Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید امیر موسوی مدیر مرکز مطالعات استراتژیک و روابط بین‌الملل، با بیان این‌که «این قرارداد باید زودتر از این امضاء می‌شد»، اظهار کرد: به نظر می رسد قرارداد نظامی منعقد شده بین ایران و سوریه در جریان سفر رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران به دمشق، قرار دادی مهم و موثر در تحولات آتی منطقه خاورمیانه است، گرچه هنوز قسمت‌های اعظمی از آن منتشر نشده و محرمانه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان این‌که« از صحبت‌های وزیر دفاع سوریه و بشار اسد رییس جمهور سوریه ،مشخص است که این قرارداد، قراردادی استراتژیک و همه‌جانبه از بعد نظامی است» ، گفت: طبق برخی از اخبار گفته می‌شود، احتمالا بر اساس این قرارداد علاوه بر سیستم‌ها وتسلیحات پیشرفته، سامانه‌هایی از سوی ایران در اختیار سوریه قرار داده می‌شود.

موسوی ادامه داد: اگر این سامانه‌ها در سوریه مستقر شوند ،این موضوع می‌تواند باعث تغییرات گسترده‌ای در معادلات منطقه‌ای شود و از این طریق ، امکانات استراتژیکی از نظر نظامی در اختیار سوریه قرار داده می‌شود.

مدیر مرکز مطالعات استراتژیک و روابط بین‌الملل در تهران هم چنین با اشاره به استقرار سامانه‌هایی در پایگاه‌های روسیه در سوریه گفت که هنوز فعالسازی این سامانه‌ها در اختیار سوریه نیست.

موسوی خاطرنشان کرد : در حال حاضر رژیم صهیونیستی از طریق آسمان منطقه جولان و همچنین آسمان لبنان به حریم هوایی سوریه ورود پیدا می‌کند و سوریه می‌تواند از طریق سامانه‌هایی که در اختیارش قرار می‌گیرد اجازه ندهد که موشک‌ها و پهبادهای رژیم صهیونیستی از طریق منطقه جولان وارد حریم هوایی سوریه شود و اگر لبنان نیز به این قرارداد بپیوندد دولت دمشق این توانایی را خواهد داشت تا به صورت مناسب‌تر با تجاوزات رژیم صهیونیستی از طریق آسمان لبنان به سوریه مقابله کند.

این کارشناس مسائل خاورمیانه با بیان این‌که «آمریکا، رژیم صهیونیستی و برخی از کشورهای عربی به شدت از انعقاد چنین قراردادی بین تهران و دمشق ناراحت هستند و در این راستا از ابزار رسانه‌ای برای فشار بیشتر به ایران و سوریه استفاده می‌کنند»، افزود: ایران با انعقاد این قرارداد رسما قانون سزار که مصوب کنگره آمریکا علیه سوریه است را شکسته است.

مدیر مرکز مطالعات استراتژیک و روابط بین‌الملل در تهران تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران با این اقدامات خود نشان داد که به هم پیمانان خود متعهد است و آمریکا نمی‌تواند شکافی بین ایران و متحدانش از جمله سوریه و لبنان ایجاد کند.


    منبع:ایسنا

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ایران و روسیه پارسی خبر موسوی رژیم صهیونیستی سامانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۹۹۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال توقف مذاکرات میان حماس و تل‌آویو در سایه تهدید علیه رفح

به گزارش خبرگزاری مهر، یک منبع در مقاومت فلسطین در گفتگو با شبکه المیادین تاکید کرد: در سایه تحولات اخیر مبنی بر تهدید تل آویو علیه شهر رفح و لشکرکشی جزئی یا کلی به این شهر، ممکن است جنبش حماس به سمت توقف مذاکرات جاری برای دستیابی به توافق با رژیم صهیونیستی حرکت کند.

وی در ادامه افزود: حماس بر این نکته تاکید دارد که تهدید حمله به رفح هرگز باعث نمی‌شود این جنبش در مسیر مذاکرات تحت فشار قرار گیرد.

در همین راستا یک منبع صهیونیست در گفتگو با روزنامه نیویورک تایمز تاکید کرد: ما به توافق نزدیک شده بودیم اما سخنان نتانیاهو مبنی بر حمله به رفح باعث شد حماس بر مواضع خود اصرار بورزد تا مانع ورود نظامیان به این شهر شود.

رسانه‌های صهیونیستی نیز گزارش دادند: طرف اسرائیلی بامداد امروز مصر را در جریان آغاز بیرون کردن غیرنظامیان از رفح قرار داده است.

پیش از این «محسن محمد صالح» مدیر مرکز مطالعات و پژوهش‌های الزیتونه در گزارشی به بررسی روند جنگ غزه طی ماه‌های اخیر پرداخته و نوشت که بیش از سه ماه است که اسرائیل تهدید به حمله زمینی به رفح می‌کند، ولی همچنان در انجام این طرح مردد است. این تردید به علت عدم تمایل تل‌آویو به حمله نیست، بلکه نگرانی واقعی این رژیم از شکستی است که در نتیجه این حمله دامن آن را می‌گیرد. در همین رابطه آمریکا و دیگر متحدان تل‌آویو نیز نسبت به عواقب تلخ و دردناک این حمله به رژیم صهیونیستی هشدار داده‌اند.

کد خبر 6098023

دیگر خبرها

  • ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا
  • احتمال توقف مذاکرات میان حماس و تل‌آویو در سایه تهدید علیه رفح
  • فیلم/ جنگ سایه‌ها بین ایران و اسرائیل
  • پیام رهبری به خانواده سردار ترور شده در سوریه
  • درخت 500 ساله در گیلان قربانی بی‌توجهی (فیلم)
  • ظهور شیوه عجیب در معاملات مسکن در ایران | علت چیست؟
  • واکنش وزیر دفاع انگلیس به تحریمش از سوی ایران/ مخالفت امارات با استفاده آمریکا از پایگاه های نظامی در این کشور/ حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه/ رایزنی محرمانه دولت بایدن و عربستان درباره یک توافق
  • قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها ابلاغ شد
  • شورای ملی تامین مالی به ریاست وزیر اقتصاد تشکیل شد
  • روند ثبت قرارداد‌های اجاره مسکن از طریق سامانه خودنویس کوتاه می‌شود