Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان بورس و اوراق بهادار آخرین تصمیمی که برای شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی اخذ شده است را تشریح کرد.

به گزارش ایسنا،حسن قالیباف اصل امروز (شنبه) در مراسم رونمایی رسمی از احراز هویت الکترونیکی بازار سرمایه با بیان اینکه با آزادسازی سهام عدالت، بیش از ۴۹ میلیون نفر به جمع بازار سرمایه پیوستند، اظهار کرد:در این راستا ایده تجمیع سفارش در بازار سرمایه مطرح شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: همچنین باعث شد این ایده مطرح شود که از بازار مشتری محور به کارگزاری محور حرکت کنیم. این موضوع باعث کاهش بار روی سیستم معاملات می‌شود.

رییس سازمان بورس و اوراق بهادار در ادامه با بیان اینکه حدود ۱۹میلیون نفر روش مستقیم را برای مدیریت سهام عدالت خود انتخاب کرده‌اند، اظهار کرد: به عبارتی ۳۰ میلیون نفر روش غیر مستقیم را انتخاب کرده‌اند. امروز در شورای عالی بورس آیین‌نامه شیوه مدیریت سهام عدالت نهایی شد. سهامی که باقی مانده به شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی منتقل می‌شود. قیمت‌ها بر اساس قیمت‌های ابتدای تیرماه خواهد بود و هیات مدیره شرکت‌ها باید اقدامات بورسی شدن را پیگیری کنند تا قابلیت معامله پیدا کنند.

قالیباف درمورد شرکت‌های غیربورسی موجود در پرتفوی سهام عدالت نیز توضیح داد: برای این شرکت‌ها یک هلدینگ ملی تشکیل و همه مشمولین سهام عدالت سهام‌دار این هلدینگ می‌شوند. سپس این هلدینگ بورسی خواهد شد.

راه اندازی سیستم معاملات با همکاری دانشگاه تهران

وی در ادامه با اشاره به اختلالات هسته معاملات اظهار کرد: قراردادی با دانشگاه تهران برای طراحی یک سیستم امضا شده است که تا آخر سال رونمایی می‌شود. همچنین راه اندازی سیستم پس از معاملات ملی دنبال شده و قرار بود با نخستین ETFدولت به بهره برداری برسد اما این اتفاق نیوفتاد و امیدواریم با ETF بعدی بهره برداری شود و به سیستم پس از معاملات مهاجرت کنیم.

ادامه دارد

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سهام عدالت سازمان بورس و اوراق بهادار آزاد سازی سهام عدالت بازار سرمايه حسن قالیباف سهام عدالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۹۳۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف حدود ۴ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان

تین نیوز

رئیس کل دادگستری خوزستان از تعیین تکلیف پرونده های کالاهای قاچاق و متروکه اموال تملیکی استان در سال گذشته به ارزش سه هزار و ۳۹۸ میلیارد ریال خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از دادگستری کل خوزستان، علی دهقانی اظهار کرد: در راستای تاکید رئیس قوه قضاییه و دادستان کل کشور مبنی بر تسریع در فرایند تعیین تکلیف کالاهای متروکه و قاچاق، این اقدام در دو سال گذشته با جدیت در دستور کار قرار گرفته است.

دهقانی ادامه داد: با توجه به حجمی که این کالاها از انبارهای بنادر، گمرکات و اداره اموال تملیکی اشغال می کنند و هزینه بالای نگهداری از آن ها که موجب ضرر به بیت المال می شود، دستور داده شد نسبت به تعیین تکلیف آن ها از مراجع قانونی اقدامات لازم انجام شود و پرونده ها به صورت ویژه رسیدگی و مورد پیگیری قرار گیرد.

وی گفت: این پرونده ها از طریق فروش و بازگشت به مالک، تعیین تکلیف شده و از مجموع آن، حدود ۴ هزار میلیارد ریال به بیت المال بازگشته است.

وی افزود: در این مدت همچنین ۲۹۹ پرونده از طریق برائت و ۱۹۲ پرونده نیز به لحاظ غیرقابل مصرف بودن از طریق معدوم سازی تعیین تکلیف شده است.

رئیس کل دادگستری خوزستان با قدردانی از پیگیری های دادستان مرکز استان و دادستان های آبادان، خرمشهر و بندر امام خمینی (ره) و تلاش های مدیران اداره اموال تملیکی استان خوزستان، گفت: از آذرماه سال گذشته با تعیین نماینده ای از اداره کل اموال تملیکی استان خوزستان برای مراجعه به شعب تعزیرات و پیگیری پرونده های فاقد رأی، ۹۱۰ رای قطعی از سوی این شعب صادر شد که روند تعیین تکلیف کالا در انبارهای استان را صعودی کرده است.

دهقانی گفت: فروش ۵۶ دستگاه خودرو به ارزش حدود هزار و ۸۹۱ میلیارد ریال، ۳۴۸ شاخه لوله آهنی به ارزش ۳۴۵ میلیارد ریال، یک کانتینر لوازم یدکی قاچاق به ارزش ۳۳ هزار و ۶۴۲ میلیارد ریال و پارچه های قاچاق به ارزش ۱۲ میلیارد و ۵۴۵ میلیون ریال و یک فقره انهدام تخصصی دارو، از پرونده های مهم تعیین تکلیف شده استان خوزستان در سال گذشته است.

وی افزود: همچنین ۹۶۰ تن برنج به ارزش ۱۴۳ میلیارد ریال و ۶۹۸ تن ذرت به ارزش ۱۲ میلیارد و ۷۳۵ میلیون ریال به عنوان مصرف ثانویه تعیین تکلیف و به فروش رسید.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / سهامداران منتظر تحول یکباره بازار نباشند!
  • تاریخ دقیق واریز سود سهام عدالت اعلام شد + جزئیات
  • سرور ابری و آشنایی با ویژگی های آن
  • خروج نقدینگی حقیقی‌ها در روز منفی شاخص‌های بازار سرمایه
  • اقدام بانک ملی ایران در واگذاری پتروشیمی شازند بسیار ارزشمند است
  • نماد سپرده‌گذاری مرکزی در بازار توافقی فرابورس معامله می‌شود
  • تعیین تکلیف حدود ۴ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • حقوقی‌ها از بازار سرمایه دست کشیدند/ بورس سرخ‌پوش شد!
  • قرارگاه تولید مسکن ارزان‌قیمت در برنامه صندوق ذخیره فرهنگیان است
  • تعیین تکلیف حسن یزدانی برای المپیک پاریس