Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-26@19:30:31 GMT

موج دوم کرونا با اقتصاد ایران چه می‌کند؟

تاریخ انتشار: ۲۱ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۹۲۴۱۸

صراط: حسین سلاح ورزی اظهار کرد: متاسفانه موج دوم کرونا در کشور آغاز شده و همانطور که تجارب گذشته نشان می‌داد این موج گسترده‌تر و شدیدتر است. متاسفانه ما در موج دوم نیز دانش و توان فنی کافی برای حمایت هدفمند از کسب و کارها و فعالیت‌های اقتصادی را نداشتیم و از این رو هدف گذاری ها اجرایی نشدند.

به گزارش ایسنا، به گفته وی، وقتی حمایت‌های لازم اعمال نشد، از سویی بسیاری از مردم و صاحبان کسب و کار خود به شکل مستقل محدودیت ها را دور زدند و از سوی دیگر دولت نیز مجبور شد با تعجیل و در زمانی کوتاه رای به بازگشایی دوباره کسب و کارها بدهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران با اشاره به اهمیت درک ابعاد مختلف موج دوم شیوع کرونا، بیان کرد: در موج دوم از سویی ظرفیت‌های نظام درمان به مراتب کمتر است و منابع عمومی برای حمایت از مردم نیز پایین‌تر خواهد بود و در کنار آن اگر نتوان این موج را کنترل کرد، امکان مواجه شدن با دشواری‌های پیچیده‌تر اقتصادی و سیاسی وجود خواهد داشت.

سلاح ورزی ادامه داد: در صورت گسترده شدن دوباره ویروس، امکان برقراری محدودیت در مرزها و توقف فزاینده صادرات و واردات را نیز نمی‌توان فراموش کرد و از این رو باید تمامی تجارب و داشته‌ها را در کنار هم قرار داد و تا امکان مقابله با این شرایط فراهم شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر در کشور هیچ اولویتی راهبردی تر از مهار بحران شیوع کرونا وجود ندارد، بیان کرد: در این بحران، حمایت‌های موردی و غیرکارشناسی باید جای خود را به برنامه حمایتی منسجم و سنجیده بدهد. از این رو باید به جای مداخله موردی در بازارها به قصد اصلاح یک متغیر جزئی، یک سیاست گذاری کلان برای مدیریت مشکلات اقتصاد در شرایط فعلی را در دستور کار قرار داد. چرا که تصمیم غلط به عدم اطمینان منجر می‌شود و صرف همین موضوع می‌تواند به هرج و مرج و کنترل ناپذیری کمک کند.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: کرونا موج دوم کرونا ویروس کرونا صراط موج دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۹۲۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس عبادی گفت: در شرایط کنونی، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح مشغول خدمت هستند.

وی افزود: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیروهای طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت بوده و تعداد محدودی از همکاران ما در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند.

معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا و…، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.

عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یک چالش عمومی جهانی است و کشور ما نیز از این موضوع مستثنی نیست، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

کد خبر 6088263 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • درمان اقتصاد نفتی جز با مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • سهم «هیچ» از اقتصاد خلاق