Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛  بهرام خانی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه طرح توسعه پرورش بوقلمون در استان کرمانشاه از سال گذشته شروع شده، گفت: از سال گذشته که راه‌اندازی زنجیره ارزش و تولید بوقلمون در برنامه استان قرار گرفت، تمامی حلقه‌های مرتبط با ایجاد زنجیره ارزش بوقلمون از جوجه‌ریزی گرفته تا ورود جوجه‌ها به سالن‌های تولید و پس از آن رشد و پرورش جوجه‌ها و سپس بازاریابی و فروش در حال شکل‌گیری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه هم اکنون در قالب طرح پرورش بوقلمون روستایی در حال شناسایی مددجویان تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی و روستائیان دارای شرایط پرورش بوقلمون هستیم، گفت: متقاضیان پس از گذراندن دوره‌های آموزشی مرتبط با پرورش بوقلمون به راهبر طرح معرفی شده و او جوجه‌های یک ماهه و خوراک مورد نیاز را در اختیار متقاضیان می‌گذارد و پس از پایان دوره رشد بوقلمون‌ها را تحویل گرفته و عهده دار مراحل مرتبط با بازاریابی و فروش آن خواهد بود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه شرایط متصدی واحد پرورش بوقلمون برای مشارکت در طرح توسعه پرورش بوقلمون را برخورداری از مدرک تحصیلی دیپلم به بالا، گواهینامه گذراندن دوره آموزشی پرورش بوقلمون، سابقه سکونت دو ساله در روستا، عدم پرورش همزمان سایر طیور، عدم فعایت در واحد‌های پرورش طیور صنعتی عنوان کرد.

خانی با اشاره به عملیاتی شدن اجرای زنجیره ارزش بوقلمون از مرداد ماه به بعد، گفت: در ابتدا قرار بود ۵۰۰ واحد ۱۵۰ قطعه‌ای پرورش بوقلمون در استان برای اجرای طرح زنجیره ارزش بوقلمون راه اندازی شود، اما احتمالا تعداد این واحد‌ها کمتر از این هدفگذاری خواهد بود.

خانی ادامه داد: متقاضیان مشارکت در طرح توسعه بوقلمون می‌توانند به مراکز جهاد کشاورزی مراجعه کرده و در جریان جزئیات شیوه اجرای این طرح قرار بگیرند.

خانی در ادامه اشاره‌ای هم به موانع و مشکلات پیش روی شکل‌گیری زنجیره ارزش بوقلمون در استان داشت و افزود: از جمله این موانع و مشکلات می‌توان به پایین بودن قدرت خرید مردم جهت گنجاندن گوشت بوقلمون در سبدغذایی خانوارها، کمبود زیرساخت‌های صادرات، نبود کشتارگاه صنعتی مناسب بوقلمون و هزینه‌های بالای تامین خوراک، واکسن و دارو اشاره کرد.

او با بیان اینکه استان کرمانشاه پایلوت طرح پرورش ۱۵۰ قطعه‌ای بوقلمون شده، گفت: در صورت موفقیت در اجرای این طرح در استان، اجرای آن در سنوات آتی در تمامی استان‌های کشور در برنامه قرار خواهد گرفت.

خانی گفت: در حال حاضر بوقلمون در دو فاز صنعتی و سنتی پرورش داده می‌شود که در فاز صنعتی حتما باید واحد‌های با ظرفیت ۲۵۰۰ قطعه‌ای ایجاد شود، اما فاز سنتی آن در قالب دو طرح مشاغل خانگی با راه اندازی واحد‌های ۷۰ قطعه‌ای و یا طرح پرورش بوقلمون روستایی (واحد‌های ۱۵۰ قطعه ای) قابل اجرا است.

خانی با بیان اینکه ۱۵ واحد پرورش بوقلمون با ظرفیت تولید ۶۴ هزار و ۲۰۰ قطعه در هر دوره و تولید سالانه ۱۲۸۴ تن در استان کرمانشاه پروانه بهره برداری دارند، گفت: هم‌اکنون ۹ واحد از این واحد‌ها با ظرفیت تولید ۴۰ هزار قطعه درهر دوره و تولید سالانه ۸۰۰ تن بوقلمون فعال هستند.

او ابراز امیدواری کرد: اجرای طرح زنجیره ارزش بوقلمون بتواند تحول چشمگیری را در حوزه تولید بوقلمون در استان ایجاد کند.
انتهای پیام/ز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی محصولات کشاورزی اشتغال جوانان بوقلمون در استان استان کرمانشاه پرورش بوقلمون راه اندازی واحد ها قطعه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۹۸۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳ برابری پرورش مرغ گوشتی در استان تهران/ احداث ۲ مگافارم پیگیری می‌شود

 محمد علیمهری معاون استاندار در حاشیه جلسه بررسی آخرین وضعیت احداث واحد‌های بزرگ مقیاس پرورش مرغ گوشتی (مگافارم) اظهار داشت: در حال حاضر بیش از ۱۲ درصد مصرف روزانه مرغ استان تهران در داخل استان تولید می‌شود. 

وی افزود: برنامه ریزی اولیه برای احداث ۲ مگافارم در شهرستان ری و فیروزکوه انجام شده تا خودکفایی استان تهران به ۳۰ درصد افزایش یابد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران با تاکید بر افزایش تولید خاطرنشان کرد: در سال گذشته ۱۹ واحد راکد مرغداری استان تهران احیا شد که موجب افزایش جوجه ریزی از ۵۰۰ هزار قطعه به یک میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه شد.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای
  • کلنگ احداث طرح زنجیره تولید و پرورش ماهیان سردابی
  • جوجه ریزی در مرغداری سیستان و بلوچستان ۱۷ درصد افزایش یافت
  • ۱۲ زنجیره ارزش در مازندران تعریف شد/ حضور ۲۷ واحد تولید در اکسپو
  • رشد ۱۷ درصدی جوجه ریزی در واحدهای مرغداری سیستان وبلوچستان
  • رشد ۳ برابری پرورش مرغ گوشتی در استان تهران/ احداث ۲ مگافارم پیگیری می‌شود
  • تخصیص ۴۰ درصد از سود شرکت‌های پتروشیمی به تکمیل زنجیره ارزش
  • معرفی دو زنجیره ارزش در غرفه استانداری خوزستان در نمایشگاه اکسپو
  • خراسان شمالی خود کفا در تولید گوشت سفید/افزایش ۲۶ درصدی جوجه ریزی در استان
  • تنوع سبد محصولات پتروشیمی با هدف تکمیل زنجیره ارزش