Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم ساوه در مجلس گفت: دولت به مدیران فرسوده و بی‌کفایت با تفکر لیبرالی میدان ندهد تا سلطان‌های سکه و ارز و خودرو و .... از دل این مدیریت فاسد ظهور نکند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، محمد سبزی در نطق میان دستور خود در نشست علنی امروز مجلس (یکشنبه22 تیر 99) گفت: هدف رونق اقتصادی کشور این است که عدالت اجتماعی در جامعه‌ای تامین شود، فقر ریشه‌کن شده و فاصله طبقاتی از بین برود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم ساوه در مجلس اظهار داشت:  علیرغم پیشرفت‌های فراوان در 40 سال اول انقلاب متاسفانه نمره مطلوبی در باب عدالت در دهه پیشرفت و عدالت به دست نیاورده‌ایم. 

وی افزود: نقش معلم ایجاد تحول و ساختن آینده جامعه، رشد و توسعه کشور، الگوسازی برای نسل جوان و پرورش شخصیت‌های متخصص و متعهد نقش بی‌بدیلی است و تکریم و قدرشناسی از معلم بر آحاد مردم و مسئولان فرض است اما سؤال این است آیا تکریم معلم است که بعد از عمری خدمت خالصانه به جامعه اکنون در دوران بازنشستگی با اندک حقوق شرمنده همسر و فرزندان خود باشد؟ هر چند حال و روز سایر بازنشستگان به ویژه برخی از بازنشستگان تامین اجتماعی بهتر از ایشان نیست

سبزی با بیان اینکه ‌چرا همسان سازی حقوق بازنشستگان انجام نمی‌شود،‌ خاطرنشان کرد: جامعه کارگری طبقه با اخلاص، صادق و زحمتکش است که از بزرگترین سرمایه‌های کشور است. نقش کارگران در تولید با کیفیت با وجود تحریم‌ها و نقش آفرینی مؤثر آنان در مسائل اقتصادی، سیاسی و اجتماعی بر کسی پوشیده نیست. حال چرا باید کارگر امنیت شغلی نداشته باشد.

نماینده مردم ساوه در مجلس اظهار داشت: قراردادهای سفید امضا که آرامش را از کارگران گرفته مشکل نابرابری حقوق و مزایا و عدم تناسب افزایش حقوق با تورم گرانی افسار گسیخته موجود باعث نگرانی و رنجش قشر کارگری شده است.

وی افزود: این بی‌عدالتی‌ها ناشی از بی‌تدبیری است . کار به جایی رسیده که به جای وام مسکن وام اجاره مسکن بدهند. 

سبزی خاطرنشان کرد: مسئولین به جای کدخدا به خدا تکیه کنید. امدادهای الهی را باور کنید، در طی7 سال متمادی همه امیدها را به مذاکره با غرب گره زدید و اکنون که به در بسته خورده‌اید به جای فرافکنی و نامه نگاری حامیان‌تان به مقام معظم رهبری از گذشته درس عبرت بگیرید و سخن مذاکره با مستکبران را دفن کنید.

نماینده مردم ساوه در مجلس اظهار داشت: به جای شعار ولایتمداری در عمل تابع رهبر معظم باشید، بیانیه گام دوم انقلاب را سرلوحه کار قرار دهید که این طلیعه فجر دیگری در پیش روی نهضت اسلامی ایران و تحقق آرمان‌های امام و شهیدان است.

وی افزود: حال که برای برقراری عدالت دستگاه قضایی در رسیدگی به پرونده مفسدان اقتصادی امید تازه‌ای در جامعه اسلامی آفریده وظیفه ما نمایندگان مجلس شورای اسلامی حمایت بی‌بدیل از آیت‌الله رئیسی و همکارانش است. ما معتقدیم مبارزه با اژدهای هفت سر اقتصاد عزم همگانی را می‌طلبد.

سبزی خاطرنشان کرد:همانگونه که دستگاه قضایی و مجلس شورای اسلامی مبارزه با فساد را از درون خود شروع کرده‌اند دولت نیز در یک سال باقیمانده از عمر سیاسی خود قدم مؤثری بردارد.

نماینده مردم ساوه در مجلس اظهار داشت: دولت وظیفه دارد دست رانت خواران، ویژه‌خواران و غارتگران بیت‌المال را از سر این ملت مظلوم و ستمدیده کوتاه کند، به مدیران فرسوده و بی‌کفایت با تفکر لیبرالی میدان ندهد تا سلطان‌های سکه و ارز، شکر و آهن، منسوجات، خودرو و موبایل و دیگر کالاهای استراتژیک از بین این مدیریت فاسد ظهور نکند. 

وی افزود: دولت مسئولیت‌های اجرایی را به عناصر پاکدست و امتحان داده به ویژه جوانان مومن انقلابی با تفکر سردار سلیمانی بسپارد که علاج واقعه را قبل از وقوع باید کرد. 

سبزی در پایان با اشاره به مشکلات حوزه انتخابی خود در بخش‌های مختلف از مسئولان خواستار رسیدگی به این مشکلات و حل آنها شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: ارز مجلس شورای اسلامی خودرو دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۰۰۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سه سال انتظار برای ارشاد مدیران

اگر گشت ارشاد مدیران شکل گرفته و موفق بوده است وضعیت فساد چگونه است که این حجم از فسادها به گوش مردم رسیده و نتیجه برخورد با مفسدان به چشم نمی‎آید؟ و همچنین چرا پاسخگویی به مردم به درستی صورت نمی‌گیرد که مردم هم احساس کنند مسئولان مدافع منافع آنان هستند و با مفسدان مقابله می‌کنند؟

به گزارش هم میهن، ابراهیم رئیسی، از ریاست قوه‌قضائیه به ریاست‌جمهوری (حوزه اجرایی کشور) آمد. از جمله مهمترین موضوعات در مناظرات انتخابات مبارزه با فساد بود که موجب بحث‎هایی بین عبدالناصر همتی و ابراهیم رئیسی شد. همان زمانی که تازه چندی از طرح و شروع بررسی پرونده اکبر طبری، از معاونان سابق رئیس قوه قضائیه گذشته بود و ابراهیم رئیسی در قامت رئیس قوه قضائیه آن را به‌عنوان برگ برنده‌ای در مقابله با فساد در اختیار داشت.

در همین اثنا او درباره گشت ارشاد به صراحت اعلام کرد: «ما معتقدیم فضای مجازی بهترین بستر است برای نظارت مردم بر دولتمردان. ما این کار را در دادگستری اجرا کردیم. نه که بعدها خواهیم کرد بلکه در حال حاضر به آن عمل می‌شود. چرا برخوردهایی می‌شود؟ ما گشت ارشاد خواهیم داشت برای مدیران؛ «الناس علی دین ملوکهم» اگر دولتمردان خوب عمل کنند مردم خوب هستند. »

البته رئیسی چندی بعد اعلام کرد که «گشت ارشاد مدیران زیر نظر بازرسی ریاست‌جمهوری تشکیل شد و به دستگاه‌های مختلف سرکشی می‌شود.» در این بین خبرگزاری فارس در گزارشی در حمایت از عملکرد دولت در این زمینه نوشته بود: «نگاهی به تصمیمات مدیران ارشد دولتی نشان می‌دهد در سه ماه گذشته، ۲۰ مدیر دولتی پس از ارزیابی عملکردشان از مجموعه دولت کنار گذاشته شدند. این تغییرات در سطح بالای مدیریتی دولت هم صورت گرفته است؛ که از آن میان می‌توان به پذیرش استعفای عبدالملکی وزیر سابق کار، یوسف نوری، وزیر سابق آموزش و پرورش و برکناری سیدجواد ساداتی‌نژاد، وزیر جهاد کشاورزی و رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی اشاره کرد (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۲).»

در آذرماه سال گذشته هم رئیسی در یکی از جلسات هیئت‌دولت گفته بود: «دولت مردمی با عزمی که برای مقابله با هرگونه فساد دارد، در دوسال گذشته محور شناسایی، رسیدگی و برخورد با گلوگاه‌های فسادزا بوده و برخی از پرونده‌های فساد را نیز به دستگاه قضایی ارجاع داده و حال انتظار عمومی از قوه قضائیه رسیدگی به این پرونده‌هاست.»

حالا پس از ۳ سال از آن وعده و با وجود این اظهارنظرها هم محدودیت‌های فضای مجازی که رئیسی آن را بستری برای نظارت مردم بر دولتمردان عنوان کرده بود، به ستوه آورده و هم آن گشت ارشادی که از آن سخن گفته‌اند و آن تلاش برای مقابله با فساد که رئیسی ادعا کرده بود هم افکار عمومی را پاسخگو نبوده و «بوی بهبود ز اوضاع جهان (بخوانید مملکت در مسئله فساد)» شنیده نمی‎شود.

هرچند دولت سیزدهم برکناری چند مدیر رده میانی را به‌عنوان گشت ارشاد مسئولان به خورد رسانه‌ها به‌ویژه رسانه ملی داد، اما فسادهای بزرگ مانند تخلف ۹۲ هزار میلیارد تومانی فولاد مبارکه، فساد ۳/۷میلیارد دلاری چای دبش و در آخر نیز تخلف مالی ۱۰۰۰ میلیارد تومانی کاظم صدیقی و پسرانش که گویا در برخورد مومنانه با آن کسی دنبال شفاف‌سازی و اقناع افکار عمومی نرفت.

در چنین شرایطی و در سال آخر دولت موضوع عملکرد دولت در حوزه مقابله با فساد و گشت ارشاد مدیران که وعده‌ای از وعده‌های آن بود نیز گاهی در میانه مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم به‌عنوان یک مطالبه مطرح می‎شود.

چنانچه معین‌الدین سعیدی، نماینده چابهار روز سوم اردیبهشت در صحن علنی مجلس هم به این موضوع به عنوان یک مطالبه اشاره کرده است.

حالا این سوالات باقی است که اگر گشت ارشاد مدیران شکل گرفته و موفق بوده است وضعیت فساد چگونه است که این حجم از فسادها به گوش مردم رسیده و نتیجه برخورد با مفسدان به چشم نمی‎آید؟ و همچنین چرا پاسخگویی به مردم به درستی صورت نمی‌گیرد که مردم هم احساس کنند مسئولان مدافع منافع آنان هستند و با مفسدان مقابله می‌کنند؟

دیگر خبرها

  • نگاهی به تمام جنجال‌های کریمی قدوسی | گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • درخواست کریمی قدوسی از دولت افغانستان برای بررسی رگ و ریشه اش /سخنگوی سپاه ادعای جنجالی را تکذیب کرد /گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • سه سال انتظار برای ارشاد مدیران
  • نماینده مجلس : موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • نماینده مردم زنجان : دولت جدیت لازم برای استفاده از افراد توانمند را نداشت/ مجلس در انتسابات تاثیر منفی گذاشت/ چالش‌هایمان بیشتر خواهد شد
  • طرح ۵۵۰ هزار هکتاری کشاورزی باید در اولویت مجلس پیش رو باشد
  • چرا مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس مهم است؟
  • متکی هیچ تماسی با ابوترابی برای ریاست مجلس نداشته است
  • تحقق توسعه پایدار با همدلی و انسجام مجلس و دولت