Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفارش‌های یکی از شرکت‌های فناور در زمینه تولید دستگیره‌های با لایه نانو ساختار در زمان شیوع ویروس کرونا و تعطیلات طولانی‌مدت این چند ماه اخیر، روند افزایشی داشته و با خرید یک دستگاه لایه‌نشانی جدید تولید داخل توانست نیاز بازار کشور را تامین کند.

به گزارش ایسنا سامان نکوروح، مدیر عامل این شرکت فناور با اشاره به توسعه کسب و کارها در شرایط شیوع ویروس کرونا، گفت: هر چند که طی ماه‌های گذشته به دلیل شیوع کرونا بسیاری از کسب و کارها تعطیل بود و یا با ظرفیت کمی کار می‌کردند، اما سفارش‌های ما روند افزایشی را تجربه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نکوروح یادآور شد: طی سال‌های گذشته ما دو دستگاه پوشش‌دهی PVD برای اعمال پوشش به محصولات تولیدی خود را از خارج از کشور خریداری کرده بودیم که با توجه به نیاز بازار، دو سال قبل اقدام به خرید یک دستگاه از یک شرکت داخلی کردیم. عملکرد بالا، قیمت پایین و خدمات پشتیبانی مطمئن از جمله مزایای این دستگاه ایرانی است.

وی با بیان اینکه این دستگاه قادر به اعمال پوشش‌های نانو ساختار است، اظهار کرد: فناوری‌نانو و پوشش‌های نانوساختار می‌تواند فرصت‌های زیادی در صنعت پوشش‌دهی ایجاد کند؛ از این رو ما بیش از ۱۰ سال است که در این حوزه فعالیت داریم و انواع پوشش‌های نانوساختار را روی سطوح مختلف کار می‌کنیم.

مدیرعامل این شرکت محصولات تولیدی این شرکت را شامل دستگیره و یراق‌آلات کابینت و همچنین ارائه خدمات پوشش‌دهی به مشتریان ذکر کرد و ادامه ‌داد: با استفاده از پوشش‌های نانوساختار، علاوه بر زیبایی محصول، دوام آن نیز افزایش می‌یابد. رنگ‌های طلایی، رنگین‌کمانی و کرمی از جمله رنگ‌هایی هستند که با استفاده از این فناوری روی محصولات ایجاد می‌شود.

به گفته وی، کروم، تیتانیوم و ترکیب تیتانیوم/آلومینیوم نیز از جمله پوشش‌هایی هستند که روی محصولات مشتریان ایجاد می‌شود.

این فناور اضافه کرد: شیرآلات، دستگیره و یراق‌آلات بیشترین سهم را در پوشش‌های نانوساختار ما دارند، ضمن آنکه برخی از محصولاتی که ما برای مشتریان‌ با استفاده از این فناوری پوشش‌دهی می‌کنیم، به خارج از کشور صادر می‌شود که عراق و افغانستان از جمله مقاصد صادراتی مشتریان ما هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: فناوري نانو كسب و كار پوشش های نانوساختار پوشش های نانو پوشش دهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۹۸۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش بین المللی فرصت های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و همکاری اتاق بازرگانی ایران و ازبکستان، امروز در سالن جابرحیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

 امید رضایی‌فر، مدیرکل سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و توسعه فناوری وزارت علوم درباره ظرفیت های نظام دانشگاهی کشور در حوزه فناوری گفت: نظام دانشگاهی ایران به‌عنوان یک حلقه متصل به حوزه صنعت و فناوری، موفق به تربیت نیروی انسانی متخصص بسیاری در جهان فناوری شده است.

وی ادامه داد: درحال حاضر، حدود بیش از ۳ میلیون دانشجو، در‌حوزه‌های مختلف درحال تحصیل هستند. از این میان حدود ۱۰۰ هزار نفر دانشجوی خارجی از کشورهای مختلف جهان در‌ ایران تحصیل می‌کنند.

رضایی‌فر به اهمیت پارک‌های علم و فناوری در کشور اشاره کرد ‌و گفت: حدود ۶۰ پارک علم و فناوری در کشور درحال فعالیت هستند که در این پارک‌ها، ۱۲ هزار شرکت فناور در این فضا مستقر شده شده‌اند.

وی درخصوص گام‌های توسعه‌ای اکوسیستم فناوری در ایران توضیح داد: در حال حاضر به دنبال آن هستیم که بتوانیم تاثیرگذاری دانش در اقتصاد را در فضاهای فناورانه ایران توسعه بدهیم.

وی ادامه داد: منظور از توسعه دانش در حوزه اقتصادی، اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان ایرانی به بازار و اقتصاد داخلی و بین‌المللی است.

وی اضافه کرد: به‌طور حتم، حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در کشورهای مختلف با اهداف مشترک بسیار مثمرثمر خواهد بود.

رضایی‌فر در پایان گفت: درحال حاضر به‌دنبال تشکیل اتاق مشترک بازرگانی و دبیرخانه‌ای برای اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی به بازار کشور های آسیای میانه از جمله کشور ازبکستان هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • نمایش توانمندی‌های استان کرمان در ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • پتانسیل بازار آفریقا برای خودروهای اقتصادی سایپا
  • توسعه کانال های ارتباط با مشتریان بیمه تعاون
  • گلایه از وضعیت شتاب‌دهی در حوزه زیست فناوری/اخذمجوزها محصول را منقضی می‌کند
  • ارائه ۵ محصول زنجیره ارزش راهبردی استان کرمان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • مرکز عمده فروشی جوراب در بازار تهران کجاست؟
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟
  • ایده برای طراحی سایت شرکتی
  • برگزاری مسابقه«سنتز سبز نانوذرات نقره به کمک عصاره لیمو»