Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل بانک رفاه ضمن تشریح اقدامات این بانک در زمینه پرداخت تسهیلات به اقشار مختلف، در مورد سپرده‌های بانکی و نقش بانک‌ها در سامان‌دهی بازار ارز، توضیحاتی را ارائه کرد.

به گزارش عصر ایران اسماعیل للـه گانی در گفت ‌وگو با ایسنا، در مورد تاثیر کاهش سودهای بانکی بر میزان سپرده‌ها، گفت: سپرده‌های بانکی در بین بانک‌های مختلف کشور چرخش دارند و میزان این سپرده‌ها در شبکه بانکی کاهش پیدا نکرده است و شبکه بانکی با منابعی که در اختیار دارد از بخش‌های مختلف حمایت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که بازار سرمایه به عنوان یک بازار موازی رونق پیدا می‌کند، افزود: در دنیا بخش زیادی از تامین مالی واحدهای تولیدی و سرمایه‌گذاری‌ها توسط بازار سرمایه انجام می‌شود اما کشور ما عمدتاً بانک ‌محور بوده و از تسهیلات بانکی استفاده می‌کردیم. انتظار داریم با توسعه بازار سرمایه انتظار بخشی از تامین مالی پروژه‌ها از طریق بازار سرمایه انجام شود.

مدیرعامل بانک رفاه در ادامه در مورد نقش بانک‌ها در زمینه کاهش التهابات ارزی نیز توضیح داد: بانک‌ها با حمایت از واحدهای تولیدی مخصوصاً واحدهایی که در زمینه صادرات فعالیت می‌کنند، می‌توانند کمک کنند تا ارز بیشتری برای کشور تامین و صادرات بیشتری انجام شود. به دلیل شیوع ویروس کرونا، بسیاری از صادرکنندگان نتوانستند صادرات انجام دهند و میزان ورودی ارز به صورت مقطعی کاهش پیدا کرد. اما با بهبود شرایط، وضعیت به حالت عادی برمی‌گردد و بانک مرکزی توان تامین ارزی کشور را خواهد داشت.

للـه گانی با اشاره به "جهش تولید" به عنوان شعار سال، اظهار کرد: بانک رفاه در جهت تحقق این شعار، اقداماتی انجام داده است. از جمله این‌که برای پرداخت تسهیلات از بنگاه‌های تولیدی کوچک و متوسط، اعتباری معادل پنج هزار میلیارد ریال در نظر گرفته شده است.

برای پرداخت تسهیلات سرمایه در گردش واحدهای تولیدی مشکل‌دار که نمی‌توانستند حقوق پرسنل و کارگران را پرداخت کنند هم، اعتباری در نظر گرفته شده که حدود سه هزار میلیارد ریال است.

وی ادامه داد: برای تامین مالی صنایع پیشران کشاورزی، گردشگری و صنعت و معدن حدود ۳۰ هزار میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده است. همچنین تامین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی که مشمول تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۳۹۹ می‌شوند به میزان سه ‌هزار میلیارد ریال در نظر گرفته شده است.

مدیرعامل بانک رفاه با بیان این‌که سه ‌هزار میلیارد ریال برای پرداخت تسهیلات به معرفی‌شدگان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی در نظر گرفته شده است که در قالب قرض‌الحسنه پرداخت می‌شود، اظهار کرد: همچنین برای صاحبان کسب و کارها که به دلیل شیوع کرونا دچار مشکل شده‌اند، حدود سه‌ هزار میلیارد ریال تسهیلات در نظر گرفته شده است.

پرداخت تسهیلات حمایت از تولید برای واحدهای تولیدی که نیاز داشته باشند از این تسهیلات استفاده کنند پنج هزار میلیارد ریال در نظر گرفته شده است. در قالب طرح جهش مهر سلامت به پزشکان، پرستاران و کلیه کادر درمانی مراکز درمانی تسهیلات پرداخت می‌شود.

لینک کوتاه: asriran.com/0035i8

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: بانک رفاه تسهیلات نظر گرفته شده هزار میلیارد ریال پرداخت تسهیلات واحدهای تولیدی بازار سرمایه بانک رفاه سپرده ها بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۸۲۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تسهیل و رفع موانع تولید در تحقق شعار سال

پانصد و هفتاد پنجمین کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان فارس به ریاست محمد هادی ایمانیه استاندار فارس، دبیری صنعت، معدن و تجارت و دستگاه‌های ذیربط استانی و مدیران عامل بانک‌ها با هدف رفع مشکلات و چالش‎ها بازگشت و احیا واحد‌هایی تولیدی به چرخه فعالیت در سالن شهید قاضی استانداری فارس برگزار شد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت فارس در حاشیه این نشست گفت: این نشست در راستای اهتمام در وضعیت موجود واحد‌های فعال، کمک به تسریع، تکمیل و راه‌اندازی طرح‌های نیمه تمام تولیدی، توسعه سرمایه‌گذاری، جذب سرمایه‌گذار، افزایش ظرفیت تولید کیفی و اشتغال پایدار تشکیل و موضوعات ۲۰ بنگاه اقتصادی در خصوص ترخیص ۹۰ درصدی کالا، تعیین تکلیف بدهی و... با زمینه فعالیت انواع شمش فولادی، تولید انواع البسه بیمارستانی، انواع ورق و کارتن، پیمانکار طرح‌های عمرانی (پروژه ساختمانی) بررسی و با ارائه راهکار‌های قانونی نیز تصمیمات لازم اتخاذ و به دستگاه‌های ذیربط ابلاغ شد.

حمیدرضا ایزدی با اشاره به بررسی مشکلات تعداد ۱۶ بنگاه اقتصادی در کمیته تخصصی تخصصی ذیل کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و حل و فصل مسائل تعداد ۴ بنگاه اقتصادی در کارگروه استانی گفت: با توجه به رویکرد دولت درجهت حمایت از تولید با مشارکت مردم و بخش خصوصی و رفع موانع تولیدکنندگان لذا تشکیل جلسات، کمیته‌ها و کارگروه‌های تخصصی برای پیگیری مطالبات سرمایه‌گذاران نقش مهمی در رفع مشکلات دارد که در اداره صمت و مجموعه اقتصادی استان با همه توان و ظرفیت برای حمایت از تولید و اشتغال تلاش می‌شود.

او با تاکید براینکه رفع مشکلات و موانع تولید سرمایه‌گذاران مهم‌ترین هدف و ماهیت کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید است، افزود: با توجه به اختیارات گسترده کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و مصوبات این کارگروه در تحقق شعار سال بسیار راهگشاست.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان پرداخت شد
  • راهکار‌های هدایت منابع تسهیلات به سمت تولید چیست؟
  • لزوم سرعت بخشی بانک‌ها به پرداخت تسهیلات مددجویان کمیته امداد
  • رسیدگی به مشکلات حقوقی ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید
  • ضرورت تسهیل و رفع موانع تولید در تحقق شعار سال
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها در راستای تحقق رشد تولید
  • بسترسازی برای پرداخت کلیه تسهیلات خرد بانک توسعه تعاون از طریق تی تی پلاس
  • پرداخت ۳۵ هزار میلیارد ریال تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در استان اردبیل
  • پرداخت ۳۵۰۰۰میلیارد ریال تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در استان اردبیل