Web Analytics Made Easy - Statcounter

اکبر بهنامجو روز جمعه در جریان سفر به خلخال به خبرنگار ایرنا گفت: یکی از موفقیت‌های اخیر در خلخال اجرای طرح های سرمایه گذاری اقتصادی از سوی سرمایه گذاران بخش خصوصی در بخش گردشگری این شهرستان است که با بهره برداری از این طرح ها در کنار ایجاد تحول در بحث رونق گردشگری منطقه زمینه اشتغال تعداد قابل توجهی از بیکاران فراهم می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار اردبیل اظهارداشت: بخش گردشگری خلخال نیز به خوبی راه افتاده و با تکمیل و بهره‌برداری از طرح‌های گردشگری مناطق نمونه گردشگری ازناو ،الماس و اندبیل از جمله پل معلق، مجموعه قصرهای چوبی ، هتل پنج ستاره،هتل رغائب الماس ، تله‌سیژ و سایر امکانات رفاهی و تفریحی بزودی شاهد تحول بزرگی در بخش صنعت گردشگری این شهرستان خواهیم شد.

بهنامجو همچنین در بازدید از محل اجرای طرح تله سیژ تفرجگاه اندبیل خلخال از خرید تجهیزات تله ‌سیژ اندبیل از خارج از کشور و  انتقال بخشی از امکانات خریداری شده به داخل کشور و آمادگی سرمایه‌گذار جدید برای آغاز عملیات احداث آن در خلخال خبرداد.

او گفت: با توجه به تجربه سال‌های گذشته سرمایه‌گذار این طرح حق دارد که با احتیاط عمل کرده و کار را با مطالعات دقیق پیش ببرد.

وی افزود: با آماده شدن زیرساخت‌های لازم گردشگری در این منطقه همچون ساخت راه خلخال به ماسوله و خلخال به منجیل از سال آینده شاهد سرازیر شدن هزاران گردشگر به این شهرستان بوده و انتظار می‌رود بیش از ۵۰۰ هزار گردشگر داخلی و خارجی برای استفاده از امکانات گردشگری جدید وارد این منطقه شوند که قطعا این میزان در سال‌های آتی بمراتب بیشتر خواهد شد.

استاندار اردبیل در سفر به خلخال که بهمراه جمعی از مدیران اجرایی استان فرماندار خلخال علاوه بر بازدید از طرح‌های گردشگری در حال احداث مناطق نمونه گردشگری ازناو و اندبیل نسبت به تسریع در روند پرداخت تسهیلات بانکی این طرح ها قول مساعد داد.

وی از طرح‌های صنعتی واقع در شهرک صنعتی خلخال نیز بازدید کرده و در جریان مسائل و مشکلات صاحبان واحدهای تولیدی این شهرک قرار گرفت.

برچسب‌ها خلخال ریاست سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری پروژه ساختمانی اکبر بهنام جو 

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خلخال ریاست سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری پروژه ساختمانی اکبر بهنام جو خلخال ریاست سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری پروژه ساختمانی اکبر بهنام جو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۸۴۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هنرنمایی زنان عشایر در ۳۰ رشته صنایع دستی

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل، گفت: زنان توانمند و غیور عشایری ایل شاهسون در تولید بیش از ۳۰ نوع صنایع دستی و رشته‌های متنوع هنر صنعت بی‌بدیل نمایان و آشکار است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، حسن محمدی‌ادیب عصر امروز در جریان بازدید از بافته‌های زنان عشایر مغان در جعفرآباد، اظهار داشت: عشایر استان اردبیل با نام ایل شاهسون معروف است و دارای 13 هزار خانوار بوده و 5.6 دهم جمعیت عشایری کشور را به خود اختصاص داده است.

وی تصریح کرد: در کشورمان بیش از 300 رشته صنایع دستی رایج و مرسوم است که از این تعداد 30 رشته صنایع دستی ویژه مناطق عشایری ایل شاهسون است که سالانه با تولید محصولات متنوع و عرضه آن به بازار سعی می‌کنند برای خود و خانواده تأمین معاش کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل گفت: تنوع تولید محصولات صنایع دستی و اصالت آنها به حدی است که در قالب نمایشگاه‌های مختلف امکان عرضه و به نمایش گذاشتن این آثار در غرفه‌های متعدد وجود دارد.

محمدی‌ادیب افزود: ما به آموزش مؤثر و گسترده صنایع دستی در بین علاقه‌مندان جامعه عشایری راغب هستیم و در این زمینه آمادگی همکاری را با بخش‌ها و گروه‌های مختلف داریم تا زمینه و بستر انتقال مفاهیم آموزشی در این ارتباط فراهم آید.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: با پرداخت تسهیلات کم‌بهره از هنرمندان و صنعتگران این حوزه حمایت می‌شود تا تولیدات خود را با کیفیتی مناسب تولید و به بازار عرضه کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل اضافه کرد: توانمندی زنان عشایر شاهسون در این بخش بی‌بدیل و بی‌نظیر است و در تولید فرش، گلیم، جاجیم، عروسک‌بافی، کیف و کفش و سایر صنایع دستی مهارت این هنرمندان توانمند عشایری را شاهد هستیم.

محمدی‌ادیب بیان کرد: در کنار نمایش آثار ارزشمند صنایع دستی عشایر، بافته‌های گران‌قیمت آنها نیز در معرض دید مخاطبان قرار گرفته تا همگان به انگشتان هنرمندانه این زنان غیور و توانمند پی برده و بستر معرفی آنها در عرصه‌های ملی و بین‌المللی نیز به شایستگی فراهم آید.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل، یادآور شد: در جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر که به میزبانی جعفرآباد برگزار شد در کنار عرضه این محصولات ارزشمند هنرمندان و صنعتگران عشایری، تلاش شد تا بازاریابی نیز در سطح بین‌المللی اتفاق بیفتد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هنرنمایی زنان عشایر در ۳۰ رشته صنایع دستی
  • معلمان دریچه دانایی را به روی دانش آموزان می گشایند
  • تدوین رویدادهای مهم گردشگری در استان اردبیل
  • این جاده‌های ایران در بهار هم برفی هستند
  • اجرای ۱۶ پروژه شاخص در مجتمع گردشگری صفه/ برای توسعه صنعت نشاط و تفریح تلاش می‌کنیم
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • لزوم همکاری نهادهای دولتی و بخش خصوصی برای توسعه گردشگری اردبیل
  • ما نیاز به یک انقلاب اداری و دولتی داریم
  • فعالیت‌های جمعیت هلال احمر اردبیل در مسیر رشد قرار دارد
  • چالشی به نام بلاتکلیفی جاده سلامت در بجنورد