Web Analytics Made Easy - Statcounter

اولین مانور جهادی اصلاح و بهینه سازی روشنایی معابر با حضور مدیرکل نظارت برتوزیع توانیر و استاندار مرکزی و مسئولان استان مرکزی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، سید «علی آقا زاده» در مراسم اجرای  مانور جهادی  بهینه سازی روشنایی معابردر اراک بابیان اینکه صنعت آب و برق استان مرکزی با ارائه خدمات مستمر نقش بسزایی در رفاه شهروندان دارند، گفت: توزیع برق استان مرکزی شرکتی تلاشگر است و با گسترش ارائه خدمات غیرحضوری به ویژه درایام کرونا بی وقفه در راستای رفاه شهروندان وتامین برق پایدار گام برمی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

استاندار مرکزی افزود: صنعت برق استان مرکزی با وجود مطالبات میلیاردی از مشترکین، کمبود قطعات و سرقت تجهیزات خدمات تامین برق استان را به نحو مطلوبی ارائه می کند و این کار بسیار بزرگی است.

 

وی با قدردانی از این اقدام ضربتی و عملکرد شایسته توزیع برق در روشن نگه داشتن کوچه و خیابانها که ضامن امنیت ورفاه اجتماعی است، ادامه داد: فعالیت پرسنل خدوم توزیع برق در هر شرایط جوی و به طور شبانه روز ستودنی است و طراحی و اجرای  این مانورها، فرصت مناسبی جهت ارتقای آمادگی در راستای مقابله با بحران های احتمالی است.

 

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی هم گفت: در حوزه عملیاتی مدیریت توزیع برق شهرستان  اراک  بالغ بر 30 هزار چراغ روشنایی معابر وجود دارد که نگهداشت روشنایی آن ها کاری دشوار و همتی والا می خواهد، که با همت همکاران برنامه ریزی شده و از هفته گذشته این برنامه ها انسجام بیشتری پیدا کرده است.

 

محمد اله داد افزود: این مانور جهادی اصلاح  روشنایی  با مشارکت ۱۷ گروه عملیاتی از سراسر استان مرکزی از امشب آغاز و به مدت یک هفته ادامه دارد و ۲ هزار چراغ روشنایی معابر اراک در این مانور اصلاح و بهینه سازی می‌شوند.

 

وی ادامه داد: مانور جهادی  اصلاح و بهینه سازی روشنایی معابر  اراک با هدف افزایش ایمنی تردد خودروها و کاهش تصادف ،پیشگیری از سرقت وافزایش امنیت و توسعه گردشگری در این شهرستان انجام می‌شود.

 

اله داد افزود: امیدواریم با ادامه داشتن اجرای برنامه های ضربتی  اصلاح روشنایی معابر در روزهای آتی،خاموشی های این بخش را به حداقل رسانده و رضایت مندی مردم عزیز اراک را بیشتر از گذشته جلب کنیم.

 

پایان پیام/87

منبع: شبستان

کلیدواژه: شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی روشنایی معابر برق رسانی بهینه سازی روشنایی معابر برق استان مرکزی مانور جهادی توزیع برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۰۱۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید گاز باید افزایش پیدا کند/ لزوم بهینه سازی مصرف

امین نوربخش کارشناس انرژی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه بر اساس شاخص‌های موجود امنیت انرژی مربوط به کشورهای مصرف کننده است، گفت: کشورهایی نظیر ایران و کشورهایی که بیشتر صادر کننده هستند باید ابتدا تغییراتی در شاخص‌ها ایجاد کنند و سپس به عنوان امنیت انرژی از آن یاد نمی‌شود و بیشتر ابعاد صادراتی آن و تنوع مقاصد صادراتی مطرح می‌شود.

وی ادامه داد: ما هم در تولید و هم مصرف دچار مشکل هستیم، زیرا تولیدمان در مقایسه با ذخایری موجود بسیار کم است و اگر این روند ادامه دار باشد اتمام ذخایر گازی و نفتی ما تقریباً ۸ دهه طول می کشدو آخرین کشوری هستیم که ذخایر آن به اتمام می‌رسد.

نوربخش ادامه داد: ما اگر این نسبت را افزایش ندهیم باعث می‌شود که پس از چند دهه ایران و چند کشور دیگر نفت و گاز دارند و سایر کشورها نفت و گازشان به اتمام رسیده است در این شرایط سایر کشورها روندی را طی نمی‌کنند که برای تأمین انرژی خود به یک یا دو کشور وابسته شوند.

به گفته این کارشناس انرژی، روندی که برای کاهش مصرف سوخت‌های فسیلی آغاز شده به این دلیل است که قدرت‌های بزرگ دسترسی چندانی به انرژی ندارند و هر چقدر ادامه پیدا کند کشورهای بیشتری را همراه خود می‌کند و کشور ما که تقاضا برای سوخت‌های فسیلی وجود دارد اگر تولید را افزایش ندهد در دوره‌ای مجبور به فروش نفت و گاز می‌شوند که مشتری برای آن نیست و قیمت‌ها را به شدت کاهش پیدا می‌کند به همین دلیل در عرضه و تولید باید به فکر افزایش باشیم.

وی با اشاره به اینکه در مصرف نیز چالش‌هایی وجود دارد و شدت مصرف انرژی در کشور ما نسبت به میانگین جهانی بیشتر است، خاطر نشان کرد: برای انجام یک واحد کار مشخص دو برابر میانگین جهانی انرژی مصرف می‌شود و فرصت بالقوه ای وجود دارد که با بهینه سازی بتوانیم مصرف انرژی را کاهش دهیم تا ظرفیتی برای صادرات و درآمد ارزی و حتی ایجاد روابط سیاسی از طریق توسعه روابط انرژی در فضای منطقه ایجاد شود.

به گفته نوربخش می‌توان گفت تولید نسبت به ذخایر موجود کم است و باید حجم تولید را افزایش داد و حتی آن را به دو برابر برسانیم و هم به لحاظ مصرف آن را کاهش دهیم.

وی در خاتمه یادآور شد: بهینه سازی راه‌های مختلفی دارد به عنوان مثال تبدیل نیروگاه‌ها به سیکل ترکیبی، رفع نشتی خطوط لوله و حتی تعویض بخاری و راه کارهای قیمتی؛ قیمت گذاری پلکانی می‌تواند در بهینه سازی مصرف مثمر ثمر واقع شود. اما ابتدا باید برسی کرد که مدام یک از این راهکارها ظرفیت بیشتری دارد به عنوان مثال در بخش خانگی از راهکارهای غیر قیمتی نظیر تعویض بخاری‌ها می‌توان دنبال کرد

کد خبر 6097948 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • اعلام برنامه‌های شرکت ملی گاز ایران در بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت
  • فعالان اقتصادی به کنسرسیوم توسعه اقتصادی امیرکبیر ملحق شوند
  • بزرگترین هنرستان جوار صنعت کشور در استان مرکزی ایجاد شده است
  • نخستین سامانه پایش هوشمند روشنایی معابر شبکه توزیع برق افتتاح شد
  • وزیر صنعت معدن و تجارت شامگاه دوشنبه وارد اراک شد
  • اجرای عملیات لای‌روبی و پاکسازی رودخانه اراک
  • پروژه روشنایی معابر نواحی صنعتی رضی و مشگین شهر افتتاح می‌شود
  • تولید گاز باید افزایش پیدا کند/ لزوم بهینه سازی مصرف
  • راهکار رفع ناترازی سوخت، اصلاح زیرساخت‌ها به‌منظور مصرف بهینه است/ لزوم حمایت از احداث صنایع پالایشی کوچک
  • ۱۹۱ کیلومتر از راه‌های اصلی خراسان شمالی بهسازی شد