Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرمایه‌گذار بندرلنگه‌ای از طلب چند صد میلیونی خود از شهرداری و به‌ تبع آن بسته شدن دو کارگاه بلوک‌زنی خود و همچنین عدم همکاری شورای شهر این بندر در خصوص زمین تجاری که 15 سال بلاتکلیف مانده گلایه کرد.

خبرگزاری فارس - بندرلنگه، فتح‌الله میرکمانداری: در این روزهای سخت کرونایی، شاید این ویروس دلیل عمده رکود اقتصادی در برخی از مشاغل بندرلنگه است، اما این رکود اقتصادی مربوط به امروز و دیروز نیست بلکه از دیرباز بر این شهر سایه افکنده، طی این سال‌ها عدم حمایت برخی دستگاه‌های دولتی و مسؤولان شهری از سرمایه‌گذاران، دست‌اندازها و بروکراسی اداری منجر به کوچ تجار، بارزگانان و سرمایه‌گذران زیادی از این شهر و تعطیلی شرکت‌های بازرگانی، تجاری، گردشگری و یا صنعتی در بندرلنگه شده است و هنوز سرمایه‌گذارانی نوپا برای کسب مجوز و یا تسهیلات لازم اندر خم یک کوچه‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

قاسم حاجی‌زاده یکی از همین دست سرمایه‌گذران بومی بندرلنگه است که به نیت رونق گردشگری و اشتغالزایی از سال  92 اقدام به راه‌اندازی مجتمع تفریحی گردشگری با اشتغال به کار 20 نیرو در حوالی روستای «بارچاه» بخش مرکزی این شهرستان نموده، اما پس از گذشت مدتی با توجه به شرایط بد اقتصادی به‌وجود آمده، عدم حمایت برخی دستگاه‌ها و جذب سرمایه لازم، این مجتمع رنگ تعطیلی به خود گرفته است.

 

 

این سرمایه‌گذار با گلایه از شهرداری بندرلنگه بابت طلب چند صد میلیونی و به‌ تبع آن بسته شدن دو کارگاه بلوک‌زنی خود و همچنین عدم همکاری شورای شهر در خصوص زمینی واقع در بلوار معلم کوی کنوک به بهانه احداث خیابان که 15 سال بلاتکلیف مانده، با خبرنگار فارس در بندرلنگه به گفت‌وگو نشست.

حاجی‌زاده با اشاره به احداث مجتمع تفریحی گردشگری در ورودی روستای بارچاه، اظهار کرد: از سال 92  ساخت‌ این مجتمع بر روی زمینی به متراژ یک هکتار که شخصأ خریداری نمودیم آغاز و سال 94 به اتمام رسید و در آغاز 20 نفر نیروی کار داشتیم که به مرور زمان مجبور به تعدیل این نیروها شدیم تا اینکه نیروی ما به صفر رسید و این مکان تعطیل شد.

 

 

وی افزود: از ارگان‌های دولتی نتوانستیم جذب سرمایه کنیم  تا جان تازه‌ای به این مجموعه بدهیم و تمام هزینه‌هایی که برای این مکان شده یا شخصی هست یا به‌صورت وام‌هایی با سود 30 الی 40 درصد و کلأ همه این تسهیلات به این صورت گرفته شده و در قبال ساخت این مجتمع هیچ تسهیلات دولتی دریافت نکردیم و ما نیز نتوانستیم بدون جذب سرمایه، این مکان را رونق دهیم.

این سرمایه‌گذار بندرلنگه‌ای در بخش گردشگری اضافه کرد: در سال 97 از اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری هرمزگان با ما تماس گرفتند و اذعان داشتند که در این رابطه می‌توانیم به شما کمک کنیم و پرسیدند که آیا برای رونق کارتان تسهیلات می‌خواهید؟ گفتیم بله که پس چند ماه دوندگی و هزینه‌های جاری، از آن اداره کل گفتند که تهسیلات شامل حال شما نمی‌شود.

وی گفت: به‌منظور جذب سرمایه و رونق کار تقاضای تسهیلات کم‌بهره و بلندمدت برای ایجاد سالن چندمنظوره جهت برگزاری سمینارها، نشست‌ها، اجتماعات در این مجتمع داریم، تا سال 94 حدود دو میلیارد و نیم  در این مکان هزینه کردیم ولی هیچ تسهیلات گردشگری نتوانستیم دریافت کنیم در حالی که دولت برای طرح توسعه گردشگری در روستاها وام با سود 4 درصد در نظر گرفته است و اگر از این دست تسهیلات به ما به‌عنوان کارفرما داده شود اشتغالزایی مناسبی برای تعداد زیادی ایجاد خواهیم کرد.

حاجی‌زاده گفت: ما باید جلوگیری کنیم از تعطیل شدن واحدهایی که در این زمینه سرمایه‌گذاری کردند چراکه این سرمایه‌ها به‌علت عدم حمایت از بین می‌روند و به مرور زمان هیچ بهره‌برداری از این فضا نمی‌شود و خود به خود تخریب می‌شوند، باید کاری کنیم این فضاها دوباره رونق و جان تازه بگیرند و بتوانیم اشتغال‌زایی مضاعف کنیم. امسال بنا به فرموده مقام معظم رهبری سال «جهش تولید» نام‌گذاری شده است و اگر بتوانیم این جهش را در همین اشتغال ایجاد شده انجام بدهیم خیلی بهتر از این است که به‌دنبال ایجاد واحدی دیگر باشیم و کلنگ‌زنی کنیم  چراکه کار جدید بودجه  خاصی می‌خواهد و از نو باید شروع کنیم ولی اینجا حدودأ 80 درصد کار انجام شده و من سرمایه‌گذار پول گذاشتم و هزینه کردم، اگر امروز می‌خواهیم از فرمایشات مقام معظم رهبری استفاده کنیم باید حتی‌الامکان همین‌ها را در جهت جهش تولید و اشتغال مضاعف رونق دهیم.

 

 

در ادامه به اتفاق این سرمایه‌گذار بومی بندرلنگه به محل کارگاه بلوک‌زنی رفتیم که مشخص بود مدت زیادی است که دیگر هیچ بلوکی در آن تولید نشده و در حال حاضر تعطیل است.

وی در خصوص این کارگاه اضافه کرد: از سال 77 استارت کار را زدیم. کار خوبی بود و رونق داشت و 5 نفر کارگر در این واحد صنعتی مشغول به کار بودند و این کار تا سال 95 ادامه داشت.

حاجی‌زاده گفت: ما از سال 91 با شهرداری بندرلنگه همکاری داشتیم و در کنار بلوک‌زنی، مصالح ساختمانی هم می‌فروختیم، به ناگاه از سال 95 هیچ دریافتی از شهرداری نداشتیم که تاکنون حدود 800 میلیون تومان از شهرداری طلبکار هستیم و همین باعث شده نتوانیم به کار خودمان ادامه بدهیم و هرچه پیگیر طلبان هستیم می‌گویند باید صبر کنید در صورتی‌که تورم هست و قیمت همه چیز بالا رفته است.

این سرمایه‌گذار یادآور شد: بلوکی که قبلأ قیمتش هزار تومان بود الان 5هزار تومان شده، آیا این برگشت پول با قیمت هر بلوک 5 هزار تومان هست؟ اگر برویم شکایت کنیم می‌گویند از روزی که دادخواست دادید مورد قبول هست ولی اگر از بانک وام بگیریم یا بدهی به مالیات داشته باشیم آن سود از روز اول حساب می‎شود، چطور سود من از روزیکه شکایت می‎کنم باید باشد ولی مال دولت باید از روزیکه خودش حساب می‎کند؟. من از شهرداری طلب دارم اما آنها هیچ ضمانتی پیش من برای دریافت کالا نداشته‌اند ولی اگر من بخواهم وام بگیرم، ضامن، سفته و هزار و یک مدرک از ما می‌گیرند، الان بیش از 9 ماه هست که یک هزار تومانی به من ندادند باید چیکار کنم به چه کسی پناه ببرم که پول ما را بدهند. از این وضعیت خسته شدم ورشکست شدم و باعث شده نتوانم کار کنم و همه سرمایه را به خاطر این کار از دست دادم.

 

 

حاجی‌زاده در ادامه گزارش ما را به سمت زمینی درست در روبروی گمرک بندرلنگه برد که قرار بوده روزگاری تبدیل به یک ساختمان چند طبقه شود.

وی در خصوص این زمین و اینکه قرار بوده بر اساس طرح تفضیلی سال 63 خیابانی از این زمین عبور کند، گفت: مسیر خیابان پیشنهادی بر اساس نقشه تفضیلی سال 63، از بلوار امام شروع و به بازار قدیم بندرلنگه ختم می‌شد و جالب اینجاست این خیابان 14 متری آخرش بن‌بست است و حال، شهرداری بندرلنگه اعلام می‌کند که توانایی خرید این زمین را ندارم که خیابان احداث کنم و کار انجام بدهم و شورای شهر هم همین جواب را می‌دهد، جالب اینجاست من این زمین را سال 84 خریدم و 85 تقاضای پروانه ساخت 15 طبقه اداری تجاری و مسکونی دادم و شهرداری بندرلنگه به واسطه اینکه این خیابان از اینجا رد می‌شود، می‌گویند نمیتوانم به شما مجوز دهم، یک قانونی در شهرداری هست که می‌گوید اگر شهرداری یک طرحی داشته باشد و ظرف 5 سال نتواند انجام بدهد باید به مالک زمین بدون قید و شرط  پروانه ساخت را بدهد.

 

 

وی ادامه داد: اکنون حدود 15 سال گذشته حدود 3 برابر زمانیکه در قانون هست ولی به ما مجوز ساخت نمی‌دهند، من گله دارم از شهراری و شورای شهر و مقامات استانی چراکه هر چه نامه‌نگاری می‌کنم جواب می‌دهند که ما می‌خواهیم خیابان را احداث کنیم و به شما پروانه نمی‌دهیم.

حاجی‌زاده یادآور شد: دو راه حل هست یا خیابان احداث کنید یا به ما مجوز بدهید، نه شهرداری نه شورای شهر هیچ کدام اقدامی نمی‌کنند که گره‌گشای کار ما باشد، ما باز هم نامه‌نگاری کردیم و پیگیر شدیم، از شهرداری با ما گفتند حدود 6 ماه کمیسیون ماده 5 انجام نشده در استان اما با پیگیری‌های من حدود دو هفته پیش که با رئیس شورا و مدیرکل استان دکتر صادقی‌پور صحبت کردم و او گفت؛ که حدود 4 ماه هست که این کمیسیون دارد انجام می‌شود در صورتی که شهرداری بندرلنگه خبر نداشت.

 

 

این سرمایه‌گذار در ادامه بیان کرد: گله من اینجاست که چرا من با ید 15 سال صبر کنم نه مجوز می‌دهند و نه پول ما را، باید چکار کنیم، بنده به‌عنوان سرمایه‌گذار می‌خواهم در بندرلنگه کار کنم اگر این ساختمان چندطبقه ساخته شود نیروی کار بسیاری جذب و اشتغالزایی زیادی صورت می‌گیرد و شاهد رونق این خیابان اصلی شهر هم خواهیم بود.

وی یادآور شد: در سال 93 توانستیم از شهردار وقت یک مجوز دستور نقشه بگیریم برای 14 طبقه، 4 مغازه داشتیم تخریب کردیم بعد از چند روز شهرداری گفت، نمی‌توانید بسازید و بیایید دوباره پیگیری کنید جالب است در سال 98 دوباره شهردار وقت مجوز 12 طبقه و دستور نقشه را دادند و دو روز بعد همان دستور خودشان را باطل کردند و ما عملأ همین‌طور گرفتاریم و هزینه می‌دهیم بابت کاری که خیلی راحت در گذشته نیز انجام می‌شد، حال مسؤولان شهری ظرف 15 سال نتوانستند تصمیم بگیرند که یک خیابان را احداث یا حذف کنند حال چطور می‌خواهیم تصمیم‌های کلان بگیریم و کارهای بزرگ انجام دهیم، شورا و شهرداری نتوانستند تکلیف خیابانی که 36 سال سن دارد را از سال 63 تا به امروز مشخص کنند. آیا نباید به سرمایه‌گذار در جهت رونق این شهر کمک کرد؟

انتهای پیام/88028

 

منبع: فارس

کلیدواژه: سرمایه گذار بندرلنگه قاسم حاجی زاده گردشگری عدم حمایت شهرداری بندرلنگه سرمایه گذار هزار تومان جذب سرمایه شورای شهر حاجی زاده بلوک زنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۸۲۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ اتفاقی که شهرداری تهران پای درختان ایستاد

به گزارش همشهری آنلاین، با وجود تلاش‌های مدیریت شهری در دوره فعلی در راستای صیانت از درختان و فضای سبز تهران، هجمه‌هایی درخصوص قطع درختان به شهرداری تهران وارد شد. مرور کارنامه فضای سبز مدیریت شهری ششم نشان می‌دهد که نه‌تنها عزمی برای قطع درختان و نابودی فضای سبز تهران وجود ندارد، بلکه اقدامات خوبی هم در حوزه فضای سبز صورت گرفته است. همچنین شهرداری تهران برخوردهای جدی با متخلفان حقیقی و حتی حقوقی داشته است که در ادامه به اهم اقدامات این حوزه اشاره می‌کنیم.

مقابله با تخریب بوستان اقاقیا

بهمن سال گذشته بود که قطع درختان بوستان اقاقیا جنجال به پا کرد. ماجرا این بود که مدیران یکی از مجموعه‌های وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام، بخشی از بوستان اقاقیا را در محله داوودیه فنس‌کشی و ۶۰ درخت را قطع کردند. شهرداری بلافاصله وارد عمل شد و فنس‌ها را نصب کردند و درختان دوباره کاشته شدند.

جوان‌سازی‌ خیابان ولیعصر

درختان خیابان ولیعصر(عج) همواره در معرض تخریب برج‌سازها و متخلفان ساختمانی قرار داشته و دارند. قطع درختان این خیابان به بهانه‌های مختلف همواره از موضوعات رسانه‌ها بوده و هست. اواسط سال ۱۴۰۱قطع ۱۰ اصله درخت مقابل یک ملک خبرساز شد و باز هم شهرداری تهران را به اهمال‌کاری متهم کردند. درحالی‌که شهرداری پس از پیگیری موضوع از مالک به مراجع قضایی شکایت کرد و مقرر شد مالک ۱۱۷میلیارد تومان جریمه بپردازد و بیش از ۱۰۰اصله درخت هم در این خیابان غرس کند. همچنین در این دوره به جای درختان خشک‌شده و آفت‌زده خیابان ولیعصر(عج) چند هزار اصله درخت جوان کاشته شد.

حفظ درختان مؤسسه ژئوفیزیک‌دانشگاه تهران

موضوع قطع ۵۰درخت و جابه‌جایی ۲۰۰نهال مؤسسه ژئوفیزیک‌ دانشگاه تهران فروردین ۱۴۰۱مطرح شد که درنهایت با پیگیری‌ و پافشاری شهرداری تهران، مسئولان دانشگاه تهران از اقدامات خود عقب‌نشینی و ادعا کردند، اقدام این مؤسسه در جابه‌جایی درختان با مجوز قانونی و در راستای توسعه فعالیت‌های علمی و آموزشی دانشگاه بوده است اما با تلاش شهرداری این کار متوقف شد.

شکایت از کاخ سعدآباد به‌ خاطر قطع درخت

آخرین روزهای آبان ۱۴۰۲تصاویری از درختان قطع‌شده کاخ سعدآباد منتشر شد. گرچه روابط‌عمومی مجموعه سعدآباد در واکنش به این موضوع اعلام کرد تنها ۳اصله درخت خشکیده و آفت‌زده قطع شده‌اند اما شهرداری تهران بازهم پیگیر ماجرا شد و از مجموعه کاخ سعدآباد بابت این کار شکایت کرد.

تابلوی درخت در متروی بهارشیراز

حفاظت از درختان شهر تنها به نظارت و پیگیری قانونی محدود نمی‌شود؛ گاهی با یک ابتکار کوچک نیز می‌توان در مسیر حفظ محیط‌زیست شهر قدم برداشت؛ اقدامی که در زمان افتتاح متروی بهار شیراز از سوی شهرداری تهران مورد توجه قرار گرفت. در این ایستگاه ۲اصله درخت قدیمی وجود دارد که اطراف آنها با محفظه شیشه‌ای پوشانده‌ و به یک تابلوی زیبا و خیره‌کننده تبدیل شده است.

ممانعت از خشک‌شدن درختان مجموعه انقلاب

تعدادی از درختان مجموعه انقلاب در ادوار گذشته خشکانده و قطع شدند و گویا مدیریت شهری هم این موضوع را پیگیری نکرده است. در این دوره اعضای شورای شهر تهران از شهرداری تهران خواستند تا این موضوع را پیگیری کند و مانع از تکرار این اقدام در مجموعه انقلاب شود. شهرداری تهران هم موضوع را به‌صورت حقوقی و قانونی پیگیری کرد و شکایت از این مجموعه همچنان در چرخه پیگیری است.

کد خبر 847214 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها فضای سبز شهردارى تهران گیاهان و درختان

دیگر خبرها

  • تشریح آخرین وضعیت دو پروژه سرمایه‌گذاری خارجی
  • دولت سیزدهم از سرمایه‌گذاران حمایت می‌کند
  • تیغ جراحی بر طرح ترافیک تهران/ پلیس و شهرداری به توافق می‌رسند؟
  • آتش‌سوزی در ساختمان اقامتی در خیابان ولی‌عصر(عج)
  • خیابان کشاورز بجنورد بازگشایی شد + فیلم
  • برداشته شدن سدهای صخره‌ای هتل صخره‌ای
  • استقبال و حمایت از سرمایه‌گذاران در لرستان
  • ادامه هتل«صخره‌ای»معطل راه دسترسی/استاندار:سرمایه‌گذار حمایت شود
  • ضرب‌الاجل استاندار لرستان برای قدیمی‌ترین پروژه خرم‌آباد
  • ۵ اتفاقی که شهرداری تهران پای درختان ایستاد