Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-04-28@18:01:53 GMT

جانسون به مردم: در خانه نمانید!

تاریخ انتشار: ۲۱ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۸۹۹۹۸

جانسون به مردم: در خانه نمانید!

رویداد۲۴ بوریس جانسون با انتشار پیامی ویدیویی تصریح کرد که دستور «در خانه بمانید» فایده خود را از دست داده و افراد باید به فکر بازگشت به محل کار باشند.

دولت پیشتر به افراد شاغل توصیه کرده بود که در صورت امکان، دورکاری کنند. با این حال، نگرانی‌ها درباره آمار بیکاری شدت گرفته و نخست وزیر انگلیس در نطق خود تلاش کرد وانمود کند که احتمال وقوع موج دوم کرونا بسیار اندک است تا افراد را به تحرک وادار کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در این باره افزود: مایل هستم افراد بیشتری برای استفاده از فروشگاه‌ها، رستوران‌ها و بازگشت به محل کار احساس اطمینان کنند.

این در حالیست که به نوشته روزنامه تایمز، نزدیکان جانسون می‌گویند که او برای خارج کردن اقتصاد کشور از حالت رکود مردم را فریب می‌دهد.

ریشی سوناک وزیر دارایی انگلیس هفته گذشته از تخصیص ۳۰ میلیارد پوند دیگر برای کمک به اقتصاد کشور و تقویت مشاغل خبر داد تا به این ترتیب مجموعه بدهی‌های دولت برای مقابله با کرونا به ۱۸۹ میلیارد پوند برسد. وی به شرکت های تجاری وعده داد برای بازگرداندن هر کارمندی که به مرخصی اجباری فرستاده است، مبلغ یک هزار پوند پرداخت می‌کند.

با این وجود آمارها نشان می‌دهد که نرخ بیکاری در انگلیس با سرعت زیادی در حال افزایش است و تنها ظرف یک هفته گذشته دو فروشگاه‌ زنجیره‌ای بوتس و جان‌لویس، هزاران کارمند خود را اخراج کردند.

بوریس جانسون در ادامه نطق خود اظهار داشت که دولت طرح خانه نشینی افراد شاغل را از اکتبر (مهر/آبان) تمدید نخواهد کرد. وی در این باره افزود: بهترین کار این است که افراد محتاطانه به محل کار خود بازگردند. اگر محل کار شما قوانین بهداشتی را رعایت می‌کند و شرایط ایمن است، شما باید سرکار خود بازگردید.

وی با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور بر اثر بحران کرونا تصریح کرد: باید هرچه سریع‌تر اقتصاد را به حرکت درآوریم. مایل هستیم به گونه‌ای متعادل، ایمن و محتاطانه شرایطی را ایجاد کنیم که شرکت‌ها و موسسات برای سرمایه گذاری طولانی مدت احساس اطمینان کنند.

نخست وزیر انگلیس در حالی به بازگشایی بخش‌های اقتصادی کشور اصرار می‌ورزد که اوضاع اقتصادی این کشور پیش از بحران کرونا و بر اثر خروج از اتحادیه اروپا تعریف جندانی نداشت. براساس تحقیقات صورت گرفته، برگزیت ۴۰ میلیارد پوند به اقتصاد انگلیس خسارت زد و پیش بینی می‌شود که این میزان تا ۹۰ میلیارد پوند بالغ شود.

بحران کرونا همچنین رشد اقتصادی انگلیس را به پایین ترین حد در نزدیک به ۴۰ سال گذشته سوق داده است. بانک مرکزی انگلیس نسبت به بروز عمیق‌ترین رکود اقتصادی در تاریخ این کشور بر اثر بحران کرونا هشدار داده و پیش‌بینی کرده است؛ اقتصاد این کشور ۱۴ درصد از قدرت خود را تا پایان سال جاری از دست خواهد داد.

بیشتر بخوانید: جانسون: وضعیت کرونا در انگلیس فاجعه است

دولت انگلیس در حالی ناگزیر به کاهش محدودیت‌های قرنطینه برای جبران خسارت‌های اقتصادی سال‌های اخیر است که دانشمندان تصمیمات اتخاذ شده را شتاب‌زده خوانده و نسبت به موج دوم شیوع کرونا هشدار داده‌اند.

سازمان جهانی بهداشت نیز با افزایش دوبرابری مبتلایان به کرونا در ۶ هفته گذشته در جهان، هشدار داده کشورها ممکن است مجبور شوند «قرنطینه کامل» را اجرا کنند. بر همین اساس تحلیل‌گران در انگلیس معتقدند که دولت با وجود تهدید کرونا، بهداشت اجتماعی را فدای اقتصاد کشور کرده است.

انگلیس پس از آمریکا و برزیل بیشترین آمار فوتی‌ها بر اثر کرونا را گزارش کرده است. براساس آخرین آمار رسمی وزارت بهداشت انگلیس تاکنون ۲۸۸ هزار و ۱۷۴ نفر به کرونا مبتلا و ۴۴ هزار و ۶۵۰ نفر بر اثر این بیماری زندگی خود را از دست داده‌اند.

منبع: ایرنا لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 ویروس کرونا بوریس جانسون میلیارد پوند بحران کرونا محل کار بر اثر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۸۹۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرروت ایجاد برابری بیشتر در توزیع ابزار تولید

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، مهدی عسگری با اشاره به موضوع مردمی سازی اقتصاد، گفت: نام‌گذاری ۱۶سال، به عناوین اقتصادی، نشانه‌ی آن است که باوجود تثبیت انقلاب سیاسی، تاکنون انقلاب اقتصادی به ثمر نرسیده است.   نماینده مردم کرج، اشتهارد و فردیس در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: انقلاب اسلامی، بر پایه نقش مردم در اداره امور استوار شد، اما به دلیل تداوم سیاست‌های اقتصاد_سرمایه‌داری و نسخه‌های معیوب و ناقص وارداتی، نقش مردم در اقتصاد، حداقلی بوده و همچنان شاهد شکاف طبقاتی و بی‌عدالتی در توزیع منابع عمومی هستیم.   وی افزود: در اقتصاد مردمی تمرکز ثروت نباید در اختیار عده‌ای خاص باشد تا اقلیت اشراف بتوانند با استثمار نیروی کار و ایجاد انحصار و رانت و به قیمت غارت سفره‌ی مردم، به سود‌های سرشار برسند.   عسگری تصریح کرد: مردمی‌سازی واقعی اقتصاد، یعنی در اختیار قراردادن ابزار‌های تولید، بصورت عادلانه به مردم، یعنی حذف نابرابری، تبعیض و رانت‌خواری، یعنی توزیع عادلانه فرصت‌ها و امکانات کشور برای تولید و تجارت.

دیگر خبرها

  • وزیر اقتصاد به عربستان می‌رود
  • تعاون راهکاری علمی، عملی و عقلی برای مشارکت مردم در تولید
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • مردمی کردن اقتصاد چگونه محقق می‌شود؟
  • ظهور یک قدرت اقتصادی جدید؛ اقتصاد هند چقدر قوی است؟
  • معضل بیکاری به سراغ اقتصاد آلمان آمد
  • اعتقاد عملی به اقتصاد مقاومتی لازمه تحقق حماسه اقتصادی است
  • تقویت اقتصاد کشور دشمنان را ناامید خواهد کرد
  • ضرروت ایجاد برابری بیشتر در توزیع ابزار تولید
  • ️اقتصاد باید بر پایه مشارکت مردم باشد