Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-05@08:02:38 GMT

ارتباط قندخون بالا با مرگ ناشی از کرونا

تاریخ انتشار: ۲۲ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۹۷۰۹۳

ارتباط قندخون بالا با مرگ ناشی از کرونا

به گزارش افکارنیوز،

گروهی از محققان چینی به بررسی بیمارانی پرداختند که مبتلا به کووید -۱۹ و با قند خون بالا بودند. این بیماران در بیمارستان‌های ووهان بستری شده بودند که در نهایت جان خود را از دست دادند.

اخبار اجتماعی- این محققان به این نتیجه رسیدند که احتمال مرگ و میر بیماران کرونایی که قند خون آن‌ها بالا بود،‌ دو برابر بیشتر از کسانی‌ بود که قند خون آن‌ها پایین بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حتی اگر این افراد مبتلا به دیابت نبودند.

 مطالعات قبلی حاکی از آن بود که بین قند خون غیرطبیعی بالا و خطر بیشتر مرگ و میر ناشی از ذات‌الریه،سکته مغزی، قلبی و جراحی ارتباط مستقیم وجود دارد.

به گفته تیم تحقیقاتی دانشگاه علم و صنعت "هواژانگ"( Huazhong)، بین ابتلا به دیابت و خطر بالای مرگ ناشی از کووید-۱۹، ارتباط وجود دارد.

تیم تحقیقاتی این پروژه میزان سرعت قند خون در بیماران را از ۲۴ ژانویه سال ۲۰۲۰ میلادی تا ۱۰ فوریه ۲۰۲۰ میلادی در دو بیمارستان در ووهان بررسی کردند.

در مجموع ۶۰۵ بیمار بررسی شدند که ۱۱۴ نفر از آن‌ها با میانگین سنی ۵۹ سال، از دنیا رفتند.

۳۴ درصد از آن‌ها دارای یک یا چند بیماری زمینه‌ای بودند اما دیابت در آن‌ها تشخیص داده نشده بود. البته فشار خون شایع‌ترین علامت آن‌ها بود.

قند خون تقریبا یک سوم بیماران به اندازه‌ای بالا بود که مبتلا به دیابت نوع دوم تشخیص داده می‌شدند.

نتایج نشان داد که بیمارانی که بیشترین میزان قند خون را داشتند، مرگ و میر آن‌ها ۲.۳ برابر بیشتر از بیماران با قند خون پایین بود.

افرادی هم که قند خون آن‌ها متوسط بود، احتمال مرگ آن‌ها ۷۱ درصد بیشتر از کسانی بود که قند خون آن‌ها پایین بود.

این اطلاعات همچنین نشان می‌دهد که احتمال مرگ مردان کرونایی که قند خون آن‌ها بالا بود، ۷۵ درصد بیشتر از زنان با همان سطح قند خون بود.

نتایج این پژوهش در مجله " Diabetologia" انتشار یافت.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: قند خون دیابت قندخون کرونا بیماری کرونا قند خون آن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۹۷۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتباه قند خونی درباره دیابت

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان،️ قند خون بالا که به عنوان هایپرگلیسمی شناخته می‌شود، یک بیماری بالقوه خطرناک است که معمولا با دیابت مرتبط می‌باشد. اگر برای مدت طولانی سطح قند خون تان بالا باشد، مستعد ابتلا به عفونت چشم، قلب، کلیه‌ها و اعصاب خواهید بود.

ورزش نکردن
ورزش منظم نقش مهمی در مدیریت قند خون دارد. برای افرادی که دیابت یا هر بیماری دیگری دارند، نمی‌توان مزایای ورزش کردن را نادیده گرفت. ورزش به کنترل وزن، کاهش فشار خون، کاهش کلسترول و تری گلیسیرید LDL مضر، افزایش کلسترول HDL سالم، تقویت عضلات و استخوان ها، کاهش اضطراب و بهبود سلامت عمومی کمک می‌کند. فعالیت بدنی مزایای بیشتری برای افراد مبتلا به دیابت دارد؛ باعث کاهش خون می‌شود؛ سطح گلوکز را افزایش می‌دهد و حساسیت بدن شما را به انسولین نیز افزایش خواهد داد.

نادیده گرفتن چربی‌های خطرناک دور شکم
افرادی که وزن اضافی در اطراف شکم دارند؛ بیشتر در معرض خطر مشکلات ناشی از قند خون هستند. کسی که رژیم غذایی اش حاوی مواد التهاب زاست و چربی اضافی در اطراف اندام‌های مرکزی اش دارد، بیشتر در معرض ابتلا به دیابت نوع ۲ است. اضافه وزن و چاقی از عوامل خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ هستند، اما این که چطور بدن شما چربی را ذخیره و وزن را مدیریت می‌کند هم می‌تواند از علائم اولیه خطر باشد.

چک نکردن قند خون
اگر به طور منظم قند خون تان را آزمایش نمی‌کنید، تشخیص این که چه زمانی شرایط وخیم می‌شود دشوار خواهد شد. به طور کلی، افرادی که انسولین مصرف می‌کنند، کسانی که در کنترل سطح گلوکز خون مشکل دارند یا هیپوگلیسمی (قند خون پایین) دارند، باید سطح گلوکز خون شان را به طور منظم کنترل کنند. افراد مسن‌تر مبتلا؛ هنگام مصرف دارو‌های دیابت، بیشتر در معرض خطر هیپوگلیسمی هستند و بررسی سطح گلوکز برای شان واجب‌تر است. علائم هیپوگلیسمی شامل گیجی، سرگیجه، گرسنگی و تعریق است.

فراموش کردن مصرف دارو
استفاده از دارو‌های تجویزی در مدیریت قند خون بسیار مهم است. فراموش کردن این دارو‌ها معمولا اتفاق می‌افتد. خوشبختانه، راه‌های مختلفی برای مدیریت دارو‌هایی مثل قرص به وسیله زنگ هشدار وجود دارد؛ همچنین می‌توانید از نمودار استفاده کنید.
علاوه بر این، اگر تلفن هوشمند یا تبلت دارید، محصولات درمانی نسخه‌ای سیار برای کمک به مدیریت دیابت در دسترس هستند. اگر سطح گلوکز خون تان خیلی پایین است، به طور مثال برنامه به شما می‌گوید که چطور مشکل را برطرف کنید و از شما می‌خواهد که سطح گلوکز خونتان را کمی بعد دوباره چک کنید تا مطمئن شوید که گلوکز خون شما در سطح ایمن قرار دارد.

پیروی نکردن از رژیم مخصوص تان
برای تهیه یک برنامه غذایی با یک متخصص مشورت کنید، بهترین راه برای متعادل نگه داشتن سطح قند خون، تنظیم نسبت درشت مغذی‌ها در هر وعده غذایی است. همه با هم فرق دارند. به طور مثال؛ ظرفیت یک نفر برای سوخت و ساز یک سیب زمینی ممکن است با دیگری متفاوت باشد و باعث افزایش قند شود؛ در حالی که هیچ اثری روی فرد دیگر نداشته باشد.

دیگر خبرها

  • عریانی مقدمه بی‌حیایی است
  • اشتباه قند خونی درباره دیابت
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس
  • ۸۱درصد کل سدهای این استان پر شد
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟