Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@00:12:27 GMT

کاهش هجوم ملخ صحرایی به کشور

تاریخ انتشار: ۲۱ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۹۱۳۵۱

کاهش هجوم ملخ صحرایی به کشور

سخنگوی سازمان حفظ نباتات با اشاره به اینکه تاکنون در سطحی بالغ بر ۴۰۱ هزار و ۳۵۰ هکتار مبارزه با آفت ملخ صحرایی انجام شده است، اظهار کرد: از ابتدای هفته گذشته تاکنون هجوم و ریزش آفت ملخ صحرایی در کشور کاهش یافته است.

سید محمدرضا میر در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه از ابتدای هفته گذشته با کاهش و توقف ریزش دسته‌های ملخ صحرایی در کشور مواجه شده‌ایم، اظهار کرد: از چند روز گذشته تاکنون عملیات لکه گیری و مبارزه با این گونه از آفت ملخ صحرایی که از قبل در نقاط مختلف برخی استان‌ها وجود داشتند، انجام شده و  تقریبا هجوم و ریزش جدیدی گزارش نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مجموع سطح مبارزه با آفت ملخ صحرایی در استان‌های جنوبی کشور تاکنون ۴۰۱ هزار و ۳۵۰ هکتار است که به تفکیک در استان سیستان و بلوچستان ۱۸۱ هزار و۷۹۰ هکتار، در استان هرمزگان در سطحی بالغ بر ۶۹ هزار و ۴۵۰ هکتار، در استان بوشهر ۴۹هزار و ۸۰۵  هکتار، منطقه جنوب کرمان ۳۸هزار و۷۲۲ هکتار، استان فارس ۳۰ هزار و۸۰۵ هکتار، استان خراسان جنوبی ۲۶ هزار و ۳۰۶ هکتار، استان خوزستان ۶۰۱۷ هکتار، شمال کرمان  ۵۴۵۰ هکتار و در  خراسان رضوی  نیز در سطحی معادل ۵ هکتار  مبارزه علیه آفت ملخ صحرایی انجام شده است.

سخنگوی سازمان حفظ نباتات با بیان اینکه همچنان به رصد و پایش ادامه می‌دهیم تا چنانچه دسته جات جدیدی از ملخ وارد کشور شدند با آمادگی کامل مبارزه کنیم و غافلگیر نشویم، گفت: رفتار این آفت امسال نسبت به سال گذشته متفاوت تر شده است، بنابراین باید آمادگی خود را همواره حفظ کنیم.  

وی در پاسخ به این سوال که آیا آفت ملخ صحرایی به مزارع و باغات آسیب زده است یا خیر، گفت: تاکنون به باغات و مزارع خسارتی وارد نشده. البته ممکن است به صورت جزئی وارد باغات و مزارع شده باشند اما در مقایسه با هجوم این آفت و حجم مبارزات انجام شده آمار خسارتی که قابل ارائه باشد، وجود ندارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ملخ صحرایی آفت ملخ صحرایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۹۱۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات مبارزه با آفات در ۷۰ هکتار از جنگل‌های کامیاران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان ،رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری کامیاران با اعلام این مطلب گفت: یکی از آفات و امراضی که حیات جنگل‌های استان کردستان را به مخاطره انداخته، آفت جوانه خوار بلوط است که هر ساله در اوایل فروردین طغیان می‌کند.
وی افزود: عملیات مبارزه با آفت جوانه خوار بلوط به ۲ روش انجام می‌شود که در روش اول به صورت محلول پاشی با استفاده از محلول BT که با درختان جنگلی سازگار است، انجام می‌شود.
کرم جوانه خوار، آفتی است که هر سال از اواخر اسفند ماه و شروع فصل بهار با تغذیه از جوانه‌ی درختان بلوط شروع به فعالیت می‌کند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • دولت بدون مماشات با سوداگران امنیت اقتصادی کشور مبارزه کند
  • کاهش آفت ملخ در اراضی کشاورزی با بارش های بهاری
  • مبارزه علیه سن مادر در ۱۸ هزار هکتار از مزارع رزن
  • مبارزه شیمیایی با آفات مزارع گندم و جو مازندران
  • تأمین آب 7500 هکتار شالیزار محمودآباد از آببندان
  • ۱۵۴ هزار هکتار مزارع گندم و جو مازندران مبارزه شیمیایی شد
  • مبارزه با سن مادر غلات در بیش از ۲۵ هزار هکتار از مزارع اسدآباد
  • عملیات مبارزه با آفات در ۷۰ هکتار از جنگل‌های کامیاران
  • کشت برنج در ۶۷ هزار هکتار شالیزار مازندران
  • کشت برنج در ۶۷ هزار هکتار از شالیزار‌های مازندران