Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

انتشار بیش از حد ویروس کرونا در کشور باعث شد در هفته‌های اخیر شاهد ابتلای افراد زیادی به این بیماری باشیم، که برخی هنرمندان نیز از این قاعده مستثنی نبودند. تاکنون خبر ابتلای تعدادی از هنرمندان را شنیده‌ایم و کیانوش گرامی نیز یکی از آن بازیگرانی بود که اخیرا به کرونا مبتلا شد.

اخبار چهره ها - مرجانه گلچین  بازیگر سینما و تلویزیون، با انتشار ویدئویی از مصاحبه مجازی خبرنگار صدا و سیما با کیانوش گرامی، از مردم خواسته است کرونا را کاملا جدی گرفته و به خاطر خودشان و دیگران، نکات بهداشتی را رعایت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرجانه گلچین در صفحه اینستاگرام خود نوشت:

"آرزوی شفای همه بیماران و همکاران عزیزمون که چندتاییشون متاسفانه درگیر شدند و خانواده محترم آقای کیانوش گرامی، خواهش میکنم با دقت به صحبت‌های ایشون گوش کنید و این بلای آسمانی رو جدی بگیرید اوضاع بسیار وخیم‌تر از اون چیزیه که فکر می‌کنیم.

بدون ماسک و دستکش و رعایت بهداشت و فاصله اجتماعی به هیچ عنوان، به هیچ عنوان از منزل خارج نشید، اگر واقعا کار ضروری ندارید از منزل خارج نشید، در دوران اوج بیماری هستیم، به کادر درمانی عزیزمون مجال نفس کشیدن بدیم، آنها چهار ماهه با جونشون دارن بازی می‌کنن در این فصل که ما زیر کولر هم از گرما شکایت می‌کنیم با اون پوشش‌های غیرقابل تحمل دارن از مریض‌ها مراقبت می‌کنن

آهای آقا و خانمی که با کمال وقاحت میگین من ماسک نمی‌زنم چون بهش اعتقادی ندارم بی‌اعتقادی شما و بی‌مسئولیتی خیلی از کسانی که مثل شما فکر کردن باعث شد در وضعیت وحشتناک قرار بگیریم کادر بهداشتی نیمه نفسمون اگر خدایی نکرده توانش رو از دست بده با وجود این همه کمبود دارو، تخت و بیمارستان می‌خواییم چه کار کنیم؟

باید قبول کنیم ما دلسوزی نداریم، و باید فقط خودمون به داد خودمون برسیم، به جان خودتون رحم کنید، به عزیزانتون رحم کنید، به کادر درمانی خسته و بی‌رمق ولی عاشقمون رحم کنید. خارج شدن از منزل به غیر از موارد ضروری ممنوع، ماسک نزدن ممنوع، بدون دستکش ممنوع، فاصله اجتماعی رو رعایت نکردن ممنوع، مهمانی و دورهمی ممنوع به همدیگه تذکر بدید و با متخلفین جدی برخورد کنید و ازشون توضیح بخواید. خجالتو کنار بگذارید و از متخلفین توضیح بخواید بهشون سرویس ندید، اگر کسی ماسک نداشت نذارین وارد مغازه بشه"

 

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: کیانوش گرامی مرجانه گلچین کرونا مرجانه گلچين ابتلا به کرونا کیانوش گرامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۹۸۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان جدید بیماری آلزایمر

آفتاب‌‌نیوز :

نتایج تحقیقات جدید نشان داده است که قرص معمولی دیابت به نام تیازولیدیندیون‌ها (TZDs) می‌تواند خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش دهد.

این داروی درمان دیابت که به راحتی در دسترس است برای افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ تجویز و یک یا دو بار در روز مصرف می‌شود. آن‌ها مقاومت به انسولین را هدف قرار می‌دهند و هورمون را قادر می‌سازند تا کنترل گلوکز را بهبود بخشد.

در مطالعه‌ای که بر روی بیش از نیم میلیون بیمار انجام شد، احتمال ابتلا به آلزایمر در افرادی که این قرص‌ها را مصرف می‌کردند ۲۲ درصد کمتر بود.

دکتر جین ژو، سرپرست گروه تحقیق از دانشگاه آریزونا گفت: دیابت نوع ۲ با افزایش خطر ابتلا به زوال عقل ازجمله دو زیرگروه اصلی آن، بیماری آلزایمر و دمانس عروقی (VaD) مرتبط است.

هم دیابت و هم آلزایمر با گردش خون ضعیف ارتباط دارند و تیازولیدیندیون‌ها می‌توانند با کاهش کلسترول بد و کاهش فشار خون به مقابله با آن کمک کنند. این دارو جریان خون را افزایش می‌دهد تا اکسیژن بیشتری به مغز برسد که به کاهش علائم آلزایمر کمک می‌کند.

این مطالعه گسترده، سوابق سلامتی آمریکایی‌هایی را که بین ژانویه ۲۰۰۰ تا دسامبر ۲۰۱۹ مبتلا به دیابت نوع ۲ تشخیص داده شده بودند، ردیابی کرد. موارد آلزایمر و دمانس عروقی به ترتیب ۱۱ و ۵۷ درصد در میان افرادی که با آکتوس (Actos) یا آواندیا (Avandia) و تیازولیدیندیون‌ها دیگر درمان شدند در مقایسه با افراد تحت درمان با دارو‌هایی مانند متفورمین یا سولفونیل اوره کاهش یافت.

دکتر ژو اظهار کرد: بیماری‌های عروقی خطر ابتلا به آلزایمر را افزایش می‌دهند بنابراین کاهش تیازولیدیندیون‌ها در دمانس عروقی ممکن است پیشرفت آلزایمر را نیز کاهش دهد. برخی از مطالعات که تیازولیدیندیون‌ها را با دارونما یا مراقبت‌های استاندارد در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ مقایسه می‌کنند، کاهش خطر ابتلا به آلزایمر را گزارش کرده‌اند.

تصور می‌شود که عوامل سبک زندگی مانند دیابت نوع ۲، نقش کلیدی در ایجاد آلزایمر دارند.

دکتر ژو توضیح داد: نتایج این مطالعه همچنین نشان داد که تیازولیدیندیون‌ها در بیماران دارای اضافه وزن یا چاق محافظت بیشتری دارند و ممکن است تیازولیدیندیون‌ها منجر به کاهش چاقی مرکزی عامل خطر شناخته شده برای زوال عقل شوند.

این امر امکان مقابله با زوال عقل را از طریق قرص‌های پیشگیرانه باز می‌کند، اگرچه همه دارو‌های دیابت کاهش خطر یکسانی نداشتند و مصرف‌کننده سولفونیل اوره ۱۲ درصد بیشتر از کسانی که متفورمین دریافت می‌کردند در معرض ابتلا به زوال عقل بودند.

دکتر ژو گفت: مطالعات آینده برای استفاده مجدد از دارو‌های ضد دیابت خوراکی برای پیشگیری از زوال عقل ممکن است اولویت‌بندی تیازولیدیندیون‌ها را در نظر بگیرد. مصرف‌کنندگان سولفونیل اوره می‌توانند در مقایسه با مصرف‌کنندگان متفورمین یا تیازولیدیندیون‌ها در معرض خطر بالای زوال عقل باشند بنابراین، نظارت منظم بر عملکرد‌های شناختی در این جمعیت مهم‌تر است.

مکمل سولفونیل اوره با متفورمین یا تیازولیدیندیون‌ها ممکن است تا حدی اثرات جانبی زوال عقل آن را جبران کند.

آلزایمر و سایر اشکال زوال عقل بیش از ۹۲۰هزار نفر در بریتانیا را تحت تاثیر قرار می‌دهد و این رقم در دهه آینده به سرعت افزایش خواهد یافت. تمرکز بر این اقدامات پیشگیرانه که در حال حاضر وجود دارد می‌تواند تا حدودی مانع از ابتلای افراد به زوال عقل شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس
  • درمان جدید بیماری آلزایمر
  • انتقام بازیگر مشهور ترک، سوژه کاربران ایرانی شد
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس
  • تجویز داروی خارج از این فهرست ممنوع است
  • تجویز داروی خارج از فهرست کشوری ممنوع است
  • غول جدید ماهواره‌ای به رقابت با ایلان ماسک می‌رود
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟