Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر اجرایی دیده‌بان شفافیت و عدالت چهارمحال و بختیاری گفت: رسانه‌ها باید در صف اول مطالبه‌گری باشند از این رو پیشگامی خبرگزاری فارس در راه‌اندازی سامانه سوت زنی، انجام یک رسالت حرفه‌ای است.

احمد شیرانی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شهرکرد با بیان اینکه تجربه چند سال اخیر نشان داده که محدود کردن عرصه مبارزه با فساد به دستگاه‌های نظارتی و قضایی نتیجه مطلوب و حداکثری نداشته است، گفت: ما معتقدیم مبارزه با فساد اقتصادی یک مصداق بارز از امر به معروف و نهی از منکر است و در همین قالب باید مبارزه با فساد به یک حرکت مردمی تبدیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر اجرایی دیده‌بان شفافیت و عدالت چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه سوت‌زنی یک روش و ابزار تجربه شده‌ای است که می‌تواند از طریق افزایش نظارت اجتماعی عرصه را بر مفسدان تنگ و ناامن کند، ادامه داد: رسانه‌ها باید در صف اول مطالبه‌گری باشند از این رو پیشگامی خبرگزاری فارس در راه‌اندازی سامانه سوت زنی، انجام یک رسالت حرفه‌ای است.

وی با بیان اینکه پیگیری و افشای فساد از طریق رسانه‌های معتبر هم‌چون خبرگزاری فارس، ضریب اهمیت و احتمال حصول نتیجه را افزایش خواهد داد، افزود: رسانه‌ها می‌توانند در دو سطح در حوزه مبارزه با فساد نقش‌آفرینی کنند، نخست، مطالبه‌گری و افزایش حساسیت عمومی نسبت به مقوله فساد و دوم ورود مصداقی به پرونده‌های فساد با هدف ناامن‌کردن فضا برای مفسدان، تسریع در رسیدگی قضایی و آگاه‌سازی جامعه.

شیرانی با بیان اینکه آن‌گونه که در دوره مدیریت جدید قوه قضائیه اعلام شده است دستگاه قضا حامی طرح سوت‌زنی و مشارکت مردم در مبارزه با فساد است، اضافه کرد: حمایت مادی و البته حقوقی از افشاکنندگان مفاسد اقتصادی ضروری است و  سیستم قضایی باید بستر قانونی لازم در این بخش را ایجاد کند و قوه قضاییه باید دست رسانه‌ها و سوت‌زن‌ها را به عنوان هم سنگران جدید به گرمی بفشارد.

انتهای پیام/68024/م

منبع: فارس

کلیدواژه: سامانه سوت زنی مبارزه با فساد خبرگزاری فارس رسانه ها سوت زنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۸۶۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ دروغ بزرگ درباره تظاهرات دانشجویی در آمریکا

به گزارش تابناک به نقل از همشهری آنلاین، با اوج گرفتن اعتراض‌های دانشجویی در آمریکا و سرایت جنبش دانشجویی حمایت از فلسطین به دیگر دانشگاه‌ها در اقصی نقاط جهان، حامیان رژیم‌صهیونیستی کمپینی با هدف بی‌اعتبار کردن این جنبش بی‌سابقه راه انداخته و در حال نشر شایعات و دروغ‌های بی‌اساسی درباره آن هستند. تارنمای خبری تحلیلی میدل ایست آی به چند مورد از این شایعات بی اساس پرداخته است.

دروغ اول: جنبش اعتراضی حمایت از فلسطین خشونت‎آمیز بوده است
یکی از روایت‌های نادرستی که از ابتدای آغاز تحصن‌های دانشجویی در همبستگی با غزه منتشر شده، خشونت‌آمیز بودن این حرکت است. این در حالی است که هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان دهد معترضان دانشجویی طرفدار فلسطین در تظاهرات خشونت‌آمیز درگیر شده‌اند.

میدل‌ایست آی نوشته، تحقیقات این رسانه حاکی از آن است که دانشجویان حتی در دانشگاه کلمبیا و پرینستون که ساختمان‌های دانشگاه را تصرف کردند کاملا مسالمت‌آمیز رفتار کرده و هیچ دانشجویی یا استادی در جریان این اقدامات تهدید نشده یا آسیب ندیده است. حتی پلیس نیویورک نیز پس از برخورد با نخستین گروه از دانشجویان معترض در دانشگاه کلمبیا تائید کرد که رفتار معترضان صلح‎آمیز بوده و در برابر دستگیری مقاومت نکرده بودند.

دروغ دوم: دانشجویان یهودی در جریان این اعتراض‌ها آزار و اذیت و تهدید شده‌اند
رسانه‌های راست‌گرا و حامی اسرائیل شایعاتی منتشر کرده‎اند مبنی بر اینکه دانشجویان یهودی در تحصن‌ها و تجمعات حامیان فلسطین در سراسر آمریکا آزار و اذیت شده‌اند. این در حالی است که مصاحبه میدل‌ایست آی با دانشجویان یهودی در دانشگاه‌های تفتس، براون، هاروارد، پرینستون، کالج غربی و دانشگاه کلمبیا این ادعا را کاملا رد کرده‌اند.

این نخستین بار نیست در طول تاریخ همواره از ادعاهای ضدیهودیت به‎عنوان ابزاری برای ساکت کردن انتقادها از رژیم اشغالگر و بی‌اعتبار کردن جنبش دانشجویی استفاده شده است. یکی از دانشجویان یهودی دانشگاه نورث ایسترن ضمن رد ادعای آزار و اذیت دانشجویان یهودی به میدل‌ایست آی می‌گوید: «در یکی از تجمعات فردی از دانشجویان خواست که تا شعار «یهودیان را بکشید» سردهند که دانشجویان ضمن خودداری از تکرار این شعار علیه این فرد اعتراض کردند. بعدها مشخص شد کسی که این کار را کرده یکی از حامیان اسرائیل بوده است.

دروغ سوم:‌ دانشجویان بی‌هدف به‌دنبال تفرقه‌افکنی و آشوب هستند
مطالبه دانشجویان معترض کاملا مشخص است؛ آنان به‌دنبال پایان دادن به نسل‎کشی در غزه هستند. از دیگر مطالبات اصلی دانشجویان افشای رابطه مالی دانشگاه‌ها با رژیم صهیونیستی و پایان سرمایه‌گذاری در اراضی اشغالی فلسطین است. دانشگاه‌های سراسر آمریکا همچنین مطالبات دیگری از جمله لغو اتهامات مظرح شده علیه دانشجویان و استاتید، پذیرش فلسطینیان غزه به‌عنوان بورسیه تحصیلی به دانشگاه‌ها و ایجاد مراکز فرهنگی عرب است.

برخی تحلیلگران با اشاره به شعارهایی مانند «انتفاضه را جهانی کنید» و «از رودخانه تا دریا» را تفرقه‎برانگیز خوانده‌اند اما دانشجویان نشان داده‌اند که حرکت آنها جنبشی فراگیر با هدف آزادی میلیون‌ها نفر است.

دانشجویان همچنین تلاش کرده‎اند تا اطمینان حاصل کنند که مذاکرات فقط بر سر تضمین آزادی بیان یا مخالفت با سرکوب دانشجویی در دانشگاه‌ها نباشد و مساله پایان دادن به اشغال فلسطین را نیز در بر بگیرد.

دیگر خبرها

  • ثبات ارزی به پیش‌بینی‌پذیر بودن اقتصاد کمک می‌کند
  • ۲ هزار هکتار با بیماری‌های برگی غلات در آذربایجان غربی مبارزه شد
  • وکلا وظیفه سنگینی در حفظ جایگاه خود و وکالت دارند
  • مدیریت پسماند در اصفهان رسالت بسیار سنگینی دارد
  • نماینده قوی، پشتوانه مردمی می‌خواهد
  • تحرک را از مجرمان و مخلان نظم و امنیت خواهیم گرفت
  • نشست رسالت صندوق بازنشستگی کشوری در تحقق شعار سال برگزار شد
  • لزوم مبارزه با آفات مگس مدیترانه در باغات مازندران
  • مبارزه با سوسک خرما در ۷۰ هکتار از نخلستان‌ها
  • ۳ دروغ بزرگ درباره تظاهرات دانشجویی در آمریکا