Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-26@08:13:10 GMT

طاعون خیارکی چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۲ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۰۴۶۸۷

طاعون خیارکی چیست؟

طاعون خیارکی بیماری است که حالا بسیاری افراد را بعد از کرونا ترسانده است.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ طاعون خیارکی نام بیماری است که شنیدن اخبارش بعد از کرونا ترس را در میان افراد مختلفی در دنیا به وجود آورده است. حالا اخباری شنیده می شود که باز هم از کشور چین بیماری طاعون خیارکی شنیده شده اما آیا این اخبار صحت دارد؟ و طاعون خیارکی  واقعا چیست و چگونه منتقل می شود؟

با نگاهی به تاریخ می بینیم طاعون خیارکی بیماری جدیدی نیست بلکه جزو بیماری های باکتریایی محسوب می شود که می تواند از حیوان به انشان منتقل شود و شیوع آن مربوط به قرن چهاردم میلادی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در آن سالها بسیاری از مردم جهان طاعون خیارکی گرفته و مردند و به طاعون سیاه معروف شد.

طاعون خیارکی همچنین در سالهای پایانی دهه  میلادی باعث کشته شدن یک پنجم از جمیعت انگلیس و لندن شد. اما واقعا طاعون خیارکی چه قدر خطرناک است؟

این بیماری جزو خطرناک ترین بیماری های در جهان است که می تواند بسیاری از افراد را به کام مرگ بکشاند و بر اساس اطلاعات و آمار طاعون خیارکی اگر درمان نشود  تا درصد مبتلایان را به کام مرگ می کشاند.

علائم طاعون خیارکی

طاعون علائم مختلفی در بدن دارد که در ذیل به آن اشاره می کنیم:

    تب شدید

    لرز

    حالت تهوع

    ضعف عمومی

   تورم غدد لنفاوی به‌خصوص در گردن و زیربغل و کشاله ران

در فضای مجازی اخباری منتشر شد که آیا طاعون خیارکی دوباره منتشر شده است؟ در سالهای اخیر بارها در نقاط مختلف جهان این بیماری دیده شده و مساله جدیدی نیست و بر خلاف شایعات به نظر نمی رسد که طاعون سیاه بخواهد جهان را دچار اپیدمی کند. اما آیا طاعون خیارکی به ایران آمده است؟

مینو محرز پزشک و چهره ای آشنا دبرای مردم ایران است. وی در ماجرای کرونا هشدارهای صریحی بیان کرد و حتی خود نیز به کرونا مبتلا شد.

این فوق تخصص بیماری های ریوی درباره ورود طاعون خیارکی به ایران می گوید که در حال حاضر  شیوع بیماری طاعون خیارکی در کشور مغولستان گزارش شده است و اخبار منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر شیوع آن در کشور را تکذیب می کنم.

بیماری طاعون خیارکی یک بیماری عفونی است که در طبیعت به موش و سگ سانان  منتقل می شود و از این طریق این بیماری احتمالا به انسان انتقال داده می شود که این مسئله سبب انتشار و سرایت این عارضه در بین مردم خواهد شد.

عضو کمیته علمی کشوری کرونا با اشاره به اینکه بیماری طاعون خیارکی علائم متفاوتی دارد، تاکید کرد: بیماری طاعون خیارکی دارای علائم ریوی شدید و در برخی موارد به صورت توده های چرکی در کشاله های ران و دیگر جاهای بدن ایجاد می شود که برخی از انواع این بیماری خطرناک و حتی کشنده است.

محرز با اشاره به اینکه بیماری طاعون خیارکی در ایران و حتی کشورهای اطراف دیده نشده است، تاکید کرد: در حال حاضر  تیم های قوی جهت کنترل بیماری طاعون خیارکی تشکیل شده است و این موضوع به طور جدی در سراسر کشور رصد می‌شود.

عضو کمیته  کشوری کرونا افزود: بیماری طاعون خیارکی دارای آنتی بیوتیک است اما به طور کلی برخی از انواع آن می تواند خطرناک و شدید باشد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: طاعون خیارکی بیماری طاعون خیارکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۰۴۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عباس عبادی گفت: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیرو‌های طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت است .

 


وی با بیان اینکه تعداد محدودی از پرستارانی که در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند ، افزود: در حال حاضر، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیرو‌های مسلح مشغول خدمت هستند.
معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.
عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یکی از چالش‌های جهانی است، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

دیگر خبرها

  • آغاز برنامه ملی ریشه کنی بیماری طاعون نشخوار کنندگان کوچک در خوشاب
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • واکسیناسیون بیش از ۲۴۷ هزار رأس دام در زنجان
  • آغاز ایمن سازی رایگان دام‌های هویزه برعلیه بیماری‌های طاعون نشخوارکنندگان کوچک و آبله
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • واکسیناسیون دام‌های هویزه علیه طاعون نشخوارکنندگان کوچک و آبله
  • واکسیناسیون رایگان یک میلیون و ۲۰۰ هزار راس دام سبک در گلستان علیه طاعون نشخوارکنندگان