Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی درصدد آغاز هرچه سریعتر روند اجرای طرح الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری به اراضی اشغالی است اما مخالفت‌های بین‌المللی و اختلاف با واشنگتن در این زمینه ابهاماتی را درباره جدیت این طرح ایجاد کرده است.

به گزارش ایسنا، خبرگزاری آناتولی در گزارشی درباره طرح دولت رژیم صهیونیستی برای الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری به اراضی اشغالی و موضع اروپا در قبال آن نوشت: " اسرائیل قصد دارد تا برای پیشبرد طرح موسوم به "معامله قرن"، به طور رسمی "حاکمیت" خود را بر منطقه غور اردن و تمامی شهرک‌های صهیونیست نشین کرانه باختری اعمال کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین منظور بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل درصدد آغاز هرچه سریع‌تر روند اجرای طرح الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری به اراضی اشغالی است اما مخالفت‌های بین‌المللی و اختلاف با واشنگتن در این زمینه ابهاماتی را درباره جدیت این طرح ایجاد کرده است.
در همین راستا، اوویر اکونیس، وزیر همکاری منطقه‌ای دولت اسرائیل به رادیو ارتش این رژیم گفت که طرح الحاق قطعاً در ماه ژوئیه اتفاق می‌افتد اما این طرح باید با مشارکت آمریکا اجرا شود.

وی افزود: این طرح تنها پس از اعلام دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا اجرایی خواهد شد.

طبق قانون بین‌المللی، کرانه باختری و از جمله قدس شرقی اراضی اشغالی هستند و همین مسأله باعث شده است که تمامی شهرک‌های یهودی نشین آن و مناطق برنامه‌ریزی شده برای الحاق آنها غیرقانونی باشند.

همچنین مقامات فلسطین، اسرائیل را تهدید به خروج از تمامی توافقنامه‌های امضا شده با این رژیم در صورت اجرای طرح مذکور کرده‌اند؛ مسأله‌ای که به معنای پایان تحقق راه حل دو کشوری است.

اتحادیه اروپا نیز مانند ترکیه و شمار دیگری از کشورهای جهان حاکمیت اسرائیل بر اراضی اشغالی سال ۱۹۶۷ میلادی را به رسمیت نمی‌شناسد.

آلمان: طرح الحاق تهدیدی برای ثبات خاورمیانه است

هایکو ماس، وزیر خارجه آلمان در سخنانی در این باره گفت که طرح الحاق ثبات خاورمیانه را تهدید می‌کند. همچنین پارلمان آلمان به شدت مخالفت خود را با این طرح دولت اسرائیل اعلام کرد.

ماس در جریان نشست پارلمان کشورش در این باره اظهار کرد: نمی‌توان صلح را با اقدامات یک‌جانبه محقق کرد.

وی همچنین متعهد شد که این مسأله را در رأس برنامه‌هایش به ویژه با به دست گرفتن ریاست اتحادیه اروپا و شورای امنیت سازمان ملل توسط برلین قرار دهد. وزیر خارجه آلمان همچنین رپیم صهیونیستی را به بازنگری در این تصمیم تشویق کرد.

انگلیس: الحاق گامی به عقب است

بوریس جانسون، نخست‌وزیر انگلیس نیز در این باره تأکید کرد: انگلیس هرگونه تغییرات در مرزهای سال ۱۹۶۷ را به رسمیت نمی‌شناسد و فلسطینی‌ها نیز با آن موافقت نکرده‌اند.

وی در مقاله‌ای که در روزنامه عبری زبان یدیعوت آحارونوت منتشر شد، به اسرائیل نسبت به اجرای این طرح هشدار داد و خواستار احقاق عدالت برای فلسطینی‌ها و اسرائیلی‌ها شد.

جانسون همچنین تصریح کرد که طرح الحاق اسرائیل را یک گام به عقب بازمی‌گرداند و پیشرفت آن در برقرارری روابط با جهان عرب و اسلام را به خطر می‌اندازد؛ چراکه منافع اسرائیل و اعراب به یکدیگر گره خورده است.

بلژیک؛ تحریم اسرائیل و احتمال به رسمیت شناختن فلسطین

پارلمان بلژیک نیز ۲۶ ژوئیه تصمیمی را اتخاذ کرد که دولت این کشور را موظف به تهیه لیستی از تدابیر احتمالی علیه اسرائیل در صورت اجرای طرح الحاق می‌کند.

مخالفت نمایندگان اروپایی با طرح اشغالگرانه رژیم صهیونیستی

در همین حال، بیش از ۱۰۰۰ نماینده در سراسر اروپا در نامه‌ای برای دولت‌های اروپایی، مخالفت خود را با طرح اشغالگرانه رژیم صهیونیستی برای الحاق کرانه باختری رود اردن به سرزمین‌های اشغالی اعلام کردند.

این نمایندگان اعلام کردند که هر گونه اقدام اسرائیل برای الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری رود اردن به اراضی اشغالی، برای طرح سازش خاورمیانه، مرگبار خواهد بود و در صورت لزوم باید با تدابیر متقابل متوقف شود.

این نامه ۲۳ ژوئن از سوی بیش از ۱۰۸۰ نماینده در ۲۵ کشور اروپایی امضا شد.

نمایندگان مذکور در این پیام از بیانیه جوزپ بورل، مسؤول سیاست خارجی و امنیتی اتحادیه اروپا حمایت کردند. بورل در این بیانیه هشدار داده بود که طر الحاق نمی‌تواند بدون مخالفت اجرا شود.

بورل در بیانیه خود گفت: طرح الحاق، بر ثبات و امنیت منطقه و روابط اتحادیه اروپا با اسرائیل و روابط تل‌آویو با کشورهای عربی تاثیر خواهد گذاشت.

بورل افزود، هرگونه نقض قوانین بین‌الملل به ویژه زمانی که بحث الحاق اراضی مطرح باشد، تاثیرات و پیامدهایی ناگوار بر نظام بین‌الملل و نزاع در دیگر مناطق دارد.

وی همچنین گفت که اتحادیه اروپا تحت هیچ شرایطی هیچ تغییری را در مرزهای اراضی اشغالی ۱۹۶۷ مادامی که با توافق دو طرف فلسطینی و اسرائیلی نباشد، نخواهد پذیرفت.

بورل تصریح کرد که اتحادیه اروپا به راهکار تشکیل دو کشوری با تکیه بر قوانین و قطعنامه‌های بین‌المللی ذی‌ربط پایبند است و این تنها راه حل ممکن برای پایان دادن به نزاع در فلسطین است.

ژان اسلبورن، وزیر امور خارجه لوکزامبورگ، در گفت‌وگو با هفته‌نامه آلمانی اشپیگل اظهار کرد، چنانچه رژیم صهیونیستی به طرح جنجالی خود برای الحاق کرانه باختری عمل کند، اتحادیه اروپا به شکلی اجتناب‌ناپذیر فلسطین را به عنوان یک کشور به رسمیت خواهد شناخت.

وی خواستار آن شد که اتحادیه اروپا موضعی سرسختانه‌تر در قبال طرح رژیم صهیونیستی برای الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری به اراضی اشغالی در پیش بگیرد.

واتیکان؛ نه به طرح‌های یکجانبه اسرائیل

واتیکان هم بار دیگر بر مخالفت خود با طرح الحاق تأکید کرد. کاردینال پترو پارولین، وزیر خارجه این کشور در این باره اظهار کرد: اقدامات یک‌جانبه اسرائیل می‌توانند منجر به پیچیده شدن وضعیت حساس خاورمیانه شوند.

وی همچنین ابراز نگرانی کرد که اجرای طرح الحاق گفت‌وگوهای صلح فلسطین و اسرائیل را به خطر بیندازد.

پارولین از تمامی طرف‌ها خواست که روند مذاکرات مستقیم را از سر بگیرند.

پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان نیز پیشتر در بیانیه‌ای بر حق اسرائیل و فلسطین برای زندگی در صلح و امنیت در داخل مرزهای به رسمیت شناخته شده بین‌المللی تأکید کرده بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اتحاديه اروپا الحاق کرانه باختری الحاق بخش هایی از کرانه باختری به اراضی اشغالی اجرای طرح الحاق رژیم صهیونیستی اتحادیه اروپا برای الحاق بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۹۳۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ببینید | جنایت جدید صهیونیست‌ها در کرانه باختری

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

به گزارش جام جم آنلاین، بامداد امروز نظامیان صهیونیست پس از ۴ ساعت محاصره یک منزل مسکونی در دیرالغصون واقع در شمال طولکرم در کرانه باختری، با استفاده از بیل‌های مکانیکی، آن را ویران کردند.

خبرنگار رادیو ارتش رژیم صهیونیستی عصر امروز اعلام کرد که از این ساختمان که بر سر ساکنانش خراب شد، پیکر ۵ شهید بیرون آورده شده و یکی از ساکنان آن نیز خود را تسلیم کرده است.

منابع آگاه محلی لحظاتی پیش اعلام کردند که نظامیان صهیونیست، سرانجام پس از ۱۵ ساعت محاصره دیرالغصون، از آن عقب‌نشینی کردند و پس از عقب‌نشینی آنها، پیکر یک شهید بدون سر در داخل ساختمان ویران شده، پیدا شد.

یکی از ویدئو‌های منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی نیز نشان می‌دهد که نظامیان اسرائیلی به سوی دو جوان فلسطینی که تلاش شدند از زیر آوار این منزل مسکونی بیرون بیایند، تیراندازی کردند و موجب شهادت هر دو نفر آن‌ها شدند.

خبرنگار خبرگزاری فلسطینی وفا به نقل از شاهدان عینی و محلی گزارش داد که اشغالگران پیکر یکی از شهدا را پس از هتاکی به او ربودند و به سوی هر فردی که قصد نزدیک شدن به محل حادثه را داشت، تیراندازی می‌کردند. نظامیان صهیونیست پیکر یکی از شهدای امروز را به آتش کشیدند.

هنوز هویت شهدای این جنایت جدید رژیم صهیونیستی مشخص نیست، اما منزل مسکونی ویران شده دو طبقه و متعلق به خانواده بشیر بدران است که سال‌ها پیش فوت کرده و پسرانش در آن ساکن بودند. یکی از پسران او پدر شهید فواز بدران است که در سال ۲۰۰۱ به شهادت رسیده است.

بر اساس این گزارش، یگان مستعربین بامداد امروز پیش از رسیدن نیرو‌های نظامی اسرائیلی خود را به این ساختمان دو طبقه رسانده بودند و آن را تحت محاصره درآورده بودند تا این‌که نظامیان اسرائیلی با بولدوزر‌ها و بیل‌های مکانیکی سر رسیدند و پس از ۴ ساعت محاصره این منزل، آن را ویران کردند و با سگ‌های خود اقدام به گشت‌زنی در محل مذکور کردند.

به نوشته وبگاه عرب ۴۸، نظامیان اشغالگر کمربندی امنیتی در اطراف این منزل ایجاد کردند و شماری از تک‌تیراندازان اسرائیلی بر پشت‌بام چندین منزل مشرف به این خانه دو طبقه مستقر شدند. بر اساس این گزارش، اشغالگران درختان اطراف این منزل را ریشه‌کن و دیوار‌های منازل مجاور را نیز ویران کردند و حتی به سوی خبرنگارانی که قصد داشتند این جنایت را پوشش دهند، تیراندازی کردند.

اشغالگران جوانان حاضر در این منزل را به اجرای عملیات تیراندازی در نوامبر گذشته در ورودی روستای بیت‌لید در شرق طولکرم که به کشته شدن یک نظامی اسرائیلی منجر شد، متهم کردند.

همزمان با جنگ ویرانگر نوار غزه که تاکنون ده‌ها هزار شهید و مجروح و آواره بر جای گذاشته، جوانان فلسطینی در کرانه باختری نیز در بخش‌های مختلف این منطقه از جمله نابلس، طولکرم، جنین و الخلیل، مقابله با نظامیان اسرائیلی را تشدید کرده‌اند و کرانه باختری هر روز شاهد موجی از تنش‌ها و درگیری‌های میدانی بین فلسطینیان و نظامیان ارتش رژیم اشغالگر و یورش به محله‌ها است.

دیگر خبرها

  • اعلام شهادت ۴ تَن از مبارزان قسام و گردان‌های قدس در کرانه باختری
  • ادامه حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه و کرانه باختری
  • جنایت جدید صهیونیست‌ها در کرانهٔ باختری
  • ببینید | جنایت جدید صهیونیست‌ها در کرانه باختری
  • انگلیس ۲ گروه از شهرک‌ نشینان صهیونیست را تحریم کرد
  • انگلیس ۲ گروه از شهرک‌نشینان صهیونیست را تحریم کرد
  • حمله نظامیان صهیونیست به شمال طولکرم+فیلم
  • اشغالگران در تلاش برای خاموش کردن صدای کرانه باختری هستند
  • تحریم‌های جدید انگلیس علیه شهرک‌نشینان صهیونیست
  • تشدید تحریم‌های انگلیس علیه شهرک‌نشینان افراطی اسرائیلی