Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری اصفهان گفت: شهرداری اصفهان توانست با مذاکره به موقع با شرکت‌های خودروساز، قرارداد خرید یکصد دستگاه اتوبوس جدید را منعقد کند تا از فرصت اوراق مشارکت که از سوی دولت به شهرداری اصفهان داده شده بود، نهایت بهره‌مندی را داشته باشد.

به گزارش ایمنا، به نقل از اداره ارتباطات رسانه‌ای شهرداری اصفهان، داریوش امانی در مراسم تکریم و معارفه مدیرعامل اتوبوسرانی شهرداری اصفهان اظهار کرد: حمل و نقل درون شهری نیاز به یارانه دولت دارد که به صورت مستقیم پرداخت نمی‌شود و این یارانه از طریق اوراق مشارکت و قرارداد بازسازی ناوگان به حمل و نقل عمومی تخصیص می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: قانون درآمدی شرکت واحد سهم ۳۰ درصدی دولت، ۳۰ درصد شهرداری و ۳۰ درصد شرکت واحد است که شهرداری اکنون سهم ۶۰ درصدی دارد و با توجه به گرفتاری‌هایی که به دلیل حوادث آبانماه سال ۹۸ و نیز شیوع کرونا برای اتوبوسرانی ایجاد شد، در واقع این سهم برای شهرداری‌ها به بیش از ۸۵ درصد رسیده است.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار اصفهان افزود: به هر روی مشتری ما خانواده‌های متوسط رو به پایین هستند که باید کرامت انسانی آنها را در ارائه خدمات مورد توجه قرار دهیم.

وی با اشاره به پروسه خرید اتوبوس برای شرکت واحد اصفهان گفت: سال گذشته زمانی که من به حوزه حمل و نقل شهرداری اصفهان وارد شدم، اوراق مشارکتی از دولت گرفته شده بود که اگر تا ۲۴ بهمن ماه نمی‌توانستیم اقدامی روی آن انجام دهیم، باید پول را به دولت بازمی گرداندیم، از همین رو تعدادی اتوبوس نو در کرمان برای خریداری پیدا شد و در لحظات آخر که به این تصمیم رسیده بودیم همین اتوبوس‌ها را برای حفظ اوراق خریداری کنیم، باخبر شدیم تعدادی اتوبوس در شرکت عقاب افشان وجود دارد.

امانی افزود: وقتی شرکت عقاب افشان به ما اعلام کرد که می‌تواند اتوبوس‌های نو در اختیار ما بگذارد در ابتدا سفارش خرید ۳۰ اتوبوس و در مذاکرات بعدی آن را به ۷۰ اتوبوس افزایش دادیم؛ در جلسات بعدی با این شرکت شهردار اصفهان و معاون اقتصادی شهرداری، شرکت عقاب افشان را مجاب کردند که در مجموع یکصد دستگاه اتوبوس به شهرداری اصفهان بفروشند.

وی با بیان اینکه بخشی از اوراق مشارکت اختصاص یافته از سوی دولت به شهرداری اصفهان، صرف ساخت خط بی آر تی هشت بهشت شده است، اظهار کرد: از اتوبوس‌های خریداری شده ۷۰ دستگاه قبل از عید وارد شد، ۵ دستگاه دیگر هم قرار بود وارد شود که به علت شیوع کرونا متوقف شد.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار اصفهان ادامه داد: برای ۲۵ دستگاه باقی مانده درحالیکه شرکت عقاب افشان در خردادماه منتظر ما بود قادر به پرداخت نشدیم. با این وجود با مذاکراتی که دوباره با شرکت برقرار کردیم قرار شد این ۲۵ دستگاه باقی مانده با همان قیمت قبلی و پیش پرداخت به شهرداری اصفهان تحویل شود.

وی تصریح کرد: بازسازی اتوبوس‌ها در اصفهان نوعی سدشکنی در ناوگان حمل و نقل بود به طوری که قرارداد بازسازی ۱۵۰ اتوبوس با دو شرکت منعقد شد. همین کار انگیزه‌ای شد تا سازمان مدیریت و برنامه ریزی با اصفهان به عنوان اولین شهر قرارداد بازسازی اتوبوس‌ها را منعقد کند و بعد از آن تهران این کار را انجام داد.

امانی افزود: برآورد ما برای بازسازی هر اتوبوس ۲۸۰ میلیون تومان بود که با نوسانات نرخ ارز قطعاً این رقم افزایش خواهد یافت.

وی اضافه کرد: قیمت هر اتوبوس خریداری شده در زمان انعقاد قرارداد شهرداری اصفهان یک میلیارد و ۸۲۰ میلیون تومان بود که اکنون با نرخ دلار فعلی به دو میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان رسیده است که اقدام به موقع شهرداری اصفهان باعث صرفه‌جویی ۱۰۰ میلیارد تومانی در این حوزه شده است.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری اصفهان از جا به جایی ۲۵۰ هزار مسافر با ۷۵۰ دستگاه اتوبوس در شهر اصفهان خبر داد و گفت: با کاهش مسافر درآمدهای ما نیز کاهش یافته است.

وی از آغاز عملیات عمرانی خط اول تراموای شهر اصفهان خبر داد و گفت: خط دوم مترو هم با قوت پیش می‌رود.

رکورد جابجایی ۱۲۰ هزار مسافر با اتوبوس در شهر اصفهان شکسته شد

در ادامه این جلسه، قدرت افتخاری، مدیرعامل سابق شرکت اتوبوسرانی شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه طی ۳۰ ماه اخیر به دستور شهردار و با برنامه‌ای مبتنی بر مدیریت علمی وارد اتوبوسرانی شدم، اظهار کرد: من در این مدت وظیفه سنگینی در قبال اعضای شورای شهر و شهرداری و نیز حوزه حمل و نقل داشتم.

وی ادامه داد: برای من پیش فرضی برای کار کردن با افراد در این حوزه وجود نداشت جز مهارت و تخصص؛ سعی کردیم از ظرفیت‌ها و نیروهای موجود به نحو احسن استفاده کنیم.

مدیرعامل سابق شرکت اتوبوسرانی شهرداری اصفهان با بیان اینکه مجموعه‌ای که مشمول هزینه‌های سنگین و درآمدزایی ناچیز است، نیازمند همراهی دولت و شهرداری است، گفت: ارزش کار کردن در حمل و نقل عمومی به ریال نیست و نسبت به امنیت و محیط زیستی که برای مردم بهبود پیدا می‌کند، ارزش گذاری می‌شود.

وی افزود: برنامه‌های سال ۸۹ و ۹۰ اتوبوسرانی مصوب اما اجرایی نشده بود، خطوط اتوبوسرانی بر اساس این برنامه‌ها نیاز به تغییرات ۶۰ درصدی داشت اما به صورت عادی یک بازه زمانی ۵ تا ۱۰ ساله را می‌طلبید که در این دوره ما توانستیم حدود ۵۰ تا ۶۰ درصد خطوط اتوبوسرانی را تحت عنوان مهندسی خطوط اصلاح کنیم.

افتخاری اظهار کرد: در این دوره ده‌ها خیابان که هیچ گاه زیر نظر اتوبوسرانی نبود، به خطوط اضافه شد؛ خیابان‌های لیمجیر، شهدای مارچین، آل‌بویه، آل یاسین، شهرک گل نرگس و شهرک سلامت از جمله این خیابان‌ها بود.

وی تصریح کرد: برای اولین بار در یک دهه اخیر مانع سیر نزولی مسافران اتوبوسرانی شدیم و رضایت مردم از ۵۴ درصد به ۶۳ درصد افزایش یافت و ۳۰ درصد هم به تعداد مسافران خطوط بی آر تی افزوده شد.

مدیرعامل سابق اتوبوسرانی شهرداری اصفهان اظهار کرد: سال ۹۷ و ۹۸ رکورد جابجایی ۱۲۰ هزار مسافر از طریق خطوط اتوبوس شهری اصفهان شکسته شد و توانستیم به کاهش سه دقیقه‌ای زمان انتظار مسافر دست پیدا کنیم.

وی از کاهش تصادفات مقصر در اتوبوسرانی شهرداری اصفهان خبر داد و گفت: یکی از اهداف شهردار اصفهان افزایش مسافر قطار شهری بود که با همت اتوبوسرانی و تغییراتی که در برخی خطوط اعمال شد، توانستیم به افزایش مسافران مترو هم کمک کنیم.

افتخاری افزود: برای بهبود وضعیت شرکت‌های خصوصی هم با واریز تراکنش ۹۵ درصدی و حذف اقساط از تراکنش‌ها سعی در کمک به آنها داشتیم.

وی تصریح کرد: میزان تحقق درآمد هم سال گذشته به ۱۱۰ درصد رسید.

مدیرعامل سابق اتوبوسرانی شهرداری اصفهان افزود: زمانی که به این سازمان وارد شدم، ۴۳۰ دستگاه اتوبوس در ترمینال قلعه شور متوقف شده بود که بیش از ۱۵۰ دستگاه را توانستیم بازسازی کنیم که ارزش افزوده بیش از ۵۰ میلیارد تومانی برای شرکت به همراه داشت.

وی با بیان اینکه به زودی بازسازی ۷۰۰ دستگاه اتوبوس کلید زده خواهد شد، اظهار کرد: قرارداد خرید یکصد اتوبوس هم از سوی شهرداری با اسکانیا بسته شده است که به ناوگان اضافه می‌شود.

چرخش ۱۰۰ درصدی شهرداری اصفهان به سمت نوسازی شرکت واحد

در ادامه این جلسه، امیراحمد زندآور، رئیس کمیسیون حمل و نقل شورای شهر اصفهان با بیان اینکه عمر ناوگان اتوبوسرانی اصفهان به ۱۰ سال رسیده است، گفت: باید این اتوبوس‌ها جایگزین شود و این کار همکاری همه را در این برهه حساس می‌طلبد.

رئیس کمیسیون حمل و نقل شورای شهر اصفهان افزود: در دوره‌ای ۵۰ اتوبوس و در مرحله بعد ۱۰۰ اتوبوس بازسازی شد. همچنین قرارداد خرید صد دستگاه اتوبوس نو هم بسته شد.

وی به بازسازی ۷۰۰ دستگاه اتوبوس شهری اصفهان اشاره و اظهار کرد: در نیمه نخست امسال ۳۰۰ دستگاه بازسازی می‌شود.

زند آور افزود: این اقدامات نشان از توجه مدیریت شهری به اتوبوس‌های شرکت واحد دارد. در این دوره چرخش ۱۰۰ درصدی به سمت نوسازی شرکت اتفاق افتاد.

وی تصریح کرد: خدمات شرکت واحد از جمله خدمات خط مقدم است چراکه این خدمات به طور مستقیم به مردم ارائه می‌شود.

رئیس کمیسیون حمل و نقل شورای شهر اصفهان اظهار کرد: شرکت واحد یکی از شرکت‌های بزرگ شهرداری است که هم نیرو و نیز امکانات زیادی در اختیار دارد و در دوره آقای افتخاری زحمات زیادی کشیده شد تا این شرکت به روش علمی مدیریت شود که بسیار کار دشواری است.

وی افزود: آقای روحانی، مدیرعامل جدید هم دارای سابقه در اتوبوسرانی و مسلط به این شرکت است و امیدواریم از این به بعد بابت این شرکت دغدغه‌ای نداشته باشیم.

زند آور همچنین از تلاش‌ها و کمک‌های ویژه از سوی شهردار اصفهان و معاون مالی شهرداری، برای خروج اتوبوسرانی از مشکلات قدردانی کرد.

لزوم حمایت قاطعانه شهرداری از اتوبوسرانی در بودجه سالانه

در ادامه جلسه، عباس روحانی، مدیرعامل شرکت اتوبوسرانی واحد شهرداری اصفهان اظهار کرد: سابقه ۸۶ ماهه من در اتوبوسرانی نشان می‌دهد که تا شهرداری در گود اتوبوسرانی نباشد، کارها به پیش نخواهد رفت.

وی ادامه داد: دیگر دوران سهم ۳۰ درصدی دولت، شهرداری و شرکت واحد گذشته است و اکنون شهرداری باید همه سهم را بر عهده گرفته و در بودجه سالانه قاطعانه از اتوبوسرانی حمایت کند.

مدیرعامل اتوبوسرانی اصفهان افزود: در دوران هفت ساله‌ای که من در اتوبوسرانی بودم، شهرداری برای پرداخت حقوق پرسنل اتوبوسرانی و خرید اتوبوس دست به جیب نبود اما اگر اکنون هم افزایی وجود نداشته باشد، راه به جایی نخواهیم برد.

وی تصریح کرد: سطح سرویس دهی به مردم در وضعیت کنونی باید بهبود یابد و باید منزلت شهروندان در این زمینه رعایت شود.

لزوم همراهی شورای کارگری شرکت واحد با مدیر جدید اتوبوسرانی

همچنین پورمحمد شریعتی نیا، نایب رئیس شورای شهر اصفهان در این جلسه اظهار کرد: اقدامات خوبی با روش‌های علمی در دوره مدیریت آقای افتخاری صورت گرفت اما متأسفانه تأخیر در پرداخت حقوق‌ها همه این شیرینی‌ها را تلخ کرد.

وی خطاب به راهبران شرکت واحد گفت: دغدغه و گرفتاری‌های شما را درک می‌کنیم و امیدواریم با همراهی شورای کارگری شرکت واحد، به آقای روحانی نیز کمک شود.

کد خبر 433127

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کلانشهر شهر اتوبوس اتوبوسرانی حمل و نقل عمومي شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار اتوبوسرانی شهرداری اصفهان شهرداری اصفهان شورای شهر اصفهان اصفهان اظهار شرکت عقاب افشان مدیرعامل سابق دستگاه اتوبوس شهردار اصفهان شرکت واحد اتوبوس ها ۳۰ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۹۲۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ورود دستگاه قضایی به خریدهای خارجی زاکانی

تین نیوز

شهردار تهران افشاگری های جدید را درباره قرارداد این نهاد با یک شرکت ساختمانی، تولید خوراک برای ایران اینترنشنال می داند، اما با روشن شدن ابعادی تازه این قرارداد، لزوم ورود دستگاه قضایی به خریدهای خارجی زاکانی برای شفاف سازی یک امر ضروری به نظر می رسد.

قرارداد خرید اتوبوس از چینی‌ ها کجاست؟ ۵ علت خرید اتوبوس شهری از چین

به گزارش تین  نیوز  به نقل از اسب بخار، انتشار جزییات قرارداد شهرداری تهران با یک شرکت ساختمانی چینی برای خرید خودروهای مورد نیاز در حمل و نقل عمومی، همان طور که انتظار می رفت از سوی شهردار تهران و رسانه منتسب به این نهاد با واکنش روبه رو شده است.

 

در همین رابطه اعتماد آنلاین به نقل از روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: «روزنامه شهرداری تهران از افشای قرارداد پنهانی ۲ میلیارد یورویی زاکانی با چینی ها عصبانی شده است.»

بزرگ ترین قرارداد تاریخ بلدیه را به اسم عدالت خواهی افشا کردند. احتمال برهم خوردن قرارداد وجود دارد. طرف چینی این قرارداد، به جهت شرایط تحریم بر رازداری مصّر بوده است و البته حق هم دارد گلایه قهرآمیز کند. این روزنامه افزوده است: «اگر این قرار تجاری به هم بخورد که بیم آن می رود و موجب نگرانی شده، آن گاه چه کسی پاسخ گو است؟ به طور حتم دستگاه قضایی. سؤال کاملاً شفافی وجود دارد که آیا افشای یک قرارداد در شرایط تحریم، تخریب آشکار امنیت روانی و حقیقی مردم نیست؟ آیا مواجهه مستقیم با منافع شهر و مردم نیست؟ آیا شبهه ضدامنیتی بودن آن وجود ندارد؟»

 

خوراک برای ایران اینترنشنال

شهردار تهران در واکنش به افشای جزییات این گزارش با بیان این که دشمن امید ما را هدف قرار داده است، تصریح کرد: «یک عده خوراک برای ایران اینترنشنال درست می کنند که بد است و در راستای اهداف آن ها سخن می گویند. با مردم مستدل صحبت کنید چرا خلاف صحبت می کنید. حق ندارید چون پشت تریبون شورا نشسته اید خلاف بگوید، بنده زمانی که نماینده مجلس بودم حق نداشتم حرف نادرست از پشت تریبون بزنم.»

مردم را اسیر نمی کنم

زاکانی همچنین در بخش دیگری از سخنانش گفت: «ما از یک شرکت داخلی ۵۰۰ اتوبوس برقی خریدیم که گفتند تا پایان سال ۵۰ تا ۱۰۰ دستگاه می توانند تحویل بدهند، آیا ما می توانیم مردم را معطل کنیم تا شرکت داخلی قرارداد ما را انجام دهد؟ من بارها گفته ام که مردم را اسیر نمی کنم.»

وی اضافه کرد: «ما نوع منابع مان را طوری تجهیز کردیم که فراینده باشد و منشأ آن مشخص است. هیچ کس نمی تواند بگوید در تاریخ بلدیه شهرداری تهران توانسته است تحقق منابع به این میزان کند. ما انضباط مالی و مشارکت داریم و منشأ منابع مشخص و آشکارست و توانستیم جای ۱۰۰۰ دستگاه ۲ هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس بخریم.»

شهردار تهران همچنین در واکنش به اسناد منتشرشده در یک سایت فارسی زبان در مورد قرارداد شهرداری و چین، گفت: «چون دیدم که یکی از دوستان قلم به مزد به این موضوع پرداخت، نکاتی را باید بگویم، این بحث در سطحی نیست که من در مورد آن صحبت کند. قطعاً دستگاه قضایی به این موضوع می پردازد. آن بنده خدایی که شاید کلاه سرش گذاشته باشند، باید در دادگاه جواب بدهد. ما قطعاً شکایت می کنیم و این بازی با منافع ملی است. حرف های این فرد را خواندم که قطعاً غلط بود، یکسری حرف های سطحی مطرح کرد. قرارداد چین کاملاً شفاف است، دستگاه های امنیتی، وزارتخانه های امورخارجه، کشور و … می دانند که چه خبر است. بانک مرکزی در جریان است. الان هم اسناد به خانم سلیمانی و آقای تشکری ارائه شده است.»

وی افزود: «پس از آن که چینی ها به ایران آمدند، اعداد پیشنهادی خود را آوردند و این اعداد به تفاهم نامه مالی ۱ میلیارد و ۶۷۰ میلیون یوروی تبدیل شد و بعد تیم تخصصی به چین رفت. یک هفته در چین ماندند، از کارخانه های چین بازدید و در نهایت مشخصات دقیق را ارائه کردند. سرانجام ما برای بستن قرارداد اولیه و تنظیم تفاهنامه اولیه به چین رفتیم. چرا یک عده ناراحت هستند که ما قرار است ماشین ارزان و با کیفیت به مردم ارائه دهیم.

 

زاکانی اظهارکرد: پس از بازگشت ما از چین ارقام کاهش یافت. ما ۲۲۰ هزار یورو قرارداد بستیم و تضامین لازم آن وجود دارد. ما انتخاب ها را انجام دادیم، اما طرف حساب بانک شهر است. بانک شهر با بدنه کارشناسی خود موضوع را پیگیری می کند و ۲۵۰۰ اتوبوس، ۱۰ هزار ون و ۲۷ هزار و ۵۰۰ تاکسی را تحویل شهرداری خواهد داد. جرم ما در مدیریت شهری این است که پای مان را در کفش عده ای می کنیم که علاقه ندارند کارشان در کشور به هم بخورد.»

آیون، ۴۰ درصد گران تر!

با این حال، جزییات جدید از خرید خارجی شهرداری تهران نشان می دهد که یک مدل خودرو (آیون وی پلاس ۷۰) ۴۰ درصد گران تر خریداری شده است.

یک نکته دیگر درباره قرارداد شهرداری تهران با شرکت چینی برای واردات اتوبوس و تاکسی برقی این است که یک مدل خودرو که طبق قرارداد قرار است ۲۳۷۰۰ یورو (۲۵۵۰۰ دلار) خریداری شود، برای سفارش های بالای هزار دستگاه ۱۷۷۰۰ دلار می شود. یعنی شهرداری ۴۰ درصد بالای قیمت خریداری می کند؟

البته آن گونه که شهردار تهران ادعا می کند هیچ تخلفی صورت نگرفته است و اسناد و مدارک به مراجع ذی ربط و ذی صلاح داده شده است.

با این وجود برای شفافیت و برطرف شدن ابهام ها به نظر می رسد دستگاه ها و نهادهای مربوط باید به این موضوع ورود و مشخص کنند که آیا واقعاً شهرداری تهران، آیون وی پلاس را ۴۰ درصد گران تر خریده است یا این که مسئله چیز دیگری است؟ ضمن این که باید دید آیا واقعاً شرکت چینی از افشای قرارداد عصبانی است یا طرف های ایرانی به دلیل ابهام آن هیاهو به راه انداخته اند؟

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • معرفی پایانه های اتوبوسرانی تهران
  • اتوبوس‌های تولید گروه بهمن به پایتخت رسید
  • دفاع تمام قد چمران از شهرداری؛ درختی در پارک لاله قطع نخواهد شد/ قرارداد خرید اتوبوس برقی هیچ مشکلی ندارد
  • جولان اولین اتوبوس‌های فرنگی در پایتخت | کرایه هر مسافر ۳شاهی
  • آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت؛ این وسیله غول‌پیکر کف دریا می‌خوابد! | تصویر
  • کاهش ۵ درصدی ذخیره آب سد یامچی اردبیل
  • (تصویر) آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت
  • تمامی استخدام‌های شرکت واحد اتوبوسرانی مربوط به پیش از سال ۸۵ است / قرارداد با ۱۶ شرکت خصوصی+فیلم
  • تمامی استخدام‌های شرکت واحد اتوبوسرانی مربوط به پیش از سال ۸۵ است/قرارداد اتوبوسرانی با ۱۶ شرکت خصوصی+فیلم
  • لزوم ورود دستگاه قضایی به خریدهای خارجی زاکانی