Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@17:49:29 GMT

دستورالعمل‌های ضروری برای صرف غذا در رستوران

تاریخ انتشار: ۲۲ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۰۲۵۷۲

دستورالعمل‌های ضروری برای صرف غذا در رستوران

ایسنا/خراسان رضوی خوردن غذا در بیرون از منزل همواره با خطرات زیادی توام است، اما مقامات بهداشتی می‌گویند که اقدامات احتیاطی وجود دارد که با رعایت آنها می‌توان احتمال ابتلا به کروناویروس را به حداقل رساند.

به گزارش ترکیش نیوز، مراکز کنترل و پیشگیری بیماری‌های امریکا (CDC) توصیه می‌کند که سفارش دادن غذا و تحویل آن هنوز مطمئن‌ترین گزینه برای صرف غذای رستورانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر تصمیم دارید که در رستوران غذا بخورید، بهتر است از صندلی‌های در فضای باز که میزها حداقل با فاصله 6 فوت ( دو متر) از هم فاصله‌دارند، استفاده کنید. غذا خوردن در رستوران‌ها با تهویه نامناسب، فاصله ایمنی کمتر بین میزها با بیشترین خطر همراه است.

کروناویروس از طریق قطرات تنفسی در هنگام صحبت، خنده، آواز خواندن، سرفه یا عطسه منتشر می‌شود. متخصصان می‌گویند فضاهای داخلی نسبت به فضای بیرون خطر بیشتری دارند زیرا ممکن است دورنگه داشتن افراد مشکل باشد و تهویه کمتری نیز داشته باشد.

دکتر سوزان کیسی بلیزدال، کارشناس بیماری‌های عفونی دانشگاه ایلینویز شیکاگو گفت: برای غذا خوردن در بیرون از منزل باید دیگر اقدامات ایمنی نیز بررسی شود. به‌عنوان‌مثال، پیشخدمت‌ها باید از ماسک استفاده کنند و رستوران باید فرایندی را انجام دهد تا اطمینان حاصل شود که افراد درحالی‌که منتظر یک میز خالی هستند، تجمع ایجاد نکنند.

منوی دیجیتال یا یک‌بارمصرف و ظروف یک‌بارمصرف نیز مطابق با توصیه های CDC ارجحیت دارند. این مرکز می‌گوید گزینه‌های پرداخت بدون تماس دست، مانند موارد موجود در دستگاه تلفن همراه بهینه هستند. در غیر این صورت، رستوران‌ها باید روش‌هایی را برای جلوگیری از تماس دست‌به‌دست با پول نقد و کارت اعتباری داشته باشند.

وی پیشنهاد می‌کند که اگر با یک گروه در یک رستوران جمع می‌شوید، فقط با افرادی که می‌شناسید غذا بخورید و بررسی کنید که آیا آنان مریض شده‌اند یا علائمی را تجربه کرده‌اند یا خیر.

افرادی که در معرض خطر ابتلا به بیماری شدید ناشی از ویروس کرونا باشند مانند سالمندان یا مبتلایان به بیماری مزمن ممکن است از صرف غذا در رستوران‌ها به‌طورکلی خودداری کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۰۲۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو کارگزاری جدید بورس مجوز فعالیت گرفتند

آفتاب‌‌نیوز :

به گزارش سازمان بورس، نوید خالقی اظهار داشت: از زمان اجرایی شدن دستورالعمل صدور مجوز تأسیس و فعالیت کارگزاری از اواخر خرداد ماه ۱۴۰۰ تاکنون، تعداد ۱۹ موافقت اصولی تأسیس شرکت کارگزاری در بازار سرمایه، صادر شده که ۱۱ مورد توانستند با احراز شرایط دستورالعمل، به مرحله تاسیس و ثبت شرکت نزد مرجع ثبت شرکت‌ها رسیده و ۱۰ شرکت کارگزاری، مجوز فعالیت خود را از سازمان بورس دریافت کرده‌اند.

رئیس اداره امور کارگزاران سازمان بورس و اوراق بهادار افزود: مطابق دستورالعمل، شروع به فعالیت شرکت‌های کارگزاری طی ۴ مرحله صورت می‌گیرد و شرکت کارگاری پس از «دریافت موافقت اصولی، تأسیس شرکت کارگزاری، دریافت مجوز‌های فعالیت شرکت کارگزاری و عضویت نزد ارکان بازار سرمایه» می‌تواند خدمت رسانی و فعالیت خود را آغاز کند.

وی با بیان این که اکنون با توجه به شرایط بازار درخواست‌ها برای تاسیس شرکت کارگزاری در نوسان است، گفت: بعد از کارگزاری‌های جدیدالتاسیس «پویان، هامرز، آسمان، اعتبار تابان، راهین، یزدان و آرتان» اخیرا سه شرکت جدیدالتاسیس به مرحله دریافت مجوز فعالیت رسیده‌اند.

خالقی تصریح کرد: مجوز فعالیت شرکت جدیدالتاسیس «پاداش و پویش» در بهمن ماه ۱۴۰۲ صادر شد که عضویت نزد ارکان بازار سرمایه را هم گذرانده شده و فعالیت خود را آغاز کرده اند.

وی افزود: در روز‌های آینده نیز مجوز فعالیت شرکت جدیدالتاسیس «ایده آل» صادر خواهد شد و این کارگزاری پس از طی مراحل اداری می‌توانند فعالیت خود را آغاز کنند. همچنین شرکت کارگزاری «خردمند» نیز مجوز تاسیس کارگزاری را از سازمان دریافت کرده است و نزد مرجع ثبت شرکت‌ها و سازمان به عنوان نهاد مالی به ثبت رسیده است.

خالقی با تاکید بر این که در حال حاضر هیچ‌گونه درخواست باز بلاتکلیف، برای تاسیس شرکت کارگزاری وجود ندارد، گفت: در حال حاضر در صنعت کارگزاری هیچ صفی برای دریافت مجوز وجود ندارد و متقاضیانی که برای تاسیس کارگزاری درخواست می‌دهند پس از تکمیل مدارک خود وفق دستورالعمل صدور مجوز تأسیس و فعالیت کارگزاری و گذراندن تشریفات قانونی و مقرراتی مندرج در همان دستورالعمل نتیجه به متقاضیان اعلام می‌شود و متقاضیانی که موافقت اصولی از سازمان دریافت می‌کنند باید تأییدیه‌های لازم را برای اعضای هیات مدیره و مدیر عامل پیشنهادی وفق دستورالعمل تأیید صلاحیت حرفه‌ای مدیران نهاد‌های مالی مصوبه شورای عالی بورس، دریافت کنند.

وی با اشاره به این که حدود ۸ درخواست برای تاسیس کارگزاری در جریان است، تاکید کرد: برخی از این درخواست‌ها نواقصی داشته که برای تکمیل پرونده به متقاضیان بازگردانده شده، برخی در حال تکمیل توسط متقاضیان بوده و برخی دیگر در مرحله مصاحبه هستند.

تشخیص کارگزاری‌های مجاز

رئیس اداره امور کارگزاران سازمان بورس و اوراق بهادار در پایان گفت: هر شخصی اعم از مشتریان، سهامداران و بانک‌ها که با شرکت‌های کارگزاری در ارتباط هستند، می‌توانند اطلاعات مربوط به لغو و صدور مجوز‌ها را با مراجعه به سامانه نهاد‌های مالی دارای مجوز به نشانی CFI.SEO.IR با جستجوی نام شرکت کارگزاری مدنظر از حوزه فعالیت شرکت کارگزاری و معتبر بودن مجوز‌های آن‌ها اطمینان حاصل کنند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • دستورالعمل فواصل بین کسب و کار‌های کشاورزی اصلاح می‌شود
  • دیدار مخفیانه دبیرکل ناتو و وزیر خارجه آلمان در رستوران تا پاسی از شب لو رفت+ تصاویر
  • حفظ حریم خصوصی و امنیت داده‌های کاربران؛ از ایران تا آمریکا
  • رزرو هتل در آمستردام
  • پنج چیزی که به دست آوردنشان برای ثروتمندان هم سخت است!
  • تولید زیر بار فشار دستورالعمل ها
  • استاندارد پرورش حلزون هنوز تدوین نشده
  • دو کارگزاری جدید مجوز فعالیت گرفتند
  • دو کارگزاری جدید بورس مجوز فعالیت گرفتند
  • چرا دانشمندان خوردن روزی دو تخم‌مرغ را توصیه می‌کنند؟