Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-28@05:31:17 GMT

پاندمی کرونا؛ مصداق بارز نیاز به شهر هوشمند

تاریخ انتشار: ۲۲ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۹۸۲۲۹

پاندمی کرونا، جهان را از نبود سرمایه‌گذاری کافی در تکنولوژی‌ها آگاه کرد. بسیاری از کشورهای جهان در مواجهه با کرونا نوآوری‌های زیادی ارائه دادند؛ یکی از بهترین آن‌ها ایجاد نرم‌افزاری به نام MBENT بود که از طریق آن تحرک انسان‌ها در دوران کرونا مسیریابی می‌شود.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، کسی که در میدان مبارزه ضربه اول را وارد می‌کند، همیشه پیروز مسابقه نیست؛ چه بسا افرادی که در ابتدای یک بازی خیلی ضعیف عمل می‌کنند اما در نهایت پرچم پیروزی را در دست می‌گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مثال بالا حکایت تکنولوژی و کووید -۱۹ است؛ این روزها تقریباً همه دنیا به این نتیجه رسیده‌اند که تکنولوژی و دیجیتالی شدن سیاره خاکی چیزی است که ما را در شرایط مختلف مقاوم می‌کند و حتی به نبرد با بحران‌ها می‌برد. با این وجود، این مشکل غیرمنتظره نشان می‌دهد که هنوز جامعه ما از نظر دیجیتال آنقدر پیشرفته نیست که بتواند فجایعی نظیر کووید -۱۹ را شکست دهد و اینجاست که نیاز به شهرهای هوشمند بیش از پیش آشکار می‌شود.

چین، مرکز ظهور ویروس کرونا

همه ما می‌دانیم که کلانشهر ووهان در کشور چین مرکز ظهور ویروس کرونا بوده و پس از آن کووید -۱۹ با سرعتی باور نکردنی در سراسر جهان منتشر شده است. اما چیزی که در اینجا قابل توجه است اینکه با وجود شیوع حیرت‌انگیز کرونا در این کلانشهر، مقامات رسمی اقدامات خود را با سرعت آغاز کرده و به نتایج مثبتی دست یافته‌اند. اگر با دقت شهر ووهان را زیر نظر بگیریم، خواهیم دید که تکنولوژی و برنامه‌ریزی‌های مداوم دولت چین برای توسعه شهرهای هوشمند نقش اصلی مهار ویروس کرونا در این کلانشهر را ایفا کرده است.

به عنوان مثال، شیء جین پینگ رئیس جمهور چین، به منظور بهبود سیستم سلامت با معروف‌ترین کمپانی‌های تکنولوژی کشور نظیر تنسنت، معروف به غول جوان و بلندپرواز فناوری در چین و پینگ ان، بزرگ‌ترین شرکت بیمه کشور، قرارداد همکاری بسته است. علاوه بر این، دولت از ایجاد بیش از ۵۰۰ شهر هوشمند در کشور خبر داده است تا از این طریق داده‌های مربوط به ترافیک، آلودگی هوا، بهداشت عمومی و امنیت را پردازش و مدیریت کند.

البته گرایش سران جمهوری خلق چین به ایجاد شهرهای هوشمند تنها به دوران کرونا مربوط نمی‌شود و تاریخی طولانی دارد. در سال ۲۰۱۴، دولت دستورالعمل‌هایی را برای ترویج سیاست توسعه شهر هوشمند سلامت ارائه داد و قرار شد این نوآوری‌ها را به یک استراتژی ملی تبدیل کند. از آن پس، مقامات رسمی کشور با استفاده از تکنولوژی‌هایی نظیر اینترنت اشیا، کلان داده، هوش مصنوعی و غیره به سرمایه‌گذاری در توسعه پروژه‌ها پرداخته‌اند. در نتیجه این فرآیند، در سال ۲۰۱۶ تعداد شهرهای هوشمند در این کشور به ۳۸۶ عدد رسید و در حال حاضر نیز چین ۵۰ درصد از برنامه‌های آزمایشی شهر هوشمند جهان را به خود اختصاص داده است. دولت چین بر امنیت، قابلیت اتصال و مدیریت مواد زائد شهری بیش از هر موضوع دیگری در ایجاد شهرهای هوشمند خود تمرکز کرده است.

کووید -۱۹، دلیل دیگری برای سرمایه‌گذاری و توسعه تکنولوژی‌ها

پاندمی کرونا جهان را از نبود سرمایه‌گذاری کافی در تکنولوژی‌ها آگاه کرد. مقامات رسمی در بسیاری از کشورهای جهان، حتی کمیسیون اروپایی، در مواجهه با ویروس کرونا نوآوری‌ها و طرح‌های تکنولوژیک زیادی ارائه داده‌اند که از بین آن‌ها، بهترین‌ها انتخاب شده و سرمایه‌گذاری در آن‌ها صورت گرفته است. یکی از این پروژه‌ها، که توسط شورای نوآوری اروپا ارائه شده، ایجاد نرم‌افزاری به نام MBENT بوده است که از طریق آن تحرک انسان‌ها در دوران کرونا مسیریابی می‌شود.

بدون شک این نوآوری گام بلندی در توسعه پروژه‌های شهرهای هوشمند در آینده خواهد بود که پیاده‌سازی آن‌ها مستلزم شناخت چارچوب‌های استراتژیک و مالی این بخش است. این چارچوب‌ها شامل مهارت‌هایی است که سران مدیریت شهر هوشمند جهانی به کار می‌گیرند و چگونگی اتخاذ خدمات مدیریت دیجیتال را آموزش می‌دهند، اینکه چگونه باید مشارکت خصوصی و عمومی را تحلیل کرد و در نتیجه مدیریت شهری باز را توسعه داد.

از آنچه گفته شد می‌توان نتیجه گرفت که به کار گیری شبکه‌ها و تکنولوژی‌های شهرهای هوشمند بیش از حد انتظار ضروری است و این‌که آموزش متخصصان حرفه‌ای در این زمینه، که می‌دانند چگونه نوآوری‌های جدیدی مطابق با نیاز بازار به وجود آورند، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. همه این اقداماتی که تا کنون به آن‌ها اشاره شد تنها در سایه شهرهای هوشمند امکان‌پذیر است.

کد خبر 433218

منبع: ایمنا

کلیدواژه: پاندمی کرونا ویروس کرونا کرونا ویروس آخرین اخبار ویروس کرونا کرونا خلاقيت و نواوري شهر هوشمند هوشمندسازي شهر هوشمند پیشگیری از کرونا شیوع کرونا کرونا در جهان تکنولوژی کووید ۱۹ شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شهرهای هوشمند سرمایه گذاری تکنولوژی ها ویروس کرونا شهر هوشمند نوآوری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۹۸۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات پزشکی رایگان در منطقه محروم بارز و شوارز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری؛ رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان لردگان با اشاره به ارائه خدمت گروه‌های جهادی بهداشتی درمانی در مناطق دوردست بارز وشوارز گفت: در این طرح پزشکان عمومی، متخصص، دندانپزشک حضور داشتند.
فریبرز جباری افزود: هزینه خدمات ارائه شده ۲۵۰ میلیون تومان است.

دیگر خبرها

  • پاندمی تأثیر ناچیزی بر رشد کودکان داشت
  • تضمین امنیت سرمایه گذاری و غذایی از اثرات بارز رفع تداخلات است
  • ارائه خدمات پزشکی رایگان در منطقه محروم بارز و شوارز
  • شورای اسلامی شهر و روستا مصداق مردم سالاری دینی است
  • آزمایشگاه‌های هوشمند آینده پزشکی را متحول می‌کنند؟
  • نقش آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری‌ها
  • نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود
  • ایران صادرکننده خدمات مهندسی و تکنولوژی های روز دنیاست
  • هوشمندسازی به خوبی در شهر تهران پیش نرفت/ آینده جهان به سمت تکنولوژی و فناوری است