Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- مدیرکل بیمه سلامت استان مرکزی با بیان اینکه نسخه نویسی الکترونیکی از ابتدای مرداد در استان مرکزی الزامی‌ شود از پرداخت ۱۴۰ میلیارد ریال از بدهی‌های بیمه سلامت به مراکز درمانی خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، محمدرضا جیریایی ظهر امروز در دومین نشست اطلاع رسانی با اصحاب رسانه با اشاره به جمعیت بیمه شده اظهار داشت: در سطح استان مرکزی 568 هزار نفر معادل 41 درصد جمعیت استان از بیمه سلامت بهره مند شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بیمه سلامت استان مرکزی با توجه به نظرسنجی های از بیمه شدگان و موسسات طرف قرارداد صورت گرفته رضایت مندی نسبی را کسب کرده و بیمه سلامت در سال 99 برای ارائه خدمات مطلوب تر و باکیفیت تر در حوزه دولت الکترونیک اهداف بلند مدتی را در نظر گرفته است.

مدیرکل بیمه سلامت استان مرکزی خاطرنشان کرد: نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیکی از مهم ترین اهداف بلند مدت در حوزه دولت الکترونیک است که از اواخر سال 97 این برنامه در شهرستان های خمین، محلات و شازند آغاز شد و در سال گذشته مشکلات و نواقص این طرح برطرف شد و در سال 99 این طرح در کل کشور از جمله استان مرکزی اجرایی شد.

جیریایی عنوان کرد: در راستای نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک آموزشات موردنیاز موسسات طرف قرارداد اعم از داروخانه ها، پاراکلینک ها، آزمایشگاه ها، پزشکان و غیره از ابتدای خرداد ماه آغاز شده تا موسسات طرف قرارداد بتوانند بر اساس آموزش های فراگرفته از مرداد ماه خدمات را در غالب الکترونیک ارائه بدهند.

استحقاق‌سنجی 84 درصد موسسات طرف قرارداد بیمه سلامت در استان مرکزی

وی خاطرنشان کرد: طرح نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک پروژه ملی است و این طرح سال های گذشته در بعضی از کشورهای اروپایی و آمریکایی اجرایی و خدمات مناسب و خوبی ارائه دادند.

مدیرکل بیمه سلامت استان مرکزی تصریح کرد: از مزایای نسخه پیچی و نسخه نویسی الکترونیکی کاهش تردد مراجعه کنندگان به سازمان بیمه گر، از بین رفتن تبادل فیزیکی اسناد و شفاف سازی تمام اطلاعات بیمه شده است و پزشک معالج می‌تواند به اطلاعات سابق بیمار خود به سهولت برای پیشبرد اهداف خود دسترسی پیدا کند.

جیریایی ادامه داد: نسخه پیچی و نسخه نویسی الکترونیک از تقاضاهای القا شده جلوگیری می‌کند و پزشک می‌تواند به اطلاعات مورد نیاز خود دسترسی پیدا کند و براساس اصول علمی نظر بدهد.

وی اضافه کرد: 84 درصد موسسات طرف قرارداد استان مرکزی هنگام ورود بیمار به موسسه از پروژه استحقاق‌سنجی بهره می‌برند و و تمام موسسات طرف قرارداد تا پایان تیر ماه به درگاه الکترونیکی ارائه خدمات متصل می‌شوند.

مدیرکل بیمه سلامت استان مرکزی  افزود: موسسات طرف قرارداد باید از ابتدای مرداد ماه از نسخه نویسی الکترونیکی استفاده کنند و نیز موسسات طرف قرارداد طبق آموزش های فراگرفته باید از ابتدای مرداد ماه تبادل الکترونیک اسناد بستری و بخش خصوصی را انجام بدهند و لزومی به ارسال فیزیک اسناد به سازمان های بیمه گر نیست.

جیریایی خاطرنشان کرد: سیستم الکترونیک تبادل اسناد بستری بیمارستان و بیمه سلامت در بخش خصوی از مرداد ماه آغاز می‌گردد و یا توجه به اینکه 52 هزار سند بستری طی یک ماه توسط بیمارستان ها تولید می شود این انر مزایای خوبی در جهت تسریع در مراحل رسیدگی برای بیمار دارد و قبل از این طرح تعداد زیاد از اوراق بستری باید صادر و به موسسات بیمه گر ارسال می‌گردید و اما لز مرداد ماه تمامی رسیدگی ها از طریق الکترونیک به سازمان های مربوطه ارسال می گردد.

وی عنوان کرد: بیمه سلامت دارای پروژهای عمرانی و الکترونیکی متعددی است  و امیدواریم تا پایان سال با تعامل و هماهنگی های لازم چهار شهرستان استان از جمله تفرش، خمین، دلیجان و شازند از سازمان بیمه سلامت برخوردار شوند و در راستای پروژه های الکترونیک باید از ظرفیت های مهم و حیاتی رسانه های دیداری و نوشتاری بهره کافی برده شود.

تصمیم‌گیری درباره افرادی که به صورت رایگان بیمه شدند

مدیرکل بیمه سلامت استان مرکزی تصریح کرد: سهمیه دارو بیمه شدگانی که دارای بیماری خاصی هستند از بین نمی‌رود و در هر زمانی می‌توانند دارو مورد نیاز خود را دریافت کنند و در شهرهای بالای 20 هزار نفر استان مرکزی طرح نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیکی انجام می‌گردد.

جیریایی ادامه داد: براساس قانون مجلس و قانون بودجه دولت تمام افرادی که به صورت رایگان بیمه شدند و تاریخ دفترچه های درمانی آنها به اتمام رسیده می‌توانند به مراجعه ذی ربط مراجعه و دفترچه های درمانی خود را می‌توانند 6 ماه تمدید کنند و سپس ارزیابی وسع آنها انجام می گردد.

وی اضافه کرد: ارزیابی وسع بیمه شدگان رایگان توسط وزرات تعاون، کار و رفاه اجتماعی صورت می‌پذیرد و افراد جزء دهک های یک، دو و سه جامعه می‌توانند مجددا از دفترچه های رایگان برخوردار گرددند و افراد جزء دهک های چهارم جامعه باید 50 درصد حق سرانه معادل مبلغ 335 هزار و 200 تومان سالانه پرداخت کنند.

مردم مراقب سواستفاده کلاهبرداران از عناوین بیمه سلامت باشند

مدیرکل بیمه سلامت استان مرکزی عنوان کرد: افراد جزء دهک های پنجم جامعه باید سالانه مبلغ حدود 668 هزار تومان پرداخت کنند در استان مرکزی 2 هزار و 452 نفر اتباع بیگانه وجود دارد که از این تعداد 327 نفر سهم شهرستان اراک ، یک هزار و 805 نفر سهم شهرستان ساوه و 220 نفر سهم شهرستان دلیجان  است و ارزیابی دهک ها را وزرات دفاع انجام می‌دهد.

جیریایی بیان کرد: افراد سودجو با عناوین مختلف با مردم تماس می‌گیرند و مردم هوشیار باشند که بیمه سلامت تحت هیچ شرایطی با مردم تماس نمی‌گیرد و مردم در تمام موارد مختلف باید با سازمان بیمه سلامت مراجعه کنند و افراد می‌توانند به موسسات طرف قرارداد و پیشخوان دولت مراجعه و اطلاعات موردنیاز خود را کسب کنند و افراد در صورت مشاهده این گونه اتفاقات می‌توانند با شماره 1666 تماس گرفته و گزارش بدهند.

وی خاطرنشان کرد: سال گذشته بدهی بیمه سلامت موسسات طرف قرارداد 480 میلیارد ریال بود  و سال گذشته عمده بدهی ها مربوط به دانشگاه علوم پزشکی به ویژه در مرکز استان است و نیز امسال 140 میلیارد ریال به موسسات طرف قرارداد پرداخت شد و درحال حاضر بدهی زیادی وجود ندارد.

آغاز ثبت‌نام بیمه سلامت دستیاران و دانشجویان دکترای تخصصی2 میلیون نفر از جمعیت ‌آذربایجان شرقی زیر پوشش بیمه سلامت قرار دارندبیمه سلامت تنها 3800 میلیارد تومان بدهی دارد

اختصاص 150 میلیارد ریال به 1237 بیمار خاص تحت پوشش بیمه سلامت

مدیرکل بیمه سلامت استان مرکزی با اشاره افراد تحت پوشش بیمه سلامت گفت: سال گذشته برای یک هزار و 237 بیمار خاص تحت پوشش بیمه در  استان 15 میلیارد تومان هزینه گردید و بیمه شدگانی که دفترچه آنها دارای برگ سفید می‌توانند بدون مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت طرف قرارداد از دفترچه های بیمه خود تا آخرین برگ استفاده کنند.

جیریایی ادامه داد: در سطح استان مرکزی 25 دفتر پیشخوان دولت طرف قرارداد با بیمه سلامت فعالیت می‌کنند که از این تعداد 7 پیشخوات دولت در شهرستان اراک و یک نمایندگی وجود دارد.

انتهای پیام/ ع

R7980/P1494/S6,73/CT11 بیشتر بخوانید... دریافت خدمات درمانی در استان کرمان نیازی به ارائه دفترچه بیمه سلامت ندارد بیمه سلامت خوزستان ۴۱ میلیارد تومان در بخش بیماری‌های قلبی و عروقی پرداخت کرد سالانه ۱۳۰ میلیارد تومان هزینه درمان بیمه شدگان بیمه سلامت در ایلام است

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک نسخه نویسی الکترونیکی نسخه نویسی الکترونیک موسسات طرف قرارداد ابتدای مرداد استان مرکزی میلیارد تومان بیمه سلامت میلیارد ریال مرداد ماه پوشش بیمه سال گذشته دهک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۰۵۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران

محمد غلام نژاد، مدیر کل بیمه سلامت استان تهران به مناسبت روز بیماری‌های خاص و صعب العلاج گفت: ۱۰۷ بیماری مشمول حمایت‌های این صندوق بوده و لیست بیماری‌های خاص و صعب العلاج ابلاغی از سوی وزارت بهداشت شامل: تالاسمی، هموفیلی، ام اس، بیماری دیالیزی (دیالیز خون و صفاقی)، موکوپولی ساکاریدوز، بال پروانه‌ای، انواع تیپ‌های ام اس‌ای، سپتیک، فیبروزیس، اوتیسم، سرطان، پرفشاری شریان ریوی، سکته مغزی، پیوند اعضاء (شامل: سلول‌های بنیادی خون ساز، کلیه، کبد، قلب، پانکراس، روده، ریه)، مزمن روانی، رتینوپاتی دیابتی، صرع مقاوم به درمان، جراحی‌های DBS برای بیماران پارکینسون، دیستونی، ترمور، تیک، بیماران با آسیب شنوایی شدید و دیستروفی‌های عضلانی است.

وی افزود: به منظور بهره مندی بیماران خاص، صعب العلاج و نادر از مزایای این صندوق، برخورداری ایشان از پوشش بیمه پایه یک سازمان بیمه گر پایه الزامی است (به عنوان مثال: سازمان بیمه سلامت ایران / سازمان تامین اجتماعی) بیماران مشمول می‌بایست نسبت به ثبت درخواست حمایت و ثبت درخواست بیماران خاص و صعب العلاج با مراجعه به سامانه شهروندی به آدرس‌های ذیل اقدام نمایند.

غلام نژاد اظهار کرد: بیماران جهت بهره مندی از سهم صندوق بیماران و صعب العلاج می‌بایست در سامانه‌های الکترونیک سازمان بیمه سلامت نشان دار شوند. در صورتیکه بیماری فرد مشمول نشان‌هایی باشد که در سامانه وزارت بهداشت (RDA) ثبت می‌شوند و بیمار درآن سامانه‌ها دارای پرونده باشد نشان به صورت خودکار به فرد منتسب می‌شود. بیماران برای درخواست ثبت نشان می‌توانند وارد سامانه شهروندی شوند. لیست بیماری‌های که در سامانه RDA وزارت بهداشت وجود دارد و از طریق سامانه شهروندی به بیماران منتسب می‌شود شامل: بیماران هموفیلی – تالاسمی – ام اس – سیستیک فیبروزیس- بال پروانه‌ای – اس ام‌ای (SMA) و اوتیسم است.

مدیر کل بیمه سلامت استان تهران افزود: در خصوص بیماری‌های که در حال حاضر امکان ثبت و نشان دار شدن در سامانه‌های وزارت بهداشت ندارد در سامانه مدیریت نشان بیمه سلامت صورت می‌گیرد. در این خصوص بیماران پس از مراجعه به شعب اداره کل بیمه سلامت استان یا ناظر مستقر در بیمارستان یا توسط نمایندگان بیمه مستقر در داروخانه‌های سطح شهر مانند: ۱۳ آبان، هلال احمر مرکزی و ۲۹ فروردین و همچنین با ثبت درخواست در سامانه شهروندی پس از تماس با بیمار و اخذ مدارک مرتبط، نشان بیماری را منتسب می‌کنند.

همچنین به صورت غیر حضوری در هنگام تشکیل پرونده دارویی از طریق سامانه تایید برخط دارویی استان تهران نشان بیماری قابل انتساب می‌باشد.

پس از انتساب نشان بیمار از سهم صندوق با مراجعه به مراکز طرف قرارداد بهره مند می‌شوند. تاکنون در استان تهران ۱۸۳.۷۴۶ بیمه شده نشان دار شده اند که بیشترین آن مربوط به بیماری‌های دیابت نوع ۲، سرطان و پرفشاری خون می‌باشد.

از این تعداد ۱۰۷ بیماری ۵۳ بیماری دارای بسته خدمات تعریف شده از سوی وزارت بهداشت می‌باشند که در سامانه‌های الکترونیک بیمه سلامت قرار گرفته و سهم آن خدمت توسط بیمه شده قابل بهره برداری می‌باشد.

در صورتیکه بسته خدمتی بیماری صعب العلاج از سوی وزارت بهداشت تعریف نشده باشد بیماران می‌توانند با ارائه مدارک و مستندات به دفاتر پیشخوان منتخب یا شعب اداره کل در شهر تهران و ادارات شهرستانی تابعه با رعایت ضوابط از مساعدت‌های موردی تبصره ذیل ماده ۹ اساسنامه صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج پس از بررسی و طرح در کمیته‌های مربوطه بهره‌مند شوند.

شایان ذکر است در استان تهران تا کنون ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج کمک شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران
  • عوامل اجرایی انتخابات باید حافظ رای مردم باشند
  • تمام عوامل اجرایی انتخابات باید حافظ رأی مردم باشند
  • دونگ کوای ؛ جینسنگ زنانه و نسخه ای که می تواند خطرناک باشد(+عکس)
  • کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرایی شدن سامانه ستاد
  • تداوم بیمه رایگان دهک‌های یک تا ۵
  • تخفیف بیمه سلامت برای دهک‌‌های ۶ تا ۹ درآمدی
  • بیمه رایگان دهک‌های یک تا پنج ادامه دارد
  • بیمه رایگان دهک‌های یک تا پنج جامعه ادامه دارد
  • سه بانک دیگر به فهرست ارائه دهندگان خدمت چک الکترونیکی اضافه خواهند شد