Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-27@04:26:48 GMT

پروژه فضایی مشترک بوئینگ و ناسا شکست خورد

تاریخ انتشار: ۲۱ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۸۶۹۱۹

پروژه فضایی مشترک بوئینگ و ناسا شکست خورد

دانشمندان در تلاش هستند تا علل ناکام ماندن پروژه فضایی مشترک شرکت بوئینگ و ناسا را بررسی کنند.

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در سال‌های اخیر سازمان تحقیقاتی ناسا تلاش کرده است تا با استفاده از ظرفیت‌های علمی و اقتصادی شرکت‌های خصوصی پروژه‌های تحقیقاتی خود را توسعه دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از شرکت‌هایی که همواره با ناسا رابطه خوبی داشته و در سال‌های اخیر نیز در پروژه طراحی و پرتاب سفینه فضاپیما Starliner  با این سازمان همکاری کرده شرکت بوئینگ است.

بوئینگ سال‌هاست که در زمینه تولید هواپیماهای باری و مسافربری فعالیت می‌کند و در این حوزه یکی از مطرح‌ترین شرکت‌های دنیا است. اما همکاری این شرکت با ناسا در پروژه Starliner با شکست مواجه شد و این سفینه فضاپیما نتوانست به مقصد مورد نظر خود برسد. پس از بررسی دلایل شکست این پروژه اعلام شد عواملی متعدد در ناکامی Starliner نقش دادند.

کارشناسان ماموریت‌های فضایی معتقدند بوئینگ در زمان آزمایش سفینه Starliner مرتکب اشتباه شده و به جای در نظر گرفتن آزمایش‌هایی برای ماموریت‌های طولانی مدت تنها بازه‌های زمانی کوتاه را مورد بررسی قرار داده است. این خطا منجر شده بود که ساعت سفینه فضاپیما نسبت به زمان واقعی 11 ساعت عقب‌تر باشد. دیگر مشکل سفینه مشترک بوئینگ و ناسا نقص فنی در سامانه‌های نرم‌افزاری است. مشکلات نرم‌افزاری توانایی تشخیص دقیق مکان و برقراری ارتباط مطلوب بین دستگاه‌‌های مختلف را ار بین برده و سبب انحراف ماموریت سفینه می‌شود.

یکی از مدیران ارشد ناسا در اظهار نظری جنجالی گفت: «مسئولان بوئینگ در پروژه‌های مشترک با ناسا پنهان کاری می‌کنند و به دلایل نامعلوم اجازه بازدید از محل آزمایش سفینه‌ها را نمی‌دهند. بوئینگ برای توسعه پروژه‌های خود به دانش متخصصان ناسا نیاز دارد و این گونه رفتار می‌تواند موجب شکست همه برنامه‌های مشترک شود.» حالا ناسا و بوئینگ امیدوارند به زودی پروژه‌های مشترک خود را توسعه داده و به موفقی‌های بزرگی دست یابند.

انتهای پیام/4144/

 

منبع: آنا

کلیدواژه: ناسا پروژه فضایی تحقیقات فضایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۸۶۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از 22 هزار خانوار یزدی تا شهریور ماه به فیبرنوری متصل می شوند

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد ، زارع با اعلام این خبر اظهار داشت: بر اساس برنامه ابلاغی از سوی شرکت مخابرات در خصوص پروژه توسعه فیبر نوری (نجما) در استان تا پایان شهریور ماه 22 هزار و 344 خانوار در شهرهای ابرکوه، اردکان، اشکذر، بافق، تفت، مهریز، میبد ، شاهدیه و یزد تحت پوشش شبکه فیبر نوری قرار خواهند گرفت.

مدیر مخابرات گفت: پیش بینی می شود با اجرای این پروژه تا پایان شش ماهه ی سال جاری  8 هزار و 620 مشترک اینترنت پرسرعت بر بستر فیبرنوری با پهنای باند بالای 50Mb/s به این پروژه متصل شوند.

گفتنی است تاکنون 9 هزار و452 مشترک تلفن ثابت بر بستر فیبرنوری و تعداد 4 هزار و 361 مشترک اینترنت پرسرعت (تانوما) در سطح استان دایر شده است.

دیگر خبرها

  • پروژه مشترک آلمان و فرانسه برای تولید تانک‌های مدرن
  • فرود اضطراری بوئینگ ۷۳۷ در آفریقای جنوبی
  • ضرر ۳۵۵ میلیون دلاری بوئینگ
  • مانورهای فضایی مشترک آمریکا و کره جنوبی
  • ساخت یک موشک جدید برای جستجوی حیات در سیاره زهره
  • بادبان خورشیدی ناسا به مدار زمین رفت
  • بیش از 22 هزار خانوار یزدی تا شهریور ماه به فیبرنوری متصل می شوند
  • یک فروند بوئینگ ۷۳۷ برای پروازهای داخلی به ناوگان هما اضافه شد
  • زباله‌های فضایی ماهواره ناسا را در آستانه نابودی قرار داد!
  • کشف یک باکتری عفونی خطرناک در ایستگاه ‌فضایی بین‌المللی