Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیوع ویروس کرونا می تواند مانعی بر سر راه ابداعات و نوآوری ها در زمینه انرژی باشد. اما سرمایه گذاری در این بخش می تواند به حفاظت از 750 هزار شغل بینجامد.

به گزارش «انرژی امروز» در حال حاضر دنیا به ابداعات و نوآوری در زمینه تولید و مصرف انرژی نیازمند است اما آژانس بین المللی انرژی معتقد است در حال حاضر شیوع ویروس کووید 19 مانعی بر سر راه نیل به این مقصود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر به دلیل کاهش تقاضای ناشی از شیوع ویروس کرونا، ظرفیت جهانی برای ارائه تکنولوژی های جدید به بازار ضعیف تر خواهد بود. عدم اطمینان به سیاست ها و بازار باعث شده است که سرمایه گذاری برای کارآفرینی به شدت کاهش یابد.

نوآوری طیف وسیعی از مشارکت ها را در بر می گیرد اما موضوع مهم این است که دولت ها در حال حاضر نقشی محوری در سرمایه گذاری بر روی تحقیق و توسعه دارند. آنها اولویت های ملی و عملیاتی را گرد هم می آورند و در تعیین انتظارات بازار نقش اساسی دارند، جریان دانش را تضمین می کنند، در زیرساخت های اساسی سرمایه گذاری می کنند و پروژه های عمده را راه اندازی می کنند.

اگر دولت ها به دست و پنجه نرم کردن با کووید 19 بپردازند، می توانند فرصت های ابداعات در حوزه های انرژی های پاک را فراهم کنند. این امر به حفاظت از 750 هزار شغل در حوزه تحقیق و توسعه انرژی منتهی می شود. و فرصتی استراتژیک برای دولت ها به وجود می آورد که اطمینان یابند صنایع آنها از پس کووید 19 برخواهند آمد و برای رشد بازار در آینده آماده تر خواهند بود.

آژانس بین المللی انرژی پیش بینی می کند که در راه رسیدن به انرژی پایدار و اهداف اقلیمی، سرمایه گذاری بر تکنولوژی هایی که در حال حاضر در مراحل آزمایشگاهی و تجربی هستند در دو دهه آتی سالانه به 350 میلیارد دلار برسد.

IEA می گوید بخش هایی وجود دارند که برای تحرک بخشی به فعالیت های اقتصادی در اولویت سرمایه گذاری قرار دارند. به ویژه، مهم است مه بخش تحقیق و توسعه بر اساس برنامه 2025 سرمایه دریافت کند.

سیاست ها و سرمایه گذاری های بر پایه بازار می تواند زنجیره تامین تکنولوژی های کوچک را توسعه دهد، همان اتفاقی که پنل های خورشیدی افتاد. تکنولوژی های باتری ها، الکترولیزرها و سلول های سوختی مثال هایی از این دست هستند.

برچسب هاآژانس بین المللی انرژی (IEA) انرژی امروز

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: آژانس بین المللی انرژی IEA انرژی امروز آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو تحقیق و توسعه سرمایه گذاری حال حاضر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۰۲۱۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش یک درصدی بهای نفت در بازار جهانی

به طور متعارف عرضه و تقاضا باید بهای نفت در بازار انرژی را تعیین کند، اما تنش‌های سیاسی و بازی‌های امنیتی فعلی در جهان معاصر به اصلی‌ترین عامل بر روی نوسانات انرژی تبدیل شده است. جنگ اوکراین، تحریم روسیه، ایران و ونزوئلا به عنوان صادر کنندگان بزرگ نفت، و نیز جنگی فعلی غزه که می‌تواند دامنه آن به کل خاورمیانه کشیده شود جملگی بر بهای طلای سیاه تاثیر می‌گذارند. 

به گزارش خبرگزاری رویترز، بهای نفت در معاملات امروز بازار انرژی شاهد کاهش یک درصدی بود. 

بر این اساس، نفت برنت دریای شمال برای تحویل در ماه ژوئیه با ۸۷ سنت کاهش، ۸۶ دلار و ۳۳ سنت در هر بشکه داد و ستد شد. بهای نفت وست تگزاس اینترمیدیت آمریکا نیز با ۷۰ سنت کاهش، به ۸۱ دلار و ۹۳ سنت رسید. 

یکی از دلایل اصلی کاهش بهای نفت در معاملات امروز، انتشار گزارش‌های جدید درباره افزایش تولید نفت خام آمریکا بود. این گزارش‌ها حاکی از آن است که تولید نفت خام آمریکا در ماه فوریه به ۱۳ میلیون و ۱۵۰ هزار بشکه در روز رسیده است. این آمار در ماه ژانویه ۱۲ میلیون و ۵۸۰ هزار بشکه بود که نشان دهنده افزایش قابل توجه در تولید است. 

امیدواری‌ها برای توافق میان حماس و رژیم صهیونیستی و استقرار آتش بس پایدار در نوار غزه از دلایل سیاسی بود که باعث کاهش بهای نفت در بازار انرژی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اقتصاد بین الملل

دیگر خبرها

  • کاهش یک درصدی بهای نفت در بازار جهانی
  • شناسایی ۱۰۰ نقطه مازندران برای ساخت نیروگاه برق آبی
  • ساخت ۱۳ نیروگاه برقابی در مازندران
  • پیش‌نیاز پیشرفت و توسعه در هر حوزه، تحقیق و پژوهش است
  • ۱۳ نیروگاه برق‌آبی در مازندران ساخته می‌شود
  • عبور از تحریم‌های نفتی و رکوردشکنی فروش نفت خام
  • بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • سرمایه گذاری انرژی های تجدید پذیر در استان اصفهان