌پوشی نیست که افرادی نظیر قالیباف و دیگر چهره‌های تصمیم‌گیر، که شب و روز بر شعارهایشان پافشاری می‌کنند، آیا توانسته‌اند این شعارها را در خانواده خود نیز جاری و ساری کنند یا خیر؟ آیا توانسته‌اند فرزندان خود را متقاعد کنند تا بر اساس سبک زندگی‌ای که خودشان مبلغ آن هستند، زندگی کنند؟ قاعدتا با افشای سفرها و مخارج و سبک زندگی فرزندان قالیباف، او زیر ضرب شدیدی قرار گرفته است اما همچنان همان شعارها را فریاد می‌زند.

اهداف چند لایه از افشاگری‌ها

قاعدتا با بررسی و کنار هم قرار دادن ردپاهای موجود در این اقدامات علیه قالیباف، آن طیف سیاسی که مشغول زدن رئیس مجلس است، مشخص می‌شود. آنها اهدافی چند لایه داشته و دارند که تا الان به توفیقی نسبی دست پیدا کرده‌اند.

نخست عدم راهیابی قالیباف به مجلس بود که البته هدفی بلند پروازانه بود و آنها تمرکزشان را بیشتر بر روی راهیابی یک قالیباف ضعیف شده به مجلس گذاشته بودند. آنها به این هدف نخستشان دست پیدا کردند و قالیباف که نفر اول رای‌گیری ۱۳۹۸ بود، پایین‌تر از محمود نبویان، حمید رسایی و امیرحسین ثابتی قرار گرفت؛ ‌البته که همه اینها به لطف پایین‌ترین مشارکت در انتخابات مجلس در تاریخ جمهوری اسلامی است.

دومین هدف، پایین کشیدن قالیباف از صندلی ریاست است که آنها در این برهه زمانی تا زمان انتخابات هیات رئیسه مجلس جدید بر آن تمرکز دارند؛ اگر موفق شوند که قالیباف را از کرسی ریاست به زیر بکشند، عملا توانسته‌اند که او را از حیض انتفاع در سیاست ساقط کنند. چرا که در این صورت، هدف سوم‌شان که خنثی‌شدن توان سیاسی قالیباف برای انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۴ و رقابت با ابراهیم رئیسی است، عملا به صورت اتوماتیک کسب می‌شود.

بنا بر این اگر طیف مخالف قالیباف این روزها هزینه زیادی برای زدن او می‌کند، برای «شفافیت» و این دست مسائل نیست؛ بلکه به دنبال اهدافی کوتاه مدت و بلند مدت هستند؛ کوتاه مدت؛ ‌نشستن قالیباف بر صندلی نمایندگی در صحن و نه هیات رئیسه و بلند مدت، قالیباف‌زدایی از سیاست و عدم توانایی سیاسی‌اش برای ریاست‌جمهوری ۱۴۰۴.

27215

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903949

دیگر خبرها

  • نجابت: نمایندگان جوان مخالف ریاست قالیباف هستند /بنظرم ریاست مجلس تغییری نخواهد کرد
  • (ویدئو) پورمحمدی: در شرایط فعلی بهتر از قالیباف برای ریاست مجلس نداریم
  • خط و نشان امنا برای قالیباف /ریاست بر مجلس به پایان می رسد؟
  • محسن رضایی زیر ذره‌بین؛ از دوستی قدیمی با قالیباف تا تغییر استراتژی!
  • حمایت تمام قد یک نماینده مجلس از همایش لاکچری قالیباف/ توقع داشتند نمایندگان به مسافرخانه‌ای در راه آهن بروند؟
  • پورمحمدی: گفتند شما بخورید و بخوابید، لیست شانا رأی می‌آورد /شنیدم ۴، ۵ نفر در دولت تصمیم نهایی را می‌گیرند /رائفی‌پور بیکار است، قالیباف زرنگ!
  • افشاگری‌ها علیه قالیباف؛ از اهداف کوتاه مدت تا برنامه ریزی بلندمدت
  • افشاگری ها علیه قالیباف؛ از اهداف کوتاه مدت تا برنامه ریزی بلندمدت /کدام طیف او را زیر ضرب برده است؟
  • اهداف کوتاه مدت و بلندمدت افشاگری ها علیه قالیباف /کدام طیف او را زیر ضرب برده است؟
  • ببینید | این ۳ چهره، قالیباف را از ریاست مجلس حذف خواهند کرد؟