Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش رکنا،سرهنگ داوود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتای تهران در این باره گفت: مدتی قبل نوجوانی ۱۷ ساله با والدینش برای شکایت به پلیس فتا مراجعه کرد و گفت که چند ماه پیش از طریق یکی از دوستانش با فردی آشنا شده‌ که مدعی بود شغل مناسبی برای او دست و پا خواهد کرد تا هم درسش را ادامه دهد و هم نیازمالی‌اش برطرف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این فرد از نوجوان خواسته بود که چند حساب بانکی در بانک‌های مختلف افتتاح کند و پس از دریافت عابربانک، کارت‌ها را در اختیار او قرار دهد و در ازای آن ماهانه مبلغ ۲ میلیون تومان دریافت کند.

اما شاکی در ادامه متوجه شده که مبالغی در حسابش جابه‌جا می‌شود و در نهایت فهمیده که این کارت‌ها در سایت‌های شرط‌بندی مورد استفاده قرار گرفته و به همین دلیل هم تصمیم به شکایت گرفته است.

معظمی گودرزی با بیان اینکه با ثبت شکایت تیمی از مأموران پلیس فتای تهران بزرگ رسیدگی به موضوع را در دستورکار خود قرار دادند، گفت: مأموران در جریان تحقیقات خود هویت و مخفیگاه متهم را که حدود ۲۱ سال داشت شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی در عملیاتی او را دستگیر کردند.

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ با اشاره به انجام بازجویی از متهم گفت: این فرد در مقر پلیس سعی داشت خود را بی‌اطلاع نشان دهد اما پس از رویارویی با ادله، شواهد و شاکی به ناچار لب به اعتراف باز کرد و گفت که تاکنون اقدام به اجاره عابربانک‌های حدود ۱۰ نفر کرده و با این شیوه سعی داشته است تا ردی از خود در سایت‌های شرط‌بندی و قمار باقی نگذارد و پولشویی کند.

وی با بیان اینکه متهم عمده قربانیان خود را از میان افراد کم سن و سال و دارای مشکلات مالی انتخاب کرده بود، گفت: این فرد تاکنون به حدود پنج میلیارد ریال کلاهبرداری و پولشویی از این طریق اقرار کرده است.

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ در پایان به شهروندان هشدار داد که به هیچ عنوان کارت بانکی و دیگر مدارک هویتی خود را به افراد دیگر اجاره ندهند و در صورت گم شدن، موضوع را به‌سرعت به پلیس گزارش کنند؛ از طرفی دیگر فریب سایت‌های شرط‌بندی و قمار را نخورند و از فعالیت در آنها خودداری کنند.

منبع: رکنا

کلیدواژه: سهام عدالت قیمت خودرو بورس کرونا پلیس پلیس فتا کلاهبرداری اخبار حوادث ایران شناسایی و دستگیر کلاهبرداری پلیس قمار فیلم عکس کرونا تلگرام اخبار تهران تهران رقص ویدئو کرونا ویروس حوادث تهران فتای تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۸۷۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۳ هزار و ۸۴۲ تارنمای مشکوک در کشور

سردار وحید مجید رئیس پلیس فتای فراجا گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۹ هزار و ۸۳۵ تارنما نیز مورد رصد عام قرار گرفته اند که با بررسی اطلاعاتی سایبری بر روی ۳ هزار و ۸۴۲ فقره تارنمای مشکوک تعداد هزار و ۷۶۵ مورد مجرمانه مشاهده شد که از این تعداد ۷۶۵ مورد با تذکر تلفنی و با همکاری هموطنان تمامی محتوای نامناسب مسدود شد و بقیه برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.

او افزود: با اشاره به مطالبات گسترده و عمومی هموطنان از پلیس فتا برای پاکسازی و امن سازی فضای سایبر از محتوا‌های نامناسب و مغایر با شعائر دینی و هنجار‌های عام جامعه و خانواده، گفت: بخش اعظم گزارشات این حوزه توسط کاربران فهیم و آگاه فضای مجازی به این پلیس گزارش شده است.

سردار مجید گفت: اجرای طرح‌های عملیاتی و پیش دستانه در خصوص اینگونه جرائم که باعث نگرانی خانواده‌های ولایت مدار ایرانی شده قطعاً در اولویت پلیس فتا است.

رئیس پلیس فتا فراجا از هموطنان خواست در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را پلیس اطلاع دهند.

انهدام ۲۰ باند جرایم سایبری در مازندران 

سردار وحید مجید رئیس پلیس فتای فراجا با بیان اینکه پلیس فتای مازندران از پلیس‌های دارای رتبه در حوزه کشف جرایم سایبری بین استان‌های کشور است، گفت: پلیس فتای مازندران در سال ۱۴۰۲ موفق به کسب رتبه دوم شده است که جا دارد از تلاش‌های و زحمات سردار مفخمی فرمانده انتظامی و سرهنگ خورشاد رئیس پلیس فتای استان قدردانی کنم. 

او با بیان اینکه بدلیل ضریب بالای نفوذ اینترنت در استان مازندران و دریافت خدمات بالای سایبری شهروندان، طبیعتاً مجرمان اینترنتی در این حوزه فعالیت بیشتری دارند، افزود: پلیس فتای استان با جرایم مختلفی در این حوزه نسبت به سایر استان‌ها مواجه است. 

سردار مجید، کلاهبرداری اینترنتی با تاکید بر بازار‌های آنلاین، برداشت‌های اینترنتی غیر مجاز، مزاحمت‌های اینترنتی، دسترسی به اطلاعات افراد و قمار و شرط بندی اینترنتی را از اولویت‌های جرایم سایبری در استان مازندران برشمرد. 

رئیس پلیس فتای فراجا از انهدام ۲۰ باند در حوزه‌های مختلف جرایم سایبری در استان مازندران، خبر داد و گفت: ۳۵ میلیارد ریال از وجوه مردم که از سوی مجرمان سایبری به صورت غیرمجاز برداشت شده بود با اقدام به موقع مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتای مازندران مسدود شد که روش خوبی برای حفظ وجوه مردم و اقدام قانونی برای برگشت آن به حساب شهروندان است.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • مسئولیت تغییر رنگ چراغ های راهنمایی و رانندگی با شهرداری است​!
  • دستگیری کلاهبرداران اسکیمری ۱۰۰ میلیاردی
  • سارق کارت بانکی بیماران و کادر بیمارستان دستگیر شد
  • افشای شگرد مادر و پسر تهرانی برای آدم‌ربایی مردان جوان
  • ماجرای فروش گواهینامه‌های رانندگی و دردسر‌های بعدش!
  • هشدار پلیس فتای سمنان درباره فروشنده های دوره گرد
  • شناسایی و دستگیری رباینده دختر ۱۶ ساله/ عاملان درگیری محله فلاح در چنگال پلیس
  • بیوه شدن دختر ۲۳ ساله در شب عروسی/ ۲۰ بار مچ شوهرم را با زن‌های غریبه گرفتم
  • انهدام ۲۰ باند جرایم سایبری در مازندران
  • شناسایی ۳ هزار و ۸۴۲ تارنمای مشکوک در کشور