Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری تسنیم: اسقف لئو بوکاردی عصر امروز در مراسم رونمایی از کتاب «طعنه سیاسی، پایان یک دموکراسی دروغین» که با حضور سخنگوی وزارت خارجه، اسقف اعظم ارامنه اصفهان و تعدادی از نمایندگان سفرای کشورهای اروپایی و آسیایی برگزار شد، با بیان اینکه نوشتن و کتاب تنها راه رساندن پیام صلح و گفت‌وگوی بین تمدن‌هاست، اظهار داشت: شعر و شاعری و هنرنمایی هنرمندان همیشه نگهبان صلح بوده و آنها اولین افرادی هستند که در جامعه، خطر را در زمینه فقدان صلح احساس و گوشزد می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: در موسیقی، «بتهون» خود یک پیام آور صلح جهانی و پیوند تمدن‌ها و همنوایی فرهنگ‌های مختلف است که در واقع موسیقی او سمفونی همزیستی مسالمت‌آمیز را تداعی می‌کند.

سفیر واتیکان در ایران، «پابلو نرودا » را شاعری برای صلح دانست و گفت: نرودا معتقد بود که تمدن‌ها باید در کنار هم رشد کنند و بدون صلح، ثبات جهانی، آرامش و تعالی بشریت غیرممکن است.

وی با بیان اینکه به راستی شاعران پیام‌آوران صلح هستند و شعر بهترین زبان برای گسترش صلح است، افزود: علت آن نفوذ در مغز و قلب مردم است که در ایران مولانا را می‌توان شاعری جهانی و پیام آور صلح عنوان کرد؛ ایران نیز کشوری بوده که همواره برای صلح در طول قرن‌ها ثابت قدم بوده و اولین منشور صلح و حقوق بشر را دارد.

لئو بوکاردی با بیان اینکه شعر فقط برای زیبایی و خیال نیست، خاطرنشان کرد: شعر درون انسان‌ها را بازسازی می‌کند و روان انسان را صیقل می‌دهد و اگر در راستای صلح قرار گیرد، بهترین وسیله برای پیوند انسانی و گسترش مهربانی میان فرهنگ هاست.

وی معتقد است که اصفهان از اولین مکان‌های دنیا بوده که گفت‌وگوی بین دو تمدن در آن رخ داده، از سویی دیگر مسلمانان و مردم مهربان و نازنین ارامنه (مسیحیان) را با آغوش باز پذیرا شده و به آنها آزادی عقیده و زندگی شرافتمندانه در اصفهان بخشیده است و سال هاست این دو فرهنگ در کنار هم مهربانانه زندگی می‌کنند.

سفیر واتیکان در ایران، اصفهان را شهر شعر دانست و گفت: در این میان مسئولیت شاعران و نویسندگان و اهالی رسانه بزرگ است و باید بی عدالتی را گوشزد و کشف کنند و کمک این عزیزان برای بازسازی جوامع و صلح جهانی لازم است.

همچنین در این نشست مسعود رستمی، مدیرعامل آکادمی صلح و تمدن با بیان اینکه یکی از راه‌های صلح از وادی ادبیات می‌گذرد، اظهار داشت: ادبیات بازتاب دهنده آن چیزهایی است که در یک جامعه رخ می‌دهد و ارزش‌های انسانی را نشان می‌دهد، بنابراین با خواندن ادبیات ملت‌های مختلف به این پیام می‌رسیم که می‌توان به وحدت رسید.

وی تصریح کرد: با خواندن آثار ادبیات پی می‌بریم که همه انسان‌ها دغدغه مشترک و یا هراس‌های یکسانی دارند و این امر موجب محو شدن مرز بین خود و دیگری و در نتیجه وحدت و صلح است.

به گزارش تسنیم، در این برنامه کتاب «طعنه سیاسی- پایان یک دموکراسی دروغین» که به شهید سردار سلیمانی تقدیم شده و اشاره به دموکراسی دروغین آمریکا دارد، رونمایی شد.

منبع: فردا

کلیدواژه: سفیر واتیکان در ایران مسلمانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۸۵۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست موزیلا برای اتخاذ تدابیر واتس‌اپ در انتخابات‌های جهانی

ایتنا - ​​​​​​​موزیلا در آستانه برگزاری انتخابات‌ها در کشورهای سراسر جهان، خواستار انجام تدابیری در واتس‌اپ برای حفاظت از درستی و یکپارچگی این رویدادها شد.
چهار میلیارد نفر یا تقریبا نیمی از جمعیت جهان در ۶۴ کشور جهان از جمله کشورهای بزرگی نظیر آمریکا و هند در سال ۲۰۲۴، به پای صندوق رای می‌روند. شرکت‌های شبکه اجتماعی مانند متا، یوتیوب و تیک‌توک قول داده اند که از درستی و یکپارچگی انتخابات محافظت کنند، حداقل تا آنجا که مربوط به گفتمان و ادعاهای واقعی مطرح شده در پلتفرم‌های آنها می‌شود. با این حال، غایب این گفتگوها، برنامه پیام‌رسان واتس‌اپ است که از نظر گستردگی و تعداد کاربران، با شبکه‌های اجتماعی رقابت دارد. این غیبت، محققان موزیلا را نگران کرده است.

به گزارش ایتنا از ایسنا، اودانگا مادونگ، محقق ارشد موزیلا که به انتخابات و یکپارچگی پلتفرم، متمرکز است، به انگجت گفت: تقریبا ۹۰ درصد از مداخلات ایمنی که متا در آستانه این انتخابات تعهد شده است، فیس‌بوک و اینستاگرام را پوشش می‌دهد. چرا متا علنا به نقشه راه عمومی متعهد نشده که دقیقا چگونه می‌تواند از انتخابات در واتس‌اپ محافظت کند؟

طی ۱۰ سال گذشته، واتس‌اپ که در سال ۲۰۱۴ توسط شرکت متا (فیس‌بوک سابق) به مبلغ ۱۹ میلیارد دلار خریداری شد، به پیام‌رسان اصلی در اکثر نقاط جهان تبدیل شده است. واتس‌اپ در سال ۲۰۲۰، اعلام کرد بیش از ۲ میلیارد کاربر در سراسر جهان دارد که هر شبکه اجتماعی یا پیام رسان دیگری به جز خود فیس‌بوک را در برابر واتس‌اپ، کوچک جلوه می‌دهد.

اما متا در خصوص اقدامات ایمنی مربوط به انتخابات، همه تدابیر خود را به فیس‌بوک معطوف کرده است. اکنون موزیلا از شرکت متا خواسته است تا تغییرات بزرگی در نحوه عملکرد واتس‌اپ در روزهای برگزاری انتخابات و ماه‌های قبل و پس از انتخابات یک کشور، صورت دهد. این اقدامات شامل افزودن برچسب اطلاعات غلط به محتوای ویروسی شده و محدود کردن پخش و انتشار همزمان پیام به صدها نفر است. سخنگوی موزیلا اعلام کرد بیش از ۱۶ هزار نفر، درخواست موزیلا که از واتس‌اپ خواسته است انتشار اطلاعات غلط سیاسی را متوقف کند را امضا کرده اند.

درخواست موزیلا، بر پایه تحقیقاتی بوده که پیرامون پلتفرم‌ها و انتخابات‌ها در برزیل، هند و لیبریا انجام داده اند. برزیل و هند، دو بازار بزرگ واتس‌اپ هستند اما اکثر جمعیت لیبریا در مناطق محروم روستایی زندگی می‌کنند که نرخ نفوذ اینترنت پایینی دارد و راستی آزمایی آنلاین را تقریبا غیرممکن می‌کند. موزیلا دریافته است در این سه کشور، احزاب سیاسی از ویژگی برادکست واتس‌اپ برای هدف قرار دادن رای دهندگان با تبلیغات و در بعضی موارد، نفرت پراکنی استفاده کرده اند.

بر اساس گزارش تِک کرانچ، با این حال ماهیت رمزنگاری شده واتس‌اپ، رصد آنچه در اکوسیستم این پیام رسان می‌گذرد را برای محققان دشوار ساخته است.

دیگر خبرها

  • شعار سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران پیام‌های مهمی دربر دارد
  • شعار سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران پیام‌های مهمی دربر دارد/ پنجره‌ای گشوده به تمدن ایران زمین
  • کمک ۵۳۶ تنی آرد روسیه به افغانستان
  • پیام تبریک وزیر ورزش به مناسب قهرمانی ملی‌پوشان ووشو
  • روزی به نام تلفن!/الو... صدا میاد؟
  • دلار مبادله‌ای ثابت ماند؛ یورو کاهشی شد
  • عملیات وعده صادق توانمندی ایران را برای جهانیان ثابت کرد
  • روزی به نام تلفن!
  • سردبیرالاخبار: عملیات «وعده صادق» قدرت ایران را ثابت کرد
  • درخواست موزیلا برای اتخاذ تدابیر واتس‌اپ در انتخابات‌های جهانی