Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار گیلان با تاکید بر پیگیری مدیران برای جذب اعتبارات گفت: در توزیع اعتبارات، عدالت و انصاف مدنظر بوده و سهم تخصیصی هیچ شهرستانی کمتر از تناسب جمعیتی آن نیست.

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، ارسلان زارع امروز در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان با حضور شماری از نمایندگان گیلان در مجلس و همچنین ارتباط تصویری با فرمانداران استان با اشاره به تنظیم بودجه کشور با وجود تحریم‌های ظالمانه و غیرقانونی علیه ملت ایران اظهار کرد: طبق برنامه‌های دولت تلاش بر این است حتی‌الامکان بودجه پیش‌بینی شده که برای نخستین بار وابستگی به درآمدهای نفتی در آن به حداقل ممکن رسیده، محقق شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی باد تاکید بر لزوم استفاده بهینه از بودجه ابلاغی و اعتبارات تخصیصی و در عین حال دقت در هزینه کرد آن با نظارت جدی بر پروژه‌های در دست اجرا گفت: لازم است مدیران دستگاه‌های اجرایی با همکاری نمایندگان و استفاده از ظرفیت آنان، موضوعات را پیوسته و به طور مستمر، پیگیری کنند.

استاندار گیلان با بیان اینکه فرمانداران و مدیرلن دستگاه‌ها باید جذب اعتبارات تلاش کنند، افزود:  آن دسته از مدیران دستگاه‌های اجرایی که تلاش قابل توجهی در جذب اعتبارات ملی پروژه ها داشته‌اند، شایسته قدردانی هستند البته برخی دیگر نیز در این ارتباط، ضعیف عمل کرده اند که باید به آنان تذکر داده شود.

زارع با بیان اینکه در توزیع اعتبارات، عدالت و انصاف مدنظر بوده و سهم تخصیصی هیچ شهرستانی کمتر از تناسب جمعیتی آن نیست، تصریح کرد:کمیته‌های برنامه‌ریزی شهرستان‌ها باید در سریع‌ترین زمان ممکن تپسط فرمانداران تشکیل شده و اهتمام کافی برای تکمیل پروژه‌های مشخص شده از سوی دستگاه‌های اجرایی داشته باشند.

نماینده عالی دولت در گیلان خطاب به مدیران دستگاه‌ها نیز بیان کرد: لازم است موافقت‌نامه‌ها با سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، در زمان مناسب و به‌موقع، مبادله شود چراکه در این صورت؛ پروژه‌ها نیز زودتر به مرحله اجرا گذاشته می شوند.

وی با اشاره به اولویت‌بندی پروژه‌های استان گفت: پروژه های دارای تفاهم نامه، در اولویت برای تکمیل هستند و این مهم، باید مورد توجه مدیران باشد.

زارع با بیان اینکه میزان توسعه‌یافتگی هر شهرستان و نیز هزینه اجرای پروژه ها در هر منطقه، متفاوت است، افژود: باید بکوشیم کاستی‌ها از بودجه‌های ملی و اعتبارات دستگاه‌های اجرایی جبران شود.

استاندار گیلان با اشاره به شهرستان شفت که از جمله 31 شهرستان کمتر توسعه یافته کشور شناخته شده، بیان کرد: بدیهی است مبتنی بر این امر، اندکی سهم در بودجه آن پیش‌بینی می‌شود تا برخی پروژه‌های نیمه تمام آن تکمیل گردد.

انتهای پیام/۸۴٠٠۸

منبع: فارس

کلیدواژه: رشد گیلان رشت توسعه دستگاه های اجرایی دستگاه ها پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۹۵۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه محور آستانه اشرفیه به کیاشهر

ایسنا/گیلان فرماندار آستانه اشرفیه، احداث محور آستانه به کیاشهر را جزو پروژه‌های سفر اول رئیس جمهور به گیلان دانست که هم اکنون پیشرفت ۹۰ درصدی دارد و متذکر شد: این پروژه به زودی برای بهره‌برداری در سفر دوم رئیس جمهور به استان آماده می‌شود.

خسرو آرنگ امروز، ۵ اردیبهشت ماه در حاشیه بازدید معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گیلان از پروژه‌های شهرستان آستانه اشرفیه، با اشاره به بازدید از ۱۰ پروژه شهرستان در دو بخش آستانه اشرفیه و کیاشهر، اظهار کرد: هدف از این بازدیدها تسریع در عملیات اجرایی و تخصیص منابع مالی لازم در کارگروه‌ها و کمیته‌های برنامه‌ریزی است.

وی با اشاره به آغاز عملیات اجرایی پروژه فیبر نوری شهر آستانه اشرفیه با حضور معاون عمرانی استاندار و مدیران دستگاه‌های مرتبط، افزود: شهرداری آستانه اشرفیه مجری پروژه «حرم تا حرم» بوده که باید یک بلوار ۳۵ متری را احداث کند.

فرماندار آستانه اشرفیه یکی از پروژه های مهم را تامین آب زراعی شهرستان دانست که در قالب طرح «پل تا پل» اجرایی می شود و گفت: شرکت آب منطقه ای کارفرمای این پروژه در حوزه رودخانه سفیدرود است.

آرنگ احداث محور آستانه به کیاشهر را جزو پروژه های سفر اول رئیس جمهور به گیلان دانست که هم اکنون پیشرفت ۹۰ درصدی دارد و متذکر شد: به زودی روکش محور انجام می شود و اقدام به نصب روشنایی و علائم راهنمایی و رانندگی خواهیم کرد و آماده بهره برداری در سفر دوم رئیس جمهور به استان است.

وی با اشاره به ظرفیت های زراعی و کشاورزی شهرستان آستانه اشرفیه از جمله برنج و بادام زمینی، خاطرنشان کرد: تامین آب زراعی از اهمیت ویژه ای برخوردار است و لذا اقدام به بازدید از ایستگاه های پمپاژ شهرستان کردیم.

فرماندار آستانه اشرفیه پل ولایت را یکی از پل‌های مهم شهرستان دانست که اقدام به مقاوم سازی آن شده و عنوان کرد: اسکله صید و صیادی کیاشهر دغدغه مردم منطقه است و لذا با برنامه ریزی اداره کل شیلات گیلان، به دنبال تبدیل این اسکله به منطقه صیادی و گردشگری هستیم که توسط شهرداری کیاشهر اجرا می‌شود.

آرنگ همچنین به پیشرفت ۶۰ درصدی پروژه پیاده راه فرهنگی کیاشهر اشاره کرد و گفت: طرح سالم سازی ساحل کیاشهر نیز در دست احداث بوده که در فصل گردشگری به بهره‌برداری می رسد.

وی در ادامه به پروژه پل تا پل اشاره و تاکید کرد: پل ۷۰۰ متری آستانه تا پل کابلی مسافت دو کیلومتری دارد و لذا دیواره سازی ۷۰۰ متر از این مسیر را انجام دادیم تا علاوه بر تامین آب مطمئن برای کشاورزی، موجب ساماندهی گردشگری در منطقه شود.

اسکله کیاشهر اولین اکوپورت کشور خواهد بود

ابراهیم نجفی، نماینده شهرستان آستانه اشرفیه در مجلس شورای اسلامی نیز، با اشاره به آخرین وضعین اسکله صید و صیادی بندر کیاشهر، اظهار کرد: در جلسه با ادارات کل شیلات و حفاظت محیط زیست استان مقرر شد که اداره کل شیلات فراخوان انتخاب سرمایه گذار را اعلام کند و در مرحله اول شناسایی سرمایه گذار را انجام دهیم.

وی با بیان اینکه اداره کل حفاظت محیط زیست نیز باید الزامات مربوط به لایروبی آبراهه‌های اسکله کیاشهر را انجام دهد، گفت: اسکله کیاشهر اولین اکوپورت کشور خواهد بود، زیرا تمام الزامات زیست محیطی در آن رعایت می‌شود.

رئیس مجمع نمایندگان گیلان شناسایی و انتخاب سرمایه گذار را منوط به همراهی با اداره کل حفاظت محیط زیست استان دانست و تاکید کرد: کاربری این اسکله را صیادی و گردشگری تعریف خواهیم کرد.

نجفی با اشاره به اجرای پروژه «پل تا پل» ذیل تبصره ۸ قانون بودجه ۱۴۰۲، خاطرنشان کرد: براساس قانون، در صورت عبور رودخانه از محدوده شهر، می توانیم بهره برداری را به شهرداری واگذار کنیم؛ البته شهرداری آستانه اشرفیه پیمانکار را انتخاب نکرد و لذا پروژه به شرکت آب منطقه ای استان واگذار و پیمانکار انتخاب شد؛ در این راستا مقرر شد که پیمانکار تا سقف ۲۵ میلیارد تومان و به طول ۷۰۰ متر، برای دیواره سازی بدنه سفیدرود و تثبیت بستر اقدام کند.

وی طرح توسعه حرم سید جلال الدین اشرف(ع) آستانه اشرفیه را دارای اعتبار ملی دانست و از تخصیص ۵۰ میلیارد تومان دیگر خبر داد و گفت: شاهد بازگشایی بخشی از محور هستیم؛ البه طرح توسعه حرم ۱۹ بلوک دارد و از بخش خصوصی دعوت می کنیم تا در هر یک از این بلوک‌ها سرمایه‌گذاری کنند و شهرداری و شورای شهر آمادگی حمایت از سرمایه‌گذاران را دارند.

نماینده آستانه اشرفیه در مجلس بندر کیاشهر را دارای نوار ساحلی ۳۷ کیلومتری دانست که ظرفیت گردشگری محسوب می‌شود و بیان کرد: دانشگاه گیلان آمادگی دارد تا در صورت تخصیص زمین از سوی اداره کل شیلات استان، دانشکده گردشگری را در بندر کیاشهر راه‌اندازی کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیگیری و اجرای پروژه‌های شهرستان خلخال در اولویت مدیران باشد
  • سهم حدود ۱۴ درصدی وزارت بهداشت از بودجه دولت/ بودجه کدام دانشگاهها جهش داشت؟
  • ۴۰ درصد روستاهای بابل از نعمت گاز برخوردارند
  • پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه محور آستانه اشرفیه به کیاشهر
  • آغاز توزیع تخم نوغان از شنبه در گیلان/ قیمت هر جعبه ۲۸ هزار تومان
  • توزیع تخم نوغان در ۹ شهرستان گیلان از شنبه
  • ضرورت توزیع عادلانه اعتبارات برای شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ
  • توزیع اعتبارات کهگیلویه و بویراحمد مبنای منطقی ندارد
  • رعایت عدالت و کرامت انسانی رویکرد مدیران لرستان باشد
  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد ریال به محلات کم برخوردار قم