Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست معاونت اجتماعی و مشارکت‌های سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد از برگزاری کارگاه‌های مهارت‌های اشتغال زا برای کودکان کار خبر داد.

رضا دانایی با اشاره به اقدامات صورت‌ گرفته در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی، اظهار کرد: تاکنون طرح‌هایی همچون حمایت از مراکز فعال در حوزه کودکان کار، «سایبان امید»، «کودک توانا»، «آوای همت» و «پژوهشکده مشاغل» با هدف توانمندسازی شهروندان و با توجه ویژه بر محلات کم‌ برخوردار و اقشار در معرض آسیب برگزار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در زمینه طرح «سایبان امید»، افزود: این طرح با هدف ارتقای مهارت‌های اجتماعی و با توجه ویژه بر مناطق کم‌برخوردار، آموزش‌های لازم در این حوزه را به کودکان، نوجوانان و والدین آنها ارائه کرده است.

سرپرست معاونت اجتماعی و مشارکت‌های سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد بیان کرد: کارگاه مهارت‌های ارتباطی و مدیریت خشم برای کودکان ‌کار و بانوان آسیب‌ دیده در مراکز ویژه حمایتی آن‌ها، از جمله برنامه های برگزار شده در این طرح بوده و در مجموع ۳۷۵ کارگاه ذیل طرح سایبان امید برگزار شده است.

دانایی در زمینه برنامه‌های ویژه کودکان کار، خاطرنشان کرد: در اختیار قرار دادن ایستگاه‌ها و پایگاه‌های عمومی سطح شهر به سمن‌های فعال در حوزه آسیب‌های اجتماعی که با هدف آشناسازی شهروندان با مسئله کودکان کار و آگاهی ‌بخشی در زمینه نحوه تعامل درست با آنان صورت گرفته است، برگزاری دوره‌های حرفه ‌آموزی همراه با آموزش‌های روانشناختی و مشاوره‌ای و برگزاری کارگاه‌های آموزش مهارت‌های اجتماعی از جمله برنامه‌هایی است که در طرح «کودک توانا» برگزار شده است.

وی در زمینه جزئیات طرح «کودک توانا»، اضافه کرد: این طرح در قالب مجموعه‌ای هماهنگ از خدمات روان‌ درمانی، مهارت‌های اشتغال‌زایی و در راستای افزایش توانمندی کودکان کار اجرا شده است. آموزش ساخت زیورآلات، کارگاه چرم‌دوزی و کارگاه ساخت تراریوم، از دوره‌هایی بودند که در مراکز آموزشی کودکان کار برگزار شد.

سرپرست معاونت اجتماعی و مشارکت‌های سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد با بیان اینکه افزایش حساسیت‌ها و مشارکت اجتماعی شهروندان یکی از مهم ‌ترین رویکردها در مواجهه با مسئله کودکان کار است، گفت: در راستای افزایش مشارکت‌های اجتماعی، کمک ‌هایی برای تهیه لوازم ورزشی و آموزشی در اختیار سمن‌ های فعال در حوزه کودکان کار قرار گرفته است.

دانایی با اشاره به ارائه آموزش به کودکان ساکن در مناطق فاقد مراکز آموزشی، اظهار کرد: طرح «الفبای مهارت» با هدف توانمندسازی روانی، اجتماعی، فنی و مهارتی کودکان و بانوان مناطق کم ‌برخوردار و کودکان دارای نیازهای ویژه در محلاتی که فاقد مراکز آموزشی و فرهنگی هستند، برگزار شد.

وی ادامه داد: همچنین اجرای طرح «پژوهشکده مشاغل» از دیگر اقدامات ما با هدف بهره ‌مندی از ظرفیت نیروهای داوطلبانه است. این طرح با هدف آشنایی شهروندان با مشاغل مختلف و ارائه آموزش‌ های لازم در حوزه اشتغال‌ زایی، توانسته در فعال ‌سازی نیروهای داوطلب در ذیل برنامه‌های نذر فرهنگی نقش موثری ایفا کند.

سرپرست معاونت اجتماعی و مشارکت‌های سازمان اجتماعی و فرهنگی بیان کرد: در قالب این طرح که در مناطق سیزده ‌گانه شهرداری مشهد برگزار شد، سمینارهای آموزشی برای زنان سرپرست خانوار و کارگاه ‌های کارآفرینی برای نوجوانان و شهروندان برگزار شد.  

منبع: تسنیم

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: کودکان کار شهرداری مشهد کودکان کار برگزار شده برگزار شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۹۳۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مثبت شدن تراز درآمد و هزینه تأمین اجتماعی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ تراز منابع و مصارف تأمین اجتماعی استان مرکزی پس از ۱۰ سال مثبت شد.

مدیرکل تأمین اجتماعی استان مرکزی گفت: در سال ۱۴۰۲ اقدامات خوبی در زمینه‌ی اشتغال‌زایی، راه‌اندازی کارگاه‌های تعطیل و نیمه تعطیل، پرداخت تسهیلات اشتغال‌زایی، کاهش تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری و معرفی افراد به کارگاه‌ها و تلاش تأمین اجتماعی استان برای شناسایی کارگاه‌هایی که کارگران خود را بیمه نکرده بودند، صورت گرفت.

به گفته حسینی با اقدامات صورت گرفته در سال گذشته، تراز منابع و مصارف تامین اجتماعی استان -بدون درمان- پس از ۱۰ سال مثبت شد و تعداد کارگاه‌های فعال در سطح استان نیز به ۲۵ هزار و ۲۰۳ کارگاه رسید.

او افزود: برای نخستین بار به مناسبت هفته‌ کار و کارگر، ۸۰ میز خدمت این اداره‌کل تا ۱۱ اردیبهشت‌ در شهرستان‌ها دایر است.

دیگر خبرها

  • «روانشناسی خودمانی» در بوستان «بهشت مادران» برگزار می‌شود
  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • پاندمی تأثیر ناچیزی بر رشد کودکان داشت
  • تاثیر اسباب بازی در نبوغ و رشد کودکان
  • والدین صبور در برخورد با کودک 4 تا 6 ساله موفقتر هستند
  • وجود بیش از ۱۹ هزار واحد کارگری و کارگاه‌های تولیدی در کردستان
  • مثبت شدن تراز درآمد و هزینه تأمین اجتماعی
  • «چرم دوزی» اشتغال کهن برای نسل نو
  • اجرای ۱۶ طرح طبقه بندی مشاغل جدید در کارگاه های گیلان
  • بیش از ۱۹۰۰۰ واحد کارگری و کارگاه‌ تولیدی در کردستان وجود دارد