Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس‌کل دادگستری آذربایجان شرقی، با تاکید بر اینکه به دنبال کاهش آمار ورودی زندانیان در استان هستیم، گفت: باید آسیب شناسی دقیقی بر روی علل و نوع جرایم ارتکابی و بازداشت ها انجام شده و راهکارهای مناسب پیشگیری ارائه شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، موسی خلیل اللهی امروز  در نشست شورای پیشگیری از وقوع جرم استان با بیان اینکه آمار ارائه شده توسط دادگستری استان نشان دهنده واقعیت های موجود بوده و قابل احصا است، اظهار داشت: با توجه به افزایش جرایم سرقت، کلاهبرداری و تصرف عدوانی هر چند نسبت به میانگین کشوری میزان آمار ستانی پایین تر بوده اما افزایش این جرایم برهم زننده امنیت روانی جامعه هستند،بر همین اساس باید تدابیر جدی پیش بینی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به کاهش آمار زندانیان استان، افزود: با توجه به دستور العمل رئیس قوه قضائیه در ماه های اخیر 54 درصد محکومان استان به مرخصی رفته اند که از این میزان نیز 23 درصد با راهکارهای مختلف قانونی به زندان بازنگشتند.

رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه به دنبال کاهش آمار ورودی زندانیان استان هستیم، گفت: باید علل و نوع جرایم ارتکابی و بازداشت ها به صورت دقیق آسیب شناسی شده و راهکارهای مناسب برای پیشگیری ارائه شود.

وی با تاکید بر بحث ساماندهی کودکان کار در جامعه، خاطرنشان کرد: در این خصوص سمن هایی ایجاد شده اند که باید از ظرفیت آنها در راستای ساماندهی کودکان کار استفاده شود.

خلیل اللهی با اشاره به تدوین سند جامع پیشگیری از خشونت در استان، خاطرنشان کرد: یکی از مسایلی که با آن در جامعه روبه رو هستیم خواسته یا ناخواسته جرایم مربوط به خشونت بوده که در این خصوص با توجه به تدوین سند جامع پیشگیری از خشونت باید با آسیب شناسی جرایم مرتبط راهکارهایی تدوین و به صورت کاربردی توسط دستگاه های مسئول اجرا شود.

انتهای پیام/60021

منبع: فارس

کلیدواژه: خشونت آذربایجان شرقی آمار تبریز رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی خبرگزاری فارس فارس تبریز زندان کودکان ساماندهی کودکان کار آسیب شناسی جرایم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۸۸۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم الصاق پیوست‌های فرهنگی و امنیتی در طرح تفصیلی شهری

به گزارش خبرنگار مهر، سیدهادی مصطفوی شامگاه چهارشنبه در جمع خبرنگاران در خصوص تشریح جرم شناسی در طرح جامع شهری، عنوان کرد: یکی از موضوعات در حوزه پیشگیری، بحث محلات بی‌دفاع است؛ برای مثال در بحث نورپردازی زمانی که معبر یا پارکی از لحاظ نورپردازی ضعیف باشد آن محل مستعد وقوع بزه سرقت و سایر جرایم می‌گردد.

وی افزود: در صورت بروز یک جرم باید سریع‌ترین اقدامات در جهت تصحیح فرآیندهای منجر به وقوع آن صورت پذیرد و طبق «نظریه پنجره‌های شکسته» وقوع جرم مانند شکستن پنجره در یک محیط است و در صورتی که اقدامی درخصوص تعویض پنجره شکسته صورت نگیرد، سایر پنجره‌ها نیز مستعد شکستن می‌شوند.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان همدان با اشاره به طرح شهرسازی و طرح جامع شهری، گفت: یکی از مسائل و آسیب‌ها این است که در تثبیت طرح جامع در کمیسیون ماده ۵، نظر مجموعه قضائی و انتظامی کسب نمی‌شود و یا در منطقه‌ای احداثِ واحدهای مسکونی دو طبقه مصوب می‌شود اما بعد از آن پروانه ساختِ واحدِ چند طبقه صادر می‌شود.

مصطفوی ابراز کرد: در حالی که در طرح اولیه مستحدثات با توجه به کوچه ۶ یا ۸ متری لحاظ گردیده بوده که تغییرات بعدی منجر به تراکم جمعیتی و تعارض منافع می‌شود و این مسئله خود زمینه‌ساز بروز جرایم گوناگونی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه طرح جامع همدان به تصویب رسیده و ما قرار نیست آن را تغییر دهیم، عنوان کرد: در طرح تفصیلی لازم است، پیوست‌های فرهنگی، انتظامی و امنیتی رعایت شود؛ لذا هدف کنونی این است که آسیب‌شناسی‌های لازم صورت پذیرد و نظر نیروی انتظامی در خصوص شناسایی‌های صورت گرفته از سوی این نهاد درخصوص جرایم شایع در هر منطقه استفاده شود، تا در طرح تفصیلی اقدامات مناسبی در جهت کاهش چالش‌های هرمنطقه انجام پذیرد.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان همدان بیان کرد: با یک نگاه جرم‌شناسانه و فنی باید دید در یک منطقه که قرار است طرح تفصیلی و جامع انجام شود، قرار است رفاه را برای شهروندان و ساکنان آن منطقه به ارمغان بیاورد؟ یا اینکه منجر به مشکلات و تعارض منافع شود؟ از همه مهمتر باید به پیوست‌های فرهنگی مورد تأکید رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) توجه شود.

مصطفوی عنوان کرد: اساساً در برخی از مناطق همدان طرح جامع و تفصیلی انجام نشده و در این مناطق براساس همین کمبودها و نقصان‌ها نرخ جرایم بالا است.

وی گفت: دستگاه قضائی و انتظامی این آمادگی را دارد که نقطه نظرات خود را در طرح فوق در جلساتی که با این موضوع برگزار می‌شود اعلام دارد تا کار به صورت بهتری پیش برود.

در ادامه جلسه نمایندگان مسکن و شهرسازی به توضیح طرح جامع و تفصیلی پرداختند و نمایندگان نیروی انتظامی نیز جرایم و آسیب‌های شناسایی شده در هر منطقه را بصورت نقطه‌ای تشریح کردند.

کد خبر 6094803

دیگر خبرها

  • بازگشت زندانی جرایم غیر عمد به آغوش خانواده
  • آزادی جوان بدهکار از زندان با کمک یک پیرمرد در همدان
  • آزادی ۱۵۵ زندانی از زندان های هرمزگان
  • این زن بخاطر نوع لباسش به ۱۱سال زندان محکوم شد
  • آزادی ۱۵۵ زندانی در هرمزگان
  • لزوم الصاق پیوست‌های فرهنگی و امنیتی در طرح تفصیلی شهری
  • آزادی ۱۲ زندانی جرائم غیر عمد در سال جاری
  • کمک های خیرین زنجانی برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد ۳۸ درصد رشد یافت
  • کمک ۵۰ میلیون تومانی معلمان نیکوکار برای آزادی همکارشان
  • کمک ۱۳ میلیاردی تومانی خیران برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد