Web Analytics Made Easy - Statcounter

برخی مدیران تماشاخانه‌های خصوصی از بی توجهی مسئولان به تئاتر گلایه کردند.  به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، بعد از حدود پنج ماه، طبق مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، از اول تیر ماه تئاتر‌ها دوباره روی صحنه رفتند. پیش از قرنطینه و در شرایط عادی هم استقبال زیادی از تئاتر نمی‌شد. مخاطبان این هنر صحنه‌ای زیاد نبودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حالا شرایط کرونا و مشکلات اقتصادی، دغدغه تئاتری‌ها را دوچندان کرده است. خبرنگار ما، با چند تماشاخانه خصوصی تماس گرفت، اما به دلیل تعطیلی تماشاخانه کسی پاسخگوی تلفن نبود.

این روز‌ها با شیوع دوباره کرونا، زمزمه‌هایی مبنی بر تعطیلی دوباره تئاتر مطرح می‌شود و همین باعث بالا رفتن نگرانی اهالی تئاتر شده است. برخی فعالان عرصه نمایش، مشکلات تئاتر را ناشی از کم‌رنگ بودن نقش حمایتی دولت، مرکز هنر‌های نمایشی و خانه تئاتر می‌دانند.

کسرا شاهینی مدیر تماشاخانه دا درباره مشکلات این روز‌های تئاتری‌ها به خبرنگار ما گفت: از این حوزه مدت زیادی است که حمایت نشده؛ سالن‌های نمایش اجاره‌ای هستند و دولت حدود ۵ ماه است، فقط وعده حمایت می‌دهد. قول اشتباه دادن، بدتر از قول ندادن است. بزرگترین مشکلات ما در دو بخش است؛ نبود درآمد مکفی و حمایت نکردن دولت از تئاتر.

او بیان کرد: ما خیلی وقت است که قصد رفتن از تئاتر را داریم. در حال حاضر کار کردن در حوزه تئاتر راه رفتن روی بودن یا نبودن است. ما در تماشاخانه‌های خصوصی و مستقل، دلالی نمی‌کنیم و در حوزه فرهنگ و هنر کار می‌کنیم. اگر دوباره به دلیل کرونا سالن‌های نمایش تعطیل شوند ما شاهد تعطیل شدن تئاتر خواهیم بود.

ناهید مرادی مدیر داخلی تماشاخانه مشایخی هم اظهار کرد: تئاتر فعلا در حالت تعلیق است. تماشاخانه‌های خصوصی از طریق گروه‌های اجرایی و تعدادی اجرا سرپا هستند. در مدت تعطیلی تئاتر، هم تماشاخانه‌ها و هم گروه‌های هنری ضرر کردند. همه گروه‌های هنری پیگیر جبران خسارات مالی خود هستند.

وی افزود: ما منتظر حمایت و تصمیم حمایتی دولت هستیم. نامه‌نگاری‌هایی با معاون اقتصادی، مرکز هنر‌های نمایشی و سازمان برنامه و بودجه انجام دادیم، ولی هنوز راهکاری نداده اند. سالن‌ها اجاره‌ای است و هزینه‌های جاری زیاد است. به عبارتی هزینه‌ها سر جایش مانده، ولی درآمد نداریم. چند روز پیش خبری مبنی بر احتمال تعطیلی دوباره تئاتر مطرح شد. اگر این اتفاق بیفتد، دیگر نمی‌توانیم سرپا بایستیم. شرایط عجیب و غریبی است. دولت ما را مکلف به تعطیلی کرد، ولی هیچ حمایتی از ما نکرد.

مرادی در ادامه درباره استقبال مردم از تئاتر در شرایط کرونا گفت: فروش ما در این مدت کوتاه اجرا پس از تعطیلی ها، خیلی خوب نبود. با توجه به ظرفیت پنجاه درصدی سالن ها، میزان تماشاگر افت داشت. کلاً در شرایط عادی اوضاع تئاتر از لحاظ معنوی و مالی مناسب نبود و تماشاخانه‌ها و گروه‌های هنری فقط به خاطر عشق به هنر و تعهدشان در این مسیر گام بر می‌داشتند. الان با وجود رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله اجتماعی، مخاطب تئاتر کم‌تر هم شده است. تماشاخانه استاد مشایخی، با توجه به ظرفیت پنجاه درصدی سالن، مبلغ پرداخت شده گروه‌ها بابت اجاره سالن را نصف کرده است. در صورتی که یکسری از تماشاخانه‌ها این کار را نکردند. ما برای جریان داشتن تئاتر و حمایت از گروه‌های تئاتر از لحاظ مالی آن‌ها را حمایت کرده ایم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: تماشاخانه ها سینما و تئاتر مشکلات اقتصادی تماشاخانه ها گروه ها سالن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۹۸۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتصاب دبیر اجرایی و دبیر هنری هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد کرم‌الهی دبیر هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار در احکامی جداگانه دبیر اجرایی و دبیر هنری این دوره از جشنواره تئاتر ایثار را منصوب کرد.

بر این اساس، حمید ساروخانی به عنوان دبیر اجرایی هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار منصوب شد.

همچنین محمد لارتی به عنوان دبیر هنری هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار منصوب شد.

حمید ساروخانی و محمد لارتی از هنرمندان و فعالان عرصه هنرهای تجسمی و هنرهای نمایشی و از جمله مدیران با سابقه اداره‌کل امور هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران هستند.

هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار با حضور هنرمندانی از سراسر کشور و به همت اداره‌کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان و همکاری و همراهی دستگاه‌های اجرایی استان، با هدف تبیین ارزش‌های والای انسانی و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برگزار می‌شود.

«جلوه‌های ایثار و شهادت در دوران انقلاب و دفاع مقدس»، «جلوه‌های ایثار و شهادت در زندگینامه شهدا، ایثارگران، شهدای محور مقاومت (شهدای مدافع حرم)، شهدای امنیت، سبک زندگی ایثارگرانه و ایثار اجتماعی در دوران معاصر»، «جلوه‌های ایثار و از خودگذشتگی همسران معظم جانبازان، آزادگان و خانواده‌های معظم شهدا در دوره معاصر» و «جلوه‌های ایثار و شهادت در مقاطع مختلف تاریخی به خصوص تاریخ معاصر انقلاب» از مهمترین موضوعات این دوره از جشنواره است.

هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار با دبیری محمد کرم‌الهی در ۲ بخش صحنه ای و خیابانی از روز سه‌شنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ به مدت ۴ روز در تالار فخرالدین اسعد گرگانی برگزار خواهد شد.

کد خبر 6098087 فریبرز دارایی

دیگر خبرها

  • دبیر اجرایی و دبیر هنری جشنواره ملی تئاتر ایثار معرفی شدند
  • علیرضا کوشک‌جلالی به تماشاخانه ایران‌شهر می‌آید
  • انتصاب دبیر اجرایی و دبیر هنری هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار
  • کوشک جلالی با «آرت» به تماشاخانه ایرانشهر می‌آید
  • تماشا خانه سیار کانون به استان فارس رسید
  • اجرای تئاتر عروسکی در مناطق کم برخوردار فارس
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • اعلام آمار فروش سالن‌های دولتی تئاتر
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس