Web Analytics Made Easy - Statcounter

  بانک‌ها به‌عنوان سازمان‌هایی که با توجه به مراجعه‌کنندگان بسیار، ریسک بالایی در ابتلا به بیماری کرونا چه در بین مشتریان و چه در بین کارمندان را متحمل شده‌اند، اقدامات در خور توجهی برای کاهش این ریسک انجام داده‌اند. از اتخاذ تمهیداتی برای ضدعفونی کردن محیط و افزایش امکانات بهداشتی تا ارایه اکثر خدمات بانکی به صورت غیرحضوری و تشویق مشتریان به کاهش رفت‌ و آمدهای غیرضروری به شعبه‌ها از جمله اقدامات سیستم بانکی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  بانک پاسارگاد نیز که همواره در عرصه ایفای مسوولیت‌های اجتماعی، نام خود را به عنوان یکی از بانک‌های پیشرو مطرح کرده‌است در عرصه مقابله با کرونا هم اقدامات مؤثری را در راستای کمک به جامعه پزشکی، اطلاع‌رسانی عمومی و فرهنگ سازی، پیشگیری، ارائه خدمات ویژه به مشتریان انجام داده است و اقدامات متعددی را نیز در دستور کار دارد. ایجاد تمهیدات مناسب برای ایمن‌سازی محیط شعبه‌ها و ساختمان‌های ستادی در این راستا، بانک‌پاسارگاد از همان ابتدای دوران شیوع این بیماری با تشکیل کارگروه ویژه پیشگیری از شیوع بیماری کرونا تصمیماتی را برای افزایش ایمنی مشتریان و مراجعه‌کنندگان درنظر گرفته و اجرایی کرد. تهیه و نصب حفاظ‌های جداکننده پلکسی روی باجه‌های شعبه‌ها، استقرار تجهیزات تب‌سنجی و اندازه‌گیری دمای بدن تمامی مراجعه‌کنندگان به ساختمان‌های ستادی بانک، ضدعفونی مستمر محیط شعبه‌ها و واحدهای ستادی و تجهیزات بانکی، تغییر در چیدمان صندلی‌های انتظار شعبه‌ها و واحدهای ستادی به جهت رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی در بین مراجعه‌کنندگان، در دسترس قرار دادن تجهیزات بهداشتی شامل محلول و دستمال ضدعفونی در فضاهای مشاعی شعبه‌ها و ساختمان‌های ستادی و ... نمونه‌ای از اقدامات این بانک برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا است. تلاش برای ایفای مسئولیت‌های اجتماعی بانک‌پاسارگاد در راستای ایفای مسئولیت‌های اجتماعی خود، علاوه بر ایجاد امکانات لازم جهت ویزیت مجازی بیماران از طریق دستگاه تله‌‌مدیسین (Telemedicine) در پایگاه‌‌های تشخیص سیار، 70 دستگاه ترمومتر، 350 هزار ماسک N95 و 10 هزار واحد لباس مخصوص بیماران کرونایی به دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور اهدا کرد. این بانک در اقدامی دیگر، برای خرید تجهیزات و ملزومات درمانی، دارو و اقلام مورد نیاز از دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور حمایت کرده‌است. این بانک همچنین اعلام کرده‌است که از هر پروژه تحقیقاتی و تولیدی برای ساخت واکسن بیماری کرونا و همچنین تولید دارو برای این بیماری، حمایت مادی و معنوی خواهد کرد. ایجاد زمینه برای کاهش رفت و آمدهای غیرضروری به شعبه‌ها بانک‌پاسارگاد از ابتدای شیوع ویروس کرونا، با گسترش خدمات بانکداری‌الکترونیک و تقویت ظرفیت‌های پاسخگویی به مشتریان، زمینه را برای ارایه خدمات غیرحضوری و کاهش رفت و آمدهای غیرضروری به شعبه‌ها و واحدهای ستادی فراهم کرد.   این بانک با افزایش ظرفیت مرکز مشاوره و اطلاع‌رسانی خود، به‌صورت 24 ساعته پاسخگوی تماس‌های مشتریان و ارایه مشاوره در خصوص انجام امور بانکی آنها است. علاوه بر این همکاران در کلیه‌ی شعبه‌های این بانک آمادگی پاسخگویی غیرحضوری به مشتریان را دارند.   علاوه بر این بانک‌پاسارگاد با ایجاد شرایط مناسب برای انتقال وجه غیرحضوری، افزایش سقف کارت به کارت و تمدید خودکار کارت­های بانکی، نسبت به خرید و نصب دستگاه­های خوددریافت (CRS) در شعبه­ های منتخب اقدام کرد که باعث کاهش بار مراجعه به شعبه‌ها برای واریز وجه نقد شد.   ایجاد امکان ثبت درخواست برای متقاضیان مساعدت در بازپرداخت تسهیلات دریافتی فعالان اقتصادی به‌ویژه صاحبان کسب و کارهای کوچک و متقاضیان برخورداری از قانون تسهیل تسویه‌ی بدهی بدهکاران شبکه‌ی بانکی کشور از دیگر اقدامات این بانک برای کاهش مراجعه حضوری به شعبه‌ها بود.  منبع/ پایگاه خبری نقدینه

منبع: تابناک

کلیدواژه: سند همکاری 25 ساله ایران و چین سوال از رئیس جمهور رمدسیویر واقعه مسجد گوهرشاد ایاصوفیه بانک پاسارگاد ویروس کرونا بانکداری مجازی سند همکاری 25 ساله ایران و چین سوال از رئیس جمهور رمدسیویر واقعه مسجد گوهرشاد ایاصوفیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۹۱۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند

به گزارش خبرگزاری مهر، علی محمد روستا ظهر پنجشنبه در نشست با بانک‌های استان در راستای پرداخت تسهیلات مسکن روستایی، افزود: نظارت بر اعطای تسهیلات بانکی ضرورت دارد.

وی با بیان اینکه تسهیلات اگر در جای درست خود هزینه شود، دغدغه‌ها و نگرانی‌ها از بین می‌رود، گفت: انتظار می‌رود بانک‌ها پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی به این تعداد واحد را تسریع کنند.

روستا اظهار داشت: میانگین پرداخت تسهیلات بانکی مقاوم سازی واحدهای روستایی در سطح کشور، ۵۵ درصد و در استان ۶۲ درصد است که این امر نشان دهنده همکاری خوب و مطلوب شبکه بانکی در این حوزه است.

وی افزود: پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن به متقاضیان باید در زمان کمتری انجام شود و بانک‌های استان زمان طولانی پرداخت تسهیلات مسکن را کمتر کنند.

روستا یادآور شد: از مجموع یکهزار و ۴۰۰ واحدی که در زلزله سی سخت، دچار خسارت شدند، ۲۷۰ واحد نیمه تمام مانده است و پیگیری برای اختصاص اعتبار به این واحدها انجام شده است.

کد خبر 6095034

دیگر خبرها

  • مراقب همراه بانک‌های جعلی باشید
  • فیلم/۴ هزار شعبه اخذ رای تمام الکترونیک در تهران
  • بین منافع پست بانک ایران و کارکنان بانک مرزی وجود ندارد
  • بازدید ابدالی از «مرکز ارتباط با مشتریان» بانک سینا
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۷۵ هکتار از اراضی زراعی چهارباغ
  • تخریب ۱۲ ویلای غیرمجاز در چهارباغ البرز
  • نرخ بهره بین بانکی به ۲۳.۵ درصد رسید + جدول
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟