Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته حقوقی و تدوین مقررات فدراسیون فوتبال می‌گوید که ارسال اساسنامه انگلیسی کویت به جای ایران، از سوی فیفا رقم خورده است. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، احمدرضا براتی، رئیس کمیته تدوین و مقررات فدراسیون فوتبال در خصوص موضوع ارسال اساسنامه انگلیسی فدراسیون فوتبال کویت به فیفا به جای اساسنامه فدراسیون فوتبال ایران گفت: سال 95 به عنوان رئیس کمیته حقوقی فدراسیون فوتبال انتخاب شدم و پس از آن با ارسال نامه‌ای با امضای دبیرکل وقت، آقای علیرضا اسدی از فیفا خواستیم تا برای اصلاح اساسنامه، پیش نویس خودشان را برای ما ارسال کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پس از نامه‌ای که ارسال کردیم، چیزی در اختیار ما قرار نگرفت و اعلام شد اساسنامه استاندارد به روز نشده است. تا به امروز هم فیفا اساسنامه استانداردی را به غیر از سال 2005 روی سایت خود نگذاشته است. با این حال سال 2014 پیش نویسی را به کنفدراسیون‌ها داده که باید از آن استفاده کنیم و پیگیری‌های ما از دوستان برای استفاده از آن ثمری نداشته است.

رئیس کمیته حقوقی فدراسیون فوتبال با بیان اینکه فیفا در مقطعی با ارسال نامه به فدراسیو‌ها درخواست کرده بود اساسنامه‌های خود را برای فدراسیون جهانی ارسال کنند، گفت: فیفا نامه‌ای ارسال کرده بود که اساسنامه‌های خود را برای ما ارسال کنید. ما هم ترجمه انگلیسی اساسنامه سال 90 را که توسط کمیته بین الملل انجام شده بود، ارسال کردیم. سال 96 اعلام کردیم اساسنامه ارسالی را 6 ماه پیش ارسال کردیم و هنوز پاسخی به ما ندادید. ضمن اینکه اعلام کردیم از سال 2011 این اساسنامه در حال اجراست و اعلام کنید نیازی به تأیید شما وجود دارد یا نه. اینکه می‌گویند فیفا اساسنامه ما را تأیید نکرده، نشان می‌دهد ما از فیفا درباره اساسنامه خود استعلام گرفتیم.

براتی خاطرنشان کرد: خطیر که معاون دبیرکل بود، در آن مقطع با فیفا مکاتبه‌ای داشت و اعلام کرده بود اساسنامه خودمان را ارسال کردیم و اگر شما اساسنامه تیپ (پیش نویس) دارید، برای ما ارسال کنید تا آن را تغییر بدهیم. فیفا اعلام کرد که هنوز اساسنامه خود را به روز رسانی نکردیم، اما همزمان اساسنامه فدراسیون فوتبال کویت را که تعلیق شده بود، می‌نوشت و به ما اعلام شد اساسنامه‌ای را در قالب اساسنامه فدراسیون فوتبال کویت برای شما ارسال می‌کنیم. آنها هرکجا که نام کویت بود را به نام ایران گذاشتند و آنجا که در اساسنامه نام کویت وجود دارد، فیفا آن یک کلمه را اصلاح نکرده بود. در اصل ما اساسنامه کویت را برای فیفا ارسال نکردیم، فیفا اساسنامه کویت را برای ما فرستاد.

وی که در برنامه ورزش و مردم حضور یافته بود با اشاره به انتقادهای هفته گذشته هوشنگ نصیرزاده در این برنامه و تأکید او روی ارسال اساسنامه کویت به فیفا به جای ترجمه اساسنامه ایران و ارسال آن، تصریح کرد: کسی که خواب است با کسی که دچار تردید می‌شود، تفاوت دارد. عزیز محمدی پس از اینکه مدارک را دید چون تردید داشت، پس از یک روز بیدار شد و چیزی از ارزش او کم نمی‌شود. آنهایی که خودشان را به خواب زده‌اند، اگر مقابل آنها نیز اساسنامه را دانلود کنم و به آنها نشان بدهم، فرقی ندارد و من نمی‌توانم آنها را از خواب بیدار کنم. کار خطیر در خصوص اساسنامه درست بوده و من هم در هفته گذشته چند بار این مسئله با بخش بین الملل بررسی کرده‌ام. اگر این آقا حرفش درست است، چرا در رسانه‌ها این مسئله را اعلام کرد و چرا به وزارت ورزش، حراست وزارت ورزش، حراست فدراسیون فوتبال یا مبادی نظارتی اعلام نکرد؟ آن چیزی که گفتند نشر اکاذیب است که رسانه‌های بیگانه نیز از آن بهره‌برداری کردند و قابلیت پیگیر قانونی و قضایی را دارد.

رئیس کمیته حقوقی و تدوین مقررات فدراسیون فوتبال خاطرنشان کرد: این پیش‌نویس اولیه اساسنامه است که فیفا در اختیار ما قرار داد. فیفا هم اعلام کرد این اولین پیش نویس است که به شما می‌دهیم و در بعدی‌ها موارد مورد نیاز، اصلاح شد. ضمن اینکه نمی‌دانیم تعداد 69، 70 یا 80 ایراد که می‌گویند از کجا آمده چون چنین چیزی نبود.

براتی در خصوص پروسه اصلاح اساسنامه گفت: به صورت داوطلبانه از فیفا درخواست کردیم تا اصلاح اساسنامه صورت بگیرد. پس از این درخواست و در تاریخ 30 آگوست 2019 مسئولان فیفا به ایران آمدند و یک روز برای اصلاح اساسنامه جلسه‌ای را تشکیل دادیم. فیفا پس از آن موضوع اصلاح اساسنامه را پیگیری کرد، اما چون 5،6 ماه تا انتخابات مانده بود و آقای تاج هم می‌خواست مجدداً کاندیدا شود، درخواست شد اصلاح اساسنامه در این مقطع صورت نگیرد. چون اصلاح اساسنامه زمان زیادی از ما می‌گرفت و همین مسئله قانونی و ماهیتی فدراسیون فوتبال که مورد بحث است و حل شدنی هم نیست، زمان‌بر بود. اگر در آن تاریخ برای اصلاح اساسنامه اقدام می‌کردیم، دوستان منتقد اعلام می‌کردند که چرا شب انتخابات اقدام به اصلاح اساسنامه کرده‌اید.

وی اضافه کرد: پس از این تاریخ‌ها اگر نامه‌ای به فدراسیون آمده، من بی‌خبرم. نامه‌هایی از فدراسیون آمده بود به بخش بین الملل می‌رفت که پاسخ‌ها طبق نظر مسئولان محترم فدراسیون فوتبال پاسخ به این نامه‌ها داده می‌شد و تمام ماجرا این بود که در این مقطع اساسنامه را اصلاح نکنیم. خودمان داوطلبانه برای اصلاح اساسنامه اقدام کردیم و اجبار یا فشاری از سوی فیفا نبود. مشکل و فشار از کجا آمد، ماجرا جایی بود که اعلام شد مهدی تاج استعفا کرده و فدراسیون با سرپرست اداره می‌شود. در مجامع بین المللی نیز حساسیت روی ورزش ایران وجود دارد که وقتی فدراسیون‌ها با سرپرست اداره می‌شوند، این حساسیت‌ها بیشتر می‌شود. فیفا نامه‌ای ارسال و درخواست کرد تا برای برگزاری انتخابات باید کدهای انتخاباتی داشته باشید و اساسنامه نیاز به اصلاح دارد. حتی جلسه‌ای را با وزارت ورزش داشتیم، وزیر اعلام کرد اگر مشکل ما و رأی ماست، در این انتخابات شرکت نمی‌کنیم و حتی این موضوع را به فیفا اعلام کردیم، اما آنها قبول نکردند.

براتی درباره اینکه این شائبه وجود دارد که در فدراسیون فوتبال عزمی برای برگزاری سریع انتخابات وجود ندارد و می‌خواهند انتخابات به تأخیر بیفتد، گفت: نمی‌دانم چرا به این نتیجه رسیدید، اما چنین چیزی را در فدراسیون فوتبال ندیدم.

رئیس کمیته حقوقی و تدوین مقررات در واکنش به مسئله مطرح شده از سوی ابراهیم شکوری که اعلام کرده بود چهار نامه از سوی فیفا برای بخش بین‌الملل فدراسیون ارسال شده، اما این نامه‌ها در اختیار او به عنوان سرپرست دبیرکلی وقت ارسال نشده بود، اظهار داشت: باید از همکارانم در دپارتمان بین‌الملل دفاع کنم. ما رؤسای کمیته‌ها مدیران میانی هستیم و مدیر اصلی نیستیم. در این خصوص مسئولان فدراسیون و هیئت رئیسه می‌توانند به عنوان بازوی مشورتی از ما مشورت بگیرند یا نه و آنها هستند که تصمیم می‌گیرند پاسخ نامه‌ها چگونه داده شود. شاید مسئولان فدراسیون لازم ندیدند دبیرکل را با خبر کنند و خودشان پاسخی ارسال کردند.

وی درباره مشکل فیفا در خصوص ماهیت قانونی فدراسیون فوتبال خاطرنشان کرد: ماده یک و بحث ماهیت فدراسیون فوتبال را اعلام کرده بر اساس قوانین و مقررات داخلی کشور خودتان اعلام کنید. نمی‌توانند به ما بگویند طبق قانون فرانسه باشد یا خود فیفا هم طبق قوانین سوئیس است. قوانین داخلی ما می‌گوید فدراسیون‌ها نهاد عمومی غیر دولتی هستند، اما فیفا حالا روی این بند حساس شده و می‌گوید این نمی‌تواند برای ما قابل قبول باشد. به صورت مرتب در این خصوص جلسه داریم و حل این مسئله فقط در فدراسیون نیست، بلکه مربوط به مراجع قانونی در کشور است.

براتی یادآور شد: ما قانون‌گذار کشور نیستیم و این موضوع هم به دست ما حل نمی‌شود. اگر اصلاح اساسنامه تا الان طول کشیده، به این دلیل است که روی قوانین داخلی کشورمان پافشاری می‌کنیم و به آن احترام می‌گذاریم. فدراسیون فوتبال دولتی نیست که اگر بود، عضو فیفا نمی‌شد. چون خدمات عمومی ارائه می‌دهد، نهاد عمومی غیر دولتی است و این مسئله را هم به فیفا اعلام کرده‌ایم. در مذاکره باید یک جاهایی نرمش نشان دهیم، اما به دنبال این هستیم که قوانین داخلی خودمان را داشته باشیم و فیفا هم به دنبال اعمال شدن قانون است، ولی باید ببینید چه خوراکی به فیفا می‌دهند. تلاش ما این است که ضمن حفظ قوانین داخلی خودمان، الزامات فیفا را هم رعایت کنیم.

رئیس کمیته حقوقی و تدوین مقررات فدراسیون فوتبال گفت: تعداد زیادی اضافه شده که بیشتر آن هم فوتبالی هستند. تعداد مربیان یا بازیکنانی که باید رأی بدهند، افزایش پیدا کرده است. باشگاه‌ها و هیئت‌ها در اساسنامه حضور دارند و تعداد زیادی از مربیان و بازیکنان اضافه کرده‌اند و بخش‌های ورزش وزارتخانه‌ها نیز در مجمع حضور دارند، اما نمی‌توانم عددی بگویم که چند نفر به مجمع اضافه شده‌اند.

براتی در پاسخ به این سؤال که آیا در مدت زمان سرپرستی افراد در پست‌های مختلف در اساسنامه دیده شده است یا نه، اظهار داشت: بله، این موضوع را هم در اساسنامه گنجانده‌ایم و برای سرپرستی هم حدودی تعیین شده که در هر بخشی افراد چه زمانی می‌توانند به عنوان سرپرست کار کنند.

علی‌نژاد: امکان حذف «نهاد عمومی غیردولتی» از اساسنامه فدراسیون فوتبال وجود ندارداطلاعیه فدراسیون فوتبال در واکنش به اظهارات نصیرزاده درباره اساسنامه کپی‌برداری شدهبراتی: نحوه مشارکت مجمع در اصلاح اساسنامه باید تابع اساسنامه باشد/ با فیفا درباره ماهیت قانونی فدراسیون اختلاف داریم

 

انتهای پیام/

R35347/P/S3,27/CT11 واژه های کاربردی مرتبط فدراسیون فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال (فیفا)

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فدراسیون فوتبال فدراسیون بین المللی فوتبال فیفا فدراسیون فوتبال ایران فیفا رئیس کمیته حقوقی و تدوین مقررات اساسنامه فدراسیون فوتبال مقررات فدراسیون فوتبال برای اصلاح اساسنامه فیفا اساسنامه اساسنامه کویت برای ما ارسال قوانین داخلی ارسال کردیم اعلام کرده نهاد عمومی برای ما بین الملل پیش نویس نامه ها نامه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۸۲۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه کتابخانه‌های سیار در دستورکاراست/ایجادزنگ کتابخوانی درمدارس

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی رمضانی بعدازظهر چهارشنبه در جمع اصحاب رسانه کردستان، به وضعیت کتابخانه‌های عمومی کشور اظهار کرد: شبکه کتابخانه کشور شامل سه هزار و ۸۰۰ کتابخانه مشارکتی و خصوصی و ۲ هزار و ۸۰۰ کتابخانه زیر نظر نهاد کتابخانه عمومی است.

وی با اشاره به جایگاه ایران در داشتن کنابخانه عمومی بیان کرد: در دنیا جزو ۲۰ کشور اول هستیم که کتابخانه دارد و در آسیا جزو پنج کشور اول هستیم.

وی افزود: شبکه به دلیل ایجاد دسترسی و خدمات به منظور ارائه خدمت به مردم فعالیت داریم و تنوع فعالیت در عرصه کتابخانه‌ها را برای عموم مردم شاهدیم.

رمضانی خاطرنشان کرد: در کشور دستگاه‌ها برای افزایش خدمات و توسعه فعالیت کرده کار می‌کنند اما کمتر دستگاهی داریم که به سمت گسترش و تنوع خدمات پیش رفته باشد که کتابخانه های عمومی به همت دولت سیزدهم در این راستا قدم برداشته است.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور اعلام کرد: اداره کتابخانه عمومی در دنیا حکومتی اداره می‌شود اما در ایران در این دولت تاکید شده که برای استفاده از ظرفیت مردمی کار شود و ما این مسیر را شروع کرده‌ایم و مردم با حضور خود نقشی در اداره کتابخانه‌های عمومی دارند.

تکمیل پروژه‌های نیمه تمام کتابخانه‌های عمومی در کشور

وی تصریح کرد: سیاست دولت اتمام پروژه‌های نیمه تمام است و بسیاری از پروژه‌ها که سال‌ها متوقف شدند در این دولت تکمیل و به بهره‌برداری رسیده‌اند و کتابخانه‌های عمومی نیز به‌دنبال تکمیل پروژه‌های نیمه تمام است.

وی گفت: براساس دستور رئیس جمهور، توسعه کتابخانه‌های سیار نیز در دستور کار است که در مناطق حاشیه شهر و روستاها مدنظر است.

وی با بیان اینکه اکنون بیش‌از ۵۰ کتابخانه سیار داریم، اضافه کرد: باید ۲۰۰ خودرو به کتابخانه سیار تجهیز و راه‌اندازی می‌شوند.

رمضانی به برنامه‌های در دست اقدام این نهاد در سطح کشور پرداخت و یادآور شد: پیشنهاد داده‌ایم تا مدارس به کتابخانه عمومی متصل شوند و زنگ کتابخوانی در مدارس را داشته باشیم که مقدمات انعقاد تفاهمنامه پیش رفته است.

برگزاری ۷۰۰ محفل ادبی در کتابخانه‌های عمومی کشور

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور اضافه کرد: ۷۰۰ محفل ادبی در کتابخانه‌های کشور شکل گرفته و ۴ هزار و ۷۰۰ ساعت در محافل قرآنی کتابخانه‌های کشور نیز فعالیت صورت گرفته است.

وی از اهتمام نماینده ولی فقیه و استاندار کردستان در حوزه فرهنگ تقدیر کرد و ادامه داد: ۱۰ شهر کردستان فاقد کتابخانه است و باید در صورت تخصیص فضای مناسب کتابخانه راه‌اندازی و تجهیز خواهیم کرد.

رمضانی عنوان کرد: ۱۰ میلیون نفر عضو کتابخانه‌های عمومی کشور هستند و سه میلیون نفر در این کتابخانه‌ها با امانت بردن کتاب و یا شرکت در فعالیت‌های فرهنگی کتابخانه‌ها فعالیت داشته‌اند.

وی اذعان کرد: سند ملی خواندن در شورای فرهنگ عمومی به تصویب رساندیم که اگر ابلاغ شود در سطح کلان برای کتابخوان‌تر کردن مردم مواردی مورد توجه قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه کتاب کودک و نوجوان پرفروش‌ترین کتاب‌های کشور هستند، افزود: سال ۱۴۰۲ بیش از ۱۰۰ هزار عنوان کتاب منتشر شد که اتفاق فرهنگی بزرگی محسوب می‌شود.

کد خبر 6087741

دیگر خبرها

  • یوفا تهدید کرد: احتمال محرومیت اسپانیا از یورو
  • صحبت‌های جالب مجید جلالی درباره برنامه ۱۲ ساله
  • کتابخانه‌های سیار در کشور توسعه می‌یابد + فیلم
  • وزیر ورزش: هر فدراسیون باید اساسنامه تخصصی خود را داشته باشد/ ۱۲۰۰ میلیارد برای بازسازی آزادی
  • کتابخانه‌های کشور به یک مرکز فرهنگی اجتماعی تبدیل شده‌اند
  • توسعه کتابخانه‌های سیار و ایجاد زنگ کتابخوانی در مدارس کشور
  • توسعه کتابخانه‌های سیار در دستورکاراست/ایجادزنگ کتابخوانی درمدارس
  • دستور رئیس‌ جمهور برای اختصاص ۲۰۰ خودرو به کتابخانه سیار
  • احداث کتابخانه در10 شهر استان در آینده ای نزدیک
  • شبکه کتابخانه‌ای ایران جزو ۲۰ کشور اول دنیا است