Web Analytics Made Easy - Statcounter

سلیم دکاش در دیدار رایزن فرهنگی ایران در بیروت با اذعان اینکه دانشجویان ایرانی از با استعدادترین دانشجویان دانشگاه قدیس یوسف هستند، خواستار راه‌اندازی بخش زبان فارسی در این دانشگاه شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، عباس خامه‌یار، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در لبنان با حضور در دانشگاه قدیس یوسف با سلیم دکاش، رییس این دانشگاه دیدار و گفت‌وگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خامه‌یار در سخنانی، دانشگاه قدیس یوسف را یکی از دانشگاه‌های موفق در لبنان معرفی کرد و گفت: عده‌ای از شخصیت‌های فرهنگی ایرانی مانند مرحوم صادق آینه‌وند، مورخ سرشناس کشورمان فارغ التحصیل این دانشگاه بوده‌اند و حدود ۵۰ تا ۶۰ نفر از این دانشگاه فارغ التحصیل شده‌اند.

رایزن فرهنگی ایران در بیروت با اشاره به توافقنامه‌های گذشته دانشگاه قدیس یوسف با برخی دانشگاه‌های ایران، آمادگی رایزنی فرهنگی ایران در بیروت را برای فعال‌سازی و به جریان انداختن توافقنامه‌های مزبور را اعلام کرد.

او خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران از نظر علمی موفقیت‌های چشمگیری در چهار دهه گذشته داشته و همین امر یکی از عوامل اساسی دشمنی غرب با کشورمان بوده است.

خامه‌یار در خصوص آموزش زبان فارسی گفت: در حال حاضر ده‌ها دانشگاه جهان و دانشکده‌های شرق‌شناسی و دپارتمان‌های زبان فارسی نیز در حال تدریس است و ما رقبایی مانند چین، ترکیه و کره و ژاپن را داریم که در زمینه آموزش زبان بومی خود پیشتاز هم هستند و ضمانت‌های اقتصادی نیز برای فارغ التحصیلان خود ارائه می‌دهند اما زبان فارسی همچنان پیشتاز و روبه گسترش فوق‌العاده‌ای است؛ لذا ما خواستار همکاری و آمادگی کامل جهت راه‌اندازی بخش فارسی و اعزام استاد و همکاری بیشتر با دانشگاه با سابقه شما در این زمینه هستیم.

او افزود: کتابخانه دانشگاه قدیس یوسف یکی از کتابخانه‌های غنی و معروف لبنان بوده و ما تمایل داریم تا بخشی را به زبان و ادبیات فارسی در آن اختصاص دهیم و آمادگی تأمین تمام کتاب‌های مرجع، اصیل و ارزشمند مورد نیاز در این تخصص را برای کتابخانه شما ارسال کنیم.

رایزن فرهنگی ایران به موضوع ایجاد اتاق ایران در دانشگاه قدیس یوسف اشاره کرد و گفت: تبادل استاد به ویژه میان دانشگاه قدیس یوسف و دانشگاه ادیان نقش مهمی در تبادل تجربیات دوجانبه خواهد داشت و پژوهش‌های بسیار مهمی در خصوص مسیحیت از سوی دانشگاه ادیان انجام یافته که می‌تواند برای دانشگاه دانشگاه قدیس یوسف نیز مفید باشد.

خامه‌یار همچنین، بیان کرد: دانشگاه پیام نور پیشتاز آموزش مجازی در منطقه بوده و سال‌ها تجربه در این زمینه را دارد و می‌توان در چارچوب تفاهم‌نامه‌ای کار را آغاز کرد.

او درباره انتشار مجلات علمی مشترک خاطرنشان کرد: می‌توان زمینه همکاری مشترک پژوهشگران را فراهم و نشست‌های علمی،فرهنگی و هنری موفقی را در فضای مجازی برگزار کنیم.

رییس دانشگاه قدیس یوسف با ابراز خرسندی از این پیشنهاد گفت: ما آمادگی ایجاد بخش ویژه برای زبان فارسی را در کتابخانه داریم و همچنین خواهان معرفی کتابخانه‌های دیجیتالی ایران در سایت دانشگاه خود هستیم تا در اختیار بازدیدکنندگان قرار دهیم و با کمال میل در این زمینه با شما همکاری خواهیم کرد.

او اظهار کرد: همچنین می‌توانیم مدرک رسمی گذراندن دوره‌های زبان فارسی را نیز برای فارسی‌آموزان با همکاری دانشگاه‌های ایران صادر کنیم.

سلیم دکاش اظهار کرد: دانشجویان ایرانی همیشه با استعدادترین دانشجویان این دانشگاه هستند.

او افزود: ما می‌توانیم با توجه به شرایط کرونایی، تدریس از راه دور را نیز در برنامه‌های مشترک خود داشته باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: فرهنگی ایران رایزن فرهنگی زبان فارسی خامه یار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۹۳۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادبیات فارسی بر قله جهان + فیلم

دکتر اسماعیل آذر استاد ادبیات فارسی و مدیر گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران و مدیرعامل مؤسسه فرهنگی هنری فرهنگیان، به ستایش از زبان فارسی پرداخته و ادبیات و زبان فارسی را بسیار بالاتر از دیگر زبان ها می داند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان فیلم و صوت فیلم و صوت

دیگر خبرها

  • ادبیات فارسی بر قله جهان + فیلم
  • آیا حذف زبان فارسی در افغانستان ممکن است؟
  • اعلام آمادگی دانشگاه مطرح ایرانی برای آموزش زبان فارسی به دانشجویان اخراجی آمریکا
  • آموزش زبان فارسی در ارمنستان موجب تقویت تعاملات دو کشور می‌شود
  • توسعه ظرفیتهای آموزش زبان فارسی در جمهوری خودمختارنخجوان
  • ادعای اسرائیل درباره ترور نیروی وابسته به سپاه؛ رامین یکتاپرست کیست؟
  • گفت‌وگوی بی‌بی‌سی فارسی با یکی از نویسنده‌های گزارش درباره قتل نیکاشاکرمی و تجاوز به او | بخش فارسی BBC آمد ابرو را درست کند، چشمش را هم کور کرد...
  • گزارش BBC در باره نیکا شاه کرمی تناقض های متعدد دارد
  • سرگذشت فارسی‌زبانان آسیای میانه /نگاهی به کتاب «تاریخ تاجیکان ورارود»
  • عرضه «بحر المحبه فی اسرار الموده» در نمایشگاه کتاب